S-a AMANAT: http://www.metalhead.ro/stiri/Festivalul_Rock_City_Open_Air_ANULAT-aid-67618-l-1
(logo by
Costin "13" Chioreanu/Twilight 13 Media)
Metal Masters ne pregatesc un festival de toata frumusetea, numit ,,ROCK City Open Air", in primavara; ca sa nu incurcam borcanele, o sa centralizam aici informatiile pe care le avem deja si o sa discutam pe marginea lui
doar aici. Iata ce ne spune Dragos, aka Slayer Master:
Ce a fost anuntat pentru Chaos intra la RCOA , asta nu inseamna ca acest fest (CHAOS) va disparea in totalitate. Intentionam sa continuam seria de festuri sub titulatura CHAOS. Volumul mare de munca pentru RCOA ne ocupa majoritatatea timpului si am hotarat sa ne concentram deocamdata pe acesta. RCOA va va aduce peste 60 de nume, dintre care multe trupe care nu au mai fost pe la noi si, de asemenea, multe trupe care ar putea fi cu usurinta headlineri in orice show metalic. Locatia va fi una surprinzatoare la modul cel mai placut, intrunind cu usurinta cele inscrise in partea de sus a siglei RCOA. De asemenea, speram sa va putem oferi mai mult decat va ofera celelalte festuri de gen din Europa pentru ca noi credem ca e momentul si se poate. Se poate sa nu mai fie nevoie sa trecem granitele pentru astfel de evenimente!
Stim deja:
- ca pe 15 ianuarie se presupune ca o sa avem toate informatiile;
- ca vorbim de: 2 sau 3 scene, camping, plaja, gratare, bere, pescuit, socializare, peste 60 de trupe rock si metal in 3 sau 4 zile;
- ca o sa fie undeva, in afara oraselor;
- ca sunt confirmate:
ABSU, Lord Belial, Einherjer. In afara de astea, am mai primit o lista cu trupe de notat de la 1 la 10, cu eventualitati, ca sa aiba oamenii idee despre ce ne dorim; unii au scris deja acolo. Lista este:
At the Gates
Dark Tranquility
Opeth
Candlemass
King Diamond/Mercyful Fate
Sodom
Immortal
Amon Amarth
Exodus
Soulfly[si putem sa adaugam si noi pe cineva cu care sa inlocuim una din alea de mai sus, neconfirmate, daca vrem.]
- ca se mai tine si Chaos Fest anul viitor, intre 20 si 23 august.
Daca se intreaba cineva de ce nu am unit, pur si simplu, cele doua topicuri pe tema asta, va spun eu: softul forumului pune posturile dupa data si s-ar fi incalecat foarte frumos si elegant.

Puteti citi si ce s-a scris acolo:
ROCK CITY Open Air CHAOS FEST 2009 (ABSU, LORD BELIAL & more)