SLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEERRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

au meritat din plin cele 6 ore de mers cu trenul pe ruta brasov-bucuresti

) (nu... nu am gresit, macar intarzierile de la CFR sunt mereu punctuale...

)
chiar daca inca sunt ragusit si inca mai am ceva probleme cu muschii de la gat...pot spune ca a fost unul din cele mai tari concerte care l-am vazut vreodata pe la noi ^^
Vita De Vie ... ii apreciez pentru modestia si bunul simt de care au dat dovada

au cantat... bine... pentru cei care erau atenti la piesele lor.
Anthrax au reusit si ei sa ma surprinda foarte placut ,au creat atmosfera inca de la inceput si m-am atasat foarte repede de ritmul pieselor

10!
la Megadeth mi-au placut 2-3 melodii (Symphony Of Destruction cel mai mult.... poate si pentru ca eram cu mintea la ce o sa urmeze mai mult decat la ce era pe scena pana la piesa asta...) altceva nu mai comentez... 9!
am vazut si Metallica live pentru prima data...au avut intradevar un show de nota 10 si ma bucur foarte mult ca am ajuns sa-i vad si pe ei!... doar ca... pentru mine punctul culminant si formatia pentru care am si participat in primul rand... tot SLAYER ramane... mi sa parut ca a fost prea scurt numai o ora... oricum... superb concertul!!! headbanging an screaming ftw!!! de la prima melodie pana la ultima... Disciple, South Of Heaven , Seasons In The Abyss, Raining Blood, War Ensemble,Mandatory Suicide, Angel Of Death.. melodii din cauza carora nu mai aveam glas a doua zi

) +++10+++!!! si la mai mare ^^