Author Topic: SONISPHERE 2010 - Metallica,Megadeth,Slayer,Anthrax, Manowar,Rammstein  (Read 59879 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sodomaniac

• General
  • *
Re: SONISPHERE 2010 - ROMANIA - METALLICA, SLAYER, ANTHRAX, MASTODON
« Reply #250 on: February 08, 2010, 10:56:58 PM »
Daca pe pasarica ta o cheama marcel avram te credem pe cuvant,daca nu,nu... ;D
sodomaniac, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #251 on: February 08, 2010, 11:08:21 PM »
Iar a iesit rammstein pe interval... bai, dar e o chestie cam fixista, as zice.  a30

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #251 on: February 08, 2010, 11:08:21 PM »

Offline mecare

• The Laughing Corpse
  • General de Brigada
  • *
« Reply #252 on: February 13, 2010, 11:57:17 PM »
Acum daca tot vorbim de pasarele , eu stiu din alte guri (neoficial) ca line-up ar sta cam asa :
 slayer
megadeth
metallica
anthrax si posibil sa se anunte (cel putin se incearca sa se aduca) si  un jon oliva's pain si /sau un queensryche.
  Pretul biletului pe zile ar sta la un milion opt sute ... Ma rog, pur informativ de idee.
Never argue with an idiot. He'll bring you down to his level and beat you with experience !

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
« Reply #253 on: February 13, 2010, 11:59:48 PM »
zvonistica nu'i degeaba, daca exista as'fel de barfe inseamna ca treaba e trecuta de nivelu' "ac/dc pe soseaua de centura"

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
« Reply #254 on: February 14, 2010, 12:22:16 AM »
Acum daca tot vorbim de pasarele , eu stiu din alte guri (neoficial) ca line-up ar sta cam asa :
 slayer
megadeth
metallica
anthrax si posibil sa se anunte (cel putin se incearca sa se aduca) si  un jon oliva's pain si /sau un queensryche.
  Pretul biletului pe zile ar sta la un milion opt sute ... Ma rog, pur informativ de idee.

nu prea ai citit site-ul in ultimele ...3-4 luni asa, nu? :)

Offline sodomaniac

• General
  • *
« Reply #255 on: February 14, 2010, 12:22:56 AM »
Plula! Zvonistica e intotdeauna de cac*t si provoaca confuzie...Imi amintesc in 99 cand revenise dickinson la maiden au plecat in turneu cu megadeth in deschidere.Se zvonea in draci: ba ca o sa fie pe 23 august(lia manoliu),ba in piata revolutiei...evident nu s-a intamplat nimic.A venit metallica si treaba a stat in felu urmator: in feb s-a anuntat si in cateva sapt s-au si pus biletele spre vanzare.Tot ce se zvoneste si e taraganat mai mult ca sigur ca nu se adevereste...De aia ma gandesc ca prea mult e latita in timp treaba asta cu sonisphere fara sa stim detalii concrete...

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
« Reply #256 on: February 14, 2010, 12:37:42 AM »
cat de cac*t e zvonistica depinde numai de cat crezi tu din respectiva zvonistica.
eo'n fiecare an de liceu am auzit zvonuri cum c'ar veni metalici, ac/dc'uri, manowari (ma rog, pe unu' l'am lansat eo, ca devenise prea amuzant ;D ). in fiecare an, aceiasi colegi se'mbatau de bucurie cand auzeau acele barfe si tot aceiasi nu mai ieseau din casa 3 zile (de oftica) atunci cand aflau ca erau doar neste zvonuri.

ce vreau sa zic e ca sunt multi imbecili care po' sa creada o groaza de chestii, necontand sursa, fezabilitatea sau numaru' de tepe pe care si le'au loat. dar aia si'o si merita. io, care nu'mi folosesc capu' doar la concerte si ca sa halesc, cred din zvonu' ala fix ce'am zis mai sus. anume ca sonisfiru' are sanse sa existe si aici.

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #257 on: February 14, 2010, 03:09:51 AM »
pe mine ma amuza fazele cu preturi - sonisphere in principiu se va tine - ca nu vor veni toate trupele aia e alta treaba - dar cred sigur ca mai scump de cat e la Rock am Ring nu are cum sa fie
in alta ordine de idei ma seaca ca se face pe o tarla in Tineretului dar ma bucura ca se face in Bucu si nu aiurea sa mai dau si bani de calatorie
stiu cum e un fest mare si nu ma trage ata sa merg in strainataturi, asa ca astept acilea - in trei zile trebuie sa fie ceva mai multe trupe pe langa Slayer - si nu imi fac probleme ca nu e timp pt ca daca se anunta trupe valabile va fi sold out in maxim 2 luni

p.s. mecare, tu cunosti ce cunosti de la o bere sau de la persoane avizate?
nu exista trupe underrated sau overrated. exista doar oameni care sufera la ele.

unii nus degeaba underrated

Offline lecruci

• Colonel
  • *
« Reply #258 on: February 14, 2010, 09:19:55 AM »
Nu cred ca sunt motive de ingrijorare atata timp cat pe site-ul Sonisphere apar la coming soon pe langa Bucuresti si Sofia, Atena, Istanbul si Barcelona, care la o adica are o comunitate romaneasca mai mare decat Bucurestiul. Motive de ingrijorare ar fi daca trupetii ar avea alte concerte programate in perioada respectiva sau ar fi pe alt continent. Sofia, atena, buc si stambulu sunt toate intre 22 si 27 iunie. Megadeth sunt liberi intre 20 si 29, de Anthrax am si citit zilele astea pe Metalhead ca se pregatesc de Sonisphere si nu mai au timp sa-si lanseze albumul, Metallica sunt liberi, Slayer au si confirmat. Acuma ca n-o sa vedem toate trupele, care le vrem noi, asta e altceva, dar dupa toate aparentele evenimentul se tine.
lecruci, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline javelin

• General de Brigada
  • *
« Reply #259 on: February 14, 2010, 05:46:19 PM »
ba, slayer au confirmat.
nu se poate inchide? gun3 ;D

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #260 on: February 18, 2010, 02:18:48 PM »

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
« Reply #261 on: February 18, 2010, 04:15:56 PM »

RABDARE ROMANIA

Offline sodomaniac

• General
  • *
« Reply #262 on: February 18, 2010, 04:55:06 PM »
Buvnitz are o candoare anume rockon1,un optimism oferit pe tava regardles the circumstances.....N-o sa se intample nimic,simt asta pe zi ce trece.Iar grecia nu e nici pe de parte romania oricat ar vrea udrea....

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #263 on: February 18, 2010, 04:58:18 PM »
Daca-ti zic ca Udrea, de exemplu, s-a interesat ce e cu festu ala la Busteni ma crezi? a27

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #264 on: February 18, 2010, 05:23:52 PM »
De ce nu te-as crede. Doar e o paine de mancat zdravan de tot acoloshea. Gandeste-te... roacheri=tineri ---> zona montana ---> un primar sau un consiliu pus pe pupa-papucu ---> o activitate culturala de bifat, iata niste trebi care i-ar veni manusa lu tante udrea. Sigur, de rahao, daca ma-ntrebi, da' poate si ceva ce ar putea fi in viitor de atarnat pe la usa ei sa ceri un banutz, doo.

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #265 on: February 18, 2010, 06:23:57 PM »
mai da, dar e un compromis bun, macar atata.

Cat de Sonisphere, in teorie pana la sf lunii ar trebui sa stim nijte treburi

Offline Serj K

• Locotenent
  • *
« Reply #266 on: February 23, 2010, 10:58:08 PM »
Pagina Sonisphere Romania a mai evoluat...

http://ro.sonispherefestivals.com/

Serj K, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Buvnitz

• METALHEAD
  • METALHEAD STAFF
  • General de Brigada
  • *
« Reply #267 on: February 24, 2010, 10:55:52 AM »

Offline sodomaniac

• General
  • *
Re: SONISPHERE 2010 - ROMANIA - Metallica,Megadeth,Slayer,Heaven And Hell,Rammstein
« Reply #268 on: February 24, 2010, 11:20:15 AM »
in sfarsit...mai tineti minte,tot lenti zicea in dec ca rammstein n-o sa fie la sonisphere ;D,nu ca as dori sa vad rammstein cu orice pret dar asa ca rasturnare de situatie cum se intampla in orice in romania...

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
Re: SONISPHERE 2010 - ROMANIA - Metallica,Megadeth,Slayer,Heaven And Hell,Rammstein
« Reply #269 on: February 24, 2010, 11:40:04 AM »
traiasca lenti... viking1
See you on the OTHER SIDE...
www.usurper.ro
www.post-rock.ro

Offline SLAYER

• Реальный Пацан
  • Maior
  • *
  • Metalhead din Chisinau
« Reply #270 on: February 24, 2010, 12:34:15 PM »
Lenti Chiriac, a fost prezent aseara la emisiunea lui Dan Capatos de pe Antena 1 unde a anuntat ca pentru Sonipshere Romania (Rock The City 2010) vor fi prezenti Metallica, Megadeth, Slayer,  Heaven And Hell, Rammstein plus alte trupe.

Pai....deci cu Anthrax care situatua??Inclus in alte trupe  a3

Republica Moldova

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #271 on: February 24, 2010, 12:35:43 PM »
Rabdare cica inca vreo 2 saptamani, maxim, sa apara anuntul oficial al festivalului, nu palavrageli mondene la emisiuni de can-can. ;)

Offline ville.s_vampire

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
Re: SONISPHERE 2010 - ROMANIA - Metallica,Megadeth,Slayer,Heaven And Hell,Rammst
« Reply #272 on: February 24, 2010, 08:28:02 PM »
pai nu spuneau ca saptamana asta e anuntul oficial?acum peste 1-2 saptamani....credeti ca putem vedea si Iron Maiden la Buc?
ville.s_vampire, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #273 on: February 24, 2010, 08:44:37 PM »
Da, in 5 august 2008.

Offline sodomaniac

• General
  • *
« Reply #274 on: February 24, 2010, 08:57:37 PM »
nu cred ca o sa fie si maiden....cu toate ca festul se intinde pe 3 zile,nu cred ca mai exista parale sa-i aduca si pe maiden...metallica si cu rammstein is vreo 2 milioane impreuna...plus slayer,megadeth,heaven and hell si opening acturi inca un milion...Maiden is headlineri la englezi,suedezi si finlandezi,in ecuatie neintrand si Metallica.Cel mai fain line-up mi se pare cel de la elvetieni,vin toate de mai sus+motorhead.Si ceva imi zice ca o sa fie si mai placut ca la noi daca ne referim si alte treburi: bude suficiente,badigarji care sa inteleaga ce e ala un spectacol rock,dozatoare suficiente etc...

Offline DS-Beast

• Canibal
  • General de Brigada
  • *
  • vez` de treaba
« Reply #275 on: February 24, 2010, 09:19:46 PM »
E bine sa ne vedem si noi romanii lungul nasului. E normal ca la elvetieni sa vina toate trupele alea, pentru ca ei au conditii sa tina un concert cu trupe de o asemenea anvergura (+intr-o singura zi) si nu se aseamana cu o tara bananiera din centrul Africii, cum Romania deseori (/mai mereu?) pare.
Sa fim corecti si sa fim multumiti cu ce avem deocamdata, zic io.Conteaza ca vedem si noi Slayer, in primul rand. Restul intra pe planul doi pentru mine, desi metallica+megadeth nu-i rau ca "bonus". ;D

Offline ville.s_vampire

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
Re: SONISPHERE 2010 - ROMANIA - Metallica,Megadeth,Slayer,Heaven And Hell,Rammst
« Reply #276 on: February 24, 2010, 09:31:53 PM »
bude suficiente,badigarji care sa inteleaga ce e ala un spectacol rock,dozatoare suficiente etc...sper sa ti-se indeplineasca dorintele q13                                                                                                                   
PS:multumesc pentru raspuns !

Offline sodomaniac

• General
  • *
« Reply #277 on: February 24, 2010, 09:36:26 PM »
da slayer q1 practic singurii ce au postat pe site oficial data. Eu m-am caacat de placere dimin cand l-am auzit pe Lenti  pronuntand Heaven and Hell ;D Probabil va fi ultima ocazie sa-l vedem pe tatal nostru al tuturor de pe aici,Tony Iommi  q3...Fara el ramaneam la led zeppelin...

Offline Araya

• Locotenent
  • *
« Reply #278 on: February 26, 2010, 04:20:34 PM »
ba, slayer au confirmat.
nu se poate inchide? gun3 ;D

+1
“Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri. Pot sa fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine”

Offline Serj K

• Locotenent
  • *
« Reply #279 on: February 27, 2010, 03:42:08 PM »
Am vezut preturile la Aerosmith... si ma intreb daca sunt eu nebun sau ei.

Adica e 265 la AC/DC (unde cred ca va fi afluenta mai mare) si 330 la Aerosmith.

In contextul asta... ma intreb cu maxim interes cat vor fi biletele la Sonisphere. Ca eu ma gandeam la un 450... dar tare ma tem ca am subestimat...

Si mai vine si Haggard... dar in fine, asta e o economie ca nu mai e chiar musai sa merg la Bistrita ;)

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #280 on: February 27, 2010, 04:10:35 PM »
Deci eu pana nu vad anuntu' oficial tot nu cred ca vin atatea trupe. q2 Nu vreau sa ma obisnuiesc de pe acum cu gandul ca voi vedea live my beloved Metallica si pe urma sa aflu ca a fost teapa. :-\ As muri fericit daca i-as vedea pe Hetfield & co,dar bineinteles ca nici Slayer sau Megadeth nu-s de lepadat. rockon1

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #281 on: February 27, 2010, 04:11:49 PM »
Tocma' cand ma obisnuisem fara tine prin zona .... q13

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #282 on: February 27, 2010, 04:17:00 PM »
Ce rea esti... Ce-am mai facut acum?  ;D

• General de Brigada
  • *
« Reply #283 on: February 27, 2010, 04:24:47 PM »
Asa ma bucur io cand te vad. ;D

Offline Svart

• Building a ruin
  • General de Brigada
  • *
  • God's away on business
« Reply #284 on: February 27, 2010, 04:25:27 PM »
sa inteleg ca va zambiti pe verticala can' va vedeti?
Come on bastards
If you walk the water
We will walk the fire

• General de Brigada
  • *
« Reply #285 on: February 27, 2010, 04:35:29 PM »
Nu ne vedem. Virtual este suficient. q13

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #286 on: February 27, 2010, 04:36:00 PM »
Am vezut preturile la Aerosmith... si ma intreb daca sunt eu nebun sau ei.
Adica e 265 la AC/DC (unde cred ca va fi afluenta mai mare) si 330 la Aerosmith.

Piata Constitutiei e mai mare decat parcarea de la Romexpo

Nu vreau sa ma obisnuiesc de pe acum cu gandul ca voi vedea live my beloved Metallica si pe urma sa aflu ca a fost teapa. :-\ As muri fericit daca i-as vedea pe Hetfield & co

pai daca apare pe siteul trupei, 100% ca vin - LOL acu doi ani ce pazisi? ;D

Offline sodomaniac

• General
  • *
« Reply #287 on: February 27, 2010, 04:48:27 PM »
La Aerosmith  pretul e mai mare ca la ac/dc probabil pt ca s-ar putea sa vina alicia silverstone sa danseze lasciv pe "crazy" ;D  Cred ca abonam la sonisphere se va invarti in jurul a 90-95E,cum e la cehi sau polonezi.Sa speram ca nu e ca la englezi unde e de belea: 130 de pounds...asta nu-s cat vine,vreo 160-170E

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #288 on: February 27, 2010, 05:01:10 PM »
Nu va fi ca la englezi, la ei totul e mai scump.

@Ishmael, acum doi ani la 'tallica a ramas multa lume pe afara. Plus ca Zizou avea vreo 15 ani atunci si nu locuieste chiar aproape de Bucuresti.
It will have blood, they say. Blood will have blood!

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #289 on: February 27, 2010, 05:29:07 PM »
;D stiu Oana, il zgandaream si io nitel, sa faca bine sa stranga alocatiile - crezi ca anu' asta nu va ramane lume pe dinafara? chiar si la 100E biletu pe 3 zile - sa fie iar o vara de neuitat ca in 2008 8)

Offline sodomaniac

• General
  • *
« Reply #290 on: February 27, 2010, 05:43:34 PM »
In 2008 a  fost declarat sold-out la inceputul lui mai.Cele din fata,gazon a,s-au terminat in cateva sapt.Vad ca s-a gasit o noua gaselnita de a stoarce bani: golden ring... Pana acum cele mai bune erau gazon a.de acu avem:golden ring,gazon a,gazon b....

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #291 on: February 27, 2010, 05:43:56 PM »
LOL acu doi ani ce pazisi? ;D

Dupa cum ti-a zis si Oana,stau departe de Bucuresti,adica prin judetul Vrancea. Acum 2 ani aveam 16 ani mai exact si am facut tot posibilul sa ajung pe Cotroceni insa n-am avut acordul scumpilor mei parinti. a30

Asa ma bucur io cand te vad. ;D

Sfanta ipocrizie... :D

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
« Reply #292 on: February 27, 2010, 05:55:01 PM »
e sarcasm, nu ipocrizie.

Offline nenea_hartia

• Sergent
  • *
« Reply #293 on: February 27, 2010, 11:42:31 PM »
Concertul Slayer din Romania a disparut de pe siteul lor oficial.
nenea_hartia, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline fixxxer

• Capitan
  • *
« Reply #294 on: February 28, 2010, 09:33:00 PM »
acu doar ce am citit pe site....de tot cacatul, zic eu.
 noa, totusi, intr-un fel e bine, in alt fel nu e:
1: daca s-a sters Romania de pe lista, sunt mari sanse sa se reprogrameze (1-2 saptamani mai tarziu ar fi ideal).
Asta e bine pentru ca elevii de clasa a 12-a, care sunt ocupati cu bac-ul si facultatea, precum si studentii, care sunt in sesiune, vor putea ajunge fara sa faca compromisuri; si sa recunoastem, o parte importanta din public sunt indivizii de mai sus, nu?
2: posibil sa nu mai vina deloc si sa ramanem cu ochii in soare.  a4
« Last Edit: February 28, 2010, 09:33:44 PM by fixxxer »
To meet girl in park is good, but to park meat in girl is better!

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #295 on: February 28, 2010, 10:46:51 PM »
Iar eu cand am zis ca nu pun botu' ca vin toti neneii astia,unii incepeati sa ma luati peste picior... a3
Whatever,'om trai,'om vedea... q9

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #296 on: February 28, 2010, 10:52:52 PM »
unii incepeati sa ma luati peste picior...

te-am luat peste picior ca ai ratat o sansa de acu 2 ani ... in alta ordine de idei, io am vazut Metallica de 3 ori dar damn i-as mai vedea o data si inca o data si ... :P
keep the faith ;)

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #297 on: February 28, 2010, 10:55:57 PM »
eu ma refeream in primu' rand la ironia Cuinei...

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #298 on: February 28, 2010, 10:58:24 PM »
Cuina se ia de toti aia cu Metallica - deh ea e cu Megad... dar e fata faina dupa un an-doi de postari pe forum ;D

Offline sodomaniac

• General
  • *
« Reply #299 on: February 28, 2010, 10:58:38 PM »
@Ishmael: vin la unguri in mai,e aproape sold-out,mai sunt cateva sute de bucati la o singura categorie

METALHEAD Forum

« on: »