Au stat la coada pe drum. din ce am auzit, un accident a provocat coada aia.
Iar Tirana Rockers, aia s-au pierdut pe drum putem spune:)) ; probleme la granita
cronica here:
http://metalsupport.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=377:tim-ripper-owens-in-oldies-pub-sibiu&catid=78:cronici&Itemid=60Pe (mai) scurt:
*intarziere de aproximativ 3 ore pentru Ripper
*Tirana Rockers blocati la granita cu Ucraina (nu ma intrebati de ce ca inca ma gandesc cum Dumnezeu se poate intampla asa ceva cu o trupa care stie ca trebuie sa ajunga intr-o anumita tara, deci teoretic, e pregatita cu acte si toate cele)=>nu au mai cantat
*Lenti Chiriac a stat o vreme la "butoane", pana ce a venit Owens
*la 12 or plecat foarte multi (si eu ma saturasem sa astept atata si imi puneam intrebari referitoare la concert-se va tine sau va fi anulat? imi venea pe la 1 sa plec ca nimeni nu mai dadea niciun semn de viata, da' am zis ca stau pana se anunta ceva oficial.)
*putin dupa 1 apare band-ul, apoi si Tim Ripper Owens- un Owens extrem de obosit,transpirat, cu sapca si ochelari. Show bun, setlist nou, de moment, neplanificat; sunet profi, public entuziast si primitor, atmosfera lejera. Au cantat cam o ora [jumate], o data fiind chemati la biss.
*concert terminat pe la 3. urmat de conferinta de presa cu Owens la hotel Lara si afterparty in clubul in care s-a tinut concertul, aka Oldies Pub.