Author Topic: Cupe Europene 2010/2011  (Read 13141 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
Re: Cupe Europene 2010/2011
« Reply #100 on: August 18, 2010, 02:25:43 pm »
daca citeai articolul, citeasi si tu asta: "Banderola la Steaua este grea, dar poartă noroc, cel puţin aşa reiese din statistica ultimilor ani. Rădoi, Ghionea, Ovidiu Petre sunt doar cāţiva dintre jucătorii pe care Steaua i-a exportat īn momentul īn care aceştia purtau titulatura de căpitan al echipei"

bafta Banele si lasa-ne!
nu exista trupe underrated sau overrated. exista doar oameni care sufera la ele.

unii nus degeaba underrated

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
  • http://mihaita666.mysbrforum.com/
« Reply #101 on: August 19, 2010, 03:47:29 pm »
azi merg s eu la meci, o sa fie full stadionu :P

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: August 19, 2010, 03:47:29 pm »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #102 on: August 19, 2010, 04:32:29 pm »
Comunicarii asteia speciale, de-o importanta capitala, tip "poate nu reuseam sa dorm in urmatoarele zile fara sa stiu asta" ii atasez o intrebare, prin prisma logicii intrinsece: iar daca nu mergeai, nu va fi fost full stadionul??  a3

P.S. nemaicontand, altfel, despre ce meci si stadion vorbeai...

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #103 on: August 19, 2010, 04:39:12 pm »
pai, cn sta pe aici pe sport stie cu cine tin, deci era inutil s aprecizez.
apoi, cele 2 informatii, ca eu merg si ca va fi full stadionu (ghencea, daca e cazu sa precizez) nu au legatura intre ele, le-am separat prin virgula...daca ziceam un 'si' intre ele, era dubios.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #104 on: August 19, 2010, 05:51:24 pm »
deci bah. am si io o intrebare.

lacustele elvetiene intalnesc o echipa care in ultimele sezoane a fost pielea cea mai fina in europa. Chit ca mii echipa favorita, realitatea e dura. Ei afirma ca steaua e favorita, ca daca pierd pierd si ca spera ca jucatorii sa se ridice la un nivel imbucurator.

banatenii lu jabba se intalnesc cu o echipa al carei buget de achizitii cumpara intreg fotbalul romanesc, incluzand aici si jucatorii care activeaza in strainatate, dar ei inca spera sa bata si sa faca spectacol.

urzicenii, echipa care sia luat bataie de la U, merg sa juace cu echipa care io batut pe dinamo, care orsicum au un parcurs in campeonat mai bun. Frunza declara ca ei nus dinamo ci mai tari

vasluiu, prezenta constanta in CL si alte cupe intersatesti, zice ca in 5 minute le scuate fotbalu din cap lu lil

ceva este gresit fundamental!
plm

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #105 on: August 19, 2010, 06:00:56 pm »
da ce, grasospar ce a facut in ultimii ani, ?

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #106 on: August 19, 2010, 06:04:01 pm »
an de an e la fel, se fumeaza chestii strong
conducatori iuiu multi este in lume pp da' marea majoritate aci in romanica s-au aciuat

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #107 on: August 19, 2010, 06:18:34 pm »
mitza, lasonplm de stelistie si vezi ce am scris acolo. porma folosesteti creeru. Si poate ai sa optservi

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #108 on: August 19, 2010, 06:20:56 pm »
pai ai zis ca grasshopper adica lacustele elvetiene, intalnesc o echipa....pielea cea mai fina in ult ani, adica stelutza....eu am zis ca om fi noi pielea....dar nici aia nu au facut nik in ult ani

Offline lecruci

• Colonel
  • *
« Reply #109 on: August 19, 2010, 06:29:54 pm »
Porumboiu e amuzant iar Iancu e chiar hilar. Nu inteleg de unde curge atata optimism, culmea e ca nu e numa Iancu, si in urbe am auzit cum ca am avea sanse, ca aia nu sunt o echipa, ca au jucat doar un meci pana acum, ca bla bla. Bine ca egaluri cu bistrita, gaz metan si craiova se pot numi meciuri. E destul sa le promita Mancini o bere rece dupa meci la vreo 2 sau 3 dintre jucatori ca sa ne-o traga aia si acasa, acolo nici nu vreau sa ma gandesc.
lecruci, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #110 on: August 19, 2010, 06:31:35 pm »
mitza, dece vrei tu sa te insult? Dece nu poti trece tu de "Steaua". Mai ales vezi ca nam zis nimic rau de steaua, decat ca anii trecuti nam jucat nimic.

hint: uitete la tonurile folosite...

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #111 on: August 19, 2010, 06:53:19 pm »
http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/gigi-pe-partea-psihologica-eu-am-lansat-zvonul-ca-banel-are-oferte-am-vrut-sa-capete-incredere-6967109

ca tot hodorogeam pe tema asta p'aci uitati niste lol, psihologic gen, chestii perplexe a la gigi
macar dac'o dadea dupa meci da' asa nush ce plm a insemnat
subtilitati ba

Offline javelin

• General de Brigada
  • *
« Reply #112 on: August 19, 2010, 07:20:01 pm »
(bai gigi)pe partea psihologica...si voiculescu sa se uite

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #113 on: August 19, 2010, 10:54:07 pm »
faze de gol atat pt stelisti cat si pt lacustari - noroc cu paradele lui Tatarusanu si sutul lui B. Stancu - sa aibe parte de inca o mie de asemenea goluri
(+) Latovlevici - de mult nu a mai avut Steaua fundas stanga cu sut de la distanta
(-) Kapetanos inca nu e adaptat, Dorel Stoica o lasa moale cu gandul la Piti, partea dreapta e varza, cuplul central de fundasi inca nesudat
o mica constatare: parca e mai bine cu mai multi jucatori romani, chit ca sunt tineri - au ambitie, vor sa se afirme, sunt entuziasti, inca conteaza numele de Steaua - in cateva meciuri vor deveni pragmatici, eficienti si siguri
echipa imi place mult mai mult decat anul trecut
« Last Edit: August 19, 2010, 11:05:46 pm by ISHMAEL »

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #114 on: August 19, 2010, 11:41:19 pm »
Eu as zice sa-l treceti la plusuri pe Ilie. Cu piti s-ar fi jucat mult mai defensiv.

Get out, you miserable dog!

www.newedunow.ro

Offline Wolves Evolving

• General de Brigada
  • *
  • xWxEx
« Reply #115 on: August 20, 2010, 01:58:11 am »
comentariu avizat dupa poli vs. randomteamfromuk 0 -1: plm.

Quote from: D.S.M.
slayer motorhead darkthrone sunt blestemata trinitate a metalului din toate timpurile 

Offline lecruci

• Colonel
  • *
« Reply #116 on: August 20, 2010, 06:14:32 am »
Lasand la o parte diferenta de bani/valoare nu inteleg de ce plm nu pot si echipele romanesti sa alerge hai nu 90, dar macar 65 de minute. Pe polisti i-a tinut benzina 35 de minute, in care intradevar au alergat ca niciodata si au iesit la joc cu tupeu. De fapt asa s-a facut diferenta, ca astia mureau incet iar ailalti au dus ritmu constant tot meciul. Adica inteleg ca nu poti sa joci ca barcelona ca nu ai valoare, dar sa alergi un meci intreg, nu doar o repriza, asta s-ar putea face si la noi. Problema e ca in campionat se joaca la relanti si cand te trezesti ca joci cu o echipa buna in cupele europene, ori ne bagam cu curul in poarta ori ne inecam in repriza a2a.
 Iar penibilitatea celor implicati in fotbal si a comentatorilor a atins noi cote. Dupa ce nu treci mijlocul terenului o repriza intreaga si pierzi cu 1-0 acasa, toata lumea o dadea cu infrangere onorabila, "au jucat bine", "nu s-au facut de ras", la 0-0 comentatorul vorbea de rezultat mare, "scriem istorie", plm zici ca i-am batut la 2-3 goluri. Dupa care inevitabilele "sa analizam fazele", "trebuia sa primim penalty", pacat ca nu aveau numarul lui Platini, ca sigur il sunau sa-l intrebe de arbitraj. La un moment dat vorbeau chiar de victorie la masa verde, am ras cu hohote. Bine s-ar putea sa fi contat si ca am baut niste beri cu un amic pe durata meciului.

Offline gogol

• Locotenent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #117 on: August 20, 2010, 09:23:30 am »
Norocul nostru ca mai joaca Steaua in cupele europene si asa mai adunam si noi puncte. Citisem o statistica ce spunea ca in ultimii 10 ani Steaua a facut 60% din punctele Romaniei in Europa si autorul articolului se concentra pe faptul ca si clujul a facut 4-5 puncte nush cand, dinamo a adus 3 puncte jumate sau timisoara 3-4 puncte in 10 ani, era tare mandru ca in provincie sunt cluburi care aduc puncte :)))) .
Give a man a fish and he will eat for a day. Teach a man to fish and he will eat for a lifetime. Give a man religion and he will starve to death praying for a fish

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #118 on: August 20, 2010, 10:22:37 am »
Mentalitatea asta cu "nu ne-am facut de ras" o au si echipele mici vis-a-vis de echipele "titrate", din liga par, nu tre sa ne miram ca jucam in genunchi cu alde MCity sau (faza ce ma oftica pe mine cel mai tare) cu echipe din campionate de kkt, gen Belgia, Danemarca etc.
How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd;

Offline javelin

• General de Brigada
  • *
« Reply #119 on: August 20, 2010, 10:28:45 am »
pe mine m-a ofticat vasluiu'
cel putin in prima repriza lille a aratat ca tg mures in zilele proaste
si moldovenii erau prudenti fmm

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #120 on: August 20, 2010, 10:40:48 am »
Daca pe tine te-a ofticat, io ce plm sa mai zic? paradoxal, astia chiar ar fi fost echipa de batut pentru Vasluiu' de, sa zicem, sezonu' trecut.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #121 on: August 20, 2010, 11:24:04 am »
eh. vasluiu inca pastreaza sanse :D. ce-mi place asta.
ismaile: panseluta nui la nivelul de anul trecut, dar, daca ai observat, dupa ce a iesit el, atacu stelei s-a dus pe pl. Si da. Avem o parte stanga puternica si o dreapta, unde numa prostii nu juaca pacolo.

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #122 on: August 20, 2010, 11:46:28 am »
a jucat bine steaua, merita sa dea macar unu-doua in prima repriza....e bine si asa, acolo ii batem mai clar.

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #123 on: August 20, 2010, 11:47:28 am »
Mentalitatea asta cu "nu ne-am facut de ras" o au si echipele mici vis-a-vis de echipele "titrate", din liga par, nu tre sa ne miram ca jucam in genunchi cu alde MCity sau (faza ce ma oftica pe mine cel mai tare) cu echipe din campionate de kkt, gen Belgia, Danemarca etc.

nu asa ziceai ca asa joaca si tovarasii tai, din divizia k? gen "sa nu gresim" ?

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #124 on: August 20, 2010, 12:00:38 pm »
da bah porc, da aia din divizia k nu iau jdemii de euro pe luna

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #125 on: August 20, 2010, 12:25:31 pm »
Ba egzact asa joaca, pt ca asa sunt invatati de mici. Antrenorii romanesti omoara orice initiativa inca din stadiul de grupa de pititci: "pune mingea jos si da-o in spate daca nu esti sigur" (asta o stiu sigur, ca si ei mi-o aplica mie cand jucam)  ;D Si uite asa dispare si fantezia. Uitati-va si voi la liga bătz... N-am mai vazut un un-doi savuros, purtat in careul advers de nushtiu cand.  Cand is la 16-20 de metri, pun capul in pamant si vor sa rupa plasa, ca sa devina eroi pt o zi. Nu mai conteaza unde-s colegii sau ca are in fata 45 de picioare adverse.
Cand ii vad pe marii "tacticieni" cum ies si ei pe margini si dirijeaza jocul, ma umfla rasul. Pun pariu ca jumate din echipele de liga 1, ar functiona la aceeasi capacitate, fara antrenori pe banca, conduse doar din teren de liderii de vestiar. M-am kkt pe mine aseara cand l-am vazut pe Dumitrescu aseara, cum isi stramba si el incheieturile, a la Lippi.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #126 on: August 20, 2010, 12:46:57 pm »
1. steaua a avut aseara bulan (a se citi portarul), culmea, intr-un meci in care s-a jucat de multe ori dezinvolt; nu-s stelist, nu urmaresc de obicei meciurile stelistilor, nu ma intereseaza prea mult de soarta lor, dar apararea-i cam varzet, emeghara ala-i din alt film; posibil sa bata si la zurich;
2. vasluiul e cum spune si ss mai sus, nu mai comentez;
3. la poli iar ma umfla rasul, raportandu-ma la declaratiile ozenistice dinainte de meci si la finalul sau;
4. despre urziceni nu prea-s multe de vorbit, posibil sa fi avut o alta fata daca nu erau problemele cu clubul.

Ca o concluzie: aidepln, la nivel de echipe de club.
@gogol: or fi fost in ultimii 10 ani 60% din puncte aduse de steaua, dar nu uita rapidul...

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #127 on: August 20, 2010, 01:11:43 pm »
poi steaua + rapid au facut posibila existenta clujului in CL.

steaua a avut si noroc dar si lacustele il avura pe al lor. Ieri nu imi venea sa cred ca la steaua se trage din afara careului. Din pacate, toata banda dreapta si centrala e varza si daca prindeam o echipa mai de doamne-ajuta o luam rau

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #128 on: August 20, 2010, 01:44:19 pm »
Ah, am uitat... banel a fost varzel ieri si nu inteleg de ce nu inteleg unii de ce a fost fluierat. Daca eu inteleg ca a fost fluierat pe marginea prestatiei propriu-zise.
Altfel, chelutzu ala din aparare, ceva cu La...ci, deocamdata e marfa de achizitie.

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #129 on: August 20, 2010, 01:51:10 pm »
poi steaua + rapid au facut posibila existenta clujului in CL.

si Maiden au venit la Cluj si pt ca CFR a jucat pe acolo, in CL - deci concertul Maiden se datoreaza intr-o oarecare masura si lui Steaua si Rapid :D qed

dar la anu va fi nasoleanu: De trei puncte mai are nevoie Romānia la coeficientul de ţară pentru a participa şi īn sezonul 2011-2012 cu o echipă direct īn grupele Ligii, cel puţin asta este părerea preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir. Pentru a aduce 3 puncte Romāniei īn clasamentul coeficienţilor UEFA, echipele rămase īn cursă vor trebui să obţină cel puţin 9 victorii īn acest sezon***, asta pentru că toate punctele acumulate se vor īmpărţi la 6, adică numărul total de echipe aliniate la startul competiţiei. Asta īnseamnă că atāt Steaua, cāt şi CFR sunt practic obligate să ajungă īn primăvara europeană (caz īn care vor primi şi puncte bonus care se vor adăuga la coeficient).
http://www.prosport.ro/fotbal-extern/europa-league/cfr-si-steaua-sperantele-romaniei-pentru-coeficientul-uefa-mai-avem-nevoie-de-3-puncte-si-jucam-si-la-anul-in-grupele-ligii-vezi-cum-le-strangem-6979669

***vise taica, vise

urmarea: nici un concert la Cluj anul viitor :P

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #130 on: August 20, 2010, 01:53:26 pm »
Deci ramane baza-n baia mare a lui sandor! ;)

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #131 on: August 20, 2010, 01:57:59 pm »
Mie-mi place naivitatea comentatorilor si a multor fani de fotbal. Daca vine o echipa mare si reusim un egal sau ne bat aia "numai" cu 1-0, suntem cei mai tari, ne-am sacrificat, ne-am dat viata pe tren, suntem onorabili etc, plm..
Pai noi tre sa intelegem un lucru: o echipa mare, dintr-un campionat greu si (foarte important de specificat), fara blaturi, nu se repede sa dea 7-0 daca nu e nevoie, pt ca conservarea energiei face si ea parte din stiinta managerelii unui club. Aia te cetesc din primele 10 min si baga gaz atat cat trebe. Daca cumva le scapi o boaba, dau si ei una imediat, daca cumva scapi doua, atunci iti da 5-2 ca esti deja periculos si nu te pot lasa sa le incurci planificarile de marketing pe un sezon intreg. Ca pe ei asta-i doare. Ca's srl-uri. Ca daca trofeele alea ar veni cumva fara urmari financiare, cred ca s-ar alinia cu totii in fata vitrinei si s-ar pisha cu drag pe toata istoria clubului.
La ei profesionist = mercenar. Ia banu, omoara. Poa sa bea, sa fumeze, sa mearga la curve, nu conteaza. Pe teren alea nu se mai vad. 

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #132 on: August 20, 2010, 02:01:24 pm »
+1

Si da, iar m-a mancat in cru sa vad meciul cu sonor, ca sa am faze de siderare completa gen: decodorul e stricat, sigur a preluat imagini de la un meci si sunetul de la altul. Intr-o dispozitie ceva mai prietenoasa, as fi luat comentatorii protv ca de obicei, ca un stand-up comedy, dar aseara am reusit sa ma enervez.

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #133 on: August 20, 2010, 02:05:24 pm »
Io am vazut Steaua la televizor, Vasluiu si Cimisoara la calculator si Urziceniu tot la calculator, dar pe flashscores.com, ca urmaream energic cum imi flute Galatasaray, cu nonshlanta, beletu de pariuri.

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #134 on: August 20, 2010, 02:06:28 pm »
@ Count

Da' pe aia de la DigiSport in ce clasa ii incadrezi? :D
Ca in comparatie cu DigiSport, protevistii sunt zei!

ps: nu am avut sonor la niciun meci, am preferat sa vad cum a rupt-o Kuznetsova pe Radwanska si sa ascult ultimul Accept  rockon1. Care e tare grozav!

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #135 on: August 20, 2010, 02:15:48 pm »
Nu am DigiSport, iar din ce-mi spui, reiese ca-s privilegiat :D

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #136 on: August 20, 2010, 02:18:52 pm »

sa vad cum a rupt-o Kuznetsova pe Radwanska

Imi place cum suna. Unde s-a dat ? Pe Spice Platinum ?  :D

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #137 on: August 20, 2010, 02:34:32 pm »
Pe Eurosport, imagine that :p
Pentru mine important era sa i-o traga Kuznetsova, nu ma interesa cum :-)

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #138 on: August 20, 2010, 02:51:03 pm »
solicit ban lu crimsonian ca pe tredu de subecte el vorbeste de pornografie!

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #139 on: August 20, 2010, 03:59:52 pm »
eu zic sa ceri direct lapidare

Offline mihaita333

• only half evil
  • General
  • *
« Reply #140 on: August 20, 2010, 05:42:24 pm »
@ SS : naspa faza cu galata....macar ca sunt obligati sa bata la retur si o sa aiba cota mare;)

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #141 on: August 20, 2010, 06:18:10 pm »
pana la urma m-am mai alinat, ca si Bagdhatis tocmai se gandise sa-l umfle pe Berdych  :)

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #142 on: August 24, 2010, 06:24:32 pm »
pt performanta din grupele ChL de anul trecut UU a primit 17.720.000 euro - Bucsaru a avut datorii de datorii daca banii astia nu i-au ajuns
acuma da si jucatorii: manager de carton

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/General/01/51/72/68/1517268_DOWNLOAD.pdf

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #143 on: August 25, 2010, 11:49:46 am »
Deci, pana acum, avem ashea:

Anderlecht - Partizan Belgrad 2-2, (2-3 la penalty-uri), (īn tur 2-2)

- adicalea, vedem cum o echipa de kkt, plina de celebritati cu nume sonore, terminate in "ici", scolite intr-un supercampionat alaturi de monstrii fotbalistici precum Borac Cacak, Cukaricki, Metalac GM  rockon1 sau  Hajduk Kula tocmai a scos pe Anderlecht Briusel (de fapt alta echipa de kkt, dar cu impresii)

Şerif Tiraspol - FC Basel 0-3 (īn tur 0-1)
 - did you expect de unexpected ? No ? OK.

Hapoel Tel Aviv - Red Bull Salzburg 1-1 (īn tur 3-2)
 - acelasi comentariu ca la punctul 1, numai ca schimbam "ici" cu "mann" (probabil, ca habar n-am cine joaca la echipa asta minunata). La final faceau un fel de haka mai fara preputz ashea.

Sevilla - Braga 3-4 (īn tur 0-1)

- Sperietoarea romanilor a mancat bataitza de la vecinii de peste prut (Cum naiba s-au separat aia asha e un mister pt mine. Mai si seamana. Si la mecle si la limba). Dar bataitza a fo meritata.

Sampdoria - Werder Bremen 3-2 după prelungiri (īn tur 1-3)
 - in tur dau macoronarii gol in min 90+, acu dau nemtii. Da' numa' ca nemtii mai dau unu. De fapt, nu nemtii ci Pizzaro, calauzit de insusi Pachacamac.

Azi avem retururile la urmatoarele tururi:

Zenit St. Pete… 1 - 0    Auxerre    

Rosenborg    2 - 1    FC Copenhaga    

Sparta Praga    0 - 2    Žilina

Young Boys    3 - 2    Tottenham

Dinamo Kiev    1 - 1    Ajax Amsterdam

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #144 on: August 25, 2010, 12:07:48 pm »
Ce panarame si genovezii, sa-mi trag fesu'... Eram convins la 3-0 ca nu se vor califica.

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #145 on: August 25, 2010, 12:46:34 pm »

Sevilla - Braga 3-4 (īn tur 0-1)

- Sperietoarea romanilor a mancat bataitza de la vecinii de peste prut (Cum naiba s-au separat aia asha e un mister pt mine. Mai si seamana. Si la mecle si la limba). Dar bataitza a fo meritata.

la limba?! banuiesc ca nu te referi fonetic :-)

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #146 on: August 25, 2010, 01:20:40 pm »
Ah, nu, nu. Doar telenovelistic.  :)

Offline DS-Beast

• Canibal
  • General de Brigada
  • *
  • vez` de treaba
« Reply #147 on: August 26, 2010, 10:51:31 am »
Rezultatele de aseara:

Ajax 2-1 Dinamo Kiev, in tur 1-1.

Auxerre 2-0 Zenit St. Petersburg, in tur 0-1.

FC Copenhaga 1-0 Rosenborg, in tur 1-2.

Tottenham 4-0 Young Boys, in tur 2-3.

MSK Zilina 1-0 Sparta Praga, in tur 2-0.

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #148 on: August 26, 2010, 10:55:12 am »
Auxerre fara Daniel Niculae in CL ;)

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #149 on: August 26, 2010, 11:36:58 am »
Au scos marea echipa Zenit, cu 2-0.
Imi pare rau de Rosemborg, care n-au fost in stare sa-i elimine pe amatorii aia de Copenhaga.
Zilina si THam, nici o surpriza.

METALHEAD Forum

« on: »