corect, sunt de acord cu tot ce ai zis acolo, dar uitandu-ma asa, peste echipele cu pretentii, astea 2 sigur o sa fie acolo, sus.
Rapid nu imi place deloc cum joaca, au mari probleme pe faza ofensiva (vezi meciurile cu otelul si urziceni)
CFR o sa piarda puncte multe pana isi revin ei pumni.....se paote repeta scenariul de acum 2 ani, cand dupa ce-au luat campionatul, au fost praf in campionat (probabil ca intelegerile cu arbitrii sunt valabile un sezon da, unu ba)
Timisoara are mari bube in aparare, s nici nu exceleaza in deplasari. Nu ii vad sa ia campionatu, decat cu aportul f mare al greselilor eventualelor contracanditate
De Unirea nu mai paote sa fie vorba, obiectivul lor e probabil salvarea de la retrogradare.
Vaslui - lol, o gluma de echipa, s mai ales de antrenor, porumboiu cred ca isi blestema zilele
Dinamo - sa fie clar, nu au cum sa cum sa sa continue sa marcheze constant la modul asta....s oricum, au avut meciuri simple, mai putin ala cu Rapidu. adversari modesti, spre deosebire de Steaua care a avut 3 meciuri tari. Cu apararea aia, nu au cum sa faca mare branza.
Steaua e din punctul meu de vedere echipa cea mai echilibrata, si nu zic asta ca sunt fan sau ceva... Atacul merge bine, apararea nu scartie. Plus, atmosfera actuala, cu stadion plin si chestii de gen, e clar benefica si ajuta mult.