Poll

Cine credeti ca va lua titlul sezonul acesta ?

CFR Cluj
 9 (16.4%)
Unirea Urziceni
 2 (3.6%)
FC Vaslui
 4 (7.3%)
Steaua
 11 (20%)
FC Timisoara
 4 (7.3%)
Dinamo
 5 (9.1%)
Rapid
 6 (10.9%)
Alta
 14 (25.5%)

Total Members Voted: 55

Author Topic: Liga I - 2010/2011  (Read 14944 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Liga I - 2010/2011
« Reply #200 on: September 21, 2010, 11:06:12 am »
daca si cateva mii de suporteri au pus presiune pe Ilie sa isi dea demisia, atunci chiar ca e un pictor ratacit

Asa e. Ilie e un pictor, in loc sa fie Copperfield. Sau Iozefini. In loc sa puna mana si sa transforme niste gloabe in armasari pur-sange si asta asa, de azi pe maine, el ca un nefericit, credea ca poate si are timp sa poata sa inchege o echipa formata din cioburile alteia, plus ce era inainte, plus ce-a mai venit peste vara. Ce zic eu nefericit, e de-a dreptul nesimtit. Steaua, de fapt, e o echipa de top 10 mondial, care nu-si permite luxul de-a petrece vremea sa vada care cum se angreneaza, sa se pregateasca temeinic dpdv fizic, sa se cunoasca (in sens fotbalistic) intre ei jucatorii.
Nush de ce, da' am senzatia ca-n zona aia ros-albastra se traieste intr-un SF etern. Daca acum 14 ani o echipa chiar misto pentru acele vremuri, dublata de niste conjuncturi favorabile, castiga CCE, inseamna ca sunt abonati etern la mega-rezultate, indiferent ce gloabe tropaie pe gazon sau ce nefericit antreneaza acolo. Nush de ce, da' imaginea ce-mi persista-n fata ochilor e trista: capra raioasa cu coada pe sus. q7

P.S. anunt pe aceasta cale pe orice tamp ce citeste din 2 in 3 sau care s-ar simti vexat de ce am scris mai sus ca n-am facut-o in numele traditionalei rivalitati, mai lesne cunoscuta sub consacratul "muesteaua", ci chiar o privesc obiectiv... si asta in loc sa ma bucur de raul altuia... asa sa stie cretinul taliban cu baioneta in gatu-mi ;)

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #201 on: September 21, 2010, 11:36:41 am »
bai, pe de alta parte, ce rahat a facut Dumitrescu pentru Steaua ca jucator? S-a impiedicat si el de minge, de mai multe ori, de a intrat mingea in poarta. Mare fotbalist si asta, care ia iechipa si, desi stilul stelei s-a schimbat (in sensul ca se paseaza mai repede si mai vertical), a avut 5(cinci) meciuri sa  faca o echipa. si cica nu i=a ajuns.

bah, io lu conte iam mai zis asta, prost neam de suporteri meam ales....
plm

METALHEAD Forum

« Reply #201 on: September 21, 2010, 11:36:41 am »

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #202 on: September 21, 2010, 11:48:12 am »
vorbesti ca omul care are kid - cand or sa aibe si restu chiar va liniste pe acilea :D

vorbesc ca omul caruia i s-a facut lehamite de scandaluri si porcaieli care la noi tin loc de fotbal. avem un rahat de campionat care se niveleaza in jos de la an la an, si interesul este mentinut la acelasi cote de ecuatia ''valoare campionat+circ si scandal= constant''. plm.
Svart, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #203 on: September 21, 2010, 12:02:22 pm »
bai, pe de alta parte, ce rahat a facut Dumitrescu pentru Steaua ca jucator? S-a impiedicat si el de minge, de mai multe ori, de a intrat mingea in poarta.

blasfemie a7 sa stii ca chiar a fost atacant de atacant - pana la Adrian Ilie nu a mai avut Steaua unu la fel de bun - daca se lovea mingea de Bogdan Stancu pana acuma asa cum s-a lovit de Ilie cand era jucator, Steaua avea 20 de goluri marcate pana acum

Asa e. Ilie e un pictor, in loc sa fie Copperfield. Sau Iozefini.

nu man, nu asta am vrut sa zic - pana mea dar chiar sa te suduie suporterii un meci si gata cedezi? ori a avut impresii de Mesia la Steaua si s-a mirat ca i s-a cerut demisia, ori l-a impins Gigi sa plece

*n.b. pictor = naiv

LE Svart - ce am spus trebuie inteles in sensul ca tu ai mai multe lucruri serioase de facut - in rest, normal ca ai dreptate
« Last Edit: September 21, 2010, 12:05:44 pm by ISHMAEL »
nu exista trupe underrated sau overrated. exista doar oameni care sufera la ele.

unii nus degeaba underrated

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #204 on: September 21, 2010, 12:19:23 pm »
ijmail. io cred ca mai tre sa citesti odata ce am zis io. Si porma, sa vezi ce ai scris tu. Si dupa sami explic mie, cum te poti intitula "suporter stelisti" dar dupa 5 meciuri sa urlii demisia si sa il injuri pe ilie dumitrescu.

stii ca protasov a avut doo infrangeri consecutive (cu 1-0) la gloria si cu cluju (parca)?

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #205 on: September 21, 2010, 12:21:58 pm »
Nu e vorba de Messia, e vorba de respectul fata de un nene. Iar respectul e o notiune straina, nu numai la Steaua, ci-n intreaga tara. Or tu te anturezi (moka) la o treaba destul de grea. Cu gandul ca iti sta in puteri. Si treburile incep sa se miste, palid, dar se misca. Paradoxal, jucatorii iti joaca cel mai bine in singurul meci pierdut din cinci, celelalte 4 fiind fara infrangere (2 victorii, 2 egaluri). Si deodata, te trezesti ca ti se urla "demisia".
Ah, mai e o ipoteza: tampitii s-au gandit ca ia uite si la "descultii" de la Astra. Intamplator sau nu, Astra nu e Astra de acum niste ani, iar chestia asta s-a vazut si aseara pe teren.
De aici rezulta foarte simplu, repet, cum o vad eu de afara, fara absolut nici un interes la ai vostri, cam ce-a zis si animaloo. Iar Ilie nu e tocmai genul de clatita pe care s-o infunzi cu carne, cand ti se scoala. Tiganul s-a ridicat si a plecat. Asta-i tot. Pricepi, bine, nu, iarasi bine, dar daca echipa era pe loc retrogradabil si juca cu branestiul, poate atunci aveam si eu semne de intrebare.

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #206 on: September 21, 2010, 12:32:26 pm »
stii ca protasov a avut doo infrangeri consecutive (cu 1-0) la gloria si cu cluju (parca)?

si o ratare cu Rosenborg si un egal cu Dinamo in Ghencea
(gata m-am prins ce-ai vrut sa spui mai sus :P)

stiu Conte stiu, ai dreptate - oricum de Astra si Petrolul am avut mai mereu morcov
totusi, Ilie trebuia sa se astepte si la huiduieli si la lipsa de respect, la urma urmei e stadion (= efect de turma) nu academie sau galerie de arta - nu uita si ca in presa au aparut tampenii gen "cu astia sapte nu am cum sa nu castig liga", "sa vina Brandan si jucam ca Barcelona" etc si aia 6mii de pe stadion au crezut in rezultate triumfatoare in campionat si victorii la pas
« Last Edit: September 21, 2010, 12:41:52 pm by ISHMAEL »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #207 on: September 21, 2010, 12:34:39 pm »
Bai, baleezi intre extreme. Adica, de acord, vii pe stadion, nu astepti sa ti se spuna "luati loc domnule, va rog, cu ce va servim". Dar nu presupune ca la primul semi-esec, turma sa muga "demisia".

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #208 on: September 21, 2010, 12:39:14 pm »
Conte, e Romania, e Ghencea, e Gigi, e turma - naiba stie ce a fost - eu ma gandesc la viitor acum, urmeaza un meci naspa de tot la Galati

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #209 on: September 21, 2010, 12:42:23 pm »
da bre ismaile. stii ca raicard in primu tur la barsa i=-a dus aproape de retrogradare?

ilie s-a enervat ca tot stadionul i-a fo impotriva de la inceput. El si cand juca echipa bine, meritu ii era atribuit lu pitzi.  Ori, io ceam vazut pana amu la steaua, chit ca nu i-a iesit mereu, este un joc mult mai apropiat de ala alu protasov, dar fara un mijloc defensiv puternic (bicfalvi nui nici macar lovin, iar lipsa lui radoi...nu e compensata de radutz), iar dica nu se putea compara cu nici un jucator de acum.

in astra s-au bagat multi bani anu asta. Ei sunt acolo, pentru ca "Lippi Stoichita" si-a facut treaba. Negraciu ala nigerian are calitati clare. Si cu toate astea, steaua verticalizeaza, aduce mingea langa 16 metri. Cam de acolo intra calitatea fotbalistilor, care ieri o supsa

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #210 on: September 21, 2010, 12:52:20 pm »
ilie s-a enervat ca tot stadionul i-a fo impotriva de la inceput.

suporterii s-au suparat pe el mai degraba ca a venit ca angajat al lui Becali, ei ar fi vrut ca nimeni sa nu mai preia echipa, nu neaparat ca si-a insusit meritele lui Pitzi - e vizibil cu ochiul liber jocul Stelei din primele 3 etape si dupa venirea lui Ilie

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #211 on: September 21, 2010, 12:59:52 pm »
a venit ca angajat al lui Becali

totusi a venit moka. deci nu a venit ca angajat al lui becali ci ca ANTRENOR AL STELEI. deci, tuturor prostilor care nu fac diferenta intre steaua si becali...stiu ei mai bine

e vizibil cu ochiul liber jocul Stelei din primele 3 etape si dupa venirea lui Ilie

u cluj steaua 1-2 (dupa 1-0 cluj)
steaua craiova 2-1 (dupa 1-0 craiova si un gol anulat craiovei)

mdea super rezultate la piti. Sa nu mai vorbim de starea fizica a stelistilor, dupa vara aceluiasi mare antrenor "piti piti lasane"

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #212 on: September 22, 2010, 01:38:00 am »
Io am spus, Vasluiul ia campionatul, habar n-avetz cate galeti cu mahlem are Porumboiu si Mitica cu Sandu is flamanzi, flamanzi tare.....
Praying to "God", "Satan", it's the same, fucking retard.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #213 on: September 22, 2010, 10:56:11 am »
Imi pare rau pentru profetiile tale, dar marii shamani polinezieni au dezbatut vreo 6 nopti cu luna si apoi vreo luna cu 6 nopti si au conchis: am iesit din "anul provinciei". Pana la ora asta nu au putut fi contactati in privinta vasluiului, dar potrivit unor surse, pe mai multe calculatoare din tara, fc vaslui ia campionatul la FIFA 10 si exista premise ca odata cu aparitia patch-ului "liga I" sa-l ia si pe FIFA 11.

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #214 on: September 22, 2010, 11:11:19 am »
Adevarul e ca mi-era dor de o disputa intre Big 3 Bucharest, asa, cum e ea la nivelul Romaniei.
Numai ca nu cred ca va tine pasu si Dinamo cu ceilalti doi.

off: Da' chiar, cand apare Fifa 2011? Am auzit ca au lucrat mult la grafica.
« Last Edit: September 22, 2010, 11:12:40 am by Crimsonian »

Get out, you miserable dog!

www.newedunow.ro

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #215 on: September 22, 2010, 11:21:50 am »
intr'o saptamana, pe 28 sept.

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline credal

• Credal M'bale Abimbola Dabulamanzi Kwaku Mosi Chilongola
  • General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #216 on: September 22, 2010, 11:22:12 am »

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
« Reply #217 on: September 24, 2010, 04:48:35 pm »
Claugol strikes again   rockon1

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #218 on: September 26, 2010, 05:48:43 pm »
Deocamdata unul din cei 3 e tavalit la Otelul. Nu trebuia sa defileze Stiaua?

le: Stiaua loveste din nou. Prospera pariurile nu gluma.
« Last Edit: September 26, 2010, 06:31:25 pm by Dark Soul »

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #219 on: September 27, 2010, 10:36:11 pm »
Unirea i-a tavalit si pe Dinamo. Eu nu inteleg cum echipele ce merg acolo pot fi atat de naive incat sa se creada gata invingatoare. Unirea, asa schioapa cum e ea, inca mai are cateva piese de baza, cate una in fiecare compartiment si un rest de muncitori, dornici sa joace si ei titulari si mandrii nevoie mare, ca joaca contra echipelor ale caror postere le au in buda.. Fara voia lor, au exact structura unei echipe mari, care se tine tare pe picioare si speculeaza orice. Mie mi se par mai buni decat alde petrolul, muresul, bistrita, sportul sau branestiul (si probabil dupa alte 3-4 etape si craiova).
How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd;

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #220 on: September 28, 2010, 12:33:44 am »
mare destept a fost ala care a zis ca ie necunoscute caile fotbalului. :P Unirea arata ca inca mai are benzina pt a tine piept multor granzi din Liga 1,iar pe de alta parte,Steaua,care are probabil cel mai bun lot din campionat,o labareste etapa de etapa.
si sa nu uit,Dumitrescu ala a dovedit ca e cel mai mare papa-lapte de antrenor din era Becali,fara pic de coaie si sanje'n poula. orice alte comentari cu privire la plecarea lui sunt de prisos.

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #221 on: September 28, 2010, 02:34:13 am »
S-a dat cu nivela peste campionat dar asta dupa ce s-a ras mai intai partea de mijloc si partea superioara, ultima era mai mult virtuala oricum. A ramas partea "lemnoasa", pardon, inferioara. Acum ca veni vorba de antrenori, in afara de Mircea Lucescu, care nici ala nu e chiar sa-l pui pe rana...cine mai e antrenor in Romania?

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #222 on: September 28, 2010, 08:27:47 am »
Pastrnad proportiile, inca o data se dovedeste in fotbal, ca mai bine merge echipa cu cativa lideri de compartiment (gen Maftei, Semedo), decat aia cu multe vedete inghesuite pe metru patrat.

Un lucru ma uimeste pe mine la toata liga asta unu: de ce se incearca un asa numar mare de centrari ? Se dau foarte putine goluri asa. Noi nu avem traditie in a a da goluri cu capul. Cum e un pic de criza de timp, pac, incep centrarile care nu duc la nimic.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #223 on: September 28, 2010, 08:52:38 am »
Eu cred ca exagerati cu Unirea voastra. Problema nu e ca e vreo echipa remarcabila, ci echipele ce vor sa fie remarcabile sunt niste caricaturi jenante, macinate de framantari interne, scandaluri cu propriile galerii si obiective SF.
Adica aseara, din ce-am vazut si recunosc ca nu m-am uitat la tot meciul, am vazut un gol dintr-un penalty acordat ok, dar cu totul intamplator (ca ala era la balet si-si flutura mainile ca o elice). In rest, am vazut o echipa bagata cu curu'n poarta (adica si pana la penalty, mai ales dupa penalty), incasand cartonase galbene inca din min. 40 pentru trageri de timp si preocupata sa nu si-o fure. Iar de partea cealalta o fantoma de echipa cu totul deconectata de la meci, deloc interesata sa creasca intensitatea si eficientele paselor.
In concluzie, ca de niste ani incoace, nu e meritul unor trupe ca iau campionatul sau ocupa locuri fruntase, ci e vina celor "mari" ca-si bat joc de joc. Mai concret si mai pe directe, nu esti tu bun si pe treaba ta, gata sa concurezi cu oricine pe lumea asta, ci esti mai bun ca mine, amandoi baltind intr-o mediocritate si impotenta alarmante.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #224 on: September 28, 2010, 11:08:56 am »
de acord cu contele, cu mentiunea ca la unirea e ceva normal. Au pierdut toata echipa. Sunt pe farash cu banii. Au reusit doo victorii in 3 meciuri. Practic, cand au jucat cu o echipa sanatoasa, fara pretentii de "grande" si-au luato de i-a durut. cand au jucat cu vedete au batut. Chinuit sau nu, tot victorie se cheama

Dumitrescu ala a dovedit ca e cel mai mare papa-lapte de antrenor din era Becali,fara pic de coaie si sanje'n poula

Bah pulifrici. Tu cand mai scrii "Dumitrescu", vorbind despre fostul jucator al stelei, intai sterge-ti mucii. mai dativanplm de stelisti de conjunctura.

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #225 on: September 28, 2010, 11:15:47 am »
a treia oara imi doresc sa fie cu noroc: welcome home Marius!

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #226 on: September 28, 2010, 11:39:30 am »
hai bah ismaile. Nu stii ca pentru "stelistii adevarati" nimeni nu-i bun. iaute, prostu de Lacatus anu trecut a terminat peste noi cu vasluiu, dar stim noi ca nu e antrenor. si auzi la el, sa accepte sa vie la Steaua. Altu care a avut noroc in doo faze la steaua (de vro suta de ori in campionat). pentru cine nu intelege ironia: hahaha.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #227 on: September 28, 2010, 11:53:00 am »
Bah pulifrici. Tu cand mai scrii "Dumitrescu", vorbind despre fostul jucator al stelei, intai sterge-ti mucii. mai dativanplm de stelisti de conjunctura.

Imi scuzati interventia dura. Am uitat pe ce forum sunt, m-a bulversat culoarea (sau lipsa ei) si faptul ca se scrie despre trupe sataniste. Dar se pare ca satanismul este noua hipitoteala.

Draga zizu, conceptia ta despre Dumitrescu se bazeaza pe niste percepte gresite, care au reusit sa va fie inoculate de Domnul Gigi Becali.

In primul rand Steaua nu mai este de mult o echipa mare. De aceea toate aceste pretentii sunt nejustificate.
In al doilea rand cand ai o echipa noua, este normal ca antrenorul sa faca si greseli. Amintesteti greselile facute de protasov la inceputuri.
In al treilea rand, tu ca stelist ar trebui sa intelegi ca in simboluri este bine sa nu dai, pentru ca d-aia esti fanul unei echipe: pentru simboluri. Maine poimane o sa zici "io ma mictionez pe culorile roshalbastre, dar sunt fan steaua".
In al patrulea rand, poate o sa intelegi ca Dumitrescu antrena moca, ceea ce insemna ca el facea ceva cu inima. Atunci cand te urinezi pe inima unui om, s-ar putea sa se supere.
in al cincelea rand pentru mine tot un pulifrici esti, care incerci sa ai pareri si reusesti sa dai cu bata in balta la fiecare pas. Pe de alta parte pulifrici inseamna un neica nimeni, care nu este o insulta pe care tu sa nu o fi auzit niciodata. In fond, la tine in grup cred ca esti omu care aduce votca din banii lui. Dar, lasa ca te facem noi sa te simti bine, incercand sa iti protejam nervisorii aia mici si simpatici. Si sa te lasam sa ai opinii, ca in fond opiniile is ca gaura de cur: toti avem una. Problema cu ele e ca mai vine cate unu si is baga "poula" (sa te citez) in ele

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #228 on: September 28, 2010, 12:05:55 pm »
uite ce spune presedintele unei echipe ceva mai mari decat Steaua: "Mă aşteptam să avem mai multe puncte în acest moment. Dar este prea devreme să emitem judecăţi. jucăm la fiecare trei zile, iar evaluarea mea este influenţată de aceste rezultate" - Adriano Galliani (AC Milan)

parerea mea este ca Galliani este si el de vina pt rezultatele echipei - aduci pe cineva care a antrenat doar la echipe mici, faci transferuri pe ultima suta de metri si ii bagi cu forta in primul 11 in dauna mijlocasilor defensivi si te astepti sa iti defilezi

la Steaua nu e vina doar a lui Piturca, Ilie sau Edi e si vina lui Gigi ca el i-a angajat, a avut o vina in plecarea lor sau in aducerea si promovarea unor jucatori cu care acestia poate nu erau de acord

diferenta e ca italianul isi recunoaste cumva indirect vina pe cand machidonul arunca pisica intotdeauna pe altcineva

« Last Edit: September 28, 2010, 12:08:45 pm by ISHMAEL »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #229 on: September 28, 2010, 12:11:54 pm »
diferenta e ca italianul isi recunoaste cumva indirect vina pe cand machidonul arunca pisica intotdeauna pe altcineva

Din motive temeinice, cum ar fi spre exemplu "sa te feresti sa te faci de ras", zilele astea am avut niste discutii cu fiul meu, pe care-l invatam sa evite generalizari, superlative, entuziasme si alte d-astea.
In cazul de fata, saptamana trecuta, dupa ce steaua o comisese cu astra, prima oara dupa nu stiu cata vreme l-am ascultat pe becali intervenind la telefon la nush ce canal de sport. Si ce sa vezi? Tocmai isi turna in cap tone de cenusa. Daca as merge pe generalizarile matale, as putea spune: nu l-am mai ascultat pe asta de multa vreme, da' cand vorbeste, isi asuma vina si isi recunoaste tampeniile mereu, daca si azi o face, nu?

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #230 on: September 28, 2010, 12:18:56 pm »
conte, el isi punea cenusa in cap ca is ailalti prosti. Pur si simplu in romania nu se intelege conceptul de "creatie". Uite. Cluju cat a fost linistit a devenit echipa. Urziceniu la fel. La rapid, cand a fost liniste....
dar, fotbalul romanesc este ceea ce se intampla dupa minutu 90.

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #231 on: September 28, 2010, 12:21:01 pm »
mda "turnatul ala de cenusa" o data nu ii iarta schimbarea a 3 antrenori in nici 20 de meciuri si lipsa de rabdare - cu o cenusa nu iese Steaua la liman

p.s. in general si eu ma feresc de generalizari dar in cazul lui Becali fac o exceptie :P

Warning - while you were typing a new reply has been posted. You may wish to review your post.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #232 on: September 28, 2010, 12:47:11 pm »
Treaba cu fotbalul romanesc e in felul urmator, asa cum o vad eu. Mai poti face performanta atata timp cat iei niste neica-nimeni, ai niste bani multi de spart (as zice spalat, da' e alta discutie, deja), ii promovezi, le pui un antrenor muncitor si cu viziune, iar in 2-3 ani de zile ai rezultate. E cazul cfr-ului, cazul unirii, ar fi cazul si lui poli tm, daca n-ar avea aia pizditalogoreica, ei la fiecare inceput de an iau campionatul.

La echipe precum Steaua, Dinamo, cu voia dvs., Rapid, eu nu mai vad performanta in viitorul apropiat. Ma refer la performanta consistenta si constanta, nu la un super-meci cu ce stiu eu ce echipa si dupa aia curul tabacit de cine vor si cine nu vor. Pentru ca asa cum zicea si animaloo mai sus, se traieste din iluzii si amintiri "bai ce-am fost odata, ne obliga istoria". Discutiile le purtam nowdays, vezi daca ideea de performanta vine si se potriveste cu ceea ce ai tu acum, nu acum 15 ani. Si atunci, traind din amintiri, mai rau faci. Mereu o sa ai o stacheta ridicata, mereu o sa reclami super-rezultate de la niste gloabe, nu ai un plan de viitor, nu ai o strategie, de la copii, la seniori, nu ai nimic. Vrei insa totul acum, campionatul asta. Avantajul e de partea echipelor astea promovate si care cu bani si rabdare isi fac garnitura. Ele n-au o istorie, iar asta devine subit un atu. Singurele performante vor fi cele ce vor veni, iar atunci, neobligat de vreo cupa castigata in secolul trecut si de accederea unor semifinale de acum juma de veac, performanta o faci chiar tu.

Dar nu-mi fac iluzii, deorece chiar si daca-n noaptea de 28 sept spre 29 a.c. dispar subit: investitorii de la dinamo, cu copos, cu becali si se creeaza un vid de putere decizionala si financiara, acesta nu va fi umplut de rapidisti, stelisti, dinamovisti, ci tot de investitori rapidisti, dinamovisti sau stelisti, dornici sa spele bani, sa bage 1 ron si sa scoata 10.000 de euro si tot asa. Si evident, vor vrea performanta, ca de unde naibilui vin banuti frumosi si de neurmarit, daca nu din cupe europene si alte transferuri manarite?

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #233 on: September 28, 2010, 12:55:39 pm »
bai country boy,aka animalu,treaba sta cam in urmatoru fel: daca ti-ai folosi creierul ala inutil si in alte scopuri decat mistocareala de 2 bani ai fi observat ca eu l-am atacat pe ANTRENORUL Dumitrescu,nu pe fostul mare atacant al Stelei Dumitrescu,caci pt ista din urma am tot respectul din lume. dar cand nu esti in stare sa treci peste scandarile catorva spargatori de seminte care se proclama suporteri,nu ai ce cauta in antrenorat si esti demn de a fi numit nepurtator de coaie,chiar daca-i venit moka doar din dragoste pt un club. pai asta-i motiv sa renunti ma,ca ti-au strigat cateva zeci de insi "demisia" pe stadion,dupa un amarat de meci de campionat cu o echipa mai slaba?! mai intelegeam si eu daca era spre sfarsitul campionatului si se indrepta spre un rusinos loc 6,dar dupa cateva etape e penibil sa renunti "pt ca nu esti dorit".
si da,cred ca am tot dreptul din lume in cazul asta sa zic ca Dumitrescu e un papa-lapte de antrenor fara pic de coaie. explica-mi tu de ce ar trebui numit altfel ANTRENORUL Dumitrescu pt ceea ce a facut.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #234 on: September 28, 2010, 01:03:19 pm »
wow. iar ai scos gaura la impamantat pl in ea? ma gandeam ca stai in locul tau si taci. Dar vad ca iti pui opinia la bataie. Ok.

Explicami si mie, care este diferenta intre "antrenorul" si "jucatorul" Dumitrescu? Si cam cum ai vrea sa facem distinctia intre cei doi? Adica, intre orele 00:01 si 14:23 este jucatorul Dumitrescu pe care il respectam, iar dupa este antrenorul care nu este bun?
Cu ce drept l-au fluierat suporterii plii? La fel ca si tine, la ora aia era vorba de "antrenor" nu de "jucator". Din pacate, dupa meci, a venit jucatorul dumitrescu care sia bagat pl. Asta nu este lipsa de cuaie, ci din contra.

Dar. Inteleg opinia ta si ma pish pe ea.

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #235 on: September 28, 2010, 01:14:25 pm »
ai inteles pe dracu... eu cred sincer ca ai probleme psihice,si grave.
Ii sunt recunoscator lui Dumitrescu pt ce a facut pt Steaua ca jucator,dar ma vad nevoit sa-l taxez pt activitatea lui ca antrenor al Stelei,mai exact pt gafa de a-si da demisia din cauza catorva suporteri. vrei sa-ti si desenez ca sa pricepi?

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #236 on: September 28, 2010, 01:16:36 pm »
te simti nevoit? Marele zizu se simte nevoit?
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOL
templm de simpatic ca rad la munca amprostulea

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #237 on: September 28, 2010, 01:18:11 pm »
metaforic vorbind bai... multumit acu'? :D
ce-ti mai place sa rastorni cuvinte... LAME. a2

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #238 on: September 28, 2010, 01:21:59 pm »
mdea...ai grija cu opinia aia pe care o ai.

Deci, revenind la discutii cu adulti. Copos incearca sa piarda iar europa?

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #240 on: September 28, 2010, 01:32:02 pm »
mdea...ai grija cu opinia aia pe care o ai.

de ce,mi-am mai pregatit un sac de injuraturi gata de a fi detonate la fight club? :D
go ahead,country boy pride rullz!!! q13

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #241 on: September 28, 2010, 01:32:56 pm »
Copos cred ca are ceva combinatie de sange de evreu-machidon-scotian in vene - e un comentariu la articol "din ce zice Marius, rezulta ca ei primesc banii cu 30 de zile intarziere. In fapt, au un salariu restant tot timpul. E strategia lui Copos, sa ruleze banii tot timpul. Fondul de salarii la Rapid ajunge, pentru o luna, undeva pe la 300.000 de euro. Daca pui banii astia si la banca, cu o dobanda de 10% nu inseamna foarte putin intr-un an."

pe de alta parte e ceva ce imi place la Rapid de mai multi ani spre deosebire de alte echipe: "Noroc că suntem un grup tare"

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #242 on: September 28, 2010, 01:34:31 pm »
treaba cu fotbalu romanesc e in felul urmator:

sau cel puti asta inteleg eu din stirile sportive. care ce mai bea, ce mai fute, pe unde si-a parasit copiii, amanta, nevasta, etc. . voi, despre ce vorbiti acolo, despre fotbal? q13
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #243 on: September 28, 2010, 01:38:28 pm »
 poi io ceam zis: folbalu romanesc a fo dupa 90.

cel mai tare e ca sapt asta mam uitat la 4 meciuri din anglia. Porma la steaua. deci da.

zizu: marsh

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #244 on: September 28, 2010, 02:21:14 pm »
Bai, ce apucaturi de donshorica de pension are si helu asta cateodata. Pozeaza abitir in al de n-are treaba/habar/cunostinte despre folbal, ca deh, e cool, toti gicutzii si miticii se pricep la folbal, e sub demnitatea sa, da' pe alta parte nu ocoleste zona asta, ba chiar intra sa ne certe ca ce pierdem vremea aci, in loc sa trolluim pan alte parti. Sedinta continua, onorati jurati... ;D

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #245 on: September 28, 2010, 02:27:15 pm »
bre. da obtservai latura ghei, model poponar. In loc sa puie o poza cu o tzatza ceva, cu o duduie, el pune cu mutu la tol de gala:D

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #246 on: September 29, 2010, 10:38:06 am »
mea culpa. am asociat folbalu cu un cocalar in loc sa-l asociez cum se cuvenea, cu o pitzipoanca. putea-voi oare sa-mi indrept vreodata  greseala?

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #247 on: September 29, 2010, 10:54:52 am »

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #248 on: September 29, 2010, 11:34:34 am »
bai traiane, nush daca poti sati rascumperi greseala, dar imi dau seama ce aproape am fost de dezastru. Discutiile cu fetele nu erau in scop de agatamant, erau intre fete??? SHIT

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #249 on: October 02, 2010, 09:51:43 am »
Voi va certati...sau discutati in contradictoriu si Otelul cotonogeste catzaii, si mai sta o tura pe tron.
PS Inseamna ca Dorinel e un antrenor bun?

METALHEAD Forum

« on: »