Poll

Cum a fost organizarea concertului ?

Buna.
 15 (22.4%)
Dezastruoasa.
 52 (77.6%)

Total Members Voted: 67

Voting closed: February 17, 2008, 08:57:05 pm

Author Topic: SOLD OUT - AMORPHIS si HAGGARD, 09.02.2008, Romexpo - Bucuresti  (Read 31284 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
Re: SOLD OUT - AMORPHIS si HAGGARD, 09.02.2008, Romexpo - Bucuresti
« Reply #550 on: February 10, 2008, 09:01:50 pm »
Taci tu hell ca acum vine si ne explica cum a stat treaba de fapt si ca noi suntem niste carcotasi nerecunoscatori care nu stiu sa aprecieze efotrul depus in realizarea acestui mare kkt, pardon eveniment. De az'noapte vad ca sufar de sindromul Tourette. ;D Chiar asa pe unde o fi ... ca de azi-dimineata o astept ... sau o fi la Preoteasa ?  ::)
« Last Edit: February 10, 2008, 09:02:25 pm by Queen_Of_The_Reich »

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #551 on: February 10, 2008, 09:03:09 pm »
Bre, conteza a zis-o p-aia cu doamna cu copchilu, parca... Si nu gresea, stiu eu ce stiu. Ce daca-s mare la stat? Ce koae era sa apara ala sa ne bage inauntru....
Elle, lu' hell i-e dor de tine. Ce spui d-asta? In mod normal ar trebui sa fii nelinistita.

Bre, cu fumatul la buda... dupa faza de inceput, de cadea peretele de pe perete d-atata fum, se faceau razii inopinate frecvente. Ma pijam (normal, ca ierea buda) pe mine de ras cand auzeam faze: 'nu fumati aici, vreti amenda?' 'a, nu stiam'  :o

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #551 on: February 10, 2008, 09:03:09 pm »

Offline MissSwan

• Maior
  • *
  • I'm a lady, not a rock bitch
    • http://www.myspace.com/miss_swan_
« Reply #552 on: February 10, 2008, 09:17:47 pm »
Clipurile mele de la concert:

Without you the poetry within me is dead...

Tidesson, I'm your follower until Heaven's gate...

Offline Arianrod

• Sergent
  • *
« Reply #553 on: February 10, 2008, 10:38:55 pm »
1. legat de organizare, mi-a adus (neplacut) aminte de concertul Lacrimosa, unde am stat in ploaie. daca acolo am rezistat noi, s-a vazut ca s-a putut, no hai sa mai incercam ca tine.
2. N-am inteles cum au dedus Artmaniacii ca Frozen Dusk s-ar potrivi in deschiderea unor trupe ca Haggard, ca sa nu mai spun Amorphis. Saracii de ei, n-aveau nicio vina ca inca nu-s omogeni si suna usurel penibil, dar mai si dadeau semne ca ar trebui sa ne bucuram de prezenta lor. Plus ca la un asemenea delay de aproape 2 ore, nu mai lasi Opening Act-ul sa presteze atat.
3. +1 punct pentru 2 jandarmi (unul dintre ei, un soi de soldat universal plin de tot soiu de casti, bulane etc) care, spre surprinderea mea, au luat atitudine cand o pubera intr-o avansata stare de ebrietate isi facea loc cu coatele ca sa ajunga in primul rand, de unde ...nu stiu exact ce vroia sa obtina de la Haggard, ca oricum nu mai era in stare sa inteleaga nimic. inca n-am reusit sa-i inteleg pe cei care vin beti manga la concert. adica...sa dai si 60/75 de lei si sa nu-ti mai aduci aminte nimic .... jenant!
4. Haggard nu mi-a placut niciodata si nici n-o sa-mi placa vreodata. Not my cup of tea, insa aseara mi s-au parut mai mult decat ok ca prestatie. Cantat profesionist, frumos interactionat cu publicul, dar …atat.
5. Amorphis … un show asa cum l-am preconizat. Tipii au fost si vor ramane profesionisti. Fata de 2006 de data asta comunicarea cu publicul a fost mult mai buna si playlist-ul mai diversificat.
Kiitos paljon!

Iar ca un exemplu de ce la altii se poate si la noi nu. Poate sunt si pe forum persoane care au fost la concertul sustinut de Amorphis in mai anul trecut, pe vasul A38hajo in Budapesta.
Iata care a fost reteta ungurilor pentru un concert pe care nu cred ca il voi uita curand fiind cel mai relaxat, intim si decent concert la care am luat parte vreodata.
Pretul biletelor a fost fix acelasi ca cel de aici (4500 ft), insa am platit sa vedem Amorphis si am primit Amorphis, fara opening act, fara alta trupa. Mi se pare corect ca atunci cand nu este vorba de un festival, sa nu amesteci ca la salata trupe care nu prea au mare lucru in comun. La unguri s-a intrat in sala chiar cu 2 ore inainte de concert, se putea bea lejer o bere la bar, nimeni nu se imbulzea, iar lumea (cu exceptia unu finlandez care a sarit calul) nu a incercat sa bata niciun record in privinta rezistentei la alcool. Atat de civilizat a fost concertul incat nu am vazut nici macar 1 jandarm, ca sa nu mai vorbesc despre absenta gardului de protectie intre scena si public. Acreditari de presa s-au dat si ele, fara a se mai pune problema de spatiu, ca in cazul de ieri.
In mare: un concert cu vreo 450 de oameni, civilizat, inceput la ora care trebuie, fara asteptare si alte d’astea.

Poate intr-un viitor, nu spun apropiat ca-I utopie pura, o sa avem si noi parte de asa ceva.

Oricum, felicitari Artmania pentru faptul ca a adus pentru a 2-a oara Amorphis in Romania. Poate a 3-a e cu mai mult noroc.

Kippis! ;)

Offline Whisperrain

• Sergent
  • *
« Reply #554 on: February 10, 2008, 11:26:11 pm »
press@artmania.ro
pentru dedicatii...  ;D
If you can not find peace within yourself, it is useless to look elsewhere.

Offline DejaVu

• Sergent
  • *
« Reply #555 on: February 11, 2008, 01:50:09 am »
hehe, concertul din seara asta a inceput 8:10 (deci numai cu 10 min intarziere), exact cand am ajuns. Nu stiu cand s-a intrat, ca nu am avut curaj sa ma duc de la 7 cum scria pe bilet. lol
DejaVu, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Vladraconis

• Colonel
  • *
  • Vlad
« Reply #556 on: February 11, 2008, 02:19:04 am »
+1 punct pentru 2 jandarmi (unul dintre ei, un soi de soldat universal plin de tot soiu de casti, bulane etc) care, spre surprinderea mea, au luat atitudine cand o pubera intr-o avansata stare de ebrietate isi facea loc cu coatele ca sa ajunga in primul rand, de unde ...nu stiu exact ce vroia sa obtina de la Haggard, ca oricum nu mai era in stare sa inteleaga nimic. inca n-am reusit sa-i inteleg pe cei care vin beti manga la concert. adica...sa dai si 60/75 de lei si sa nu-ti mai aduci aminte nimic .... jenant!

Respectivul "soldat universal" (acelasi care a tinut poporul la "intrarea principala") nu s-a sesizat singur, ci a fost sesizat de o bulgaroaica care era fix in fata mea, in 1 rand, la gard, si de care se luase tipa beata. Mi-a placut maniera in care a rezolvat problema: inainte de a face ceva s-a interesat si la restul daca chiar face probleme tipa (evident ca i-am raspuns toti din zona ca da) si apoi a rugat-o frumos sa se duca in spate ca sa nu fie nevoit sa o ia pe sus. Din fericire specimenul feminin s-a lasat convins si s-a dus inapoi la fel de brutal precum aparuse...si n-am mai vazut-o de atunci. Nota 10 "soldatului universal" pentru comunicare si diplomatie. Nici eu nu ii pot pricepe pe astia care vin la un concert si se imbata in primele 5 minute. Mi se pare o prostie.

Legat de controlulrile de la intrare...mai, nu stiu cum naiba da pe mine abia daca m-au controlat. Si aveam ghiozdanul si buzunarele pline. Jandarmul de m-a perchezitionat s-a multumit, legat de buzunare, cu raspunsul ca sunt mobilele...in ghiozdan a aruncat juma de ochi si gata...puteam avea la mine si dinamita si intram fara cea mai mica problema... :-\
\"We are all invented beasts, all pieces of fiction, suspended in the solution of mind\" Clive Barker

Offline Arianrod

• Sergent
  • *
« Reply #557 on: February 11, 2008, 08:12:53 am »

Offline DeadWitch

• Capitan
  • *
  • Dead and buried
« Reply #558 on: February 11, 2008, 08:21:07 am »
Bygone are tolerance and presence of grace...

Offline Dank

• Ciuciu
  • General de Brigada
  • *
  • http://www.psychogod.ro
    • www.psychogod.ro
« Reply #559 on: February 11, 2008, 09:25:01 am »
aa ca mi-am adus aminte, sa transmit pe aceasta cale o mare m*ie organizotilor pentru ca ne-au lasat sa asteptam sambata o ora (poate si mai mult) in acel frig. Mai am si alte ganduri de bine dar o sa le transmit direct.

author=bloodandpain66699 link=topic=4420.msg203240#msg203240 date=1202667858]
omule.....chill....:))nu am sfidat pe nimeni ok?..eu am spus clar...pentru mine nu a contat ca am asteptat atata...nici eu nu am fost multumita...dar faptul ca i-am vazut pe alde haggard acolo m-a facut sa uit de tot!si eu sunt racita ,si eu am muncit pentru banii aia,si eu am traversat tara...dar acum nu stau sa fac felii pe cei care au opinii diferite....

pe mine faptu ca i-am vazut pe alde hangard si anorphis nu m-a facut sa uit nenorocita de asteptare, ce dracu nu sunt ultimul sclav venit la un concert rock.
« Last Edit: February 11, 2008, 09:31:10 am by dankwart »

Offline lamia

• Colonel
  • *
  • metalhead member
« Reply #560 on: February 11, 2008, 09:53:24 am »
mah.....sa scriu mai intai lucru bun: concertul haggard....pe care il asteptam de foarte multa vreme. mi-a placut enorm. apoi cu toate ca (din lene recunosc) nu am ascultat amorphis inainte de concert, desi aveam toata discografia pe computador pe undeva, mi-au placut si ei, fapt pen'care mi-am draguta discografie pe mp3player si am inceput sa ascult frumos prin metrou....etc. si sunt misto
lucrurile naspa este multe, dar am sa amintesc atat: ca si ceilalti am inghetat ca un kkt acolo la intrare, deci m... organizatorilor, nu, nu am racit ca restul (asta e lucru bun), ca toaletele erau prea putine pentru puhoiu de lume, si mai ales ,.....ca doar de-aia m-am enervat io in dimineata asta: m...e dobitocului sau dobitoacei care mi-a ars geaca cu tigara  >:(
It\'s easier to destroy the light, than vanish the darkness.

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #561 on: February 11, 2008, 10:06:39 am »
daca e vorba de fata aia roscata pe care am trimis-o la plimbare dar, frate, fara succes - nici nu ii puteam spune mare lucru ca mirosea si mi-era sa nu ma imbat si eu :P nu ma deranja prea tare decat ca din tot spatiu ala care era acolo - ca la Frozen Dusk nu s-a inghesuit nimeni - s-a apucat sa isi scuture paru si sa dea din coate fix in spatele meu si al frendei ;) - am avut un moment de distractie cand m-a amenintat cu ceva bataie or something
... si jenibila faza cu pogo de la inceputul recitalului Amorphis, nereusita din fericire
nu exista trupe underrated sau overrated. exista doar oameni care sufera la ele.

unii nus degeaba underrated

Offline Dank

• Ciuciu
  • General de Brigada
  • *
    • www.psychogod.ro
« Reply #562 on: February 11, 2008, 10:19:46 am »
poi nu s-a inghesuit nimeni la FD, pentru ca majoritatea lumii era afara, asteptand sa intre.

Offline credal

• Credal M'bale Abimbola Dabulamanzi Kwaku Mosi Chilongola
  • General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #563 on: February 11, 2008, 10:19:51 am »
Nu-mi vine sa cred ca Artmania de la concertul de sambata e aceeasi cu cea care a organizat festivalul la Sibiu. Bine, poate sunt subiectiv, poate si festivalul a avut scaparile lui, ca una e sa stai ca belferu' toata ziua si sa vii seara agale cu taxiul, sa mai bagi si doua-teri beri pana la concert pentru ca soarele arzator inca isi mai simtea prezenta, si alta-i sa te trezesti cu noaptea in cap ca asa ai tren, si fi obosit fiind si sfarsit de spatamana, si sa ajungi sa stai ca boul in fata salii, cu singurul scop de a baga frig la oase si a da cu m*ia in stanga si dreapta.
Cineva da aici a spus ca mai era o intrare. Nu stiu nimic, singura mea sursa de informare e cea de pe bilet. Ca doar nu era sa vin cu laptopul dupa mine sa vad oare nu cumva a aparut vreo noutate pe site la artmania. Eu de fapt n-am vazut nicio intrare, doar o crapatura.
Sa vorbesc si despre concert. In primul rand eu mai mult pentru Haggard am venit. Era o perioada cand eram innebunit dupa ei. Mi-au placut piesele alese de ei dar cum zicea cineva mai bine vad Haggard intr-o sala de teatru in liniste. Mi-a placut si soprana, si claparul si pe restul pe care am reusit sa-i vad mai mult pe ecran, ca din pozitia de unde eram nu se prea vedea bine. Sunetul mi s-a parut destul de ok.
Cat despre Amorphis nu prea am ce sa zic, pentru ca singurul album pe care l-am ascultat mai mult si pe care l-am apreciat a fost Tales From The Thousand Lakes. In mare parte m-am plictisit la Amorphis, la un moment dat chiar ma gandeam "oare mai tine mult ?", dar am vazut ca lumea din jurul se simtea bine. Nici macar Black Winter Day nu m-a impresioant.
Ce nu mi-a mai placut a fost ca pe partea unde se vindeau bere si alte alea era lumina, si daca nu erai mai aproape de scena se cam pierdea din atmosfera.
In rest ce sa mai zic, cu pipaitul lu nenea jandarmii nu ma deranjeaza, atata timp cat nu ma cauta in gaura cu... ma rog, ati prins ideea. Dar sa pipaie nene ca lumea, nu dup-aia sa vad tot felu' de fufe proaspat roacherizate cu lanturi la ele. Bine, nu era cazul aici, doar mi-am adus aminte de festivalul de la Sibiu.

L.E.: 75/3 = 25 lei pe care trebuie sa-i primesc, ca n-am prins nicio secunda de frozen dusk.

Offline ireena

• Sergent
  • *
« Reply #564 on: February 11, 2008, 10:30:53 am »
Reply pt Arianrod: nu crezi k tre sa dam o sansa si la astia care sunt la inceput? A fost primul concert mai important al celor de la Frozen Dusk totusi.  Eu i-am mai vazut si in Suburbia, si mi se par o trupa care evolueava frumos. Si kiar aveau mai multe in comun cu haggard dekt crezi tu. Mi se pare ca suna super bine fata de altii care se cred mari genii ale muzicii rock (nu dau nume)!
Daca nu-ti place o trupa sau un gen de muzica, asta nu-i un motiv sa nu apreciezi un talent evident.
Sa nu uitam toata logica din spatele unui opening act! P aia mici nu tre sa-i lansam? Amorphis si Haggard n-or fi cantat si ei in deskidere la cineva p la inceputurile lor?

Despre organizare.... de kko! total de kko! In primul rand pt k nu s-a dat drumul sa se traverseze complexu' ala de kkt, si am fost obligati sa ocolim atat, prin niste locuri de unde te-astepti sa-ti sara ceva in cap de dupa tufisuri! De parca intram noi in alte pavilioane, umblam prin tot complexu! Tot unde se tinea concertu' ajungea toata lumea, dpar ca mai repede.
Si faza cu statu' afara.... daca dadeau si ei drumu' la mai multe intrari, se putea intra la timp. Si daca tot s-au apucat de perkezitionat, puteau s-o faca klumea totusi!
ireena, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline lephrichon

• Maior
  • *
« Reply #565 on: February 11, 2008, 10:58:38 am »
daca e vorba de fata aia roscata pe care am trimis-o la plimbare dar, frate, fara succes - nici nu ii puteam spune mare lucru ca mirosea si mi-era sa nu ma imbat si eu :P nu ma deranja prea tare decat ca din tot spatiu ala care era acolo - ca la Frozen Dusk nu s-a inghesuit nimeni - s-a apucat sa isi scuture paru si sa dea din coate fix in spatele meu si al frendei ;) - am avut un moment de distractie cand m-a amenintat cu ceva bataie or something
... si jenibila faza cu pogo de la inceputul recitalului Amorphis, nereusita din fericire

O cunosc personal pe acea fata cu parul roscat....care este mai mult inspre blond...ideea e ca avea un motiv intemeiat sa fie asa beata...si cred ca oricare dintre noi ar fi facut la fel...nu e usor sa-ti moara unul dintre parinti....asa ca fiecare isi cauta alinarea cum poate...Fara suparare
Grindcore este zgomot şi zgomotul este minunat!

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #566 on: February 11, 2008, 11:05:12 am »
Pretul biletelor a fost fix acelasi ca cel de aici (4500 ft), insa am platit sa vedem Amorphis si am primit Amorphis, fara opening act, fara alta trupa. Mi se pare corect ca atunci cand nu este vorba de un festival, sa nu amesteci ca la salata trupe care nu prea au mare lucru in comun. La unguri s-a intrat in sala chiar cu 2 ore inainte de concert, se putea bea lejer o bere la bar, nimeni nu se imbulzea, iar lumea (cu exceptia unu finlandez care a sarit calul) nu a incercat sa bata niciun record in privinta rezistentei la alcool. Atat de civilizat a fost concertul incat nu am vazut nici macar 1 jandarm, ca sa nu mai vorbesc despre absenta gardului de protectie intre scena si public. Acreditari de presa s-au dat si ele, fara a se mai pune problema de spatiu, ca in cazul de ieri.
In mare: un concert cu vreo 450 de oameni, civilizat, inceput la ora care trebuie, fara asteptare si alte d’astea.

Poate intr-un viitor, nu spun apropiat ca-I utopie pura, o sa avem si noi parte de asa ceva.

Oricum, felicitari Artmania pentru faptul ca a adus pentru a 2-a oara Amorphis in Romania. Poate a 3-a e cu mai mult noroc.

Kippis! ;)

Nu vreau sa jignesc fanii Amorphis, dar fara Haggard, 450 de omenasi era un numar rezonabil si usor utopic de atins. Multa lume a venit la chestia asta pentru Haggard. Trebuie sa recunoastem, totusi.
Pe de alta parte, au existat si la noi evenimente de genul celor povestite de tine. Cu intrare lejera, cu public civilizat, cu tot ce vrei.

In alta ordine de idei. Ma asteptam sa fie ticsit, sa fie durere la bude, la beuturi... Sa n-ai loc sa te desfasori. Cam asta insemna in ochii mei sold-out-ul. Ei bine, nu prea au fost diferente fata de precedentul eveniment de acolo, cel cu Negura. Pe de alta parte, la o suplimentare de bilete, probabil ca mai erau cateva zeci/sute de oameni in plus, pe afara, la discretia organizatorilor.

In a treia ordine de idei, am ajuns sa ne minunam cand vedem oameni de paza civilizati si cu ceva in cap. Sfanta normalitate... Oricum, nu stiu daca asa sunt ei de regula sau era de vina tensiunea datorata "micilor inconveniente" de la intrare, dar merita felicitari. Mai ales ca va povesteam ca se faceau razii la buda, unde erau mereu gasiti in off-side. De fiecare data au vorbit calm si respectuos cu contravenientii. Indiferent de faptul ca erau recidivisti sau beti. Deci, felicitari din punctul asta de vedere. Rolul omului de paza e in sfarsit cel dorit.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #567 on: February 11, 2008, 11:06:22 am »
3: de ce a fost concertul SOLD OUT cand in sala era loc berechet??

aici nu e vina artmania, hagard, etc ci este vina celor de la romexpo. Cica in sala au un maxim de un om la 4mp, ceea ce duce o limita de 1100 de uameni.  au primit acordul pentru mai multi la concert.

Partea de inceput cu intrarea, nam prinso din plin.  Ceea ce m-a entuziasmat a fost ca am ajuns la ora 8, la un concert care trebuia sa inceapa la 7 si a trebuit sa mai stau aprox 20 de minute afara. Noroc ca eram calit de pe partie :D

Concertele:
haggard - mie mior placut tare. Ce era de spus o spun vlad mai devreme cu doo - trei pajini.
amorfis - profesionisti, sound bun. mau plictisit in mod gruaznic. cam ca lot dupa rage. cauzele? probabil obosealaa+bere (la mine) dar nu au reusit sa ma atinga la cuarda sensibila.

plm

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #568 on: February 11, 2008, 12:07:56 pm »
Se pare ca eu am avut mai mult noroc. Am intrat pe poarta principala, nu m-a intrebat nimeni de sanatate, am ajuns in fata salii pe 6:35 si la 7 fix eram inauntru (pe la intrarea laterala). Nu m-au controlat deloc. Sala mi-a placut, mai intrau lejer 1000 de  oameni acolo, dar am auzit si eu ca Romexpo limiteaza prin contract numarul de spectatori, deci s-ar putea sa aiba dreptate animaloo. La 19:34 Frozen Dusk cantau, deci intarzierea a fost cam de juma de ora. Mi-a fost mila de ei si mi-am amintit de Avatar in deschidere la Megadeth, in 2005, craiovenii prestand atunci in fata a maxim 400 de oameni (dintr-un total de 5000+ la Megadeth). Consider ca Artmania a gresit flagrant, trebuia sa li se explice germanilor ca nu prea e afara vremea prielnica de tinut publicul pe la usi. Cradleofg, si la Sibiu s-a intarziat, chiar mai mult, aminteste-ti de bisul taiat al celor de la Within Temptation pentru ca se depasise ora H si primaria a amenintat ca intrerupe alimentarea cu energie electrica. Dar atunci era iunie, cald, terase, obiective de vizitat (pentru cei care nu erau din Sibiu). Total diferit de complexul expozitional cel pustiu si de cele cateva grade in minus oferite generos de mijlocul lui februarie.

De Frozen Dusk am auzit inca de cand erau liceeni si organizau evenimente la Braila, iar vocalista lor castiga toate concursurile de canto din zona. Nu stiu cum se face ca nu i-am mai prins live pana acum. M-am bucurat pentru ei, m-as fi bucurat poate mai mult pentru Tiarra. Adina are o voce cu adevarat buna, s-a imbracat adecvat... dar muzical mi s-au parut destul de plati, dupa doua piese si jumatate ascultate atent, mi-am reluat socializarea.

Haggard imi placeau mult pe vremuri, in ultima vreme- deloc. Nici la concert nu mi-am schimbat impresiile actuale. Am fredonat cateva versuri pe care mi le aminteam de pe vremea cand And Thou Shalt Trust si Awaking the Centuries isi faceau destul de des loc prin playlistul meu. Nu prea am vazut scena, multumiri pentru ecranul din stanga. Ma asteptam sa nu-mi placa si sa ma plictisesc, asa ca nu am de ce sa fiu dezamagita. S-a auzit cam incet, dar asta se intampla in situatie de struto-camila electrico-acustica, am mai vazut filmul asta si la Therion Goes Classic.

Amorphis e una din marile mele iubiri din adolescenta, una abandonata cam de pe vremea Tuonela si inca neregasita. Mi-a placut concertul, sunetul mi s-a parut mai plin decat la Haggard, desi pe unde imi stabilisem eu baza nu auzeam chiar toate instrumentele. Mi-a placut playlistul si mi-a placut foarte mult vocalul. Black Winter Day a avut o mama de gherla pe la jumatate de ma intrebam "cum dracu, astia canta de 14 ani piesa asta?!?!?". Un show energic si frumos, de care ma declar foarte multumita. In concluzie, nu am venit chiar degeaba.
It will have blood, they say. Blood will have blood!

Offline Elle

• Maior
  • *
  • novice
    • live-mirrors.com
« Reply #569 on: February 11, 2008, 12:23:55 pm »
Mda... vad ca v-a fost dor de mine....  ::)
Nu stau in Bucuresti si ca sa ajung la concertele astea, fac cel putin 5 ore pe drum. Eu nu sunt in situatia de a putea posta/raspunde pe forumuri imediat dupa ce evenimentul s-a incheiat.
Apoi, guess what?!?... nu sunt de la Artmania, cel putin nu in cazul de fata. Nu am participat la organizarea acestui concert (si, evident, nici a celui de ieri, din moment ce la 10 seara eu eram acasa, in Sibiu), iar tuturor celor care m-au abordat pentru bilete/invitatii le-am adus la cunostinta acest lucru. De fapt, eu nu colaborez cu Artmania decat pentru festival, asta din cauza locatiei. Daca am postat pe-aici (in 2 luni, 10 posturi din 567 pe acest topic; 2 raspunsuri cu dedicatie speciala pentru Arana si 8 raspunsuri cu caracter pur informativ - pentru amatorii de statistici, inclusiv pentru hell9level), a fost pur si simplu pentru ca eu aveam acces la anumite informatii care puteau satisface curiozitatea unora dintre voi. Nu am venit cu aere de superioritate, dar cand sunt atacata eu, personal (injust), si nu declaratiile pe care le fac, obisnuiesc sa raspund... din fericire, nu cu aceeasi moneda, pentru ca nu-mi sta in fire sa insult, jignesc, ofensez, cred in puterea argumentului si sunt capabila sa accept si aprob alte puncte de vedere atunci cand vad ca au o baza reala si nu sunt fondate pe pasiuni sau impulsuri de moment.
Nu incerc sa ma exonerez de vreo responsabilitate, pentru ca, in primul rand, nu am avut vreo responsabilitate.

Apoi, concertul... probleme, probleme, probleme...
Fapte:
1. Niciun organizator nu intentioneaza sa-si faca treaba prost, intrucat el este direct dependent de publicul caruia ii vinde biletele.
2. Organizarea unui concert nu se rezuma la organizarea accesului => calificativul de "organizare dezastruoasa" nu se justifica, atata timp cat  trupele, au cantat (si bine) in conditii foarte bune, inclusiv conditii foarte bune de sunet (cel mai important), a fost incalzita sala, a fost merchandise, a fost bautura... etc. Nu mi se pare corect ca organizarea sa fie judecata doar prin prisma unui singur aspect. Un calificativ intermediar la pollul ala ar fi binevenit
3. Atata timp cat ti se da o bratara pentru a putea iesi si intra cand vrei, este de la sine inteles ca tocmai acea bratara este verificata la (re)intrarea in sala. Cu siguranta, n-o sa se uite omu' de la paza la cum esti imbracat(a) si in functie de asta sa te lase inauntru sau nu... altfel, nu se mai faceau bratari.
4. Organizarea a fost deficitara si ce s-a intamplat la intrare nu trebuia sa se intample! Orice motive date ulterior nu vor schimba faptul ca asteptarea a fost nepermis de lunga, in conditii de frig si vant taios, si accesul greoi. Dar cred ca s-ar fi putut spune ca publicul a fost tratat "ca niste animale", daca in timp ce oamenii asteptau sa intre, organizatorii stateau la o cafea sau la taclale... ceea ce NU s-a intamplat. A fost o desincronizare care a dat tot programul peste cap (a se observa si faptul ca Haggard au mai facut un mic soundcheck inainte de a incepe sa cante). Asta e tot ce s-a mai putut face in noile conditii, si a rezultat o intarziere de o jumatate de ora. A fost o singura intrare in complexul Romexpo (cum scria pe bilet) si 2 intrari in pavilion.
5. Nu "merge si-asa". Si m-am saturat sa tot aud replica asta insotita de lamentari legate de Romania. Se pot face lucrurile si bine. De data asta n-a prea iesit...
6. Artmania a organizat pana acum 6 evenimente (2 festivaluri, Tarja Turunen si Jethro Tull la Sibiu, si cele 2 concerte din weekend cu Amorphis si Haggard). Asta asa, ca CV de organizator "de kkt"... sa ma exprim in aceiasi termeni.

Concertul cum l-am vazut eu: am ajuns la sala pe la 18.45 - 18.50 ca sa aflu, cu stupoare, ca inca nu s-a dat drumul. Eu m-am dus direct la intrarea laterala (pentru ca acolo am vazut lume mai putina) si s-au deschis ambele usi in acelasi timp. Am intrat dupa vreo 15 - 20 de minute (norocul meu). Ceva frustrari de ordin personal (mofturi, cum ar spune unii, legate de accesul in fata scenei pentru foto) rezolvate, in cele din urma, dar in rest, concert superb, prestatii excelente atat din partea Amorphis, cat si a celor de la Haggard. Apropo, Haggard au fost in formula completa..

Si cu asta eu am terminat ce aveam de spus legat de concertul asta, pe topicul asta. Nu incerc sa conving pe nimeni de nimic, nu tin ca parerea mea sa fie adoptata si de altii, nu ma afecteaza cu nimic daca schimb sau nu parerea cuiva. Am vrut sa ofer o alta perspectiva, a mea. Si intrucat vad ca nu se poate discuta aici (in general, asa) si injuraturile gratuite predomina, eu o sa iau o pauza. A o interpreta fiecare cum pofteste... ca oricum vad ca asa se face. :)
Sayonara!

• General de Brigada
  • *
« Reply #570 on: February 11, 2008, 12:37:31 pm »
Referitor la punctul 1 si 2 nu ne-ai furnizat nici o informatie noua. Le stiam inca de la concertul Paradise Lost. ;) In rest ... sustin ce am afirmat ieri. Iar faptul ca sala a fost incalzita nu cred ca este meritul celor de la Artmania, dar sigur ar trebui sa-si asume responsabilitatea pentru ... " desincronizare ".

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #571 on: February 11, 2008, 12:48:04 pm »
- pentru amatorii de statistici, inclusiv pentru hell9level), a fost pur si simplu pentru ca eu aveam acces la anumite informatii care puteau satisface curiozitatea unora dintre voi.

1. Niciun organizator nu intentioneaza sa-si faca treaba prost, intrucat el este direct dependent de publicul caruia ii vinde biletele.

4. Organizarea a fost deficitara si ce s-a intamplat la intrare nu trebuia sa se intample! Orice motive date ulterior nu vor schimba faptul ca asteptarea a fost nepermis de lunga, in conditii de frig si vant taios, si accesul greoi. Dar cred ca s-ar fi putut spune ca publicul a fost tratat "ca niste animale", daca in timp ce oamenii asteptau sa intre, organizatorii stateau la o cafea sau la taclale... ceea ce NU s-a intamplat

injuraturile gratuite predomina, eu o sa iau o pauza. A o interpreta fiecare cum pofteste... ca oricum vad ca asa se face. :)

la prima retrag. avand in vedere lungimea postului creca tza loat ceva.. ce informatzii? ca lumea era inebunita.. cata lume e domle? secret de stat, probabil

nu asha te portzi cu oamenii care te platesc. personal ma doare undeva daca org stateau la o cafea sau nu. de la mine din multzime se vedea ac lucru: cheking facut de 3 artmanisti si 2 bguarzi. creca perzi neste aspecte pe undeva.. accesu sa promis de la 18. io am intrat la 19:30. jumatea aia de ora intarziere pe care o insinuezi paci pe undeva o fi la voi acolo la cafele.

cat despre injuraturi gratuite nu mai zic nimic, vaz ca nu prea tzai tzinut fizicu pafara.. mie nu mia iesit frigu din oase decat a doua zi dimineatza
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #572 on: February 11, 2008, 01:03:40 pm »
Elle: nu ai de ce sa fii uimita sau vexata.... esti singura persoana corelativ la Artmania, pe care lumea de aici o stie... Daca ai avut sau nu legatura cu chestia asta, numita optimist organizare, iti dai seama ca pentru multa lume este irelevant (desi nu sustin ca e corect), mai cu seama ca frumos ar fi fost sa apara cineva care chiar avea legatura. Si cu stoicism, asa cum am indurat si noi pe la usi, pe la feresti, rezistand fara sa pocneasca ficatul, sa isi ceara scuze si sa dea niste explicatii. Pentru ca un CV care e ok, poate deveni de kkt din cauza unui singur eveniment.
Probabil ca la aceasta ultima faza sunt SF fara sa fiu neaparat fan, dar nu jur. Oricum, sunt calit de la capitolele voda.

Tot ce imi doresc sa nu aud, sunt povesti legate de sound-check-uri si alte chestii al caror loc este bine mersi in clauzele contractuale. Deci, povesti nemuritoare (ca tot veni vorba, tip "era referendum sau nush ce") chiar nu sunt dispus sa aud. Sunt jurist de profesie, cunosc destul de bine cum se deruleaza trebile contractuale. Iar daca Haggard a efectuat ceva extra-contractual, tot vina organizatorilor se numeste, caci aveau masuri la indemana. Iar daca aud de chestii 'altfel nu cantau/dansau/bla-bla' nu stiu daca voi rade in hohote sau ma voi enerva.

In rest, s-a mai punctat pe ici-colo.
« Last Edit: February 11, 2008, 01:07:42 pm by Count Raven »

Offline Loki

• General de Brigada
  • *
  • Cocalar corporatist DEMASCAT
« Reply #573 on: February 11, 2008, 01:07:23 pm »
2. Organizarea unui concert nu se rezuma la organizarea accesului => calificativul de "organizare dezastruoasa" nu se justifica, atata timp cat  trupele, au cantat (si bine) in conditii foarte bune, inclusiv conditii foarte bune de sunet (cel mai important), a fost incalzita sala, a fost merchandise, a fost bautura... etc.

Daca pui o lingura de kkt intr-o galeata cu mancare, obtii o galeata cu kkt...
« Last Edit: February 11, 2008, 01:11:00 pm by Loki »
All those who proclaim that dog is man's best friend, have evidently not played with the pussy.

• General de Brigada
  • *
« Reply #574 on: February 11, 2008, 01:11:44 pm »
Merciandaizu' o fo' acelasi da' cu alte tricouri ... alea cu Artmania 2007. Or fi fost in memoriam sau cum ? :D Io meam loat tricoi cu amorfics d'ala de fete. ;D Bautura o fo' ca si data trecuta ... Frate ... pui astea pe seama organizatorilor de parca ei au bagat carbuni in soba, de parca ei au stat la dozatoarele de bere ... nu e putin cam rusinos sa punctezi niste chestii care oricum trebuiau sa existe ?!?! Bine ca nu ne-ai dat cu tifla'n nas direct " bah ... or cantat Haggard si Amorphis ce mai vrets ? " ;)

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #575 on: February 11, 2008, 01:17:25 pm »
o meam loat tricoi cu amorfics d'ala de fete

adica tricou cu amortits

• General de Brigada
  • *
« Reply #576 on: February 11, 2008, 01:21:04 pm »
Asa, asa ... uitasem ca l-ai botezat. ;D D'ala da !!!! :D :D :D

Offline H_E_L

• Locotenent
  • *
« Reply #577 on: February 11, 2008, 01:39:39 pm »
o sa ma injurati, dar ii dau dreptate lui Elle... nu cred k e cazul sa aruncam cu noroi in Artmania, pentru ca in primul rand concertul a fost probabil cel mai reusit pe care l-am vazut in Romania, iar vina pt intarziere a fost a celor de la Haggard. cu exceptia acestui decalaj, organizarea a fost foarte buna iar sunetul mult mai bun decat la majoritatea concertelor la care am fost in Romania.

cat despre concert in sine... Haggard nu ma pasioneaza, i-am vazut la Wacken, au fost o mare dezamagire atunci. sambata a fost ok, dar m-am plictisit ingrozitor si asteptam sa se termine cat mai repede sa pot vedea Amorphis. se pare ca Haggard nu sunt deloc genul meu, dar mi s-a parut k au sunat bine.

despre Amorphis nu are rost sa mai vorbesc, am venit pentru ei si s-a meritat drumul de 18 ore dus-intors pana la Bucuresti, asteptatul in frig, etc. a fost a treia oara cand i-am vazut si de departe cel mai tare concert :)

Bravo Artmania, asteptam festivalul!
H_E_L, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
    • METALHEAD
« Reply #578 on: February 11, 2008, 01:49:31 pm »
Bre, pentru voi ORGANIZARE inseamna doar cum intri in sala?
Cred ca mai conteaza si:

-sunetul
-timpii de scena
-paza
-gardul din fatza scenei
-acreditarile pentru media + interviurile
-berea + sucurile de la locatie (AU FOST destulem nu au fost cozi etc.. - preturile nu Artmania le-a stabilit)
-budele curate
-distributia biletelor

etc..

Toate de mai sus au fost IMPECABILE

Nu va inteleg pe bune

Offline Loki

• General de Brigada
  • *
« Reply #579 on: February 11, 2008, 01:50:27 pm »
Bre, cum ziceam:

Daca pui o lingura de kkt intr-o galeata cu mancare, obtii o galeata cu kkt...

In traducere: o kestie de genul asta, iti strica tot concertul. Mie personal mi-a taiat tot keful, din cauza frigului si oboselii acumulate. Asa ca nu va asteptati sa spuna si altii "a meritat asteptarea".
Ideea de baza e ca asa ceva nu se face.
Oricum, dupa cum ziceam si mai sus: trebuia sa se intre de la 18 la maxim 19, cand incepea concertul. S-a intrat de la 18.30 la 20.00 minim, deci mai mult decat ora prevazuta. Prin urmare, oricum resursele alocate nu au fost suficiente pentru buna desfasurarea a accesului in sala, indiferent de cum au afectat Haggard programul prin prelungirea soundcheck-ului...

PS: astept sa vad haggard de mult timp, dar dupa ce am inghetzat atata la intrare, am vazut concertul intr-o stare de semiindiferenta.
« Last Edit: February 11, 2008, 01:51:45 pm by Loki »

Offline Vladraconis

• Colonel
  • *
  • Vlad
« Reply #580 on: February 11, 2008, 01:53:00 pm »
O cunosc personal pe acea fata cu parul roscat....care este mai mult inspre blond...ideea e ca avea un motiv intemeiat sa fie asa beata...si cred ca oricare dintre noi ar fi facut la fel...nu e usor sa-ti moara unul dintre parinti....asa ca fiecare isi cauta alinarea cum poate...Fara suparare

Da, despre tipa asta este vorba. Stiu ce a patit; printre aminintari mi-a spus si de ce face asta. Dar asta nu mi se pare deloc o scuza. Cu atat mai mult cu cat s-a imbatat si a deranjat o gramada de lume care nu aveau nici o treaba cu ea si vroiau doar sa vada in voie concertul. Mi se pare cat se poate de gresit ca atunci cand suferi sa iti versi nervii pe altii.

<Elle>>, conditiile foarte bune de sunet aparent au fost doar pentru cei care stateau in fata, in primele sa zicem 10 randuri (desii cred ca mai putin de 10). Dupa cum ai citit de pe aici, cei mai din spate s-au plans de sunet nesatisfacator. Asta numesti tu conditii foarte bune de sunet? Eu numesc asta sonorizare deficitara. Poate eu am auzit cristal, dar nu toti au avut sansa asta. La orice concert modul cum sunt tratati spectatorii si sunetul conteaza foarte mult. Cum au fost tratati spectatorii a fost evident dezastruos. Nu ma incalzeste cu nimic faptul ca pot sa imi cumpar tricou cu Artmania 2007, Amorphis sau mai stiu eu ce, cand abia am intrat in sala cu o ora intarziere, am ratat o trupa (da, corect, am scris acum 2 pagini ca eu am intrat la timp, dar asta numai pentru ca sunt mai sceptic din fire si ma asteptam sa fie o intrare nasoala rau. Din nefericire, mai sunt si oameni care inca mai cred in ce scrie pe bilet, si al naibii de multi)) si imi dardaie maselele (din fericire, eu sunt printre cei care nu au racit). Ma doare fix undeva de tot "merchandise"-ul (apropo, in romana se scrie "marfa". Este mai scurt, mai practic, si mai de pe la noi, fara aere). Asa ca, din perspectiva mea, ca om care a dat banii pe bilet si a inghetat afara in timp ce organizatorii stateau la o tigara si o vorba (probabil cafelele erau ceva mai incolo)...da, eu asta am vazut cat am stat inghetand in fata usii...organizarea a fost dezastruoasa. Primire de %!@#!@^$#^%, sunet "deficitar". Si astea doua sunt al naibii de ajuns. Si parerea mea, ca si client, ar trebui sa conteze mai mult decat parerea organizatorilor, sau a celor asociati lor si care "stiu mai multe".

P.S. (Amu am vazut ce a scris <<Morrison>>)
         - despre sunet am scris deja;
         - timpii de pe scena: Haggard au avut o pauza inainte sa inceapa macar.
         - paza: paza a fost buna dupa ce s-a facut intrarea. La intrare ba unii au fost controlati in exces, ba altii nici nu au simtit ca a fost control. Ori nu vad nimic impecabil in sensul bun in asta.
         - gardul din fata scenei: Dar gardul de la intrare, care a fost pus dupa ce s-a adunat poporul? Pentru mine ala a contat muuuult mai mult.
         - acreditarile pentru media: Imi pare rau, dar nu toti suntem oameni de presa ca sa intram pe acreditare. Asa ca putin imi pasa cum ati intrat, cum v-ati simtit, si ce privilegii ati mai avut pe acolo voi, cei acreditati. Mie imi pasa cum am intrat si cum m-am simtit eu, cel cu bilet platit, fara privilegii.
         - budele curate: Hai sa fim seriosi....nu vad ce treaba are asta cu Artmania. Asta este treaba celor de la Romexpo.
         - distributia biletelor: aici nu prea ma pot baga pentru ca nu prea stiu chestiile astea. Las pe altii mai avizati. Oricum, nu prea conteaza in prisma a ce a fost la concert.
« Last Edit: February 11, 2008, 03:29:35 pm by Vladraconis »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #581 on: February 11, 2008, 01:57:59 pm »
Faptul ca nu admit sa existe tratament de genul asta e minor si tine de fitze si harfe care exista in capul meu cu ghiotura...
De altfel, noroc cu oamenii cu care am venit si am reusit sa imi mai descretzesc fruntea, caci la cca. 3/4 ora de asteptat ca vita, planuiam sa ma car si sa-mi bag picioarele (si oamenii din jurul meu mi-au vazut fata si starea). Numai ca pierdeam ocazia de a aprecia succesul concertului, gen bude curate si lipsa cozilor la beuturi. Asa ca, in afara de ingratitudinea mea legata de fitze, trebuie sa le fiu dublu recunoscator celor cu care am stat la concert.

Offline Loki

• General de Brigada
  • *
« Reply #582 on: February 11, 2008, 02:02:37 pm »
IO cred ca nu au fost cozi la bere ca nu mai avea lumea chef de baut decat tarie, dupa frigul indurat...

Offline wish

• Sergent
  • *
« Reply #583 on: February 11, 2008, 02:06:26 pm »
Doar o parere...

Referitor la organizare: foarte urat din partea lor sa ne tina la usa ca oile, sa inghetam, sa ne imbulzim aiurea pt ca nu au fost in stare sa-si rezolve problemele organizatorice in timp util; pana la urma putea scrie pe bilet, intrarea e la ora 19:00...

...am fost pt Amorphis si am ramas impresionat de Haggard, mi-au depasit cu mult asteptarile cei de la Haggard, sunetul a fost foarte bun, eu am fost in primul rand si pot spune ca am ramas impresionat de claritatea cu care auzeam fiecare instrument, mi-a placut la nebunie soprana-voce superba in contrast cu vocea suparata a lui Assis,prezenta scenica,trairile ei sugestive pe parcursul fiecarei melodii, mi-a placut show-ul facut de chitarist si de tobar, am trait fiecare melodie la maxim desi nu pot spune ca sunt un mare fan, dar m-au cucerit...

Amorphis, cam stiam la ce sa ma astept, nu mau dezamagit, am fredonat fiecare melodie, am rockarit cat m-a tinut gatul pe Against Widow,House of Sleep, Towards and Against... pt ca Tuomi stie sa transmit acea energie nebuna (sincer mi s-a parut un pic ametzit :))
Sunetul nu mi s-a parut la fel de bun ca la Hagard, dar totusi a fost foarte bun, uneori aveam impresia ca vocea era acoperita prea mult de instrumente..

Una peste alta un concert reusit la care ma bucur ca am fost...

Ma uimesc totusi discutiile de pe forum, in loc sa se discute mai mult de concert de muzica de prestatia formatiilor, subiectul principal e frustrarea ca am stat in frig, ca a fost organizare de kkt si aruncarea cu noroi in cei care au organizat - nu am absolut nici o legatura cu ei...
Ma uimeste totusi ca am uitat prea repede ca nu mai trebuie sa fugim pana la Budapesta sa ne vedem formatiile preferate, ma surprinde ca au inceput sa vina si la noi trupele pe care le iubim, si totusi in loc sa ne bucuram de muzica, ramanem frustrati si tot ce facem e sa gasim tot felul de vinovati pt lucruri marunte,cel mai usor e sa arati cu degetul pe cel care face ceva mai greu e sa chiar faci - nu cred ca exista concert perfect din toate punctele de vedere, iar la noi din pacate nu exista inca acea cultura organizatorica de afara, dati-le putin timp acestor oameni care totusi au facut ceva, aducand aceste formatii si dandu-ne ocazia sa le vedem...

Iar nu-i inteleg pe cei care vin la un concert si in loc sa se bucure de ora aia de hai sa-i spunem magie, ei tot ce fac e sa stea cu aparatu' in mana si sa faca poze sau sa filmeze; nici nu te poti bucura de concert dar mergi acasa si te uiti la poze (pe care oricum la gaseai pe net la o calitate mult mai buna,facute de profesionisti) uauu, ce fain...

wish, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline nenea_hartia

• Sergent
  • *
« Reply #584 on: February 11, 2008, 02:08:12 pm »
Tot astept si punctul de vedere al celor de la Artmania in legatura cu accesul in sala, pentru ca normal ar fi fost sa dea si ei o explicatie, nu doar sa ne lase sa injuram ca prostii de trei zile. Insa pe site-ul lor nu se sufla nicio vorba.
nenea_hartia, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Oana

• General de Brigada
  • *
« Reply #585 on: February 11, 2008, 02:08:52 pm »
Emil, nu ca l-ar durea pe platitorul de bilet de acreditari, mai ales ca exista din plin impresia de mokangeala si favoritism, dar daca tot ai adus vorba... la orice concert la care am intrat cu acreditare, a existat o intrare dedicata. Se anuntase ca va fi si aici si chiar a fost, intrarea laterala, dar pe acolo au intrat si oameni cu bilet. S-a anuntat ca vor exista indicatoare, nu au fost, noroc ca am orientare in spatiu. Fane si Bogdan de la Metalfan erau deja cu bratarile la mana, de la ora 4, cand au avut interviurile si tot nu au putut intra in mod normal. Dar cea mai mare nemultumire a mea este legata de absenta photopit-ului. Nu stiu cum la Bestial Fest, intr-o sala de 300 mp ai facut ca toti dracii la acest aspect, iar aici ti s-a parut normal. Noi am renuntat sa facem poze dupa cateva incercari la Frozen Dusk si Haggard, de filmare nici nu mai vorbesc, refuz sa intru in invalmaseala cu camera video, iar ca sa filmez capetele celor din fata mea, nu merci. Asta doar asa, ca demonstratie ca nu a fost impecabil nici aspectul cu presa.

LE Loki said: "IO cred ca nu au fost cozi la bere ca nu mai avea lumea chef de baut decat tarie, dupa frigul indurat..." Si eu zic la fel.

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
    • METALHEAD
« Reply #586 on: February 11, 2008, 02:15:12 pm »
Intentionat am pus acreditarile acolo ca stiam ca tre sa gasiti un nod in papura :))
si ar trebui sa le pese de acreditari si celor din public, ca fara acreditari NEMA poze, nema interviuri si filmari de calitate. TRUE?

Offline Vladraconis

• Colonel
  • *
  • Vlad
« Reply #587 on: February 11, 2008, 02:17:23 pm »
  Mai <<wish>>, de muzica si prestatia trupelor s-a scris destul de mult, fiecare si-a scris parerea. Daca nu ai vazut, mai citeste odata posturile.

Ma uimesc totusi discutiile de pe forum, in loc sa se discute mai mult de concert de muzica de prestatia formatiilor, subiectul principal e frustrarea ca am stat in frig, ca a fost organizare de kkt si aruncarea cu noroi in cei care au organizat - nu am absolut nici o legatura cu ei...
Ma uimeste totusi ca am uitat prea repede ca nu mai trebuie sa fugim pana la Budapesta sa ne vedem formatiile preferate, ma surprinde ca au inceput sa vina si la noi trupele pe care le iubim, si totusi in loc sa ne bucuram de muzica, ramanem frustrati si tot ce facem e sa gasim tot felul de vinovati pt lucruri marunte,cel mai usor e sa arati cu degetul pe cel care face ceva mai greu e sa chiar faci - nu cred ca exista concert perfect din toate punctele de vedere, iar la noi din pacate nu exista inca acea cultura organizatorica de afara, dati-le putin timp acestor oameni care totusi au facut ceva, aducand aceste formatii si dandu-ne ocazia sa le vedem...

Te uimeste ca avem si noi pretentii? Asa cum a intrebat si Contele acum ceva timp: Daca nu ar mai fi sunat asa bine, atunci te-ai fi resimtit si tu mai tare legat de organizare? Banuiesc ca raspunsul este da. Daca intr-adevar vrem sa se faca ceva, nu trebuie sa gasim circumstante atenuante, nici sa ne culcam pe o ureche cu ce a fost bun. Trebuie sa aratam cu degetul si sa injuram, poate poate organizatorii or sa bage la cap si data viitoare o sa fie mai bine. Caci altfel risca sa nu mai aiba public. Decat poate pe cei cativa ca tine care se lasa momiti cu un sunet bun in fata, si asta numai daca apuci sa intrii la timp. Iti doresc ca la urmatorul concert sa fii tinut in frig, sa fie sunet prost, sa mori de sete. Poate atunci te trezesti.

Offline Dank

• Ciuciu
  • General de Brigada
  • *
    • www.psychogod.ro
« Reply #588 on: February 11, 2008, 02:21:23 pm »
io subscriu la spusele lui loki si ale contelui, ceva ce incepe prost nu poate sa-se termine placut. Noroc cu oamenii cu care am mers la concert.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #589 on: February 11, 2008, 02:22:02 pm »
Ma uimeste totusi ca am uitat prea repede ca n.....

ba nu. sa se faca scandal. "Merge si asa", "pana acum nu vedeam, deci sarumana" nu sunt decat atitudini umile, de care publicul ar trebui sa se debaraseze.
In momentul in care ai platit un bilet, tre sa ai oferite niste conditii. Care se pot schimba in functie de mici exceptii. Insa, vad o atitudine gen "hagard e de vina ca au intarziat soundcheku".
poi, da calcule ala loki (adica intrarea programata intro ora si facuta intro ora jumate minim), aia tot hagard ie de vina?

si ar trebui sa le pese de acreditari si celor din public, ca fara acreditari NEMA poze, nema interviuri si filmari de calitate. TRUE?

FALSE.
io cand ma duc la un concert nu sunt tare curios despre cronicile "profesioniste". Asta cu "interviuri, poze si filmari de calitate" ii ajuta pe trubaduri.

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #590 on: February 11, 2008, 02:24:11 pm »
anyway a trecut si concertul - a fost fain per total
eu ca am ajuns la ora 7 nu m-am simtit fentat dar stiu ce inseamna sa stai in frig aiurea
Frozen Dusk - pt cei care se plang ca i-au pierdut, sa nu se planaga, mai bine ii pierdeam si eu - puteau macar sa se scuze ca nu au clapar pe scena si ca vor folosi cd-ul
Haggard - scenic sunt buni, dar sunt prea eterogeni - basistul era fan hard-core ceva - vroiam doar sa zic ca nu aveau o linie vestimentara - sunt carcotas, stiu :P
Amorphis - au fost beton, vocalul poate mult, melodiile de pe Tales from thousand lakes au fost impecabile

p.s. un can-can - prietena mea s-a dus la toaleta pe la 7 si 10 si la fete era inchis; s-a dus la paza sa ii cheme si aia i-au spus ca sunt fetele de la Haggard inauntru si se skimba :)) ele s-au scuzat spunand ca nu au avut la dispozitie decat vestiar comun cu baietii iar ei nu s-au simtit sa iasa ;)

Offline Vladraconis

• Colonel
  • *
  • Vlad
« Reply #591 on: February 11, 2008, 02:26:22 pm »
FALSE
io cand ma duc la un concert nu sunt tare curios despre cronicile "profesioniste". Asta cu "interviuri, poze si filmari de calitate" ii ajuta pe trubaduri.

De acord cu <<animaloo>>. Poate suntem noi mai ciudati si ne pasa mai mult de ceea ce vedem auzim la concert si nu de ce vedem mai tarziu pe monitoare si auzim din boxe. Da, sunt si astea importante, pentru inregistrarea cat mai buna a evenimentului pentru posteritate si pentru aduceri aminte, dar nu ma ajuta cu nimic la fata locului si cu siguranta nu pot bate amintirile din mintea mea.

Offline wish

• Sergent
  • *
« Reply #592 on: February 11, 2008, 02:31:34 pm »
Ai dreptate,daca ar fi si sunat aiurea poate ii injuram si eu, crede-ma ca de inghetat am inghetat ca eram acolo de la 17:30, si am spus ca e bila neagra cu intarzierea, dar concertul in sine trebuie apreciat, deci totusi au facut un lucru bun, ok au fost neajunsuri si nu e normal sa ne faca sa ne imbulzim ca oile in frig, dar de aici si pana a spune ca totul e de kk e cale lunga...

E perfect sa ne spunem nemultumirile pt ca data viitoare sa nu mare repete tampeniile ce le-au facut acum, dar cred ca ne bucuram prea putin de ceea ce e cu adevarat important la un concert - muzica...

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #593 on: February 11, 2008, 02:33:54 pm »
Cand mie mi se caseaza oole afara, sunt cu nervii in batista ca ma seaca spatele si mijlocul, cand vad nepasare si marlanie, credeti ca ma dau in plua mea, esential e ca s-au dat acreditarile?
Inca o data, vorbim de chestiuni absolut normale si o chestie total anormala. Hai sa le asumam pe toate, ca ne vrem moderni si europeni. Alea-s normale, bravo ca n-am stat la cozi la beute + pipi, bravo ca a fost placut in sala, bravo ca paza a fost ok, bravo ca s-au dat acreditari, dar m**e bah, ca si-au batut joc de oameni la intrare. Ce-are una cu alta, ca intreb de mii de posturi?
Si nu stiu cati oameni s-ar fi imbolnavit ca erau cozi la bere. Sau ca era gardul nu stiu cum. Nu inteleg minimalizarea unei chestii atat de grave. Si cu repercusiuni.
Si daca vreti sa stiti, mi se parea la fel de grav ca sute de oameni sa se ingramadeasca la intrare, cu mult timp dupa ora anuntata si la 23 de grade, cu vanticel moderat si presiune de 765 mm/Hg (nu de la Haggard)

Offline Vladraconis

• Colonel
  • *
  • Vlad
« Reply #594 on: February 11, 2008, 02:46:43 pm »
Ai dreptate,daca ar fi si sunat aiurea poate ii injuram si eu, crede-ma ca de inghetat am inghetat ca eram acolo de la 17:30, si am spus ca e bila neagra cu intarzierea, dar concertul in sine trebuie apreciat, deci totusi au facut un lucru bun, ok au fost neajunsuri si nu e normal sa ne faca sa ne imbulzim ca oile in frig, dar de aici si pana a spune ca totul e de kk e cale lunga...

E perfect sa ne spunem nemultumirile pt ca data viitoare sa nu mare repete tampeniile ce le-au facut acum, dar cred ca ne bucuram prea putin de ceea ce e cu adevarat important la un concert - muzica...

Din nou, te invit sa recitesti posturile de pana acum. Din ele reiese destul de clar ca ne-am bucurat al naibi de mult de ce a fost bun, si am exprimat asta. Concertul in sine a fost fain, dar a fost foarte fain numai pentru cei care au stat in fata, intrucat in spate nu s-a mai auzit deloc atat de bine. Pentru mine a fost extraordinar, dar pentru Conte de exemplu deloc. Si nu uita ca multi nu au apucat sa intre la prima trupa. De unde rezulta ca pentru cei care au intrat tarziu, au pierdut o trupa, au avut parte de un sunet nu prea bun si nici nu au prea vazut nu a mai fost atat de bine. Initiativa nu a putut decat sa ne bucure, si sper din tot sufletul sa mai tot vina de acum trupe mari. Mi se pare cat se poate de normal sa scoatem ochii cu ce nu a fost bine, pentru ca asta trebuie rezolvat. Daca am scrie mai mult de ceea ce ne-a placut, ar insemna ca a fost mai mult bine decat rau, si ca nu vrem schimbari majore. Si chiar nu este cazul.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #595 on: February 11, 2008, 02:49:49 pm »
Nu va inteleg pe bune

Nu ai nghetat, nu ai cum sa intelegi.
Nu contest ca au existat si chestii impecabile.Dar mie imi pare ca impecabilul trebuie sa reprezinte normalul.
Daca vad o chestie impecabila nu cad pe spate si nu ma extaziez, pentru simplul motiv ca mie imi pare normal ca pentru banii pe care ii dau, sa primesc in schimb un produs impecabil de la inceput pana la sfarsit.

Offline wish

• Sergent
  • *
« Reply #596 on: February 11, 2008, 03:14:12 pm »
  Din nou, te invit sa recitesti posturile de pana acum. Din ele reiese destul de clar ca ne-am bucurat al naibi de mult de ce a fost bun, si am exprimat asta. Concertul in sine a fost fain, dar a fost foarte fain numai pentru cei care au stat in fata, intrucat in spate nu s-a mai auzit deloc atat de bine. Pentru mine a fost extraordinar, dar pentru Conte de exemplu deloc. Si nu uita ca multi nu au apucat sa intre la prima trupa. De unde rezulta ca pentru cei care au intrat tarziu, au pierdut o trupa, au avut parte de un sunet nu prea bun si nici nu au prea vazut nu a mai fost atat de bine. Initiativa nu a putut decat sa ne bucure, si sper din tot sufletul sa mai tot vina de acum trupe mari. Mi se pare cat se poate de normal sa scoatem ochii cu ce nu a fost bine, pentru ca asta trebuie rezolvat. Daca am scrie mai mult de ceea ce ne-a placut, ar insemna ca a fost mai mult bine decat rau, si ca nu vrem schimbari majore. Si chiar nu este cazul.

ok sa speram ca cine trebuie sa auda va auzi si incet incet intra si la noi lucrurile in normalitate sa ne putem bucura de concerte cu o organizare impecabila, crede-ma ca astept si eu ziua aia:)

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #597 on: February 11, 2008, 04:57:30 pm »
ok sa speram ca cine trebuie sa auda va auzi si incet incet intra si la noi lucrurile in normalitate sa ne putem bucura de concerte cu o organizare impecabila, crede-ma ca astept si eu ziua aia:)

pana no sa avem organizatori care sa stie sa trateze cu trupele, sau mai exact sa nu se teama sa emita pretentzii pe motif ca la randu lor nu sunt acoperitzi si tre sa aive loc dentors, trebile tot asa o sa mearga..
 ma chinui sa scot de pe undeva un contract dasta de prestari servicii cu toateclauzele care trebuie da e greu ca dreaq. stiu insa din surse sigure ca la d.mode ,inclusiv timpul alocat lu gahan pt comunicarea cu publicu facea obectul unei clauze care sugea bani din onorariu in caz ca era incalcata.. da pana acolo mai avem mult kkt de mancat pe la conc autohtone.
in caz ca sa oparit careva, as avea si un apendix:  nu fac gat la bajetzii pe care ii stiu sinceri si care vin cu bani dacasa ca sa faca ceva ci ma refer strict la cei care au loat treaba din zbor si se uita la noi ca la ultimii amaratz!
apropopos, cine era cel cu alura de domn de la intrare care navea macar bunu simtz sashi ascunda dispretzu pentru aia carel imbraca? unu distins dealtfel si cu o geaca de fash pusa pe umeri care indica majestic celor de la paza: ia vezi ala, da ala? da alalaltu?.. si toate astea doar miscand dejetu!!!

• General de Brigada
  • *
« Reply #598 on: February 11, 2008, 05:19:38 pm »
Ala-i senilu' care alerga dupe mine prin sala sa-i arat bratsara. :D

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
    • METALHEAD
« Reply #599 on: February 11, 2008, 05:33:22 pm »
Cica Haggard ar fi avut ceasurile setate pe ora Germaniei si de-aia au intarziat o ora la soundcheck

METALHEAD Forum

« on: »