Linked Events

• Iron Maiden: August 04, 2008

Author Topic: IRON MAIDEN in Romania !  (Read 36989 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
Re: IRON MAIDEN in Romania !
« Reply #550 on: August 05, 2008, 04:45:24 pm »
vazand acestea incep sa ma bucur ca nu am fost,sau ma rog, e mult spus..nu m'a motivat trupa sa vin,nu's de mine..in schimb desi la un moment dat dupa metallica m'a luat atata frigu, a fost un lucru genial ca ploaia a spalat "roacheri adevarati" si cre'ca d'aia aveau majoritatea tricourile cu metallica :P chiar ma gandeam aseara cand vedeam ca si la ora 10 afara aeru era impsibil,prin ce or fi trecut bietii oameni la maiden?iar fazele cu pogo la fear of the drac,no comment...la noi se mai face si pogo la blec..sa ma injure cine o vrea,da mi se par niste faze total imbecile!:|
the future is fucked, more chaos for you!

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #551 on: August 05, 2008, 04:48:52 pm »
@ bugsy: Man, nu ne explica precum tampitilor.... cand am spus pogo la fotd, crede-ma ca stiu ce-am vazut, indiferent de obiceiurile si ritualurile masculilor de maiden... au facut POGO, trust me...
« Last Edit: August 05, 2008, 04:49:12 pm by Count Raven »

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #551 on: August 05, 2008, 04:48:52 pm »

Offline ValDuH

• Colonel
  • *
« Reply #552 on: August 05, 2008, 05:08:53 pm »
Haidi bre ca prea denaturati imaginea concertului.. iote la ce s-a ajuns..
vazand acestea incep sa ma bucur ca nu am fost,sau ma rog, e mult spus..

a fost cald, a fost organizare proasta la bere, au fost tampiti.. dar astia sunt peste tot si n-ai ce face..
a fost un superconcert din toate celelalte puncte de vedere.. prestatie beton, public supermeserias (cel putin asa mi s-a povestit ca s-a vazut din tribune), super atmosfera..
pentru mine pe anul in curs, din toate la care am participat, asta a fost concertUL.
Mie-mi trebuie furtuna,
Ma lipsesc de vreme buna!!!

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #553 on: August 05, 2008, 05:11:21 pm »
Cred ca trebuie facuta o demarcatie clara intre prestatia trupei si aspectele de natura organizatorica.

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #554 on: August 05, 2008, 05:13:36 pm »
Haidi bre ca prea denaturati imaginea concertului.. iote la ce s-a ajuns..
a fost cald, a fost organizare proasta la bere, au fost tampiti.. dar astia sunt peste tot si n-ai ce face..
a fost un superconcert din toate celelalte puncte de vedere.. prestatie beton, public supermeserias (cel putin asa mi s-a povestit ca s-a vazut din tribune), super atmosfera..
pentru mine pe anul in curs, din toate la care am participat, asta a fost concertUL.

am specificat si ca stilu si tot ce abordeaza maiden nu se muleaza pe caracteru meu ;) ideea  in sine era ca ati fi fost mai norocosi daca ploua :)

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #555 on: August 05, 2008, 05:16:39 pm »
Da, demarcatia e clara si sper sa ramana asa. Evident, pana apare miresica sa ma apostrofeze. ;)

Offline angeldog

• Sergent
  • *
« Reply #556 on: August 05, 2008, 06:56:22 pm »
       Daca tot vor POGo sa le facem tarc in puii mei ca mi-or rupt picioru si o coasta!

dap, per total au fo ok. Animale rau. plm, nu odata si io si mishu neam bagat intre ei sai scuatem paia de cadeau. asta pana neam dat seama ca sa fie la ei, daca ei sunt prosti asa sa ramana.

Fratemiu nu mai insulta animalele mai ales ca ai o anumita titulatura!
angeldog, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
  • Caught in life moshpit...
« Reply #557 on: August 05, 2008, 08:50:39 pm »
Bah nu stiu ce s-a intamplat cu voi,dar eu cred ca am nimerit in galeria superfanilor de la gazon B.
Toata lumea canta la unison cu trupa,dadeau din maini si din cap cand se putea,daca te loveau cereau elegant scuze.Nu au existat imbranceli,pogo(lol),pumni si picioare ;D
Public dedicat din ce am vazut eu ;D
http://cinephilm.wordpress.com/

Recenzii la filme noi străine, româneşti şi clasice!

Offline Darkisha

• General de Brigada
  • *
« Reply #558 on: August 05, 2008, 08:57:38 pm »
Se pare ca si eu m-am numarat printre norocosi, am stat intr-o zona destul de civilizata, n-am vazut nici macar intentie de pogo, lumea canta, unii mai topaiau dar atat.
darkisha, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #559 on: August 05, 2008, 09:10:19 pm »
..sa ma injure cine o vrea,da mi se par niste faze total imbecile!:|

consider it done!  ;D

creca daca ar fi dupa voi, atz umple stadionu de scaune! mon, de cand plm nu se mai moseste pe la concerte?! ce plm ie asta?! a ajuns HEAVY METALu muzica de camera? mai sare omu mai da din maini si din picioare, asta ie!~ maine poimaine o sa auzim ca mia dat ala cu parun ochi, ma calcat, ma atins-omfg, ma atins!  :o
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #560 on: August 05, 2008, 09:21:20 pm »
Nene Traiane... acolo unde eram io, daca nu era un roacher de cela olscul cu denim si ciocate, nu sarea mai nimenea; daca nu era un domn in varsta inimos tot pe langa mine, nu prea mai canta lumea nici versurile. La Rime of the Ancient Mariner chiar s-or uitatara patratos oamenii la mine cat am cantat, adica de la-nceput pan' la sfarsit. ;D

Offline angeldog

• Sergent
  • *
« Reply #561 on: August 05, 2008, 10:01:54 pm »
  la asta noi am stat bine ca nu am sta mai deloc si cam stiam versurile la toate melodiile! Dar una e saritul alta e Pogo!
  Daca era un concert Pantera din anii '90 se intelegea dar energia preluata de la Dickinson putea fi eliberata si altfel!
 Cand esti singur pe o raza de 5 hectare poti sa te arunci si in cap, dar nu dai in headbanger-ii nevinovati la concert !!

Offline credal

• Credal M'bale Abimbola Dabulamanzi Kwaku Mosi Chilongola
  • General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #562 on: August 05, 2008, 10:03:38 pm »
  Dar una e saritul alta e Pogo!

cred ca gresesti aici ;)

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #563 on: August 05, 2008, 10:29:49 pm »
Domnu hell9level, matale aveti dreptate pe undeva, numa' cum sa spui io, de la Maiden la Sodom/Slayer/thrash/etc/samd e o distanta marishoara si consistenta... Plm, da-o-n colo, bro!

Offline Sparky

• Shaormist de profesie :)
  • Colonel
  • *
  • Pana mea
« Reply #564 on: August 05, 2008, 11:26:10 pm »
concertul a fost genial!(am lesinat fix cand a inceputul intro-ul :D,din cauza ca am stat de la 6 pana cand au inceput maiden la bar sa dau 8-10-18 beri)sunetul bun,publicul de nota 10,se vedea mirific cum tot stadionul batea din palme.in rest ma cac pe aia de la ursus !am avut numai probleme cu ei.a stat unu de la ei pe capu' nostru permanent si ne-a umblat la dozatoare incontinuu.dupa ce la "rezolvat" pe unu i se blocase maneta.l-am chemat inapoi la care domnu' ne da explicatia cea mai logica"ia-ti facut voi ceva". >:( da frate am turnat bere, ce kkt i-am facut  !?!?!

Offline elranho

• Sergent
  • *
« Reply #565 on: August 06, 2008, 12:40:16 am »
vazand acestea incep sa ma bucur ca nu am fost,sau ma rog, e mult spus..nu m'a motivat trupa sa vin,nu's de mine..in schimb desi la un moment dat dupa metallica m'a luat atata frigu, a fost un lucru genial ca ploaia a spalat "roacheri adevarati" si cre'ca d'aia aveau majoritatea tricourile cu metallica :P chiar ma gandeam aseara cand vedeam ca si la ora 10 afara aeru era impsibil,prin ce or fi trecut bietii oameni la maiden?iar fazele cu pogo la fear of the drac,no comment...la noi se mai face si pogo la blec..sa ma injure cine o vrea,da mi se par niste faze total imbecile!:|

Ce lmai stupid post pana acu...nu ai fost, nu iti da cu parerea..cum poti tu sa judeci tu dupa parerile subiective ale altora..transforma-te intai intr-un IMAS..fa un exit poll ca la alegeri si constata apoi ca nu stii nimic si lasa-te de afacere..muzica nu se se masoara in kg sau tone ca si cartoful..si sincer nu sunt fan Maiden...dar cum D-zeu sa scrii de lucruri pew care nu le stii?...Gee Z!
elranho, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Lathspell

• Capitan
  • *
    • Experimentul Pitesti
« Reply #566 on: August 06, 2008, 12:43:43 am »
hai ca fu genial concertul...cel putin la peluza a fost perfect...a fost si aerisit, fiecare cu locsorul lui, sunet impecabil...mai prost cu vazutul scenei, dar ma indoiesc ca cei de la gazon B sau chiar A au vazut mai bine daca n-au beneficiat de peste 1,80 la inaltime :P
ce mai, una peste alta, nu m-as satura nici daca i-as mai vedea de inca 10 ori ;D
« Last Edit: August 06, 2008, 12:44:31 am by Lathspell »

Offline Vlad

• General
  • *
« Reply #567 on: August 06, 2008, 03:24:38 am »
Wasted Years -

Fear of the Dark -
Cea mai tare formatie: AC/DC++

Best retards,

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
    • METALHEAD
« Reply #568 on: August 06, 2008, 07:56:41 am »
Piratule!

Offline poseidon

• Sergent
  • *
« Reply #569 on: August 06, 2008, 09:27:28 am »
nu cred ca cel mai mult a contat bautura fratilor...eu am fost pentru Iron Maiden ca bere pot sa beau in fiecare zi dar pe ei ii vezi doar de cateva ori in viata(daca esti norocos...indeajuns de norocos)...
Asa ca lasati naiba cozile la bere...a fost prea tare concertul...inca nu m-am dezmeticit...
poseidon, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #570 on: August 06, 2008, 09:32:27 am »
Altu' care citeste in dunga ... mai bea o bere. ;)

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline poseidon

• Sergent
  • *
« Reply #571 on: August 06, 2008, 09:35:34 am »
ar trebui sa se faca un alt topic cu impresii despre proasta/buna organizare a concertului
Ca sa nu mai bagam in aceeasi oala prestatia maidenilor cu cozile la bere si mai stiu eu ce nemultumiri legate de organizare...
Va rog,faceti asta ca eu m-am saturat de mesajele cu reprosuri legate de cozile la bere...

• General de Brigada
  • *
« Reply #572 on: August 06, 2008, 09:37:41 am »
Prietene fii amabil si mai citeste ce-am spus eu de cozile de bere de unde vroiam sa'mi cumpar o apa la cele 36 de grade. ;) Nimeni nu a facut vreo asociere intre prestatia trupei si organizarea concertului. Ce'ai ? Esti greu ?

Offline poseidon

• Sergent
  • *
« Reply #573 on: August 06, 2008, 09:46:17 am »
a baga in aceeeasi oala nu inseamna a face asociere...fiecare isi da cuparerea ca de-aia e forumul asta aici...eu sunt mai nou si nu stiu...daca e altfel spuneti-mi si mie ca sa stiu...

• General de Brigada
  • *
« Reply #574 on: August 06, 2008, 09:49:06 am »
Pai ... se baga oarecum in aceeasi oala ca s'au intamplat in acelasi loc, dar se si diferentiaza prestatia de cozi. Simplu, nu ? ;)

Offline poseidon

• Sergent
  • *
« Reply #575 on: August 06, 2008, 09:56:20 am »
s-or diferentia ele dar tot in acelasi post sunt...tocmai asta vreau sa explic...sa se faca un topic nou cu impresii despre organizare,ce e asa de greu?

• General de Brigada
  • *
« Reply #576 on: August 06, 2008, 09:59:28 am »
Io zic sa mai dai o raita pe aici sa vezi ce s'a mai scris si unde. Chiar nu ma apuc sa fac teoria chibritului acum. M'am exprimat suficient de clar.

Acum back on topic.

Offline poseidon

• Sergent
  • *
« Reply #577 on: August 06, 2008, 10:02:12 am »
k...k

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #578 on: August 06, 2008, 10:04:09 am »
man tre' sa-ntelegi ca-i aiurea ... egzista topicu asta ... cozile impreuna cu prestatia trupei, sudoarea participantilor, berea proasta sau gagicile bune prezente la locul cu pricina apartin de evenimentul care fu IRON MAIDEN in Romanica !!

pana una alta baga si matale o parere...

Offline frostt

• Sergent
  • *
« Reply #579 on: August 06, 2008, 10:36:39 am »
Am ajuns si eu aseara acasa dupa un roadtrip plin de peripetii..
In ceea ce priveste evenimentul..a fost cel mai bestial concert la  care am fost..sunet excelent,prestatie beton, public de nota 11 (am stat in B pe mijloc,toata lumea canta la unison, fara nici o altercatie )..baietii mi-au facut unul din cele mai frumoase cadouri,,deh..au cantat chiar de ziua mea..
Restul lucrurilor de genul..oboseala acumulata..orele nesfarsite pe drum,caldura infernala din Buc, cozile la suc,apa,bere(cea mai groaznica cu putinta,.. mi s-a facut rau in timpul concertului),pierderea trenului la intoarcere..etc,sunt lipsite acuma de importanta..
..
« Last Edit: August 06, 2008, 10:37:32 am by frostt »
How does a seed get strangled in the heart of a man
then the music covers like an evening mist
like a watch still ticking on a dead man\'s wrist..
tick away..

Offline lamia

• Colonel
  • *
  • metalhead member
« Reply #580 on: August 06, 2008, 11:13:34 am »
ca sa-l citez pe nea Brucey, cu completarea mea: Iron Maiden you were fucking amazing!!!  :D
cat de imbulzeala la bere am si uitat de cascadele de ape de pa chielea mea, ce ma intristeaza e ca din cauza asta am ratat 2 dintre melodiile mele favorite.....ata ete....a meritat  ;D
It\'s easier to destroy the light, than vanish the darkness.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #581 on: August 06, 2008, 11:42:22 am »
ar trebui sa se faca un alt topic cu impresii despre proasta/buna organizare a concertului
Ca sa nu mai bagam in aceeasi oala prestatia maidenilor cu cozile la bere si mai stiu eu ce nemultumiri legate de organizare...
Va rog,faceti asta ca eu m-am saturat de mesajele cu reprosuri legate de cozile la bere...

Eu altceva nu pricep, de ce exista moralistii de serviciu, gata sa-ti dea dupacul dupa ceafa pe marginea a ceea ce ai scris DESPRE CONCERT (sigur, concert inseamna ansamblul de factori care presupune totul, de la prestatia insasi, pana la conditiile in care o urmaresti pe respectiva), insa despre cum au perceput ei insisi concertul, cu bune si rele, nimic frate, nimic!
Ca doar asta faci pe un forum, destainui trairile tale, nu spui despre trairile sau impresiile altora ca-s de cac*t. Caci review-uri, poze, filmari etc., tot ce inseamna radiografia prestatiei, gasesti in multe alte locuri, poate mai iscusite (sau nu) decat "a fost prea tare/coi/extra..." si altele.
Lasati copii capra vecinului si viata acestuia in pace, ocupati-va de ceea ce v-a impresionat (sau nu) direct si fix pe domniile voastre. ;)

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #582 on: August 06, 2008, 12:06:45 pm »
Iron Maiden caută o chitară care le-a fost furată la Atena, săptămâna trecută

Grupul de heavy metal Iron Maiden a lansat pe internet un anunţ prin care promite o recompensă celui ce va găsi o chitară care i-a fost furată instrumentistului Adrian Smith după un concert susţinut la Atena, în Grecia, pe 2 august, informează AFP.

"Toţi fanii Maiden sunt rugaţi să caute această chitară, de care hoţului îi va fi dificil să se debaraseze, obiectul fiind un exemplar unic în lume", a scris grupul în acest anunţ.

"O recompensă este promisă: o jachetă din turneul trupei Iron Maiden şi, probabil, o scrisoare de mulţumire scrisă de Adrian persoanei care va oferi informaţii în legătură cu această chitară albă, marca Jackson, cu semnătura lui Adrian Smith pe griful din abanos", se mai indică în acelaşi mesaj.

Fondată în 1975 în Marea Britanie, Iron Maiden este una dintre cele mai celebre trupe heavy metal. Mascota sa, Eddie, un zombie ameninţător, a devenit un simbol al genului.

Veteranii britanici ai muzicii rock au concertat, luni seară, la Bucureşti, pe stadionul Cotroceni, în faţa a aproximativ 22.000 de spectatori.

sursa: MEDIAFAX

Nota personala: mare minune ca n-a fost la noi furtul :D (jokin')

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #583 on: August 06, 2008, 12:12:56 pm »
Grupul de heavy metal Iron Maiden a lansat pe internet un anunţ ......

Daca se "opera" la noi, nu stiu daca mai avea cine sa dea vreun anunt pe internet ...

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #584 on: August 06, 2008, 12:17:28 pm »
True!

Offline Bugsy

• Maior
  • *
« Reply #585 on: August 06, 2008, 12:41:24 pm »
Pai daca o furam eu o pastram la loc de cinste, de ce as vrea sa ma debarasez de ea? Si daca hotul ar vrea sa o vanda ar gasi oameni pe piata neagra, don't worry...
"What a piese of work is man so noble in feeling so infinite in faculty and, yet, to me, what is this quintessence of dust..?"

Offline Vlad

• General
  • *
« Reply #586 on: August 06, 2008, 01:13:13 pm »
Ce ziceti de publicul de aici:
?

Offline Pittbull

• Non Serviam!
  • Maior
  • *
  • Before you see the light you must die!
« Reply #587 on: August 06, 2008, 02:27:08 pm »
era afisat pe site-ul lor ca i-au furat chitara.. un jackson alb adrian smith signature
No Sympathy For Fools!

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #588 on: August 06, 2008, 02:42:33 pm »
era afisat pe site-ul lor ca i-au furat chitara.. un jackson alb adrian smith signature

Grupul de heavy metal Iron Maiden a lansat pe internet un anunţ prin care promite o recompensă celui ce va găsi o chitară care i-a fost furată instrumentistului Adrian Smith după un concert susţinut la Atena, în Grecia, pe 2 august, informează AFP.

Zi-mi te rog, ca nu ma prind, postarea ta ce vrea sa comunice?  ::)

Offline HaMSy

• Sergent
  • *
« Reply #589 on: August 06, 2008, 04:51:55 pm »
ceva poze si filmari (sunetu e relativ ok) http://picasaweb.google.ro/hamsyh/Maiden?authkey=jK6dmTv9CGI
cheers
HaMSy, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline scorojit

• Colonel
  • *
« Reply #590 on: August 06, 2008, 05:27:50 pm »
Hamsiiiiiiiiiiii  ;D Ma bucur sa te vad pe forum, dom`le. Ne relativ cunoastem de la Judas, Kreator+Testament si ne-am vazut si pe la Maiden.  Bun sunetul la filmari.

\"Mda super tare black metalul, este una din putinele genuri muzicale, care o simti cu adevarat.\" - un om cu carte
""Cand eram mica, am vazut fum iesind dintr-o vaca. Ziceam noi, copiii, ca a intrat dracu' in ea."

Offline HaMSy

• Sergent
  • *
« Reply #591 on: August 06, 2008, 07:26:30 pm »
si eu ;) norock!

• General de Brigada
  • *
« Reply #592 on: August 06, 2008, 09:19:32 pm »
Vai ce draguts ... da' nu vrets sa trecets si pe la " Sa facem cunostinta " = http://www.metalhead.ro/forum/index.php/topic,1948.2525.html ca sa va stim si noi pe amandoi mai bine si sa nu ne mai uitam ca vitseii la poarta noo pe topicul CONCERT IRON MAIDEN IN ROMANIA  ??

Offline ValDuH

• Colonel
  • *
« Reply #593 on: August 07, 2008, 10:33:50 pm »
iaca si-un filmuletz care se aude si se vede umpic mai bine:

Offline Nathan

• Sergent
  • *
Nathan, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline ImmortalSoul

• Sergent
  • *
  • evita mahmureala...hic....rrrramai beat ..hic.....
« Reply #595 on: August 13, 2008, 10:37:27 pm »
filmari Maiden enjoy

http://video.metalhead.ro/Iron_Maiden___Moonchild_live_in_Romania_2008-16001321.html]

« Last Edit: August 14, 2008, 08:47:14 am by ImmortalSoul »
beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu si beu pna\\\\\\\' ce mah ie dracu...

Offline angeldog

• Sergent
  • *
« Reply #596 on: August 14, 2008, 09:41:20 pm »
 o da ce frumos fuse---filmarea e cam varza dar se aude binisor, imi place 

Filmuletele astea sunt un fel de "sac sac nu ati fost acolo", pe viu a fost doar de vreo 975,23 de ori mai tare!

Offline IronMan

• Sergent
  • *
« Reply #597 on: December 10, 2008, 11:34:54 am »
are cineva tot concertu maiden video??? dati mesaj care aveti. facem trade :D
IronMan, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline rokyronnie

• Sergent
  • *
« Reply #598 on: December 22, 2008, 01:54:00 am »
Din romania nu, dar din turneu asta am vreo 2, PM me...
rokyronnie, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

METALHEAD Forum

« on: »