Poll

Best Romanian Festival

Artmania 2009
 177 (31.1%)
BESTFEST 2009
 158 (27.8%)
Rockin Transilvania 2009
 59 (10.4%)
Rock Maraton Editia a IV-a
 9 (1.6%)
My Metal Festival
 15 (2.6%)
Bucharest Metal Nights 7
 14 (2.5%)
Katabasis Festival
 8 (1.4%)
Festivalul Rock Pe Mures
 7 (1.2%)
East European Motor Show
 14 (2.5%)
Rock River Festival
 10 (1.8%)
Peninsula 2009
 54 (9.5%)
Folk You 2009
 31 (5.4%)
Samfest Rock 2009
 13 (2.3%)

Total Members Voted: 309

Voting closed: January 26, 2010, 01:56:09 PM

Author Topic: Best Romanian Festival  (Read 2234 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
Best Romanian Festival
« on: December 27, 2009, 10:11:42 AM »
Votati logati Top 3 personal. Puteti vota o singura data 3 candidati. Votarea dureaza o luna.

Nu uitati ca votam cele mai bune realizari muzicale ale anului 2009 ! Adica artisti,trupe si formatii care au avut o activitate notabila in 2009 !

Daca nu aveti cont va puteti face unul aici: http://www.metalhead.ro/forum/index.php?action=register
Va rugam folositi un e-mail valid si evitati conturile duble pentru a nu fi banati :)
Spor la votat !
« Last Edit: December 27, 2009, 10:42:56 AM by Morrison »

Offline marcelAQ

• Sergent
  • *
Re: Best Romanian Festival
« Reply #1 on: December 31, 2009, 12:04:54 AM »
Stufstock
marcelAQ, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: December 31, 2009, 12:04:54 AM »

Offline Deac Marius

• Sergent
  • *
« Reply #2 on: January 06, 2010, 06:54:35 PM »
Salutari! Ar trebui sa bagati in lista de festivale si Samfest Rock-ul. Sau v-au suparat satmarenii cu ceva anume? Eu zic ca si Satu Mare a facut ceva pentru imaginea rockului in Europa. Voi ce spuneti? Merita sa fie inclus in lista pentru a fi votat?
Deac Marius, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline roxannna

• Sergent
  • *
« Reply #3 on: January 06, 2010, 07:07:42 PM »
Ai dreptate, chiar merita mentionat. Sa nu uitam ca in ultimii ani la Satu Mare, la Samfest Rock, au venit trupe ca Lake of Tears, Crematory, asta ca sa nu mai vorbim de anul 2009 in care Agathodaimon, Graveworm, Evergrey au extaziat rockerii prezenti la festival ;D.
Om fi noi mai in nord-vest unde se agata harta-n cui... dar totusi... facem parte din categoria festivalurilor romanesti.
roxannna, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Deac Marius

• Sergent
  • *
« Reply #4 on: January 06, 2010, 07:11:34 PM »
Esti bine informata, dar in SM au mai fost si Orphaned Land, Rotting Christ, Manticora, Ravencult. Nu inteleg cum nu s-a pus si Samfest Rock-ul pe lista pentru votare.
« Last Edit: January 06, 2010, 07:13:44 PM by Deac Marius »

Offline Ad Inferos

• Metalhead
  • Colonel
  • *
« Reply #5 on: January 06, 2010, 07:29:13 PM »
Esti bine informata, dar in SM au mai fost si Orphaned Land, Rotting Christ, Manticora, Ravencult. Nu inteleg cum nu s-a pus si Samfest Rock-ul pe lista pentru votare.

Ai mare dreptate cu Samfest-ul. Anul asta am fost si eu. Imi amintesc de atmosfera de la Evergrey, chiar daca nu sunt genul, a fost o atmosfera fantastica si sa nu uitam si de Graveworm si Agathodaimon la final cand aproape ca au rupt gardurile dupa ce trupa a revenit pe scena de 2 ori sa nu se termine inca show-ul. A fost de laudat festivalul, stiu ca s-a facut o cronica la festival abia dupa o luna si ceva dupa ce s-a terminat.  ::)

Offline Deac Marius

• Sergent
  • *
« Reply #6 on: January 06, 2010, 08:04:02 PM »
Ai mare dreptate cu Samfest-ul. Anul asta am fost si eu. Imi amintesc de atmosfera de la Evergrey, chiar daca nu sunt genul, a fost o atmosfera fantastica si sa nu uitam si de Graveworm si Agathodaimon la final cand aproape ca au rupt gardurile dupa ce trupa a revenit pe scena de 2 ori sa nu se termine inca show-ul. A fost de laudat festivalul, stiu ca s-a facut o cronica la festival abia dupa o luna si ceva dupa ce s-a terminat.  ::)
[/quote]

Si pana la urma, merita introdus si Samfest Rock-ul pe lista de votare sau nu?
Cineva chiar nu are cunostinta de toate festivalele rock din tara. Trist.
Cei care au facut lista ar trebui sa se autosesizeze si sa faca acest pas de a introduce Samfest Rock-ul pe lista de votare.

Anul acesta va fi o editie mai tare decat cea de anul trecut.
Daca se intreaba cineva cine va veni, ei bine organizatorii vor anunta trupele doar in momentul in care sunt parafate toate contractele.
De obicei satmarenii anunta totul doar atunci cand este 100% sigur.
« Last Edit: January 06, 2010, 08:06:17 PM by Deac Marius »

Offline Deac Marius

• Sergent
  • *
« Reply #7 on: January 06, 2010, 08:14:53 PM »
Votati logati Top 3 personal. Puteti vota o singura data 3 candidati. Votarea dureaza o luna.

Nu uitati ca votam cele mai bune realizari muzicale ale anului 2009 ! Adica artisti,trupe si formatii care au avut o activitate notabila in 2009 !

Daca nu aveti cont va puteti face unul aici: http://www.metalhead.ro/forum/index.php?action=register
Va rugam folositi un e-mail valid si evitati conturile duble pentru a nu fi banati :)
Spor la votat !

Salut. As dori sa te intreb daca Samfest Rock-ul merita sau nu sa fie pus pe lista de votare.
Eu spun ca un festival la care participa trupe precum: Manticora, Orphaned Land, Rotting Christ, Revencult, Lake of Tears, Crematory si in 2009 Evergrey, Communic, Graveworm, Agathodaimon, merita bagat in seama nu?
Nu as dori sa ma leg de Rock Maraton,dar SM-ul a avut invitate trupe mai .... mai decat ei. Nu doresc sa jignesc pe nimeni, consider ca si Samfest Rock-ul merita bagat in seama. Ce spui? Cu respect Deac-Florian Marius.

Offline ardeica

• Nija Assasin of Kicking ass at Suicidal Angels
  • General
  • *
  • Middle Finger Expert
« Reply #8 on: January 06, 2010, 08:44:41 PM »
gaseste-ti alt mod de a promova festivalul,nu cred ca trebuie sa te invat eu asta.insistenta ta e deranjanta si enervanta.Fii sigur ca adminul acestui site va tine cont  de cererea ta ,ai rabdare!
ps:foloseste butonul modify,nu mai posta consecutiv!

Offline Deac Marius

• Sergent
  • *
« Reply #9 on: January 06, 2010, 09:14:34 PM »
gaseste-ti alt mod de a promova festivalul,nu cred ca trebuie sa te invat eu asta.insistenta ta e deranjanta si enervanta.Fii sigur ca adminul acestui site va tine cont  de cererea ta ,ai rabdare!

iti multumesc de avertizare, dar sunt un rocker si eu, daca nu te superi.
Morrison va decide daca trebuie sa ia ceva masuri impotriva mea, nu tu.

Nu-mi promovez festivalul.
Daca ai avea putina cultura in materie de festivale rock, ai sti ca acest festival este finantat de o institutie de stat, deci pe undeva sunt si banii tai la mijloc.

Offline roxannna

• Sergent
  • *
« Reply #10 on: January 06, 2010, 09:32:13 PM »

Festivalul a luat fiinta, de fapt, in 1991, sub numele de SamRock si se tinea la Teatrul de Vara din SM. Ulterior, s-a numit Samus Rock Alive, iar de cativa ani incoace se cheama Samfest Rock. Deci nu e nimic de promovat! Are aproape 2 decenii de existenta, de aceea m-a mirat si pe mine faptul ca nu a fost mentionat.

PS: Nu toata lumea sta pe forumuri sa stie ce butoane sa folosesca (no offense).

Offline Ad Inferos

• Metalhead
  • Colonel
  • *
« Reply #11 on: January 06, 2010, 11:21:14 PM »
Si pana la urma, merita introdus si Samfest Rock-ul pe lista de votare sau nu?
Cineva chiar nu are cunostinta de toate festivalele rock din tara. Trist.
Cei care au facut lista ar trebui sa se autosesizeze si sa faca acest pas de a introduce Samfest Rock-ul pe lista de votare.

Vezi ca nenea care-i cu votarea fest-urilor e Morrison, vorbeste cu el de esti asa indignat.  :P
Anul acesta va fi o editie mai tare decat cea de anul trecut.

Daca esti sigur, asa sa fie.
N-o sa ratez nici editia de anul asta.
« Last Edit: January 06, 2010, 11:22:05 PM by DaemonNight »

Offline Deac Marius

• Sergent
  • *
« Reply #12 on: January 07, 2010, 08:51:44 PM »
Vezi ca nenea care-i cu votarea fest-urilor e Morrison, vorbeste cu el de esti asa indignat.  :PDaca esti sigur, asa sa fie.
N-o sa ratez nici editia de anul asta.

Salut. Am luat ieri legatura cu el. Nu stiu daca toata lumea vede ce i-am scris.
Te asteptam cu drag anul acest si nu uita sa intrebi de mine - ma numesc Deac Marius.
Poate stam putin de vorba sa-ti mai spunem si noi planurile de viitor al acestui festival.

Festivalul nu mai trebuie promovat, dar trebuie inclus in aceasta lista pentru votare.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #13 on: January 07, 2010, 08:58:49 PM »
Gata cu reclama !
Ontopic sau stergem.

Offline Gothic girl

• Sergent
  • *
« Reply #14 on: January 07, 2010, 11:18:00 PM »
Sper sa nu supar pe nimeni sau sa se creada ca vreau sa fac reclama dar si eu am vrut sa votez festivalul despre care s-a discutat mai sus dar nu am ocazia.
Eventual imi pot spune  parerea : asadar, as fi votat Samfest Rock 2009.
Gothic girl, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #15 on: January 08, 2010, 05:58:43 AM »
Firesc, daca tinem seama ca esti clona:

Display name
 Gothic girl, bastardul, Alin_Rocker, Alyla, Deac Marius

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
« Reply #16 on: January 08, 2010, 06:28:18 AM »
poate ca sunt multi frati ;D

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #17 on: January 08, 2010, 07:16:49 AM »
He, He, He, cinci frati ... banati !

Offline Ad Inferos

• Metalhead
  • Colonel
  • *
« Reply #18 on: January 08, 2010, 01:50:54 PM »
Salut. Am luat ieri legatura cu el. Nu stiu daca toata lumea vede ce i-am scris.

Pan' la urma, nu conteaza de e votat sau nu, dar macar afla lumea de el. Si asa acolo sunt cateva fest-uri inferioare celui despre care vorbim aici. Oricum, nu conteaza de apare in lista de votare sau nu. Cum e si trebusoara aia cu diploma: daca n-ai bani de dat, dai diploma. N-avea nicio importanta de ar fi iesit primul sau nu, dar primea mai multa atentie.  :)
Te asteptam cu drag anul acest si nu uita sa intrebi de mine - ma numesc Deac Marius.
Poate stam putin de vorba sa-ti mai spunem si noi planurile de viitor al acestui festival.

Pai, de mi-ai spune cu ce te-ai ocupat pe-acolo, poate te-as stii.  ;D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #19 on: January 08, 2010, 02:04:00 PM »
De-ati purta discutia asta prin mesaje private, poate nu m-as gandi asa mult ca riscati sa va imprieteniti pe langa forum, cu probleme la logarea pe el. ;)

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Ad Inferos

• Metalhead
  • Colonel
  • *
« Reply #20 on: January 08, 2010, 02:14:48 PM »
Scuzati-ne, bre'.
Si multam la nenea Morrison ca a inclus Samfest-ul acolo unde ii ie locul.
Primul care l-a votat.  :D :D
« Last Edit: January 08, 2010, 02:15:08 PM by DaemonNight »

Offline dark_elf_decay

• Locotenent
  • *
« Reply #21 on: January 09, 2010, 07:17:24 AM »
Artmania 2009 !!!
I fail to... find comfort.... in your pale.... cold eyes...

Offline thedarkdream

• Aeon Sun Guitarist
  • Maior
  • *
  • I like turtles
« Reply #22 on: January 19, 2010, 09:52:06 AM »
Rockin Transilvania, și cei 200 spectatori :)) haha - that's what I call FAIL. Poate la anu reușesc și ei să pună un preț conform truperlor.

He, He, He, cinci frati ... banati !

Poate aveau ip-uri dinamice :):):):):):)
« Last Edit: January 19, 2010, 09:58:14 AM by thedarkdream »

METALHEAD Forum

« on: »