Poll

Best Romanian Rock Newcommer

The Moood
 48 (19.5%)
Go To Berlin
 26 (10.6%)
Les Elephants Bizarres
 51 (20.7%)
Eloize
 10 (4.1%)
The Mono Jacks
 11 (4.5%)
Dutevino
 20 (8.1%)
Hush
 20 (8.1%)
Sophisticated Lemons
 9 (3.7%)
FusionCore
 30 (12.2%)
Paradigma
 21 (8.5%)

Total Members Voted: 157

Voting closed: January 26, 2010, 07:34:50 PM

Author Topic: Best Romanian Rock Newcommer  (Read 2183 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
Best Romanian Rock Newcommer
« on: December 27, 2009, 10:41:21 AM »
Votati logati Top 3 personal. Puteti vota o singura data 3 candidati. Votarea dureaza o luna.

Nu uitati ca votam cele mai bune realizari muzicale ale anului 2009 ! Adica artisti,trupe si formatii care au avut o activitate notabila in 2009 !

Daca nu aveti cont va puteti face unul aici: http://www.metalhead.ro/forum/index.php?action=register
Va rugam folositi un e-mail valid si evitati conturile duble pentru a nu fi banati :)
Spor la votat !
« Last Edit: December 27, 2009, 10:44:23 AM by Morrison »

Offline flaviu0915

• Sergent
  • *
Re: Best Romanian Rock Newcommer
« Reply #1 on: December 27, 2009, 05:23:32 PM »
Salut.
Cred ca la aceasta categorie ati putea sa ii includeti si pe Paradigma. Au terminat pe locul 2 la concursul GBOB si au participat la finala Maximum Rock.
Mai multe informatii despre ei pe profilul myspace: www.myspace.com/trupaparadigma.

flaviu0915, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: December 27, 2009, 05:23:32 PM »

Offline Promusic Prod.

• Maior
  • *
« Reply #2 on: December 28, 2009, 09:51:55 AM »
Si sa nu uitam  de Spitfire care au luat locul 1 la Maximum Rock - SPU. Cred ca merita macar mentionati...

PM & MR
Promusic Prod., you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #3 on: December 28, 2009, 09:56:58 AM »
Si the Moood canta de 3 ani nu stiu de ce's newcomers avand in vedere ca au cantat la best fest anul trecut sau sunt newcomers ca si-au mai pus un o la denumire? :))

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
« Reply #4 on: December 28, 2009, 09:57:45 AM »
pentru ca tot in deschiderea altora canta atunci cand canta
cand te faci mare tii un cap de afis singurel barem in 3 concete pe an

Offline simobu

• Sergent
  • *
« Reply #5 on: January 04, 2010, 02:08:20 PM »
Iar trupa PhenomenOn de asemeni nu merita nici macar mentionata? sunt apreciati de TM Stevens, castiga GBOB 2009 , canta la Stuffstock  ... si nici macar nu sunt mentionati? :(
simobu, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #6 on: January 04, 2010, 03:38:51 PM »
Curat ghinion... poate la anul. ;)

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline lecruci

• Colonel
  • *
« Reply #7 on: January 05, 2010, 08:01:03 AM »
Iar trupa PhenomenOn de asemeni nu merita nici macar mentionata? sunt apreciati de TM Stevens, castiga GBOB 2009 , canta la Stuffstock  ... si nici macar nu sunt mentionati? :(

Asta cu trupa rock de copii nu s-a inventat la noi. Ciudat e ca la noi toata lumea ii ia in serios. Bravo lor, succes in continuare dar mi se pare aiurea sa-i pui in aceeasi galeata cu niste baieti, care au mai multi ani de cantat decat pustii de viata.
lecruci, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline simobu

• Sergent
  • *
« Reply #8 on: January 15, 2010, 04:45:21 PM »
Asta cu trupa rock de copii nu s-a inventat la noi. Ciudat e ca la noi toata lumea ii ia in serios. Bravo lor, succes in continuare dar mi se pare aiurea sa-i pui in aceeasi galeata cu niste baieti, care au mai multi ani de cantat decat pustii de viata.

De ce trebuie sa ii consideri trupa de copii, pot fi considerati trupa rock si gata, daca i-ai fi auzit intr-un concert, ai stii si de ce.

Iar ca ani de muzica si pregatire muzicala, cred ca ar trebui sa te interesezi intai cati ani au de muzica, de munca si repetitii, de concursuri, premii muzicale, ca muzicieni si nu neaparat ca trupa. Oricum ca pregatire muzicala , sunt destui asa zis muzicieni adulti care nici nu stiu sa citeasca o partitura.  Si exista si cazuri de oameni care " canta " de 30 de ani si tot degeaba, daca nu e talent si munca tot degeaba.
Stiu toate astea pentru ca intamplator  am absolvit acelasi liceu cu instrumenstii acestei trupe.

Deci poti sa ii invinui de orice, dar nu ca nu stiu muzica ? si chiar daca vreti sau nu, o sa mai auziti mult de ei de acum inainte.

Offline dorin mihai

• Capitan
  • *
  • guinea pig destroyer 666
« Reply #9 on: January 15, 2010, 04:51:55 PM »
si tu poti fi considerata groupie, dar pana una alta doar infantila
Your musical compatibility with METALHEAD_ro is Very Low
Quote from: Stupefaction
Melchior was the best Beheaded vocalist by far. Plus, just say his name.
MELCHIOR BORG
Pretty much born to growl if that's your name.

Offline lecruci

• Colonel
  • *
« Reply #10 on: January 15, 2010, 07:45:12 PM »
De ce trebuie sa ii consideri trupa de copii, pot fi considerati trupa rock si gata, daca i-ai fi auzit intr-un concert, ai stii si de ce.

Iar ca ani de muzica si pregatire muzicala, cred ca ar trebui sa te interesezi intai cati ani au de muzica, de munca si repetitii, de concursuri, premii muzicale, ca muzicieni si nu neaparat ca trupa. Oricum ca pregatire muzicala , sunt destui asa zis muzicieni adulti care nici nu stiu sa citeasca o partitura.  Si exista si cazuri de oameni care " canta " de 30 de ani si tot degeaba, daca nu e talent si munca tot degeaba.
Stiu toate astea pentru ca intamplator  am absolvit acelasi liceu cu instrumenstii acestei trupe.

Deci poti sa ii invinui de orice, dar nu ca nu stiu muzica ? si chiar daca vreti sau nu, o sa mai auziti mult de ei de acum inainte.

I-am auzit in concert de mai multe ori decat mi-as dori pentru ca cineva ni-i tot baga pe nas in deschidere la diferite concerte. La inceput e haios, pustii au ceva talent, cat de mult nu stim pentru ca repertoriul lor se rezuma la coveruri si o piesa penala. Dupa un timp devine obositor insa. Cu concursurile si premiile muzicale stim cu totii cum sta treaba la noi. Vezi de exemplu W.O.A. battle sau cum ii zice, e si inrudit subiectul. Iar luatul individual "ca muzicieni" cum zici tu, nu prea ii avantajeaza.

Offline simobu

• Sergent
  • *
« Reply #11 on: January 16, 2010, 07:35:38 PM »

Cred ca ii confunzi , pentru ca au mai mult de 10 piese compozitii proprii in repertoriu. Iar la W.O.A. nu au participat.
Au avut concerte multe si chiar unele trupe din acest asa zis top de mai sus au cantat , in deschidere la PhenomenOn.
Trupa are deja aproape 3 ani de activitate cu concerte in tara, dar chiar si in strainatate.
Poate nu ii avantajeaza luatul ca muzicieni individual, dar au fost apreciati ca si muzicieni de Jose de Castro, Guthrie Govan, Mattias Eklund, chitaristi care au acceptat si au fost bucurosi sa fie sustinuti instrumental de catre acesti pusti, cum le zici tu. Iar faptul ca acestia si multi alti fac lobby pentru PhenomenOn in strainatate, de asemeni probabil ca pentru tine nu conteaza.
« Last Edit: January 16, 2010, 08:26:02 PM by Queen_Of_The_Reich »

Offline lecruci

• Colonel
  • *
« Reply #12 on: January 16, 2010, 07:49:27 PM »
Nu e vorba de nici o confuzie, e piesa aia penala cu riffu. Nu stiu cate compozitii au in momentul de fata pentru ca nu urmaresc activitatea trupei. Cu woa era doar un exemplu, stiu ca nu ei sunt cei in cauza, dar trupa respectiva e de la aceasi categorie, de asta am si zis ca e subiect inrudit. Anii de activitate nu spun nimic pana nu vii cu niste compozitii mai de doamne-ajuta. Nu am nimic personal cu baietii, le urez succes, spun doar ca nu e momentul sa ne fie bagati pe gat. Cu aprecierile verbale, stii cum e, pe nenii aia nu-i doare gura sa-i laude. Ma indoiesc ca respectivii au cazut pe spate. E plin netu de pusti talentati.

Offline simobu

• Sergent
  • *
« Reply #13 on: January 16, 2010, 08:09:10 PM »

Daca nu stii cate compozitii au atunci nu mai spune ca nu au.
Si nimeni nu ii baga pe gat nimanui, ei exista, canta si vor canta .
Eu ii apreciez si asemeni mie multi altii. Fiecare cu parerea si impresia lui. Nu am de ce sa conving pe nimeni.
« Last Edit: January 16, 2010, 08:25:47 PM by Queen_Of_The_Reich »

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #14 on: January 16, 2010, 08:26:45 PM »
Moderator Comment nu abuzati de quote mai ales cand raspundeti ultimului post

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline lecruci

• Colonel
  • *
« Reply #15 on: January 16, 2010, 08:57:15 PM »
@queen - 'Nteles

@simobu - Hai sa incheiem dialogul, nu ne intersectam deloc.

METALHEAD Forum

« on: »