Total Members Voted: 394
Voting closed: January 26, 2010, 10:12:59 am
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
adevaru-i ca toate merg de-o tura.
Bai iar v-ati tampit ca si data trecuta ?cum p*la mea a iesit TARJA cea mai sexy solista!?voi o votati pentru ca va place cum canta?Sau care e treaba ?...
si pentru cum canta si pentru cum arata.... si pentru tot! gusturile parca nu se discuta... dar mie tipa mi se pare absolut SUPERBA... din toate punctele de vedere
Mie imi place de Christina Scabbia...cineva a facut-o cioara mai demult p-aci pe forum In fine,tin minte cand a aparut formatia arata destul de pocita asa...avea codite in stil euro-dance cum se purtau in anii 90 Oricum,vocalul ala a lor sunt sigur ca trece printr-o mare drama(ca membru fondator),practic toata atentia s-a mutat asupra ei...lacuna coil=christina scabbia...
Macar eu,spre deosebire de altii nu votez o tipa,ca fiind cea mai sexy...dupa cum canta ... Cheers !
probabil si impresia artistica conteaza, cum tine microfonul, gen
sincer... inafara de Tarja , de restul chiar nu ma simt atras in nici un fel.... nu am zis ca ar fi Tarja cea mai frumoasa sau sexy din lume.. dar din lista asta cu siguranta! (parerea mea.. si aici ma refer strict la cum arata , nu la cum canta) aaa si inca ceva.... mai bine era in lista chitarista noua de la Tristania decat solista (tipa aia roscata) poate poate...
eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate
nu-ti place, nu mananci ! ramane mai mult pentru noi.pretentiosule