0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
in primul rand salut tuturor!
hai la lucru... forumul are nevoie de voi..
daca te plictisesti pe net de ce o arzi pe forumuri?
Quote from: Vladraconis on December 13, 2006, 10:00:40 PMdaca te plictisesti pe net de ce o arzi pe forumuri?4.intrebarea n-are nici o logica - faptul ca ma plictisesc nu implica faptul ca ar trebui sau nu sa o ard pe forumuri
.... cel mai mult isi doreste un laptop sa poate sa fie pe net si cand nu e acasa
daca voi avea un copil care sa fie asa sa nu stie doar calculator il bat de nu se vede si ii pun parola ...problema e ca nici nu mai invata pentru scoala ..deci da este un drog ...ar trebui sa facem o terapie de grup ..aici pe net
de obicei, cei care stau mult timp in fata calc., nu prea au o viata sociala prea stralucita, si de aceea, ca sa nu se plictiseasca stau si se joaca pe calc.
cum ziceau baietii aia de la parazitii.."bagi ip nu poti sa te lasi,bagi serial numberintrii pe internet de unde poti sa nu te vada mamamama hai hai sa-ti zic directdecat sa citesc carti mai bine intru pe internet"
si eu mai nou mi-am dat seama ca il las deschis ..inainte nu faceam asa dar mai nou primul lucru cand ma trezesc deschid calculatorul ....chiar daca nu stau la el e mai bine sa stiu ca e aprins
Nu e nici un drog ci doar o preocupare captivanta. Si oricum daca esti lasat in pace, iti faci plinul si dup-aia te apuci de altceva.
Si Einstein, ca sa ajung sa dau search pe google, e dependenta de aspirator in propozitie?