So...
Acum cativa ani, in liceu, am avut imprudenta sa spun despre niste fete ca sunt "fete proaste" in prezenta altor fete. Daca ziceam doar ca sunt proaste era ok, dar asa n-am putut scapa de labelul de "misogin"...
Urmare, o discutie, imbibata cu alcool, cu ai mei prieteni in urma careia s-a ajuns la concluzii "inteligente" gen "fetele proaste sunt mai proaste decat baietii prosti".
Urmare 2, am cugetat asupra problemei treaz fiind si am concluzionat: da, fetele proaste sunt mai...nu, glumeam. Anywayz, am analizat un pic influenta mediului asupra oamenilor, ma refer la copilarie si adolescenta. Si prin mediu inteleg tot, de la desene animate la ce vreti voi. Nu stau acum sa povestesc toti pasii prin care am ajuns la ideea ca fetele au parte de o educatie (termen generic, nu ma refer la scoala sau la ceva de genul) mai stupida decat baietii. Daca vreti, va dau exemple. Deci, pentru fete e mai greu sa devina persoane de calitate, o femeie desteapta (in sensul larg, nu doar inteligenta nativ) e mai greu de gasit si tocmai de-asta e mai de laudat si bla-bla-bla.
Bine, daca stau sa ma gandesc acum, m-am cam grabit atunci cu aceasta concluzie, pentru ca un rol fundamental in formarea unui individ o are revolta. (Cine n-a avut parte de asa ceva nu se poate considera o persoana completa, parerea mea). Acum, cu cat sunt unele aspecte ale mediului si ale societatii mai evident stupide, cu atat e mai usor sa te revolti si asa mai departe. Deci e mai complicat...
As mai avea multe de spus dar vreau sa vad niste reactii...
If ya think it's a stupid thread, go ahead and lock it ...