Author Topic: Barbati, femei, dragoste,....and all the shit !!!!  (Read 62620 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline BabylonRocker

• hooligan forever
  • Maior
  • *
  • jerk & badass
    • the wolfman
Re: Barbati, femei, dragoste,....and all the shit !!!!
« Reply #100 on: August 21, 2006, 08:16:50 pm »
,,rugam castigatoarea sa dea date de contact pe pm

Offline BabylonRocker

• hooligan forever
  • Maior
  • *
  • jerk & badass
    • the wolfman
« Reply #101 on: August 21, 2006, 08:21:11 pm »
...si scz de intirziere,am avut o zi plina azi
...

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: August 21, 2006, 08:21:11 pm »

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #102 on: August 21, 2006, 10:01:17 pm »
felicitari castigatoarei!  ;)
Another dissonant chord for my sanity’s requiem
Ami egy másik szomoruan hangzó akkord a lelkemnek
Un autre accord dissonant pour le requiem de ma sanité

Offline motorbreath

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #103 on: August 21, 2006, 10:07:09 pm »
Ce mama lu dracu' mai baieti si fete, flagelul "din dragoste" a infestat si mintile pletosilor? Am o intrebare: Cati dintre voi stati cu mamele si bunicile in fata televizoarelor la "Din dragoste", sau mai rau la "9595" si "Surprize Surprize"? Dezolanta chestie...
"we die only once, and for such a long time"

Offline BabylonRocker

• hooligan forever
  • Maior
  • *
  • jerk & badass
    • the wolfman
« Reply #104 on: August 21, 2006, 11:27:48 pm »
Puiule,oricitzi din noi stau unde zici tu,cind intra intr-o buda publica,tot oameni cu idei din astea gasesc acolo,comod si cu Hustleru'n mina,,,in stinga evident,sa nu isi ocupe dreapta.....
« Last Edit: August 21, 2006, 11:32:47 pm by BabylonRocker »

Offline moonbaby

• General
  • *
  • metalhead member
« Reply #105 on: August 21, 2006, 11:33:23 pm »
10x, babylon :)

alteta, pt tine o fac si pe asta, promit nu numai sa nu mai recidivez, dar de acum inainte cold-hearted bitch imi scrie-n frunte. ca sa citez un clasic in viata: sa fie macel!!! ;D
always outnumbered, never outgunned

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #106 on: August 22, 2006, 01:30:02 am »
felicitari castigatoarei si la mai deloc!  ;D
Serios vorbind, acuma pot spune o chestie: bravo pentru cei care pot face treaba asta, exhibarea sentimentelor aici; nici daca m-as stradui (a se citi imbatat muci), nu as putea. Asa cum am spus, mi se pare o chestiune intima, poate de rabufnit la un prieten, doi, dar nu as putea sa fac chestia asta.
Inca o data felicitari si castigatoarei si celorlalti si ramane topicul deschis, biensur.

motorbreath: ai vrut ceva, probabil, a iesit altceva.... aveai dreptul sa nu te manifesti, ai facut-o... penibil!

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline BabylonRocker

• hooligan forever
  • Maior
  • *
  • jerk & badass
    • the wolfman
« Reply #107 on: August 22, 2006, 08:58:57 am »
'Traitzi,signor conte,domle,dar a se remarca,nimeni nu a cerut nimic personal....doar o poveste....

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #108 on: August 22, 2006, 09:03:30 am »
motorbreath: ai vrut ceva, probabil, a iesit altceva.... aveai dreptul sa nu te manifesti, ai facut-o... penibil!

dreptul de a nu te manifesta este unul din cele mai dificilexercitabile drepturi !Dar , hai sa-i acordam circumstante, este postul ( offf, era sa scriu prostul ) lui cu numarul 13!!!
moonbaby, bai, deci, felicitari !

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #109 on: August 22, 2006, 06:46:13 pm »
'Traitzi,signor conte,domle,dar a se remarca,nimeni nu a cerut nimic personal....doar o poveste....

adica, fictiune? si mai complicat, imho.... mai repede povestiri din armata  ;D

Offline raven

• carismatica...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #110 on: August 22, 2006, 10:52:23 pm »
ma scuzati de intarziere, nu eram in buc.
felicitari moonbaby  :-*

Offline BabylonRocker

• hooligan forever
  • Maior
  • *
  • jerk & badass
    • the wolfman
« Reply #111 on: August 23, 2006, 12:12:32 am »

adica, fictiune? si mai complicat, imho.... mai repede povestiri din armata  ;D

na,sigur la asta s-a gindit si motorbreath

Offline lilith

• grey wolf
  • General de Brigada
  • *
  • capra dansatoare
    • io
« Reply #112 on: August 24, 2006, 08:59:52 am »
mii de felicitari, copil al lunii!!!  :-* ;D ;D

Offline rock_on_grl

• Be yourself by yourself
  • General
  • *
« Reply #113 on: August 24, 2006, 11:18:57 am »
Bravo Moonbaby si felicitari...si mie mi-a placut povestea ta :)
The life I live begins to end -
Just death is slowly veiling up my dreadful past,
There’s nothing I can see before this moment and, at last,
Time has lost its meaning - am I dead?

Offline moonbaby

• General
  • *
  • metalhead member
« Reply #114 on: August 24, 2006, 11:23:05 am »
10x, guys :-*

da' nu uitati: topicul ramane deschis ;)

Offline motorbreath

• Sergent
  • *
  • metalhead member
« Reply #115 on: August 25, 2006, 06:29:42 pm »
Mda...vreau sa aduc o completare la al 13-lea post.Ceva va deranjeaza, ceva ce nu aveti, ce aveti voi deranjeaza pe altii. Asa zisele povesti sau povestiri cu si despre dragoste cum le numiti voi, mi se par meschine si mediocre, gen, cugetari ale unei minti naive de adolescenta de clasa a VI-a, sau mai trist, ale unei inimi lipsite de simtiri. Ati reusit sa atingeti cele mai inalte culmi ale banalului, in cautarea talentului de a asterne niste amarate de caractere pe topicul asta. Dupa ce ati aruncat cu rosii in mine, am citit tot printre randuri, pt ca este dificil sa asimilezi formularile alea puerile, dar am facut-o cu o mai mare atentie, sa acord o sansa, dar nu am avut la ce, toate sunt o apa si un pamant. Eu va urez succes in continuare, in continuarea banalului, cine stie ce pui de scriitor de romane siropoase zace printre voi. ;D

Offline BabylonRocker

• hooligan forever
  • Maior
  • *
  • jerk & badass
    • the wolfman
« Reply #116 on: August 25, 2006, 08:02:26 pm »
Mda...vreau sa aduc o completare la al 13-lea post.Ceva va deranjeaza, ceva ce nu aveti, ce aveti voi deranjeaza pe altii. Asa zisele povesti sau povestiri cu si despre dragoste cum le numiti voi, mi se par meschine si mediocre, gen, cugetari ale unei minti naive de adolescenta de clasa a VI-a, sau mai trist, ale unei inimi lipsite de simtiri. Ati reusit sa atingeti cele mai inalte culmi ale banalului, in cautarea talentului de a asterne niste amarate de caractere pe topicul asta. Dupa ce ati aruncat cu rosii in mine, am citit tot printre randuri, pt ca este dificil sa asimilezi formularile alea puerile, dar am facut-o cu o mai mare atentie, sa acord o sansa, dar nu am avut la ce, toate sunt o apa si un pamant. Eu va urez succes in continuare, in continuarea banalului, cine stie ce pui de scriitor de romane siropoase zace printre voi. ;D

ok,monser,dreptul tau!dar nu ai putut zice din prima?..si ma tem ca nus' ce ai citit tu din ce s-a scris si daca ai priceput de ce a cistigat cine a cistigat....

Offline moonbaby

• General
  • *
  • metalhead member
« Reply #117 on: August 25, 2006, 09:31:42 pm »
motorbreath, daca pt tine a avea sentimente intense tine de sfera banalului nu pot decat sa te invidiez, io una ma simt norocoasa pt fiecare bucatica de iubire pe care am ocazia sa o simt si pt fiecare om cu care ma intalnesc in acelasi vis...nu mi se intampla asta in fiecare zi ::)

pies: ce-o fi asa de dificil de patruns la formularile mele sa mor daca inteleg, ca nu se poate spune ca am folosit cine stie ce figuri de stil, asa ca din doua una: ori n-ai citit chiar totul, ori ai probleme de reading and comprehension in limba romana. ce am spus se aplica si in ce priveste povestea lui lilith, care e scrisa in cel mai colocvial si firesc limbaj cu putinta ::)
« Last Edit: August 25, 2006, 09:39:38 pm by moonbaby »

Offline NightProwler

• General de Brigada
  • *
  • Nu, mersi!
« Reply #118 on: August 25, 2006, 09:36:40 pm »
vreti sa va potoliti? fiecare vede subiectul de fata in felul lui. poate ca pt o persoana ce ai scris tu este banal, sau ce as fi putut scrie eu. fiecare vede magia dragostei in alt fel. so cool, ma faceti sa devin si penibil :P

Offline moonbaby

• General
  • *
  • metalhead member
« Reply #119 on: August 25, 2006, 09:43:58 pm »
vreti sa va potoliti? fiecare vede subiectul de fata in felul lui. poate ca pt o persoana ce ai scris tu este banal, sau ce as fi putut scrie eu. fiecare vede magia dragostei in alt fel. so cool, ma faceti sa devin si penibil :P

evident, dar si eu pot sa vad opinia lui ca denotand una-alta, nu?

e cam asa: tu ai tot dreptul sa crezi ca pamantul este plat ca o clatita si ai si dreptul de a spune asta, dar pe baza a ceea ce tu spui eu pot sa te consider un ighnorant sau un fanatic religios, dupa caz ;D

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #120 on: September 11, 2006, 08:49:30 pm »
So...
Acum cativa ani, in liceu, am avut imprudenta sa spun despre niste fete ca sunt "fete proaste" in prezenta altor fete. Daca ziceam doar ca sunt proaste era ok, dar asa n-am putut scapa de labelul de "misogin"...
Urmare, o discutie, imbibata cu alcool, cu ai mei prieteni in urma careia s-a ajuns la concluzii "inteligente" gen "fetele proaste sunt mai proaste decat baietii prosti".
Urmare 2, am cugetat asupra problemei treaz fiind si am concluzionat: da, fetele proaste sunt mai...nu, glumeam. Anywayz, am analizat un pic influenta mediului asupra oamenilor, ma refer la copilarie si adolescenta. Si prin mediu inteleg tot, de la desene animate la ce vreti voi. Nu stau acum sa povestesc toti pasii prin care am ajuns la ideea ca fetele au parte de o educatie (termen generic, nu ma refer la scoala sau la ceva de genul) mai stupida decat baietii. Daca vreti, va dau exemple. Deci, pentru fete e mai greu sa devina persoane de calitate, o femeie desteapta (in sensul larg, nu doar inteligenta nativ) e mai greu de gasit si tocmai de-asta e mai de laudat si bla-bla-bla.
Bine, daca stau sa ma gandesc acum, m-am cam grabit atunci cu aceasta concluzie, pentru ca un rol fundamental in formarea unui individ o are revolta. (Cine n-a avut parte de asa ceva nu se poate considera o persoana completa, parerea mea). Acum, cu cat sunt unele aspecte ale mediului si ale societatii mai evident stupide, cu atat e mai usor sa te revolti si asa mai departe. Deci e mai complicat...
As mai avea multe de spus dar vreau sa vad niste reactii...
If ya think it's a stupid thread, go ahead and lock it ...

Offline unealta

• Troglodit
  • Colonel
  • *
  • unealta
« Reply #121 on: September 11, 2006, 10:18:05 pm »
adevarat ai spus tu , o femeie proasta e mai proasta decat un barbat prost , iar asta nu o spune un misogin ci un aparator al femeilor asa cum eu sunt perceput de anturajul meu . de ce e mai proasta ?? inteligenta e acea capacitate a omului de a rezolva probleme ( asta e stiuta de toata lumea ) , ei bine o femeie proasta cand da nas in nas cu o problema nereusita se pune pe plans si se lamenteaza de numa numa ( unele au chiar crize de isterie  :o )  , atat de enervante sunt incat sunt pocnite de barbati , iar unui barbat prost cand nu-i iese ceva isi baga toata p#%%$*&a si incepe sa faca haz de necaz , parca femeie se comporta mai prosteste nu ?
referitor la vulgaritate , o femeie ce injura e mai vulgara decat un barbat ce spune aceeasi injuratura ... 

Offline NightProwler

• General de Brigada
  • *
  • Nu, mersi!
« Reply #122 on: September 11, 2006, 10:22:38 pm »
fratilor nu e chiar asa. aia e o idee f misogina. nu generalizati. noi ne bagam "putza" dar ne facem si draci. ele prin plans se descarca (astea inteligente sau cum vreti voi sa le spuneti).

nobody: p*la spui la tine acasa nu aici!
« Last Edit: September 11, 2006, 10:53:57 pm by nobody »

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #123 on: September 11, 2006, 10:35:00 pm »
Nu dom'le eu nu generalizam si nici n-am nimic cu femeile in general, ci strict cu modul in care sunt educate ele (again prin educatie inteleg orice influenta exterioara venita in copilarie sau adolescenta).
Eram aproape sigur ca voi fi intele gresit de unii..
Ganditi-va si voi la personajele feminine care apar in productiile pentru copii - in mare parte sunt frumoase dar cam prostute, naive, foarte "sentimentale" etc. In plus, fetele sunt invatate sa acorde o importanta foarte mare parerii celorlalti despre ele, in timp ce la baieti e incurajata, intr-o oarecare masura, independenta. Si mai sunt exemple...

Offline Darkisha

• General de Brigada
  • *
« Reply #124 on: September 11, 2006, 10:35:52 pm »
Nu este vorba ca am fi locuitori a doua planete diferite, nu traim in doua universuri diferite, dar avem experiente diferite de viata, am fost tratati diferit de mici copii, am fost educati sa fim diferiti si trebuie sa respectam acest fapt.

Partea asta mi s-a parut destul de relevanta. Iata si intreg articolul:
http://www.yuppy.ro/articol/lifestyle-1015-Femei-vs-Barbati

darkisha, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Thjorgill

• General de Brigada
  • *
  • keeping fake hoes in check!
« Reply #125 on: September 11, 2006, 10:38:17 pm »
eu am o vorba m#@& la fete...
cum spuneam... barfitoare, proaste, ipocrite, vorbesc chestii fara sens... dezgustatoare... atat am avut de zis!
United hoes of Bucharest!

Offline raven

• carismatica...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #126 on: September 11, 2006, 10:42:18 pm »
dar stii k esti fata nu?! te judeci singura?!

Offline Thjorgill

• General de Brigada
  • *
« Reply #127 on: September 11, 2006, 10:43:23 pm »
ma... sunt fata... da nu suport atitudinea mojoritatii feminine? ce? nu am voie s aimi zic parerea?

Offline raven

• carismatica...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #128 on: September 11, 2006, 10:44:43 pm »
ho nu sari k nu te-am pus la zid, te-am intrebat.

Offline Thjorgill

• General de Brigada
  • *
« Reply #129 on: September 11, 2006, 10:46:11 pm »
nu sarisi da dupa o ora de mutat mobila cu fete ce vrei  ;D

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #130 on: September 11, 2006, 10:51:47 pm »
thjorgill, daca stam sa ne gandim si barbatii sunt de kkt, in medie. Cu m#$# la fete sunt de acord :P
darkisha, n-a zis nimeni ca ar trebui sa fim educati la fel, dar unele aspecte ale educatie fetelor (ca si unele ale educatiei baietilor, dar mai mult la fete) mi se par aberante...

Offline Thjorgill

• General de Brigada
  • *
« Reply #131 on: September 11, 2006, 10:58:41 pm »
feeile sunt vulnerabile simt nevoia sa isi pua toate problemele si se asteapta ca restu lumii sa fie si ei afectati... hai sa suferim imporuna.. hai sa fim emo!
da-o naibii! nu ma intereseaza problemele altora atata vreme cat deabea ma descurc cu ale mele... interleg sa mai zici da nu vad de ce tre sa crezi ca tre sa afecteze pe toata lumea

Offline unealta

• Troglodit
  • Colonel
  • *
  • unealta
« Reply #132 on: September 11, 2006, 11:03:03 pm »
mai cred ca fiecare barbat ar trebui sa fie feminist , adik nah fiecare dintre noi ar trebui sa-l ajute pe cel mai slab mai labil mai bleg , in cazul asta fumeile

cred ca Thjorgill e mai barbata decat multi barbati ;)

ps. faza cu m#%#%&e femeilor convine oricarui barbat cred  ;D

Offline Darkisha

• General de Brigada
  • *
« Reply #133 on: September 11, 2006, 11:04:12 pm »
Atata timp cat nu se lucreaza la mentalitate acea parte aberanta a educatiei ambelor sexe va persista...inca din antichitate femeia a fost marginalizata si barbatul ridicat la rang de zeu (cu exceptiile de rigoare).
Atributele gen: barfitoare, ipocrite, naive, etc se pot aplica destul de bine si baietilor.  ;D diferenta o face modul de descarcare....unele femei sunt mai dramatice (partea aberanta) iar barbatii nu (caci vezi doamne "fi barbat" ;D)

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #134 on: September 11, 2006, 11:08:15 pm »
Dom'le in "fii barbat"-ul ala aparent stupid zace si o graunta de intelepciune...modul ala de descarcare e si o pierdere de energie, energie care ar putea fi folosita spre rezolvarea problemei...

Offline Darkisha

• General de Brigada
  • *
« Reply #135 on: September 11, 2006, 11:20:19 pm »
Si daca acea energie s-ar canaliza in acelasi mod ca cea a barbatului unde s-ar ajunge? ar mai fi un echilibru? ... si cu astea ne intoarcem exact de unde am plecat..modul de educatie  :-\

Offline Thjorgill

• General de Brigada
  • *
« Reply #136 on: September 11, 2006, 11:21:33 pm »
fetele sunt mai cocolite... da si cand dai de un baiat crescut de mamica  :o

Offline AlexC

• General
  • *
  • This is my personal text.
    • http://alexc86.deviantart.com/
« Reply #137 on: September 11, 2006, 11:22:49 pm »
Raven cred ca Thjorgill se vrea a nu face parte din categoriile mai sus mentionate de ea...si nu o condamn..ce fata care se respecta si care o duce capul ar vrea sa faca parte dintr-o astfel de categorie...Oricum educatia isi joaca un rol mai important la fete decat la baieti...sa o luam asa...daca un baiat nu e invatat nimik de parinti despre sex sa zicem ca e o chestie mai.."speciala"...atunci el isi cauta modele, se intereseaza singur...ma rog, se descuraca...o fata lasata sa se descurce singura, sunt multe sanse sa regrete anumite chestii care ar fi putut usor evitate daca parintii isi faceau treaba...cred ca cea mai simpla lectie pe care fetele ar trebui sa o asculte e "guys would do anything to get into your panties"...
"When angels go bad, they go worse than everyone else"

Offline mecare

• The Laughing Corpse
  • General de Brigada
  • *
« Reply #138 on: September 11, 2006, 11:24:48 pm »
Din pacate nu eu am ales as fiu femeie desi nu imi place statutul asta ma complac pt ca nu am ce face altceva ...in alta ordine de idei eu zic ca totul consta in personalitatea oamenilor pt ca am intalnit atat  barbati destul de sentimentali cat si femei..barbati prosti femei proaste totul depinde de personalitate de caracter ..bine acum este o diferenta intre cele doua sexe dar hmm eu am vazut si barbati mai prosti si talambi decat o femeie adik care chitaiau  dupa jucarie ca un copilas desi  fizic sunt maturi ... deci totul depinde de caracter zic eu ...dar femeii sunt atribuite unele cuvinte care nu pot  fi trecute si la genu amsculin de exemplu  de ce o femeie poate fi facuta curva da un barbat nu?! (desi unii barbati sunt fff c.... ) dar toti cu defectele  lor ...  
Never argue with an idiot. He'll bring you down to his level and beat you with experience !

Offline Darkisha

• General de Brigada
  • *
« Reply #139 on: September 11, 2006, 11:28:31 pm »
i...sa o luam asa...daca un baiat nu e invatat nimik de parinti despre sex sa zicem ca e o chestie mai.."speciala"...atunci el isi cauta modele, se intereseaza singur...ma rog, se descuraca..

o fata lasata sa se descurce singura, sunt multe sanse sa regrete anumite chestii care ar fi putut usor evitate daca parintii isi faceau treaba...

Tzac ... prima prejudecata .... ca barbatul poate mai multe fara a avea un minim de ajutor
« Last Edit: September 11, 2006, 11:33:14 pm by Darkisha »

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #140 on: September 11, 2006, 11:33:30 pm »
Mecare, asa e, numai ca eu nu ma refeream neaparat la cum sunt femeile individual vorbind - asa am intalnit si eu femei inteligente si barbati prosti etc. - ci, daca vrei, la "tipul" acela de fata de 14 ani care se uita in pauze pe cataloage avon si asa mai departe...care mi se pare mai stupid decat orice "tip" de baiat de acea varsta - again ...vorbesc despre educatie, nu neaparat despre cum sunt fetele/femeile de fapt, ci despre ce se asteapta de la ele...
AlexC - cu parere de rau, cred ca vorbesti aiurea...

Offline Thjorgill

• General de Brigada
  • *
« Reply #141 on: September 11, 2006, 11:40:17 pm »
alta chestie iti sunt prietene si la cea mai mica cearta care pornestii din chesti banale de genul eu cred ca albumu asta e mai bun ca asta se transforma intr-un adevarat haos.. incepe barfa... si tot tacamul... sa vezi ce mi-a zis. eu am invatat sa fiu mai rezervata cu fetele... nu mai povestesc orice... am grija ce zic si sunt atenta la fiecare gest. Si eu consider ce exagerez cateodata... da asta e... imi vad de interesul meu...

oriucum femeile in general tin sa dramatizeze clar mai mult decat barbatii sa se planga mult mai mult. Pot sa faca o mica gresala a cuiva sa para capatul lumii

Offline unealta

• Troglodit
  • Colonel
  • *
  • unealta
« Reply #142 on: September 11, 2006, 11:42:04 pm »
Mecare, asa e, numai ca eu nu ma refeream neaparat la cum sunt femeile individual vorbind - asa am intalnit si eu femei inteligente si barbati prosti etc. - ci, daca vrei, la "tipul" acela de fata de 14 ani care se uita in pauze pe cataloage avon si asa mai departe...care mi se pare mai stupid decat orice "tip" de baiat de acea varsta - again ...vorbesc despre educatie, nu neaparat despre cum sunt fetele/femeile de fapt, ci despre ce se asteapta de la ele...
AlexC - cu parere de rau, cred ca vorbesti aiurea...

si imi pare si mai stupid faptul ca se considera ca o fata la 14 ani are un comportament mult mai matur decat al unui baietel de aceeasi varsta

mai ambele sexe sunt dispuse sa sufere deceptii pe plan sentimental/sexual iar de se intampla asta nu e vina parintilor sau asa ceva , pt a avea experienta in acest domeniu trebe sa experimentezi singur

ah si inca o chestie .. de ce toti barbatii sunt onanisti iar femeile nu vor sa accepte in ruptul capului ca au facut asta macar odata ? pana si femininul cuvantului onanist suna ciudat

Offline altfell

• General de Brigada
  • *
  • Dizident \:D/
« Reply #143 on: September 11, 2006, 11:51:25 pm »
Am tot discutat astea cu Phaedrus... E vorba de educatie si modele. Fata e invatata sa fie femeie iar baiatul barbat.. (incluzand aici toate stereotipurile). E normal. Fata primeste papusica si e invatata sa aiba grija de ea si de papusa, sa se imbrace frumos, baiatul primeste o pusca si sare in noroi. Fetele devin moi, plangacioase, etc, baietii duri, nesimtiti si intr-un final porci. Cat despre inteligenta, iarasi educatia e 100% responsabila. O fata fara liceu se descurca... Gaseste un barbat cu bani care sa o tina. Un tip fara scoala e un ratat. Presiunea societatii face diferenta.

PS: cat despre termenul de domnisoare usoare (cu RV), el nu a fost inventat de barbati ci tot de femeile invidioase.. :P

Offline Thjorgill

• General de Brigada
  • *
« Reply #144 on: September 11, 2006, 11:54:32 pm »
am vazut si genul de barbati care stau in carca femilor ca parazitii... putini da sunt...

Offline altfell

• General de Brigada
  • *
« Reply #145 on: September 12, 2006, 12:01:31 am »
Da.. or fi.. dar nu reprezinta majoritatea.. Lately sunt din ce in ce mai multi barbati care se aranjeaza si devin mai frumosi.. Ok. Dar si ei sunt supusi critici publice... cum ca ar fi gay. De aceea astea sunt in minoritate. Momentan... La fel cum si femeile independente nu formeaza majoritatea

Offline serjicalstrike

• Colonel
  • *
  • omg lyk this is sew heavy!
« Reply #146 on: September 12, 2006, 12:19:34 am »
  de ce o femeie poate fi facuta curva da un barbat nu?! (desi unii barbati sunt fff c.... ) dar toti cu defectele  lor ... 

;D  ;D  ;D  ;D  ;D asta e cea mai tare faza........

pai tu nu stii cum se numeste un barbat (straight evident) "c..va"  - fericit
Have no illusions boy
Vomit all ideals and serve
Sleep and wake and serve
And don't just think just wake and serve

Offline altfell

• General de Brigada
  • *
« Reply #147 on: September 12, 2006, 12:27:41 am »
Btw.. replicile:

somebuddy: cine stie cum se zice 15 in limba in care 14 se zice catorce???
somebuddy: cum se zice 16 in limba in care 15 se zice buchanan ... Huh???

apartin unei tipe ;D

Offline Ozzy

• General
  • *
« Reply #148 on: September 12, 2006, 12:28:21 am »
yep
rullz sa fii curva.
\ , secs , /
Ozzy, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline altfell

• General de Brigada
  • *
« Reply #149 on: September 12, 2006, 12:30:52 am »
Exista echivalent la curva si pt barbati.. se numeste politician :P Dar lately, lumea si-a cam luat-o in cap, si ajung si tipele in politica.. ceea ce le face dublu, nu?

METALHEAD Forum

« on: »