Author Topic: casatorii intre insi de acelasi sex. pro sau contra :D  (Read 51409 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
Re: casatorii intre insi de acelasi sex. pro sau contra :D
« Reply #750 on: December 19, 2009, 06:51:08 pm »
pai deja nu mai e.

necrofilie, pedofilie, zoofilie, astea da subiecte fierbinti ;D

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline scorojit

• Colonel
  • *
« Reply #751 on: December 19, 2009, 07:10:57 pm »
Ia ganditi (scremeti-va) din perspectiva unei femei. Daca aia-s destul de handicapati incat sa-si doreasca sa se casatoreasca inseamna ca femeile nu pierd nimic, ba chiar is doi care ar merita apelativu de "muiere" in minus.

\"Mda super tare black metalul, este una din putinele genuri muzicale, care o simti cu adevarat.\" - un om cu carte
""Cand eram mica, am vazut fum iesind dintr-o vaca. Ziceam noi, copiii, ca a intrat dracu' in ea."

METALHEAD Forum

« Reply #751 on: December 19, 2009, 07:10:57 pm »

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #752 on: December 19, 2009, 07:50:17 pm »
si cativa care ii "promoveaza" doar ca e pe trend, daca maine a fi gay n-o sa mai fie "the thing" sodomaniacu o sa-si caute de lucru in alta parte..

+1

Offline negru_iluminat

• Colonel
  • *
  • metalhead member
« Reply #753 on: December 19, 2009, 09:36:22 pm »

cum ziceam au aceleasi drepturi asa cum au si cei: cu sindromul down, cu autism, schizofrenicii si alte persoane cu dizabilitati...

Bine zis. Doar ca cei de sus au dreptul sa se casatoreasca, corect?
Tocma ca nici discriminarea pe baza de handicat nu e permisa.

Si nu mi-e clar nici de ce e adus in discutie asa des futu in cur. Ia sa vedem. Daca se demonstreaza ca unui barbat ii place sa fie futut in cur cu strap-on-ul de femei...hmm ar trebui sa-i interzicem casatoria si lui?
negru_iluminat, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Xaphiris

• Pastor of pestilence
  • Capitan
  • *
    • Gehenna (or how you'll know Hell when you get there)
« Reply #754 on: December 20, 2009, 04:51:38 am »
Zapaciti mai sunteti, sa mor.

Lette us eate and drincke, for to morow we shall dye. Blessed are the dead whiche dye in the Lorde.

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • General de Brigada
  • *
« Reply #755 on: December 28, 2009, 11:21:04 am »
Si nu mi-e clar nici de ce e adus in discutie asa des futu in cur. Ia sa vedem. Daca se demonstreaza ca unui barbat ii place sa fie futut in cur cu strap-on-ul de femei...hmm ar trebui sa-i interzicem casatoria si lui?

Da! Si sa se dea certificate ca n-ai voie sa te casatoresti ca-ti place cu strap-on. M-as declara strap-on-ist, as lua patalamaua si as inrama-o deasupra patului, spre informarea oricarei actuale sau viitoare prietene ;D

SI GATA STRESUL!

"Căci omenirea nu este, în general, o populaţie de eroi, ci una de supravieţuitori, iar acest fapt este cu atât mai valabil în regimurile de teroare."

Offline Crepsley

• Sergent
  • *
« Reply #756 on: January 07, 2010, 01:06:15 pm »
Dar oare persoanele de acelasi sex care vor sa se casatoreasca,nu sunt impotriva celor de sexe diferite care se casatoresc?
Mie...chiar nu imi pasa,atat timp cat nu ma afecteaza in mod direct,nu am de ce sa ma bag in oalele altora.
Crepsley, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Summer85

• Capitan
  • *
« Reply #757 on: January 08, 2010, 12:26:21 am »
Nu cred ca persoanele homosexuale sunt impotriva casatoriilor normale. Ca s-or simti nedreptatite, e una, dar nu cred ca sunt impotriva.  ;D
Summer85, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #758 on: January 08, 2010, 07:18:18 am »
asta-i din categoria "gandesc si nu e vina mea".

Offline Insight

• Maior
  • *
  • Invocation
    • Metalheads Against Racism
« Reply #759 on: January 11, 2010, 01:20:54 pm »
Sunt de acord , fiecare are dreptul sa iubeasca sau sa se frece cu cine vrea. Cat despre adoptia de copii inca e un subiect delicat.
Cat despre cei care discrimineaza , ganditi-va de cate ori ati fost dat la o parte pentru ca poate sunteti diferiti , v-a placut?
What is real?

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • General de Brigada
  • *
« Reply #760 on: June 08, 2010, 09:25:13 pm »
http://www.evz.ro/detalii/stiri/mamele-lesbiene-cresc-copii-mai-inteligenti-897638.html

La final, când au fost comparate rezultatele obţinute de la familiile clasice cu acelea formate din părinţi de acelaşi sex, s-a constatat că, în cazul familiilor homosexuale, copiii prezentau performanţe şcolare mai bune, aveau foarte puţine probleme sociale, erau mai puţin agresivi şi încălcau mai puţine reguli.

N-as putea sa zic ca-s mirat. Intotdeauna mi s-a parut evident ca procentul de oameni instruiti si de o anumita conditie e mult mai mare la cuplurile homo decat la cele hetero. Ergo, copii mai bine crescuti.

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #761 on: June 09, 2010, 05:03:14 pm »
http://www.evz.ro/detalii/stiri/mamele-lesbiene-cresc-copii-mai-inteligenti-897638.html

N-as putea sa zic ca-s mirat. Intotdeauna mi s-a parut evident ca procentul de oameni instruiti si de o anumita conditie e mult mai mare la cuplurile homo decat la cele hetero. Ergo, copii mai bine crescuti.

evident ca nu te mira... cand mami are putza, iti vine sa te pui cu burta pe carte!!!  q5
See you on the OTHER SIDE...
www.usurper.ro
www.post-rock.ro

Offline danabanana

• Colonel
  • *
    • www.pcmhz.com
« Reply #762 on: July 07, 2010, 01:12:10 pm »
7 YO supports Gay Marriage

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #763 on: July 07, 2010, 02:00:00 pm »
Suxxxxx big time. bomboano...

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline danabanana

• Colonel
  • *
    • www.pcmhz.com
« Reply #764 on: July 13, 2010, 02:17:12 pm »
dc?
Ok, poate trebuia la funny things...Imi place ca e f serios cand vorbeste :p

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #765 on: July 15, 2010, 09:51:50 am »
yeess.. dadi iz gona giv that lital boy  his popsicle...  q5

apropo de funni shit..  pusese dan un video.. cred ca era baietelu asta in acel video..

yes yes sucky sucky!
« Last Edit: July 15, 2010, 09:52:13 am by nobody »

Offline Meggiroth

• Sergent
  • *
« Reply #766 on: July 15, 2010, 10:39:45 am »
Intotdeauna m-a distrat cum femeile i-au apararea homosexualilor ca niste avocati razvratiti pentru o cauza super nobila. Inteleg ca prin prisma lor tot ce inseamna homosexualitate se rezuma la niste cupluri "foarte dragute", si ca "restul lumii e rea si nu vrea sa-i inteleaga si sa-i accepte" insa consecintele ce s-ar produce prin "normalizarea" acestei anomalii tind spre inexistenta pentru ele .
Probabil ca multi dintre cei ce aparati sus si tare casatoriile intre homosexuali si toata poponareala in general nu v-ati gandit ca poate veti avea copii care vor creste in "normalitatea" societatii mult dorita de voi. Unde  doi barbati/doua femei se ling pe strada, se casatoresc etc. iar copilul vostru ajunge sa absoarba toate deraiatiile sexuale  de acest gen.
"Nietzsche is dead" - God

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #767 on: July 15, 2010, 10:44:05 am »
La "femeile i-au apararea" ti s-a terminat orice urma de credibilitate. Sunt sigura ca nu o sa intelegi de ce, probabil o sa ma si injuri, dar asta e. E bine ca sunt oameni ca tine sa ne asigure viitorul.
Another dissonant chord for my sanity’s requiem
Ami egy másik szomoruan hangzó akkord a lelkemnek
Un autre accord dissonant pour le requiem de ma sanité

Offline Meggiroth

• Sergent
  • *
« Reply #768 on: July 15, 2010, 11:08:13 am »
Politia gramaticala in actiune. Poate ai totusi ceva de comentat in legatura cu subiectul topicului....

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #769 on: July 15, 2010, 11:11:18 am »
Nici forma nu-l recomanda pe mesajul incriminat, nici felul iudeo-crestin scopit in care pune problema (ai zice ca acum descopera societatea umana ca exista homosexualitate pe lume si ca n-ar fi de cand lumea, de nu si mai veche dpdv filogenetic), dar samburele de adevar, anume cultivarea de catre sexul frumos a companiei tipilor care n-or sa le futa in veci (preferabil fiind nici sa nu vrea vreodata sa se atinga de dansele si sa poata si sa empatizeze cu problemele lor specifice mai facil) pe baza unor motivatii extrem de simple e o tendinta reala. Stiu destule fete si femei care au macar un fairy, cum se zice la soiu' ista anume, intre prietenii apropiati.

Offline Septimus

• Capitan
  • *
  • D.N.R.
    • My Pro-Mark Drumsticks Page
« Reply #770 on: July 15, 2010, 12:00:55 pm »
Intotdeauna m-a distrat cum femeile i-au apararea homosexualilor ca niste avocati razvratiti pentru o cauza super nobila. Inteleg ca prin prisma lor tot ce inseamna homosexualitate se rezuma la niste cupluri "foarte dragute", si ca "restul lumii e rea si nu vrea sa-i inteleaga si sa-i accepte" insa consecintele ce s-ar produce prin "normalizarea" acestei anomalii tind spre inexistenta pentru ele .
Probabil ca multi dintre cei ce aparati sus si tare casatoriile intre homosexuali si toata poponareala in general nu v-ati gandit ca poate veti avea copii care vor creste in "normalitatea" societatii mult dorita de voi. Unde  doi barbati/doua femei se ling pe strada, se casatoresc etc. iar copilul vostru ajunge sa absoarba toate deraiatiile sexuale  de acest gen.

Ce-mi plac perspectivele astea sofisto-apocaliptice, venite mereu sa fixeze fixismul acolo unde e el mai fix. Ca si cum un minim simt al realitatii n-ar exclude din start o planeta de homosexuali si traim sub semnul acestei teribile amenintari ca principal impediment al dreptei noastre existente.
http://www.facebook.com/SeptimiuHarsan
"You usually have to play an off-beat on the hi-hat to make it sound cool on this, which I'm not doing because I'm not cool" - Gene Hoglan

Offline javelin

• General de Brigada
  • *
« Reply #771 on: July 15, 2010, 12:06:51 pm »
io zic ca-n 100 de ani populatia lumii va ajunge la cateva mii;
toti vor fi homosexuali;
singurele care se vor perpetua vor fi alea care vor vrea si vor fi dispuse sa se insemineze cu artificii...pardon artificial

LE: da, sorry, am uitat cand e ala si cand e celalalt.
« Last Edit: July 15, 2010, 01:48:51 pm by javelin »

Offline Septimus

• Capitan
  • *
  • D.N.R.
    • My Pro-Mark Drumsticks Page
« Reply #772 on: July 15, 2010, 12:08:06 pm »
Da! Si eu zic la fel.

L.E. Dar cu un singur i.
« Last Edit: July 15, 2010, 12:11:00 pm by Septimus »

Offline danabanana

• Colonel
  • *
    • www.pcmhz.com
« Reply #773 on: July 15, 2010, 12:18:12 pm »
l.e
Nobody, vezi ce vrei sa vezi cica
« Last Edit: July 15, 2010, 01:42:28 pm by danabanana »

Offline Schizophrenia

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #774 on: July 31, 2010, 06:14:31 am »
Woow vad aici o intreaga polemica in cea ce priveste casatoriile de acelasi sex...m-am crucit ce-i drept de parerea altora si modul in care anumite persoane vad treaba asta...sunt noua pe aici asa ca mi-am permis sa zicem asa sa-mi bag nasu si intrand aici nu aveam asteptari prea mari sa vad persoane open-minded si tolerante intrucat stiu ca ptr multe persoane fie de aici sau de oriunde este totusi taboo...personal nu am nimic impotriva casatoriilor cu persoanele de acelasi sex desi opiniile mele sunt impartite...cred foarte mult in individualismul fiecarui om in parte indiferent de sex si in cea ce ma priveste pe mine consider ca ma pot indragostii si de un hermafrodit asa ca nu exclud absolut nimic.
« Last Edit: July 31, 2010, 06:18:38 am by Schizophrenia »
Schizophrenia, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline alinutza12

• Locotenent
  • *
  • User is on moderator watch listWatched
« Reply #775 on: August 26, 2010, 02:53:00 am »
Categoric Da! Statul si in general nimeni nu are nici un drept sa se amestece in fericirea individului. Am incredere mult mai mare in puterea potentialului genetic si in educatia pe care i-o pot da copilului meu atunci cind e sa o compar cu un asa zis exemplu negativ de pe strada. Cine nu crede ca educatia pe care i-o poate da copilului sau e mai puternica decit ce vede acel copil pe strada - inseamna ca mai are multe de invatat despre cum e sa fii parinte (please nu ma intrebati daca sunt sau nu parinte pt ca nu virez nici moarta discutia inspre personal). Mai puneti multi TREBUIE (desigur, cu varianta NU TREBUIE) in fata si vom ajunge ca animalele de arabi.Societatea deschisa e marea cucerire a intregii filosofii occidentale si nu cred ca se cade sa o "arabizam".Si ca fapt divers, vecinii de deasupra mea se bat si se cearta si pling zilnic - copilul lor e un isteric violent. Cred ca ar fi mult mai fericit intr-o familie de gay sau de lesbiene.De asemenea nu cred ca instinctul sexual (care in 90% din cazuri vireaza obsesiv spre sexul opus) poate fi deturnat de la calea lui biologica normala de "ceea ce vede acasa".
alinutza12, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline dead

• Sergent
  • *
« Reply #776 on: August 26, 2010, 10:39:17 am »
alinutza, tu ai copil?
dead, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #777 on: August 26, 2010, 11:36:42 am »
nu cred ca are si modelul ei in viata este udrea...

parerea mea..  e dreptul meu ca individ sa fiu fericit si sa-mi spun parerea.

Offline alinutza12

• Locotenent
  • *
« Reply #778 on: August 26, 2010, 12:37:45 pm »
Am spus clar mai sus ca nu virez diuscutia inspre personal. Modulul meu in viata nu este udrea. dar probabil ca al tau este rasputin a6

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #779 on: August 26, 2010, 01:16:00 pm »
As vrea sa-mi explici, sigur, daca esti in stare, de ce consideri arabii animale? Dar fara specificatii, pentru ca te-ai apucat sa generalizezi. Cati arabi cunosti? Ce stii despre cultura, civilizatia, filosofia si religia lor? Ce stii despre istoria lor?

Offline alinutza12

• Locotenent
  • *
« Reply #780 on: August 26, 2010, 01:44:00 pm »
Executii publice (chiuar acum poti vedea una din Pakistan in care 2 baieti s-au dus sa joace golf si au fost batuti cu crosele pina si-au dat duhul din cauza ca au fost confundati cu hoti), femei mutilate/arse cu acid per fata pt adulter etc samad Intrebarea ta mi se pare inutila...sincer acum. Da, am cvunoscut la greu arabi si mi s-a facut greata.

Dar haio sa-ti raspund in termeni mai intelectuali: lumea musulmana  NU ARE SI NU ACCEPTA CONCEPTUL DE TEATRU. Daca citesti Critica Ratiounii pure de Kant vei vedea baza sistemelor juridice europene si occidentale este fundamentata in teatru: in cadrul unui proces jucam roluri, ne punem in situatii fictive suntem avocati etc In lumea araba nu exista asa ceva - acolo imamul e mai ceva ca d-zeu si oriceincercare de ipostaziere sau de situatie ipotetica e privita ca diavoleasca si pedepsita cu moartea - NU EXISTA ALTERITATE, EMPATIE, SIMPATIE - ci doar coranul, alah si imamul. Sate fereasca d-zeu sa fii vreodata arestat intr-o tara islamica

ASA, CA PENTRU SUFLETUL TAU:
http://www.newz.ro/stire/110604/tineri-ucisi-in-chinuri-cumplite-intr-o-piata-publica-si-copiii-calailor-au-participat-video-.html
« Last Edit: August 26, 2010, 01:48:32 pm by alinutza12 »

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #781 on: August 26, 2010, 01:48:14 pm »
ioi. mai lasa televizoru si ziarele colorate
plm

Offline alinutza12

• Locotenent
  • *
« Reply #782 on: August 26, 2010, 01:50:36 pm »
IMI PARE RAU DAR N-AM AJUNS LA PERFORMANTA TA DE A MA INFORMA DE LA FRIGIDER... :) asa ca, vrind nevrind e bun si net-ul si tv-ul

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #783 on: August 26, 2010, 01:58:23 pm »
Cu executiile nu ma convingi. In mare proportie, pulimea este si la noi pro condamnarea la moarte, iar daca se poate, pe stadioane.
Intrebarea nu este deloc inutila, deoarece asa cum ai pus problema, probabil ca ai sari de cur in sus cand ai auzi vreun "generalist" francez sau italian decretand: toti romanii sunt hoti/tigani/imputiti.

Cat priveste baza sistemelor juridice europene, asta e clar venita din dreptul roman, care dreptul roman s-a nascut si consolidat pe niste obiceiuri ale pamantului foarte bine inradacinate. Situatiile nu sunt deloc fictive, iar institutia avocatului a aparut tocmai in intentia de-a nu se ajunge la erori juridice sau abuzuri. Faptul ca mi-l arunci in fata pe Kant (mersi, anevoie am parcurs CRP), nu reprezinta un adevar absolut, ci o teorie, o opine, frumos bazata si structurata, dar o opinie. La care alaturi sau combati diversi alti ganditori si iti dai seama de ce nu exista un sistem infailibil judiciar, unic si functional.

Iar ce-mi povestesti tu mie cu lipsa de alternativa, coranul, allah si imamul, chiar daca ar fi corect, este specific doar unor state cu tendinte totalitare structurate pe religie, mai exact pe fundamentalism, iar pe langa Pakistan, sa stii ca mai exista si multe alte state arabe, unele cvasi-laice, in care se traieste bine mersi.

Tu tot n-ai reusit sa imi raspunzi de ce generalizezi absolut stupid, incalcand niste reguli scrise si nescrise (inclusiv ale forumului), numind animale niste oameni. E dreptul tau sa te oripilezi la o lapidare, e dreptul tau sa ti se para abominabil feudalismul unor state, dar  cand generalizezi, ai grija ca devii imediat vecina cu stupizenia. Fara nici cea mai mica intentie de-a te jigni, sper ca intelegi.

Offline alinutza12

• Locotenent
  • *
« Reply #784 on: August 26, 2010, 02:56:10 pm »
Nu am vrut sa sune ca si cum as generaliza. Desigur ca sunt si baieti ok intre ei DAR!!! ca sa-i putem respectya trebuie mai intii sa invatam sa ne respectam pe noi insine. Nu vad nimic rau in condamnarea unor comportamente mai jos decit animalice si tot nimic rau in atribuirea lor populatiei care le practica in mod regulat, ca pe un sport national.

Ca om (si nu animal) ai dreptul sa iubesti si sa faci sex cu cine vrei. Nimeni nu are dreptul sa-ti spuna pe cine sa iubesti si cum. Iar cei care omoara pentru a interzice aceste lucruri pur umane sunt mai jos decit niste animale.
« Last Edit: August 26, 2010, 03:03:12 pm by alinutza12 »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #785 on: August 26, 2010, 03:04:14 pm »
Acum continuam, multumesc de lamurire. N-a fost foarte complicat, cred.

Offline Dank

• Ciuciu
  • General de Brigada
  • *
  • http://www.psychogod.ro
    • www.psychogod.ro
« Reply #786 on: August 26, 2010, 03:10:25 pm »
Io nu inteleg un lucru, de ce trebuie sa amesteci si animalele in povestea asta. De multe ori animalele au un comportament mult mai "etic" decat oamenii.

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
    • http://www.usurper.ro/
« Reply #787 on: August 26, 2010, 03:31:54 pm »
Cineva sa-i reaminteasca alinuztei12 ca se discuta despre casatorii si nu despre acordul de a face sex cu persoane de acelasi sex. Cu alte cuvinte ... de ce sa ai nevoie de ACEL act, daca nu sa iesi in evidenta si eventual sa beneficiezi de x chestii? Din nou cred ca treaba asta este doar un alt mijloc prin care vor sa arate cu ei saracii sunt niste victime si ca restul oamenilor nu au un nivel ridicat de toleranta.

Sa mai intreb si aici ca si la sinucidere cati sunt gay? ;D Ok, nu mai intreb
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
http://www.usurper.ro/
https://www.facebook.com/RomanianThrashMetalClub

METALHEAD Forum

« on: »