Poll

Cum reactionati la jigniri?

Nu fac nimic
Dau replica
Depinde de cine m-a jignit
Nu stiu

Author Topic: Cum reactionati la jigniri?  (Read 23144 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Robert_Redwolf

• Locotenent
  • *
  • http://www.metalstorm.ee
Re: Cum reactionati la jigniri?
« Reply #200 on: July 11, 2010, 05:08:46 pm »
jignirile sunt ca si pupatul in cur,daca s-ar multi cu atat,dar cateodata nu ai atata cur cat ar vrea sa pupe cei care te jignesc...si de aia uneori e nevoie de pumni si picioare in dinti.
F.T.W.

Offline danabanana

• Colonel
  • *
    • www.pcmhz.com
« Reply #201 on: July 13, 2010, 02:15:28 pm »
Daca imi e apropiat sau ma intalnesc cu el zi de zi il boscorodesc si eu inapoi de numa. E modul meu de a arata ca imi pasa. :p
Daca nu-l cunosc sau nu il intalnesc zi de zi ma doare la basca.

METALHEAD Forum

« Reply #201 on: July 13, 2010, 02:15:28 pm »

Offline Schizophrenia

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #202 on: July 31, 2010, 06:50:04 am »
Deobicei zambesc sau rad...cam asta e reactia mea de prim moment indiferent de cine ma jigneste...in familia mea nu se vorbeste urat intrucat nu am crescut intr-un astfel de ambient asa ca atunci cand totusi se intampla mama imi zice simplu pe tonul ei aparte ca sunt " nesimntita". Se mai intampla ce-i drept sa am nervi si sa-mi mai scape una doua inflorituri dar incerc pe cat posibil sa nu injur sau sa vb urat intrucat nu mi se pare tocmai placut sa vezi o fata injurand de mama focului si in afara de asta exista riscul ca din asta se faca o obisnuinta si tocmai asta vreau sa evit in cea ce ma priveste pe mine.
Schizophrenia, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline crimson.waves

• Animus nocendi
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • Honour, Pride, Glory!
« Reply #203 on: July 31, 2010, 11:02:07 am »
Multumesc  :-* Daca ti-ai dat seama cat de inteligent sunt acum vei crede ca am vorbit serios, nu?
Nu am satisfactie sa bat rockeri.. cand suntem atat de putini in tara asta si vad pe unu care are tricou cu Marilyn Manson chiar nu imi trece prin minte gandul sa il bat, spre deosebire de unul cu tricoul roz cu sclipici si pantaloni inflorati.

:| :| ce mi-e dat sa citesc!.... q9 Foarte buna gandirea, intr-adevar. S-ar putea spune ca ai un criteriu pe care iti alegi "victimele": imbracamintea.  Macho man gen  a6
~Sinner, Winner, the fight is Blind
Lust, Gods, Unholy Times
Night, Light, this fight is might~

Offline CultOfChaos

• Locotenent
  • *
  • F.T.W
« Reply #204 on: September 08, 2010, 12:48:25 pm »
Depinde daca e o persoana draga si o iubesc ma abtin...
dar daca e vreun tiganoi nespalat sau cocalar le zic vreo 2 rugaciunii negative sa se lecuie!
MetallMuffin, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Lilith16

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #205 on: September 12, 2010, 09:33:00 am »
depinde de cine ma si jignit..dar de cele mai multe ori dau replica inapoi :D
Lilith16, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline rmaucigasha

• sometimes shaormaucigasha
  • Sergent
  • *
« Reply #206 on: December 12, 2010, 12:17:09 pm »
In principiu nu ma tenteaza sa arat persoanei care m-a jignit ca sunt mai tampit/retard decat aceasta deci imi vad pe cat de bine posibil de treburile mele. Defapt nu conteaza daca m-a jignit cineva ci intentiile acelei persoane pentru mine. Nu conteaza decat relatia dintre 2 persoane si faptele pentru mine, injuriile/jignirile nu sunt fapte, sunt vorbe.

Se plangea cineva mai sus de comportamentul unor superusers de pe aici, eh... ceva e putred in metalhead.ro . Din partea mea sa o tina numai in jigniri daca asa li se pare normal ca doar suntem pe Internet si deh... arguing over internet is like retards Olympics , you may win but you're still retarded. Cu toata stima pentru toti membrii de pe site, am uneori impresia ca unii dintre noi considera metalistul/roacherul/trollul ca fiind rasa pura cand defapt acesti indivizi se comporta exact ca aceia pe care ii urasc mai mult, adica cocalarii/oamenii falsi/etc. dand dovada de ipocrizie.

In rest toate cele bune si la cat mai putine jigniri. Conduceti cu grija  a27
This signature thing has a bug

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #207 on: December 12, 2010, 12:31:21 pm »
In principiu nu ma tenteaza sa arat persoanei care m-a jignit ca sunt mai tampit/retard decat aceasta deci imi vad pe cat de bine posibil de treburile mele. Defapt nu conteaza daca m-a jignit cineva ci intentiile acelei persoane pentru mine. Nu conteaza decat relatia dintre 2 persoane si faptele pentru mine, injuriile/jignirile nu sunt fapte, sunt vorbe.

Se plangea cineva mai sus de comportamentul unor superusers de pe aici, eh... ceva e putred in metalhead.ro . Din partea mea sa o tina numai in jigniri daca asa li se pare normal ca doar suntem pe Internet si deh... arguing over internet is like retards Olympics , you may win but you're still retarded. Cu toata stima pentru toti membrii de pe site, am uneori impresia ca unii dintre noi considera metalistul/roacherul/trollul ca fiind rasa pura cand defapt acesti indivizi se comporta exact ca aceia pe care ii urasc mai mult, adica cocalarii/oamenii falsi/etc. dand dovada de ipocrizie.

In rest toate cele bune si la cat mai putine jigniri. Conduceti cu grija  a27

numai eu am impresia ca postu de mai e mai mult decat pare?  a3
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Vacarone

• om cu greutate
  • MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • TITS & BEERS!!!
« Reply #208 on: December 12, 2010, 02:32:42 pm »
Cred ca da :). Daca te referi la jigniri cel putin :)...

When I read about the evils of drinking I gave up reading ;D!

Metalheads are fucking brutal and don\\\\\\\'t take any shit from anybody! :D

Offline sange_crud

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #209 on: December 26, 2010, 06:45:30 pm »
bifat depinde cine m-a jignit.si mama o mai face rare ori.acum,cum pot reactiona?sa o dau draq nu-mi permit,sa o lovesc iarasi nu-mi permit,asa ca tac.
daca sunt persoane putin importante pentru mine,atunci ori ii jignesc si eu ori ii si lovesc cu ceva. q13
« Last Edit: December 26, 2010, 06:46:18 pm by sange_crud »
"EU NU SUNT ALTCEVA DECAT O PATA DE SANGE CARE VORBESTE" N. STANESCU

Offline Sheerfaith

• Sergent
  • *
« Reply #210 on: January 26, 2011, 01:54:56 am »
..daca respectiva persoana e langa mine il/o rup in bataie.  viking1
..daca e pe internet il/o injur de toate alea.
..daca e la telefon ii bag numarul la anunturi pt.homosexuali. q13
The Nephilim were on the earth in those days, and also afterward, when the sons of God came in to the daughters of man and they bore children to them. These were the mighty men who were of old, the men of renown.

Offline Haaard

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #211 on: January 28, 2011, 10:43:39 am »

eu de obicei dau replica, nu suport sa ma jigneasca cineva pentru ca asa sunt eu.

\m/

Offline metamorph

• Locotenent
  • *
« Reply #212 on: February 05, 2011, 12:32:16 am »
Neah,astora care n-au ce face pe strada le urez succes in activtate.Sa fie pe teritoriul meu si le crap capul.
Pe cararea de la gara
Calca dulce-o domnisoara
Trenul.

METALHEAD Forum

« on: »