Desi nu e nici pe departe cel mai tare cel mai interesant etc job din lume probabil va veti distra copios daca cititi cateva povestioare de la CGS(computer genarated solutions) un call center cu sediul in semapark. Eu sunt angajat pe postul de Tehnical Support Engineer in traducere libera explic la americani prosti cum sa folosesca calculatorul.
Cum acum sunt la servici nu am foarte mare chef sa vorbesc despre asta dar va voi povesti doar 2 chestiute mai interesante pe care le-am patit recent.
Suna un gogu ca nu-si mai stie parola pentru Masco Administrative Services(nu cotneaza ce e aia...) putem presupune ca ar fi aprola de windows...Imi confirma omul datele ce-ti trebuiau pentru a respecta procedurile dupa care resetez parola in clasicul Welcome1. Intra omul si-mi spune ca nu-i merge.... Ce sa fac...ii cer ip-ul sa-i fac remote si sa vad ce greseste ca ar trebui sa mearga. Usernameul e un cod de 7 cifre..il pun ..scriu parola adevarat nu merge. Mai resetez o data... de doua ori...de 9 ori....intr-un final apas din greseala o litera in campul pentru username...si vad ca scrie lu litera mare...si-l intreb: Sir....do u have your caps locked on your keyboard? Sir-ul: How can I see that....in fine nu mai are rost continuarea...dar ghiciti de ce nu mergea

povestioara 2: Suna un vineri...pus pe mishto ca ii expirase parola(expira lunar). Tipul era un fel de metalhead american: adica imi spune: Dude! The weekend is coming..i'm gonne be drunk all day long.... - daca nu putem lungi viata macar s-o facem lata

Ii fac remote...el apreciaza ca e mai bine ca la cinematograf..alte glumite pana cand vine momentul in care ma intreaba: cum poate sa isi schimbe parola ca sa nu mai trebuiasca sa ne sune lunar.
Eu ii explic ca nu poate....ca trebuie sa ne sune....El raspunde: voi si menstruatia odata pe luna

Concluzie: Jobul meu..sunt ca menstruatia cand vine injuri de toti dracii cand nu vine mori de frica...legatura e destuld e subtila...va explic la o bere