Poll

Droguri, da sau nu ?

da.
 35 (33.3%)
nu.
 43 (41%)
sunt din provincie.
 27 (25.7%)

Total Members Voted: 105

Author Topic: Droguri Da sau Nu  (Read 39718 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Aliath

• Satan Himself
  • General de Brigada
  • *
Re: Droguri Da sau Nu
« Reply #100 on: November 12, 2005, 04:41:56 pm »
si acum o parere aparte: legalizati toate drogurile si legalizati prostitutia; cine e destul de inconstient sa se drogheze nu are dect; sa moara daca nu are altceva bun de facut; cine are chef de tarfe de 2 lei pline de boli de care nici nu ai mai auzit sa se duca sa le futa; omul trebuie sa aiba libertatea de a alege; doar el stie ce e si ce nue bine ptr el
Quote from: Nobody
hai la lucru... forumul are nevoie de voi..

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #101 on: November 12, 2005, 11:57:26 pm »
si acum o parere aparte: legalizati toate drogurile si legalizati prostitutia; cine e destul de inconstient sa se drogheze nu are dect; sa moara daca nu are altceva bun de facut; cine are chef de tarfe de 2 lei pline de boli de care nici nu ai mai auzit sa se duca sa le futa; omul trebuie sa aiba libertatea de a alege; doar el stie ce e si ce nue bine ptr el

Nu avem nimik cu libertatea de a alege, dar cand alege gresit , il parlim!   ;D

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: November 12, 2005, 11:57:26 pm »

Offline rockfreak

• Sergent
  • *
« Reply #102 on: November 13, 2005, 12:45:47 am »
hmmda...categoric NU drogurilor.  tigarile si alcoolu imi ajung 4 now  ;D
rockfreak, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline cølëgu

• Warned Åžef
  • Maior
  • *
  • ăşţ
    • e ftp ;)
« Reply #103 on: November 13, 2005, 11:15:43 am »
DA,legalizarea lor da!
în ceea ce priveşte consumul n-am făcut-o şi nici n-am s-o fac.
unix: because rebooting is for adding new hardware[de restul caracterelor fac reclamă - ieftin, PM pentru detalii]

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #104 on: November 13, 2005, 11:34:58 am »
 ;D hmmmm, adica daca unu drogat loveste capu lu matale, sa raspunda numa pentru asta, nu shi pentru consum de droguri??Pai hai sa legalizam si incaierarea!Sa nu se pedepseasca decat daca victima necesita mai mult de............210 zile de ingrijiri medicale!   8)

Offline cølëgu

• Warned Åžef
  • Maior
  • *
  • ăşţ
    • e ftp ;)
« Reply #105 on: November 13, 2005, 12:31:33 pm »
exemplul 2 dat de tine nu-i concludent.
treaba omului ce face cu sănătatea lui.
un beţiv dacă loveşte un trecător face pârnaie că l-a lovit,nu că s-a îmbătat.

din câte ştiu,starea de ebrietate nu e ilegală...decât la volan şi în alte situaţii.
dar la el în apartament beţivu beat criţă nu încalcă nici o lege(numai pentru acest motiv vreau să spun.că poa să fie unu beat care să facă gălăgie - aia e tulburarea liniştii,da un beat care doarme nu supără pe nimeni)

şi din impozite pe droguri ar veni bani frumuşei la buget,ca să plătească profii mai bine,să avem spitale de dezintoxicare mai performante(care să ia bani de la drogaţi, să n-o facă pe moca decât în caz de urgenţă)

şi pentru drogaţi ar fi o chestie pozitivă legalizarea pt că scade preţul,şi nu mai e nevoie să dea în cap şi să fure pentru doză.o slujbă şi un consum decent ar împăca şi capra şi varza precum şi capul sec.(al drogatului ;D)

şi alcoolul şi tutunul dăunează grav sănătăţii

Offline Aliath

• Satan Himself
  • General de Brigada
  • *
« Reply #106 on: November 13, 2005, 02:45:27 pm »
exemplul 2 dat de tine nu-i concludent.
treaba omului ce face cu sănătatea lui.
un beţiv dacă loveşte un trecător face pârnaie că l-a lovit,nu că s-a îmbătat.

din câte ştiu,starea de ebrietate nu e ilegală...decât la volan şi în alte situaţii.
dar la el în apartament beţivu beat criţă nu încalcă nici o lege(numai pentru acest motiv vreau să spun.că poa să fie unu beat care să facă gălăgie - aia e tulburarea liniştii,da un beat care doarme nu supără pe nimeni)

şi din impozite pe droguri ar veni bani frumuşei la buget,ca să plătească profii mai bine,să avem spitale de dezintoxicare mai performante(care să ia bani de la drogaţi, să n-o facă pe moca decât în caz de urgenţă)

şi pentru drogaţi ar fi o chestie pozitivă legalizarea pt că scade preţul,şi nu mai e nevoie să dea în cap şi să fure pentru doză.o slujbă şi un consum decent ar împăca şi capra şi varza precum şi capul sec.(al drogatului ;D)

şi alcoolul şi tutunul dăunează grav sănătăţii

nenea asta chiar stie ce zice; si daca esti in perfecta stare de constienta si lovesti pe cineva pe strada ca asa ti-a casunat tie, suferi acceasi pedeapsa (asta daca se aplica legea) ca si un drogat care loveste in acelasi mod un om pe strada; pe langa faptul ca s-ar rotunji p.i.b.-ul cu niste sume frumusele, nu ar mai trebui sa stai ascuns cu seringa in vena sau sa prizezi in bai prafuri albe; s-ar construi (normal ca tot din banii drogatilor) centre speciale unde li s-ar spune ce droguri noi au mai aparut, ce efecte au etc

Offline Metallica

• Colonel
  • *
  • Bah, ma lasi?
« Reply #107 on: November 14, 2005, 10:52:44 am »
Un om beat e mai violent decat unul care a consumat draguri usoare.
Stripperella's powers include enhanced reflexes and senses, an above average intelligence (realizing obvious things that everyone else in the show is inevitably oblivious to), superhuman strength, jumping really high, sexy martial arts and of course, killer stripper moves.

Offline cølëgu

• Warned Åžef
  • Maior
  • *
  • ăşţ
    • e ftp ;)
« Reply #108 on: November 14, 2005, 02:08:53 pm »
iar unul care a consumat droguri puternice d-abia se ţine pe picioare.

LiGăLaiZ!!!

Offline raven

• carismatica...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #109 on: November 14, 2005, 02:23:58 pm »
ok legalizare...dar ce vei face cand vei vedea k fiul/fica ta vine acasa in ultimul hal din cauza drogurilor, ajunge la dependenta (chiar si alea slabe) si nu ai ce sa ii spui....decat: asa copilul meu....doar sunt legale....o fi vorba de droguri slabe care nu creaza dependenta insa fara sa iti dai seama tot iti da o senzatie k hai sa mai fumez odata....asa de dragul starii how high...
si te intrebi atunci....oare merita sa dea banii pe droguri?! sa intre intr-o stare de genul ala si sa pateasca ceva? un accident...ar trebui sa fim mai realisti si mai responsabili.....

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #110 on: November 14, 2005, 02:49:50 pm »
 8) In anii 1965/1967 s-a implementat la Stockholm  un proiect de prescriere a drogurilor catre dependenti.Rezultatele au fost catastrofale, in sensul ca s-a dublat numarul consumatorilor si evident numarul deceselor.   8)

Offline Metallica

• Colonel
  • *
  • Bah, ma lasi?
« Reply #111 on: November 14, 2005, 03:00:31 pm »
8) In anii 1965/1967 s-a implementat la Stockholm  un proiect de prescriere a drogurilor catre dependenti.Rezultatele au fost catastrofale, in sensul ca s-a dublat numarul consumatorilor si evident numarul deceselor.   8)

In Olanda s-au legalizat drogurile usoare si de atunci numarul celor care consumau cocaina si heroina a scazut.

Offline cølëgu

• Warned Åžef
  • Maior
  • *
  • ăşţ
    • e ftp ;)
« Reply #112 on: November 14, 2005, 06:51:01 pm »
dacă un lucru e legal asta nu înseamnă că în secunda următoare o să tabere toţi pe el.
ţigările nu au voie să fie vândute copiilor sub 18 ani.alcoolul la fel
şi cu drogurile o să fie la fel.

n-am văzut până acu copchil care să vină rupt de beat acasă cu ţigara în gură spunându-le părinţile "fraerilor jet,ţâgarea şî alcoolu e legale"
in sensul ca s-a dublat numarul consumatorilor si evident numarul deceselor

nu proiectul i-a omorât pe oameni,ci drogul..
oricine ştie că e nociv, şi drogul şi ţigarea şi alcoolul.
nu cred că proiectul ăla le băga droguri pe gât şi apoi,e vorba de anii 60,acum suntem în mileniu 3 ;)

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #113 on: November 14, 2005, 10:56:36 pm »
]
nu proiectul i-a omorât pe oameni,ci drogul..
oricine ştie că e nociv, şi drogul şi ţigarea şi alcoolul.
nu cred că proiectul ăla le băga droguri pe gât şi apoi,e vorba de anii 60,acum suntem în mileniu 3 ;)

drogul ajutat de posibilitatea de a fi obtinut lesne, adica legal   8)

Offline Aliath

• Satan Himself
  • General de Brigada
  • *
« Reply #114 on: November 15, 2005, 12:41:11 pm »
global, tutunul este pe locul 4 in topul cauzelor de decese; pe primele 3 sunt alte boli transmise prin calea sexuala daca nu ma insel

Offline iuliana

• Locotenent
  • *
  • metalhead member
« Reply #115 on: November 16, 2005, 09:59:27 pm »
pai daca sunt pentru o sa imi sariti in cap ca sunt drogata...daca zic nu,  sunt ingusta la minte si nu inteleg. zic doar atat: am trait printre oameni care s-au drogat si care fortati de imprejurari s-au lasat. nu pot sa descriu cat de umilitoare sunt toate acele trairi pentru tine ca om. devii sclavul efemerului si nici nu te mai poti trezi pentru ca nu mai intelegi de ce. nu mai intelegi pentru ce trebuie sa dormi si de ce sa te mai trezesti daca nu tragi macar un "fum". sa te lasi? "pentru ce?"  >:(
iuliana, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Metallica

• Colonel
  • *
  • Bah, ma lasi?
« Reply #116 on: November 16, 2005, 10:50:24 pm »
pai daca sunt pentru o sa imi sariti in cap ca sunt drogata...daca zic nu,  sunt ingusta la minte si nu inteleg. zic doar atat: am trait printre oameni care s-au drogat si care fortati de imprejurari s-au lasat. nu pot sa descriu cat de umilitoare sunt toate acele trairi pentru tine ca om. devii sclavul efemerului si nici nu te mai poti trezi pentru ca nu mai intelegi de ce. nu mai intelegi pentru ce trebuie sa dormi si de ce sa te mai trezesti daca nu tragi macar un "fum". sa te lasi? "pentru ce?"  >:(

Nu o sa iti sara nimeni in cap. Dar aceleasi trairi le am si eu cand incerc sa ma las de fumat.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #117 on: November 16, 2005, 11:52:40 pm »

trairile astea nu te conduc la o concluzie????

Offline cølëgu

• Warned Åžef
  • Maior
  • *
  • ăşţ
    • e ftp ;)
« Reply #118 on: November 17, 2005, 11:08:34 am »
trairile astea nu te conduc la o concluzie?

ba da,că unii e duşi tare...şi facem un serviciu societăţii dacă-i lăsăm să-şi vadă de traba lor mai departe.
drogul e o formă de sinucidere,trebuie să fii cretin tare ca să crezi că-i altceva.

nu de legalizarea propriu zisă mi-e mie teamă,ci de reclame.
legalizarea drogurilor ar presupune o reclamă pro zero!
şi la fel aş face şi cu ţigările şi cu băuturile spirtoase cu un procent de alcool mai mare de 30%.
reclamă ZERO.nici în metrou,nici pă net(în server din românia) nici la radio sau teve. şamd.

pt că dacă nu intoxică drogul sigur va intoxica reclama..

Offline strainul

• Maior
  • *
  • People are strange when you're a stranger ...
    • Estetica Studios
« Reply #119 on: November 22, 2005, 11:38:57 am »
pt că dacă nu intoxică drogul sigur va intoxica reclama..   asta asa e ....
nustiu .....consider ca fiecare e responsabil pentru actiunile sale in viata ....dar acum in legatura cu drogurile mai usoare gen marijuana ....sunt nocive pentru consumator dar nu si pentru cei din jur .....la cpitolul asta cred ca mult mai periculoasa e bautura .....nam auzit vreodata ca unu a calcat un pieton ca fumase marijuana ....sunt super de acord cu reclama ZERO la tutun, alcool, droguri dar sunt si pentru legalizarea drogurilor usoare ....

Offline Aliath

• Satan Himself
  • General de Brigada
  • *
« Reply #120 on: November 22, 2005, 07:26:40 pm »
daca nu ai auzit (ca unu care fujmase marijuana) nu inseamna neaparat ca nu s-a intamplat; dar ai dreptate: cei bauti comit mult mai multe accidente decat cei care tocmai si-ai bagat seringa in vena sau cei care consumasera nu stiu ce drog; oare cate probleme s-ar rezolva daca s-ar legaliza unele droguri? o gramada: bani in plus la buget, eviti parnaia etc (cele mai importante); cate probleme s-ar naste din aceasta legalizare? s-ar apuca din ce in ce mai multi oameni sa se drogheze ... si ce? in fiecare an se apuca o groaza sa fumeze si mor pe capete ; asa ca nu vad diferenta.

Offline iuliana

• Locotenent
  • *
  • metalhead member
« Reply #121 on: November 23, 2005, 09:59:20 pm »
pai nu eu ar trebui sa trag concluziile

Offline iuliana

• Locotenent
  • *
  • metalhead member
« Reply #122 on: November 24, 2005, 04:02:23 pm »
uite ce am mai gasit pe net:
In categoria drogurilor “tolerate” intra: cofeina, alcoolul  si nicotina. Cel mai adesea ele sunt consumate din placere, utilitatea lor in scopuri medicale fiind restransa. Consumul in exces al acestora cauzeaza mai multe decese decat restul drogurilor, intrucat oricine are posibilitatea de a consuma din ele atat cat doreste sau atat cat isi permite. Insa efectele se resimt in starea de sanatate a populatiei si in numarul deceselor. Astfel,  cofeina, alaturi de heroina, cocaina, marijuana, nicotina si alcool, face parte din categoria drogurilor „psihoactive”.Cele mai multe plante, ce contin cofeina, au fost descoperite si folosite inca din Epoca de Piatra, adica aproximativ acum 600.000-700.000 de ani in urma. Pe la 1860, in Statele Unite ale Americii se consumau trei sferturi din productia mondiala de cafea, mai mult de jumatate din aceasta provenind din Brazilia. Cofeina pura, descoperita acum doua secole, este un praf alb cu gust amar ce se aseamana cu amidonul. Persoanele care consuma in mod regulat cantitati mari de cafea (mai mult de cinci cesti pe zi) realizeaza adesea ca organismul lor s-a adaptat acestor cantitati, astfel ca si toleranta la aceasta substanta creste. Rezultatul este ca ei trebuie sa mareasca si consumul pentru ca substanta sa mai aiba un efect stimulator. Pe de alta parte, daca unii renunta la consumul de cafea pentru un timp, uneori chiar si cateva ore, se pot confrunta cu simptome inverse, cum ar fi oboseala, dureri de cap, iritabilitate datorata dependentei lor fizice si mentale fata de acest drog. Cofeina afecteaza coordonarea motorie, (ceea ce presupune cresterea tremurului bratelor si al mainilor, numite uneori si „agitatiile cafelei“. Duplicarea ADN-lui este un proces foarte important in reproducerea celulelor si a organismelor. Cofeina, datorita similitudinii cu anumite parti critice ale codului genetic, poate interfera cu acest proces, dar poate produce si erori in reproducerea celulelor. Acest lucru poate duce la tumori, insomnii, cancer, malformatii genetice si complicatii la sarcina, respectiv la nastere. Fumatul este unul dintre cei trei factori de risc major in afectiunile coronariene ale inimii, celelalte doua fiind tensiunea ridicata si colesterolul marit. Ravagiile provocate de sifilisul introdus in Lumea Noua de catre europeni palesc in comparatie cu numarul de decese si de boli cauzate de tutun in intreaga lume. In prezent aproximativ cinci milioane de oameni mor in fiecare an din cauza cancerului provocat de fumat.  S-ar putea spune ca astfel indienii s-au razbunat. Reprezentantii Organizatiei Mondiale a Sanatatii  avertizeaza ca tutunul va face, in jurul anilor 2020, peste 8 milioane de victime.

Offline Unknown

• Animicstiutorul
  • General
  • *
  • Only human
« Reply #123 on: November 24, 2005, 04:12:38 pm »
si ce? in fiecare an se apuca o groaza sa fumeze si mor pe capete ; asa ca nu vad diferenta.

pe principiul asta, hai sa legalizam si crima, ca oricum se omoara astia,  si furtul, ca oricum se fura... pai sa le ia naiba de legi ca oricum sunt incalcate... dupa mine ar trebui interzis si fumatul  8) (nu ma linsati ;D)
Raw ton evol ekam...

Offline cølëgu

• Warned Åžef
  • Maior
  • *
  • ăşţ
    • e ftp ;)
« Reply #124 on: November 24, 2005, 05:09:46 pm »
pe principiul asta, hai sa legalizam si crima, ca oricum se omoara astia,  si furtul, ca oricum se fura... pai sa le ia naiba de legi ca oricum sunt incalcate... dupa mine ar trebui interzis si fumatul

prin crimă,răul este îndreptat către o persoană diferită de cea proprie.dacă eşti de părere că-i faci bine respectivei persoane îţi recomand călduros un psihiatru.
acelaÅŸi lucru ÅŸi cu furtul.
dacă te droghezi îţi faci rău ţie şi atât punct.
e o diferenţă enormă.

Offline Unknown

• Animicstiutorul
  • General
  • *
  • Only human
« Reply #125 on: November 24, 2005, 05:22:02 pm »
Oamenii nu se apuca de droguri singuri. Nu mere Gigel pe strada si gaseste pe jos o siringa... hai sa mi-o bag in vena, poate are ceva marfa inauntru. Dealerii isi omoara indirect clientii... asa ca tot un fel de crima e.

Offline Aliath

• Satan Himself
  • General de Brigada
  • *
« Reply #126 on: November 24, 2005, 05:35:30 pm »
Oamenii nu se apuca de droguri singuri. Nu mere Gigel pe strada si gaseste pe jos o siringa... hai sa mi-o bag in vena, poate are ceva marfa inauntru. Dealerii isi omoara indirect clientii... asa ca tot un fel de crima e.

decizia de a cumpara droguri e a ta; ca nu fuge nimeni cu seringa cu droguri dupa tine pe strada .. eu cel putin asa stiam

Offline Unknown

• Animicstiutorul
  • General
  • *
  • Only human
« Reply #127 on: November 24, 2005, 05:40:16 pm »
sunt localuri (discoteci) in care iti baga droguri in bautura ca sa te faca dependent ... eu nu cred ca am cerut asa ceva... insa exceptand cazurile astea, da, ma apuc singur.. insa cred ca 90% se apuca din teribilism, nu pentru ca vor sa moara... iar astia ar putea fi salvati daca nu ar exista oferta.

Offline Aliath

• Satan Himself
  • General de Brigada
  • *
« Reply #128 on: November 24, 2005, 05:44:42 pm »
sunt localuri (discoteci) in care iti baga droguri in bautura ca sa te faca dependent ... eu nu cred ca am cerut asa ceva... insa exceptand cazurile astea, da, ma apuc singur.. insa cred ca 90% se apuca din teribilism, nu pentru ca vor sa moara... iar astia ar putea fi salvati daca nu ar exista oferta.

no offense man, dar asta inseamna ca nu te invarti pe unde trebuie  ... schimba localul atunci ...

Offline Unknown

• Animicstiutorul
  • General
  • *
  • Only human
« Reply #129 on: November 24, 2005, 05:49:21 pm »
Nu iti face griji, l-am schimbat instant  ;) dar ca idee, exista.

Offline Aliath

• Satan Himself
  • General de Brigada
  • *
« Reply #130 on: November 24, 2005, 05:51:47 pm »
exact ce ziceam; asta inseamna ca nu vrei sa te droghezi ... ca daca vroiai, sateai in discoteca si te rugai sa treaca unu sa iti verse in pahar niste prafuri ...

Offline Unknown

• Animicstiutorul
  • General
  • *
  • Only human
« Reply #131 on: November 24, 2005, 05:59:21 pm »
Pai crezi ca toata lumea stie? Nu e o chestie de genul "ia bah sa mergem la x ca ne mai baga aia niste prafuri... " sa zicem ca te intorci cu mai multe nevoi decat cu cate ai intrat... fara sa vrei....

Offline Aliath

• Satan Himself
  • General de Brigada
  • *
« Reply #132 on: November 24, 2005, 06:02:51 pm »
sa fim seriosi ... tot se aude ceva pana la urma; se raspandeste repede vestea ca in localul x iti baga aia "zahar praf" in bere sau ce bei pe acolo ...

Offline Unknown

• Animicstiutorul
  • General
  • *
  • Only human
« Reply #133 on: November 24, 2005, 06:05:18 pm »
Mah, uite eu nu stiam.... am avut noroc. o fi stiuta faza in gradina lor, dar daca vin eu din afara cautand ceva distractie ca tot omul... nu cred ca ma informeaza astia la usa...

Offline Aliath

• Satan Himself
  • General de Brigada
  • *
« Reply #134 on: November 24, 2005, 06:08:58 pm »
iti dai seama ca nu e pe usa poster mare: "aici daca nu esti atent iti bagam praf in bautura sau seringa in vena" ... era vb ca daca iesi intr-o seara cu amicii la o bere mai vb de una de alta, de cluburi, de cafenele; daca un local e dubios, ai fi surprins sa afli cat de repede se raspandeste zvonu; la fel de repede se raspandeste si daca acolo sunt batai frecvente ...

Offline Unknown

• Animicstiutorul
  • General
  • *
  • Only human
« Reply #135 on: November 24, 2005, 06:13:47 pm »
na, vin din alt oras.. pana la urma nu asta e ideea.

Offline skorpiklaani

• Locotenent
  • *
  • I'm not cynical, just experienced.
    • solutii web si consultanta
« Reply #136 on: December 04, 2005, 09:53:42 pm »
Eu sunt pentru NU. Cred ca cel mai importanta este sanatatea si nu dau doi bani pe cateva minute de placere daca asta imi va distruge sanatatea si viata in final. Mai bine sa fii considerat "fraier" ca nu ai incercat decat sa regreti amarnic. Se discuta tot mai des despre droguri, vedem filme, vedem documentare, vedem declaratiile toxicomanilor. Nu am auzit pe nici unul care sa spun ca nu regreta. la un moment dat devii sclavul lor. De ce?
Eu m-am lasat de fumat. Se stie ca 90% din tipurile de cancer se fac din cauza fumatului. Nu am chef sa nu mai pot respira bine pe la 50 de ani, si aici vorbesc din ce vad in jurul meu nu aberez pt ca imi vine la ora asta..
Am o viata, nu vreau sa o traiesc in chinuri!
« Last Edit: December 04, 2005, 09:54:24 pm by skorpiklaani »
skorpiklaani, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Aliath

• Satan Himself
  • General de Brigada
  • *
« Reply #137 on: December 04, 2005, 09:55:58 pm »
felicitari; dar uite, si eu vreau sa ma las de fumat si nu am mai pus tigara in gura de peste 10 zile si de atunci tusesc incontinuu; ma gandeam ca daca nu ma lasa tusea in doua-trei zile max ma duc din nou la chiosc si iau pachetu de marlboro ...

Offline Metalskull

• General de Brigada
  • *
« Reply #138 on: December 05, 2005, 02:11:37 pm »
Stii cum e asta, Aliath ... am baut toata noaptea vodca, whiskey, bere si vin si n-am avut nimic. Dimineata am baut un pepsi si asa rau mi s-a facut ... Deci nu mai beau pepsi in viata mea !!  ;D
metalheart, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Aliath

• Satan Himself
  • General de Brigada
  • *
« Reply #139 on: December 05, 2005, 05:54:16 pm »
normal

Offline LetalSword

• Maior
  • *
  • metal in head
« Reply #140 on: December 06, 2005, 12:50:45 am »
Daca drogurile te omoara si trebuiesc interzise ... de ce nu interzicem si cascadoriile ? Ca si din alea mai moare cate unu ... Sau interzicem circulatia cu autovehicule .. ca se produc accidente mai multe acolo decat in lumea drogurilor . Daca vorbesti de efectul de dependenta , hai interzicem fasolea ca da efectul de cacare si daca fumeaza vrunu pe langa tine pe strada , risti sa-i arzi faza cu o emanare de gaze naturale ..
parerea mea personala moshule ..

Offline Unknown

• Animicstiutorul
  • General
  • *
  • Only human
« Reply #141 on: December 06, 2005, 08:30:42 am »
In cazul cascadoriilor si al condusului, al mersului pe strada si al statului acasa, in fond si stand degeaba in casa risti, in general supravietuesti insa s-ar putea sa mori... in cazul drogurilor in general mori, desi s-ar putea sa supravietuiesti.

cat despre dependenta, aceasta are un anumit inteles medical: "stare de intoxicatie cronica rezultand din absorbtia repetata a unui drog sau medicament si care se manifesta prin nevoia de a continua aceasta absorbtie." 
« Last Edit: December 06, 2005, 09:09:29 am by Unknown »

Offline LetalSword

• Maior
  • *
  • metal in head
« Reply #142 on: December 06, 2005, 10:18:33 am »
 nu drogurile sunt de vina pentru starea de dependenta .. Psihicul uman e cel care isi autoimpune dependenta ... Nu aspirina te vindeca de raceala .. Ea doar iti provoaca organismul sa se vindece singur ..

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #143 on: December 06, 2005, 10:43:29 am »
nu drogurile sunt de vina pentru starea de dependenta .. Psihicul uman e cel care isi autoimpune dependenta ... Nu aspirina te vindeca de raceala .. Ea doar iti provoaca organismul sa se vindece singur ..

Deducem de aici ca putem deveni dependenti fara a fi mai intai consumatori!
Bingo!!!!!Cat despre aspirina............nu stiam ca este atat de.........provocatoare!
Cred ca amesteci ceea ce se numeste efectul placebo cu principiile medicinei alopate! 

Offline LetalSword

• Maior
  • *
  • metal in head
« Reply #144 on: December 06, 2005, 11:30:03 am »

Bingo!!!!!Cat despre aspirina............nu stiam ca este atat de.........provocatoare!
Cred ca amesteci ceea ce se numeste efectul placebo cu principiile medicinei alopate! 

Fiecare citeste cum poate intelege mai simplu .. sau inteleg numai ce reuseste sa citeasca .. alege tu ce varianta ai folosit .
   In legatura cu aspirina , daca eu gresesc , explica-mi si mie care este efectul acidului acetilsalicilic asupra organismului uman .

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #145 on: December 06, 2005, 11:45:05 am »

Fiecare citeste cum poate intelege mai simplu .. sau inteleg numai ce reuseste sa citeasca .. alege tu ce varianta ai folosit .
   In legatura cu aspirina , daca eu gresesc , explica-mi si mie care este efectul acidului acetilsalicilic asupra organismului uman .

antiinflamator(combate fenomenele inglamatorii), analgezic si antipiretic( combate dureri de slaba intensitate si febra)  ;D  restul gasesti in prospect sau in agenda medicala! Cat despre prima parte a postului tau o trecem cu vederea!

Offline LetalSword

• Maior
  • *
  • metal in head
« Reply #146 on: December 06, 2005, 12:09:25 pm »
apropo .. medicamentele sunt droguri?

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #147 on: December 06, 2005, 12:45:11 pm »
apropo .. medicamentele sunt droguri?
[/quote

unele da, unele nu.  8)

Offline LetalSword

• Maior
  • *
  • metal in head
« Reply #148 on: December 06, 2005, 12:50:34 pm »
da-mi exemplu de medicament care nu e drog ... deci nu-ti influenteaza cu nimic organismul si nu produce nici un fel de schimbare fizica sau chimica

Offline csifer

• Maior
  • *
  • metalhead member
« Reply #149 on: December 06, 2005, 01:29:10 pm »

te inseli amarnic
Decat sa blestemi intunericul mai bine aprinde lumina.
Decat sa bei si sa conduci mai bine fumezi si zbori !!! Ce faci tu peste 2 zile daca maine mori ???<br

METALHEAD Forum

« on: »