Author Topic: Gazeta  (Read 57138 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Hanna

• Sergent
  • *
  • man becomes what he thinks about...think about
Re: Gazeta
« Reply #100 on: November 08, 2007, 08:59:17 pm »
Cele mai ciudate procese din lume
 Printre cazurile cu totul si cu totul speciale se numara si procesul din 2004 deschis de americanul Timothy Dumouchel impotriva unei companii de televiziune pe motiv ca sotia sa s-a ingrasat foarte mult stand pe canapea si urmarind programele acestei televiziuni. Un alt caz iesit din comun este cel al unei brazilience care si-a dat in judecata partenerul in 2005 pentru ca acesta nu-i asigura orgasmul.

Tot in 2005, rusoaica Marina Bai, de profesie astrolog, a dat in judecata NASA solicitand despagubiri de-a dreptul astronomice, de peste 200 milioane de dolari, pentru ca agentia spatiala americana se face vinovata de "distrugerea echilibrului Universului".

In cursul acestui an, o instanta din India a fost chemata pentru a se pronunta daca un prezervativ vibrator, dotat cu baterii, este un mijloc contraceptiv sau o jucarie sexuala. In 2006, un tanar chinez din Jiaxing, in apropiere de Shanghai, s-a trezit chemat la tribunal pentru ca nu a cerut aprobarea scrisa a unei "instante superioare" inainte de a-si pune sufletul la vanzare pe un site de licitatii on-line. Tot in China, un tata nu a primit dreptul de a-si boteza copilul "@".

Instanta i-a oferit un motiv legal incontestabil pentru a-si explica decizia: numele "@" este imposibil sa fie transcris in limba mandarina, asa cum prevede legea. In Sri Lanka, un barbat a fost condamnat la 1 an de inchisoare pentru sfid[/i]area instantei dupa ce nu a putut sa-si reprime un cascat in timpul unei sedinte de judecata.

Un caz aparte este pentru "The Times" si cel al romanului Pavel M. In 2005, el l-a dat in judecata pe Dumnezeu pentru incalcarea prevederilor din contractul de botez. Conform lui Pavel M., botezul sau constituie un acord cu Dumnezeu prin care, in schimbul rugaciunilor, acesta din urma se obliga sa-l tina pe reclamant departe de rele.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #101 on: November 21, 2007, 07:46:03 am »
Ottomar Rodolphe Vlad Dracula Principe Kretulescu, rezident in Germania, fiu adoptiv si mostenitor al unei printese care este descendenta a domnitorului Vlad Tepes, a murit sambata, anunta cotidianul german Maerkische Allgemeine.
Cunoscut si ca Ottomar Berbig, descendentul lui Vlad Tepes s-a stins din viata la varsta de 67 de ani. In urma sa au ramas un castel si amintirea numeroaselor campanii organizate impreuna cu Crucea Rosie pentru donarea de sange.
"Ultimul Dracula", asa cum este numit de publicatia germana, isi dorea sa formeze un regat independent in Germania, in afara jurisdictiei Uniunii Europene. Este vorba despre Principatul Schenkendorf, cu steag, pasaport si moneda proprie, dracul.

Deci, RIP Dracula !

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: November 21, 2007, 07:46:03 am »

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #102 on: December 04, 2007, 06:12:39 am »
Topul celor mai de incredere romani
03/12/2007

Fosta gimnasta Nadia Comaneci se afla pe primul loc in topul celor mai de incredere romani, realizat de Reader's Digest Romania, ea fiind urmata de Florin Piersic, Draga Olteanu Matei, prof. dr. Irinel Popescu, Alexandru Arsinel, Stela Popescu, prof. dr. Adrian Streinu-Cercel si Leonard Doroftei, se afirma intr-un comunicat de presa.

Nadia Comaneci s-a clasat pe primul loc, pentru ca "este perceputa nu numai ca un om care isi face bine munca, dar este si foarte apropiata, sincera si deschisa. In plus, nu i-a dezamagit niciodata pe romani", potrivit Corneliei Tatu, decanul Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Spiru Haret Brasov.

"In sondajul comandat de revista noastra, primele 50 de locuri au fost ocupate de sportivi, medici, actori si cantareti, in timp ce ultimele au apartinut oamenilor de afaceri si politicienilor", a declarat Georgiana Capuerde, redactor-sef adjunct al revistei Reader?s Digest Romania.

De asemenea, romanii au notat si cele mai de incredere profesii, clasamentul primelor zece dintre acestea fiind urmatorul: pompier, pilot, cercetator, doctor, farmacist, medic pe Salvare, preot, actor, cantaret si educator.

Sondajul a fost realizat la cererea Reader's Digest de compania IMAS, in august 2007, pe un esantion de 1.245 de respondenti din intreaga tara, cu varste de peste 18 ani. Rezultatele studiului vor fi publicate integral in editia din decembrie a revistei.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #103 on: December 04, 2007, 01:26:59 pm »
Alt Irinel? Ala cine mai e? Sau e o ea?

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Kan

• Colonel
  • *
« Reply #104 on: December 04, 2007, 01:39:33 pm »
acu mai ramane sa vina psd-ul sau alte partide si sa-i propuna sa candideze la presedentie...sau vro primarie. Astfel o sa avem si noi inca un episod Ilie Nastase.
« Last Edit: December 04, 2007, 01:39:57 pm by Kan »
Gather the faithful and propose a toast
to the epoch of indifference.

Offline operaIXrock

• Sergent
  • *
« Reply #105 on: December 06, 2007, 11:17:02 am »
oare cand o sa se termine telenovela Elodia? ca la mine in oras toata lumea numa despre asta vorbeste deja au  o obsesie pentru dan diaconescu :D...
operaIXrock, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Dank

• Ciuciu
  • General de Brigada
  • *
  • http://www.psychogod.ro
    • www.psychogod.ro
« Reply #106 on: December 06, 2007, 11:25:08 am »
Alt Irinel? Ala cine mai e? Sau e o ea?

si uite asa imi dau seama ce mica e lumea mea, de fapt a noastra, suntem niste ignoranti daca nu il stim pe dr. Irinel Popescu.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #107 on: December 06, 2007, 12:25:09 pm »
Deci, totusi e vorba de un "il"....
Acuma, eu realizez ca a-ti boteza fiul tip Irinel, denota o inaltatoare lipsa de imaginatie, dublata cu lipsa penibilului.

Offline Dan

• Capitan de plai:)
  • Colonel
  • *
« Reply #108 on: December 06, 2007, 10:47:50 pm »
parerea mea e ca,dimpotriva,penibilul a fost prezent din plin...
All'inizio e la morte.

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #109 on: December 07, 2007, 12:44:30 am »
http://www.hotnews.ro/Economie/Consumator/articol_2050634/Tariceanu__Taxa_de_prima_inmatriculare_nu_va_fi_nici_eliminata__nici_redusa.htm

Cand pu*a mea am ajuns NOI sa fim Greenpeace-ul Europei?! Ca doar la noi e cea mai mare taxa de prima inmatriculare (din tarile din UE care inca percep aceasta taxa) si mereu modivu implicat e MEDIUL INCONJURATOR. Poftim, what's that?! Tariceanu e unu dintre cei mai mari importatori de masini noi din Romania? Dar stai, ce conteaza, el e premierul nostru, interesul tarii ocupa primul loc pentru el!

Uitati ce a zis mama, dupa ce ii aratasem eu niste Golf-uri de 3, 4000 de km pe la vreo 14000 de euro, aduse din Germania: "Auzi Andrei, dar nu ar fi mai bun un CITROEN (!!!!!!!!!!!!!!!!!!) nou? Asta cat costa, ia vezi?". Si asa sunt toate creierele spalate de porcul ala de Tariceanu. Cred ca cel mai mult ma deranjeaza cat de ipocrit si de nesatul sa ne bage mainile in buzunare poate sa fie, ca tocmai EL da astfel de declaratii ca cele din articol, adica se pisa pe noi, PE FATA! Magarule! Sper sa mori in cele mai groaznice chinuri.Limba romana e prea curata pentru a putea sa te injur cat meriti, fara sa ma repet.

Quote from: hell9level
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #110 on: December 15, 2007, 09:03:10 am »
http://www.protv.ro/filme/bucuresti-japonez-batut-fara-mila-de-nazisti-intr-o-statie-de.html?id_file=38621#38621

Incident revoltător! Într-o tară care aspiră la civilizatie, un cetătean japonez a fost bătut dintr-un motiv halucinant - omul face parte din rasa galbenă.
Politistii au pus cap la cap declaratiile victimei si au descoperit că agresorii formează un grup extremist. Le stiu numele, dar încă nu au dat de ei. Este pentru prima oară în România, când au loc asemenea manifestări xenofobe.

Victima este o persoană publică, dar nu a dorit să îi fie dezvăluită identitatea. A acceptat însă să povestească prin ce a trecut.

Până acum, niciun cetătean asiatic n-a fost atacat pentru nationalitatea lui. Asa zisii neonazisti s-au limitat în a desena zvastica pe sinagogi, teatre sau scoli si, cel mult, au făcut scandal la manifestările pasnice ale homosexualilor. Atunci, mai multi tineri au fost identificati ca fiind simpatizanti ai unor grupări naziste sau de extremă dreaptă.

Incidentul deosebit de violent este primul de acest tip petrecut în România si ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru autorităti. Ciudat este că, până acum, rapoartele SRI care au fost date publicitătii nu au semnalat astfel de manisfestări extremiste.

Suntem xenofobi?
« Last Edit: December 15, 2007, 09:09:55 am by crematory »

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #111 on: December 15, 2007, 11:10:04 am »
chiar ma surprind toate gunoaiele astea

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline Vacarone

• om cu greutate
  • MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • TITS & BEERS!!!
« Reply #112 on: December 15, 2007, 12:08:38 pm »
Plus ca nu e sa se intreprinda nimic in a-i prinde pe acei idiotzi retarzi.

When I read about the evils of drinking I gave up reading ;D!

Metalheads are fucking brutal and don\\\\\\\'t take any shit from anybody! :D

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #113 on: December 15, 2007, 12:30:11 pm »
Mai deunazi ma gandeam ca sunt doar niste personaje de opereta, dar uite ca au si tupeu !

Offline Kan

• Colonel
  • *
« Reply #114 on: December 16, 2007, 12:43:16 am »
http://www.tvr.ro/articol.php?id=24466&c=411

pe mine sincer ma deranjeaza enorm chestia asta. CUM?! sa tai un brad de 140 de ani doar ca sa stea intr-o piata si sa fie privit de o adunatura de gura casca...timp de cateva zeci de zile . Aduca a fost nevoie de peste 50400 de zile pentru ca acel brad sa ajunga unde este....si de 30 pentru ca el sa  nu mai existe. Minunat felicit vaticanu pentru acest moft. Ii batea dumnezeu daca puneau acolo un brad de tabla ca la noi.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #115 on: December 16, 2007, 04:13:38 am »
In catehismul romano-catolic, chestia asta nu apare enumarata la pacate, deci, ceea ce nu este interzis, este permis.

Offline belphegor

• Colonel
  • *
  • hai pa!
« Reply #116 on: December 16, 2007, 11:24:47 am »
Stirea bomba a online-ului autohton : Yahoo. ro!

inchide

Toby Coppel, Managing Director Yahoo! Europe, a confirmat zvonul potrivit caruia Yahoo! va intra in Romania, mai intai printr-un centru de cercetare si dezvoltare, iar apoi printr-un portal 100% romanesc, scrie Romania Libera.

Daca "lupta" in spatiul online dintre Yahoo!, Google si AOL este foarte apriga, companiile mentionate isi largesc activitatea si offline, in domeniul cercetarii. In spatele serviciilor pe care multi dintre noi le folosesc, de la e-mail la agenda online, de la mesagerie instanta pana la telefonie, se afla sute de oameni care se ocupa cu dezvoltarea lor.

Dupa Google, care a intrat in Romania foarte timid, numai cu serviciile AdSense, in 2003, apoi cu traducerea paginilor serviciilor pe care le ofera, Yahoo! se pare ca nu va incerca marea cu degetul, ci va intra in forta in tara noastra, printr-un centru de cercetare si dezvoltare pentru aplicatii software.

Blogul lui Marius Pahomi, participant la programul Graduate Interaction Academy in cadrul Mediaedge:cia Global Headquarters din Londra, a abordat pentru prima data acest subiect. Proiectul va fi demarat la jumatatea anului viitor.

Sursa: Romania Libera
belphegor, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #117 on: December 22, 2007, 07:16:50 pm »

Offline Loki

• General de Brigada
  • *
  • Cocalar corporatist DEMASCAT
« Reply #118 on: December 22, 2007, 08:56:52 pm »
Nu stiu de ce i se pare autorului jack-ul o "carciuma trista".  ::)
All those who proclaim that dog is man's best friend, have evidently not played with the pussy.

Offline Vacarone

• om cu greutate
  • MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • TITS & BEERS!!!
« Reply #119 on: December 22, 2007, 09:15:30 pm »
Mda. Plus ca pe nenea ala din poza nu imi amintesc sa il fi vazut p-acolo.

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #120 on: December 23, 2007, 10:59:44 am »
Probabil erai tu f treaz. Eu de cate ori am fost, l-am vazut  ::) Si ma gandeam la aceeasi chestie - omu asta locuieste aici??  :o Cat despre partea cu carciuma trista - cretin si pace
Another dissonant chord for my sanity’s requiem
Ami egy másik szomoruan hangzó akkord a lelkemnek
Un autre accord dissonant pour le requiem de ma sanité

Offline Loki

• General de Brigada
  • *
« Reply #121 on: December 24, 2007, 09:35:55 am »
stiu la cine te referi, dar nu este cel din poza... care poza oricum nu este facut in jack, vezi fundalul...

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #122 on: December 24, 2007, 10:39:57 am »

Offline Vacarone

• om cu greutate
  • MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • TITS & BEERS!!!
« Reply #123 on: December 24, 2007, 11:48:23 am »
"Craciunul nu ar trebui sa insemne cadouri scumpe. Obositi de febra si imbranceala umilitoare a cumparaturilor, oamenii nu mai au timp si putere exact pentru ceea ce conteaza. Timpul petrecut cu familia, reintalnirea cu prietenii, generozitatea neselectiva."

Doamne, cat de adevarat...

Offline Loki

• General de Brigada
  • *
« Reply #124 on: December 24, 2007, 02:41:10 pm »
Io credeam ca e de fapt o sarbatoare religioasa. Dar ma rog, sa retinem ideea asta cu familie, prieteni, etc, doar asta ne invata filmele americane...

Revenind: Ombladon interzis pe MTV http://www.9am.ro/rv/c/80404/a

Nu stiu melodia si/sau videoclipul, dar am cautat versurile pe net, si fatza de cele ale lui Eminem, sunt nimic. Asadar, l-au interzis pt ca CNA-ul nu stie engleza...

Offline credal

• Credal M'bale Abimbola Dabulamanzi Kwaku Mosi Chilongola
  • General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #125 on: December 24, 2007, 02:48:48 pm »
Daca e asta videoclipul,

CNA-ul se pare ca nu se dezminte. Sunt atatea emisiuni pe anumite canale de televiziune care ar trebui sa fie luate in colimator si ei se opresc exact la clipul asta.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #126 on: December 31, 2007, 07:00:44 am »

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
    • METALHEAD
« Reply #127 on: December 31, 2007, 10:08:59 am »
« Last Edit: December 31, 2007, 10:19:54 am by crematory »

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #128 on: December 31, 2007, 10:21:15 am »
Io-l stimez pe dl Crematory   ;D   ca pune link-uri catre ziare.com :D

Va asigur de deplina  si profunda reciprocitate !  ;)

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #129 on: January 08, 2008, 03:33:46 pm »

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #130 on: January 09, 2008, 01:09:51 am »
foarte interesant. Daca nu e incredibil de instabila (asa pare), e superbiznis

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #131 on: January 13, 2008, 01:08:36 pm »

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
    • METALHEAD
« Reply #132 on: January 16, 2008, 01:48:19 pm »

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #133 on: January 16, 2008, 04:15:50 pm »
he's a star =)) si forumu, desigur :P

Offline Loki

• General de Brigada
  • *
« Reply #134 on: January 16, 2008, 04:20:13 pm »
Foarte obiectiv, sa iei pareri despre un album hip-hop de pe forum de metal. funny

Offline mad_dream

• Robbed of my innocence, had no more time to play/I sure got my feathers burned, but I'm stronger than the flames
  • General de Brigada
  • *
  • mistress of pain
« Reply #135 on: January 17, 2008, 02:45:10 am »
sper ca postez corespunzator

http://www.metalhead.ro/Stire-Dave_Mustaine_despre_trupele_sataniste-5206.html

Solistul trupei Megadeth, Dave Mustaine, a vorbit intr-un interviu pentru The Metal Report despre raportul sau cu formatiile de black metal.

Mustaine a fost intrebat daca a fost ideea sa sa anuleze concertul formatiei Dissection din
pricina conceptiilor sataniste ale acestora.

"Nu le-am anulat noi concertul", spune solistul Megadeth. "Promoterul ne-a pus pe acelasi afis cu ei fara sa ne consulte mai intai. Mi s-a parut deplasat sa cant pe aceeasi scena cu solistul
Dissection, care imi este dusman deoarece el crede in Satana si eu in Dumnezeu. In plus, eu sunt
o legenda", conchide Mustaine.

Mustaine mai crede ca solistul Dissection s-a sinucis deoarece era satanist.

mda... ::)  ::)  ::)
mad_dream, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #136 on: January 17, 2008, 02:46:58 am »
Nush de ce am impresia ca ori e vrajala CRUNTA, ori dave vorbea la mistox in stilu sau caracteristic...

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #137 on: January 17, 2008, 09:14:05 am »
Se pare ca nici una, nici alta... mai multe sa va spuie cuina, ca ea face parte din cercul oamenilor care respira acelasi oxigen cu deiv (pa bani, lol).  ;D ;D
Dar ca e imbeciloid si cu dese iesiri in decor, credeam ca v-ati convins de-a lungul istoriei... Tocmai d-aia spune ca e o legenda despre sinele sau. Normal, pan clinicile de dezintoxicari si dezalcoolizari i s-a spus pana la saturatie asta  ;)

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #138 on: January 17, 2008, 09:28:45 am »
Deeeech ... pa poncte :

1. stirea ie veche si fumata
2. ie dreptu' omului sa cante cu cine vrea pa scena. uai ? de d'aia !
3. ca si in cazul Negura + Paradise Lost, Dissection n-are ce cauta cu Megadeth sau vitzavercea. Fanii lu' dissection nu prea merge la Megadeth, la fel cum si fanii lu' Megadeth nu prea merge la Dissection. Corect ? Corect !
4. se conosc prea bine multiplele ( 15 la numar ) internari ale lui Megadeiv la dezintoxicare si marile probleme ale lui la mansarda. Ca dupa ultima internare el si-a " regasit " vocatia de crestin, asta dupa ce l-a botezat Alice Cooper ( nasul lui ), personal zic ca ie un mare bullshit ... il astept din nou sa clacheze asta daca nu a facut-o deja.
5. afirmatia " eu sunt o legenda " cu siguranta e o infloritura sau un mare mijto alu' Deiv.
6. cine are timp sa puna botu' la asemenea cretinisme ...bag de sama ca e abonat si la Libertatea, CanCan, Click, Ciao si alte tabloide.
7. Conte ... in curand voi bea si cafeaua lui. :P ( :D )

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #139 on: January 17, 2008, 10:47:44 am »
Asa, asa.... bune explicatii. In rest, industria megadeiv asteapta pompare de capital si din tari d-astea, ca a noastra. ;)

Offline Dank

• Ciuciu
  • General de Brigada
  • *
    • www.psychogod.ro
« Reply #140 on: January 17, 2008, 10:55:17 am »
da' chestie, ce sa caute Dissection cu megadeth!? Chiar le-ar fi daunat imaginii! Lu' dissection evident! ;D ;D

Offline lamia

• Colonel
  • *
  • metalhead member
« Reply #141 on: January 21, 2008, 12:29:17 pm »
deci.....ah...mah satanistilor....iote ca cica daca aveti acte in regula intrati in legalitate....o sa primiti bolentin de satanist, sau cerfeticat de botez satanist.....sau o ceva acolo, dovada ca stetzi in regula:

Satanistii vor sa fie legali si in tara noastra

'Biserica Satanista' din Romania este o comunitate bine inchegata, al carei 'spatiu sacru' de intalnire este Internetul. Are 6.821 de membri si intentioneaza sa se inscrie la Secretariatul de Stat pentru Culte drept asociatie religioasa cu acte in regula. Satanistii romani au de partea lor legea cultelor, care le permite sa faca acest lucru.

Satanismul a aparut in tara noastra prin anii Œ80, cand grupuri razlete de tineri teribilisti se duceau prin cimitire si aprindeau focuri.

Dupa 1990, grupurile de satanisti s-au inmultit, dar s-au manifestat tot pueril, prin betii pe muzica rock in urma carora erau daramate 'subversiv' crucile prin cimitire. Dupa 1995, in tara noastra a patruns masiv 'Biblia Satanista' a lui Anton Szandor LaVey, iar unii tineri s-au apucat de magie satanista.

In 2002 erau deja  bine organizati, lucru care le-a permis sa devina o comunitate religioasa cu site oficial pe Internet, sub titulatura Biserica Satanista. Aici poti cere sa devii membru, iti poti posta poza, poti sa te informezi si sa fii activ din punctul de vedere al acestei religii. Exista si intruniri in carne si oase, cum sunt cele de pe faleza din Constanta sau intr-un loc numit 'Baza' din Braila. Fiecare oras mare are rockeri satanisti. In general, pot fi gasiti in bombele locale, baruri cu bere ieftina si buna de la periferia orasului.

Recent, comunitatea 'Biserica Satanista' s-a gandit sa-si oficializeze existenta printr-un document emis de o institutie guvernamentala (Secretariatul de Stat pentru Culte).

'Ideea a existat de mult, dar aveam o problema cu dovada ca functionam de 12 ani in Romania. In fapt, avem deja o asemenea vechime, dar nu si dovada palpabila. Dar o vom avea. Inscrierea Bisericii Sataniste la Secretariatul de Stat pentru Culte va insemna un pas inainte pe care multi si-l doresc. Daca lucrurile merg bine, avem suficienti membri sa ne inscriem ca si asociatie religioasa, iar mai tarziu ca si cult. In alte tari, cum e America, biserica noastra este in legalitate', ne-a spus 'Leviathanul', unul dintre editorii site-ului si conducatorii 'Bisericii Sataniste' din Romania.

"Eram gata sa ma sinucid"

Ziarul Libertatea a publicat, in urma cu cativa ani, povestea unei foste sataniste din Colentina, care s-a calugarit pentru a nu ajunge la sinucidere in urma magiei sataniste pe care o practica intr-un grup, in anul 1997. Tanara sustine ca a intrat in contact cu Necuratul. 'Satana nu este o fiinta in carne si oase, ci o prezenta spirituala. E o stare de singuratate extraordinara amestecata cu ura.

Am fost in pragul nebuniei. Eram pe punctul de a ma sinucide. Am avut noroc ca am reusit sa ma rup de grupul din care faceam parte si in compania caruia practicam magia satanista. M-am retras la manastire', ne-a spus Alina Moldoveanu, in varsta de 30 de ani.

"Biserica Satanista se poate inscrie la noi"

'Ca asociatie religioasa are nevoie de un statut, un simbol de credinta, o dovada ca functioneaza de 12 ani in Romania si sa aiba cel putin 300 de membri. Daca "Biserica Satanista" intruneste conditiile, se poate inscrie la noi. Ca si cult religios are nevoie de 22.000 de membri si primeste subventii si de la stat', ne-a declarat Bogdan Moroiu, consilier pe probleme de culte in cadrul Secretariatului de Stat pentru Culte.

"Daca un invitat te enerveaza, trateaza-l cu cruzime"

Anton Szandor LaVey a scris Biblia Satanista in care cere sa fie respectate urmatoarele reguli:

1. Nu-ti da opiniile sau sfatul decat daca esti rugat.
2. Nu-ti povesti necazurile altora decat daca esti sigur ca acestia vor sa le auda.
3. Cand te afli in lacasul altuia arata-i respect, altfel nu te duce acolo.
4. Daca un invitat in lacasul tau te enerveaza, trateaza-l cu cruzime si fara mila.
5. Nu face avansuri sexuale decat daca ai primit semnalul de imperechere.
6. Nu lua ceea ce nu-ti apartine decat daca este o povara pentru cealalta persoana si aceasta cere sa fie eliberata de povara.
7. Recunoaste puterea magiei daca ai folosit-o cu succes pentru a-ti indeplini dorintele. Daca negi puterea magiei dupa ce ai chemat-o cu succes, vei pierde tot ce ai obtinut.
8. Nu te plange de nimic din ceea ce nu esti implicat direct.
9. Nu face rau copiilor mici.
10. Nu ucide animale neumane decat daca esti atacat sau pentru mancarea ta.
11. Cand mergi pe teritoriu deschis, nu deranja pe nimeni. Daca cineva te deranjeaza, roaga-l sa se opreasca. Daca nu se opreste, distruge-l.

Patriarhia nu se implica

Biserica Ortodoxa, prin vocea purtatorului de cuvant al Patriarhiei Romane, parintele Constantin Stoica, nu vrea sa faca nici un comentariu fata de demersurile satanistilor. 'Nu este treaba Bisericii ce vor ei sa faca. Nu avem nimic de comentat',  ne-a declarat parintele Stoica.

sursa: eterna si fascinanta Libertatea

It\'s easier to destroy the light, than vanish the darkness.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #142 on: January 21, 2008, 12:41:46 pm »
....o sa primiti bolentin de satanist

exista deja..
si se numeste Buletinul De Nisip..
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Dank

• Ciuciu
  • General de Brigada
  • *
    • www.psychogod.ro
« Reply #143 on: January 21, 2008, 12:51:23 pm »
domle nu inteleg de ce nu i-or lasa pe astia in pace in necuratu lor? s-au terminat babele violate, pedofilii belgienii, jafurili, talhariile, scaderea tatelor lu luciu, scandalu' lu pepe si a lu gratiela lui cum dracu o cheama?

Offline lamia

• Colonel
  • *
  • metalhead member
« Reply #144 on: January 21, 2008, 12:54:42 pm »
elodia mah....nu gratiela....elodia e moarta, dar totusi ea traieste....in fine sa revenim  ;D
apropo de bolentinu' de nisip a lu' domnu hell: pai mah, ala e numa bun sa-l falsifici tot timpul, ca s-asa pa nisip nu ramane nimica scris, se poate sterge oricu'....modifici tu pa el tot ce vrea buricu' tau....

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #145 on: January 21, 2008, 12:57:09 pm »
Astept cu interes postarea stirii despre satanisti si la: vanzari/cumparari, caine sau pisica, manowar, concert luna amara... etc. hai ca se poate, aveti inspiratie, hai inca putin  :D

Offline Kan

• Colonel
  • *
« Reply #146 on: January 21, 2008, 01:00:19 pm »
pfooaaa =)))...mereu ma crucesc cand vad ce le mai bese mintea astora din libertatea.Dupa cum a zis si dankwart se pare ca mutu nu a fost azi la toaleta si ca simona sensual nu s-a trezit inca. Doaaamneee ce articole poa sa scoata si asta  :-X

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #147 on: January 21, 2008, 01:04:14 pm »

apropo de bolentinu' de nisip a lu' domnu hell: pai mah, ala e numa bun sa-l falsifici tot timpul, ca s-asa pa nisip nu ramane nimica scris, se poate sterge oricu'....modifici tu pa el tot ce vrea buricu' tau....

;)
ezakt
daia are toata lumea adresa:
at the gates of hell sau south of heaven
str. highway to hell no. 666 sau road to ruin nr.13

Offline altfell

• General de Brigada
  • *
  • Dizident \:D/
« Reply #148 on: January 22, 2008, 10:46:48 am »
In sfarsit eforturile noastre au dat roade.. felicitari tuturor metalhezilor care au contribuit la aceasta realizare.

Consumul de bere a ajuns la 100 de litri pe cap de locuitor la sfarsitul anului trecut, ceea ce inseamna ca Romania a intrat in topul primelor zece tari din lume cu cel mai mare consum anual de bere. Romanii au baut anul trecut 20,6 milioane de hectolitri de bere, in crestere cu peste 16% fata de 2006, pe baza temperaturilor ridicate inregistrate vara trecuta si a cresterii puterii de cumparare a populatiei.

"Consumul de bere a crescut foarte mult in ultimii ani, atingand la finele anului trecut pragul de 100 de litri pe cap de locuitor, dublu fata de 1990, cand consumul anual de bere pe cap de locuitor din Romania era de aproximativ 50 de litri", a declarat Vifor Versescu, directorul general al Patronatului Societatilor Independente Producatoare de Bere.

Astfel, in urma atingerii unui consum anual de 100 de litri per capita, Romania intra in topul primelor zece tari din lume cu cel mai mare consum anual de bere pe cap de locuitor, alaturi de Cehia, Germania sau Austria cu 160, 118, respectiv 111 litri pe cap de locuitor. Cu doar un an in urma, la finele lui 2006, Romania "sarbatorea" atingerea mediei europene a consumului anual de bere per capita, de 80 de litri, estimarile initiale ale producatorilor vizand pentru finele lui 2007 un consum de 90 de litri per capita, urmand ca abia in 2008-2009 sa atingem pragul de 100 de litri pe cap de locuitor.

In urma temperaturilor ridicate inregistrate in cursul anului trecut impreuna cu cresterea puterii de cumparare, producatorii locali din industria berii au inregistrat cresteri ale vanzarilor de pana la 30% in trimestrele doi si trei ale acestui an.

Cu toate acestea, ritmul de crestere inregistrat de piata locala a berii in 2007 s-a mentinut insa aproximativ la acelasi nivel cu cel obtinut in urma cu doi ani, de circa 16%, cand piata berii a avut un volum de 17,7 milioane de hectolitri.

Potrivit lui Versescu, din totalul de 20,6 milioane de hectolitri, cei 15 producatori care grupeaza Patronatul Societatilor Independente Producatoare de Bere din Romania (PSIPBR) au inregistrat in 2007 un volum de aproximativ 1,35 milioane de hectolitri, in scadere cu 3,8% comparativ cu anul precedent.

"Unii producatori au redus anul trecut chiar si cu 20% productia comparativ cu 2006, iar fabrica de bere de la Turnu Severin si-a incetat productia ca urmare a importurilor masive de bere bulgareasca din primele sase luni ale anului trecut, cu preturi sub cele locale din cauza neplatii accizelor, a accesului limitat in lanturile internationale de magazine si a scaderii populatiei", a explicat Versescu.

Potrivit reprezentantilor PSIPBR, doar in primul semestru al anului trecut s-au vandut in Romania aproximativ 100.000 de hectolitri de bere bulgareasca, aproximativ 48.000 de hectolitri fiind vanduti de compania bulgara Boliarka.

Exceptand vanzarile companiilor din PSIPBR, companiile Bere Mures si European Food, cei mai mari producatori independenti de bere ai pietei, au inregistrat in anul 2007 un volum de aproximativ 3,5 milioane de hectolitri, ceea ce inseamna ca multinationalele din industrie au vandut anul trecut circa 15,7 milioane de hectolitri de bere.

Aceasta inseamna ca filialele multinationalelor din industria locala a berii, respectiv Heineken Romania, Ursus Breweries, InBev Romania si United Romanian Breweries Bereprod, au detinut anul trecut peste 75% din piata.

"Piata berii va creste anul acesta cu aproximativ 10%, comparativ cu 2007, deoarece ritmul pietei va incetini in urma atingerii consumului de 100 de litri pe cap de locuitor", estimeaza directorul general al PSIPBR.

Potrivit acestui ritm de crestere, piata berii ar putea atinge la finele lui 2008 un volum de peste 22,5 milioane de hectolitri si o valoare de 1,4 miliarde de euro.

La aceasta "va ajuta" si majorarea pretului berii cu 5% pe segmentul de mainstream si pana la 30% pe segmentul economic, pe fondul cresterii preturilor hameiului si maltului.

"Pretul maltului s-a dublat in 2007 pana la 500 de euro pe tona, iar cel al hameiului a ajuns la circa 1.000 de euro kilogramul. Pretul materiei prime reprezinta aproximativ 30% din pretul final al unei beri, iar in 2008 pretul unei beri din segmentul economic ar putea ajunge si la 1,3 lei, cu 30% mai scumpa decat anul trecut", a spus Versescu.

Sursa: ZF

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #149 on: January 22, 2008, 10:52:55 am »
Uraa! Sa bem pentru a sarbatori aceasta realizare! ;D
Incercam 150 anu' asta? ;D

METALHEAD Forum

« on: »