Author Topic: Headbanging, pleata si altele :D  (Read 20521 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
Re: Headbanging, pleata si altele :D
« Reply #150 on: December 18, 2008, 11:23:43 pm »
Eu dadui din cap pe vremuri dar prea faceam febra musculara si senzatia aia de cazut cap de pe umeri ma facu sa ma las la mana mea.

dark soul, muica, asculta icisa: cand mai folosesti perfectu simplu ai de grije sa respectz regula, singura de altfel: o actiune recent terminata si, prin extensie fortata de la oltenii din inima olteniei: o actiune care nu implica somnu. sau mai pe romaneste, trecerea unei zile. pe vremuri suna asaaa... ca de o fo sau fosta sau a fost... ;)
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #151 on: December 18, 2008, 11:25:40 pm »
Aoleo, se inverzi tema de la praz, p-aci pan zona.

P.S. DS: dar si asa, omu are dreptate ;)

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

METALHEAD Forum

« Reply #151 on: December 18, 2008, 11:25:40 pm »

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #152 on: December 18, 2008, 11:28:04 pm »
Aoleo, se inverzi tema de la praz, p-aci pan zona.

P.S. DS: dar si asa, omu are dreptate ;)

se imprazuli, ca sa zic asa... ;D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #153 on: December 18, 2008, 11:30:43 pm »
Mai lipseste steagul luxemburgului :D

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #154 on: December 18, 2008, 11:32:26 pm »
Mai lipseste steagul luxemburgului :D

da cine a zis ca lipseste? EL e in inima mea. EL, steagul, baiii... >:(

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #155 on: December 18, 2008, 11:35:31 pm »
dark soul, muica, asculta icisa: cand mai folosesti perfectu simplu ai de grije sa respectz regula, singura de altfel: o actiune recent terminata si, prin extensie fortata de la oltenii din inima olteniei: o actiune care nu implica somnu. sau mai pe romaneste, trecerea unei zile. pe vremuri suna asaaa... ca de o fo sau fosta sau a fost... ;)

N-am stiut ca il avem pe Pruteanu printre uzeri ca ma straduiam sa scriu corect gramatical si din pdv-ul topicii si toate alea; asa ca n-am ce face , my bad, daca nu=s oltean nu le am si gata.
Praying to "God", "Satan", it's the same, fucking retard.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #156 on: December 18, 2008, 11:47:44 pm »

N-am stiut ca il avem pe Pruteanu printre uzeri ca ma straduiam sa scriu corect gramatical si din pdv-ul topicii si toate alea; asa ca n-am ce face , my bad, daca nu=s oltean nu le am si gata.

eteee, da nici la sicoala nai invatat? pruteanu e mort, lasal dreac...

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #157 on: December 18, 2008, 11:51:21 pm »
Bai, am mai vazut recent, nu mai stiu pe unde si cine-i avtoru' o faza gen "terminashi de facut nush ce" de am crezut ca-i intrebare si sa-i raspund userului. Si de fapt, vroia sa spuna "terminai"... Nu e chestie de prutenizme si academii, ci de cum imi zgarie urechile si irisii mei frumosi. ;)

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #158 on: December 18, 2008, 11:56:21 pm »
pai am zis eu ca n-aveti dreptate?
era doar o observatie  referitoare la corectura ultimului meu roman pe care l-am postat aici; orice scriitor are nevoie de cineva sa il corecteze, right? ;)

dar deh, daca era Eminescu se spunea ca e "poetic", unul mai netrebnic ca mine asa...e nescolit.

PS: Eu credeam ca va intereseaza ce zic nu tense-urile din formularea mea dar acum m-am prins, voi vreti sa ma transformati in troll; pacat ca tre sa ies din casa.
« Last Edit: December 19, 2008, 12:04:41 am by Dark Soul »

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #159 on: December 19, 2008, 12:08:17 am »
relax catz plezneste fro vena, ceva... eminescu e mort, dal dreacu...

Bai, am mai vazut recent, nu mai stiu pe unde si cine-i avtoru' o faza gen "terminashi de facut nush ce" de am crezut ca-i intrebare si sa-i raspund userului. Si de fapt, vroia sa spuna "terminai"... Nu e chestie de prutenizme si academii, ci de cum imi zgarie urechile si irisii mei frumosi. ;)

Conte imi luai vorba din gura

;D
« Last Edit: December 19, 2008, 12:12:47 am by hell9level »

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #160 on: December 19, 2008, 12:15:37 am »
estem bre relaxat, nu plesnit nici un vena, just  teasing you guys.
rip Eminovici.

ontopic: chiar acu dau din cap ca sa nu apara crematory cu warning de genu "sa trecem la subiect totusi" :)

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #161 on: December 19, 2008, 01:28:31 am »
ar fi mai usor sa eviti sa treci pe langa subiect.....

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
  • Caught in life moshpit...
« Reply #162 on: December 19, 2008, 01:54:25 am »
Topicul e misto,dar din pacate de abia acum m-am trezit si eu sa postez.
Da imi place sa fac headbanging desi nu e acelasi feeling cand ai parul scurt(m-am tuns din nou).Cu toate astea in afara faptului ca nu iti simti parul zburand pe langa tine tot aceasi senzatie misto exista deci e un sport pe care il practic cu placere.La partea cu tehnica si dansurile nu stau foarte bine in sensul ca la un moment dat pierd ritmul si daca ma opresc imi pierd si vlaga deci nu totdeauna iese cum mi-as dori.
Acasa dau foarte rar deoarece nu ma simt bine de unul singur.Singurele piese care mai reusesc sa ma dezmorteasca sunt "If The Truth Be Known" si 'Unchallenged Hate" de la Napalm Death,dar in rest nu's vreun mare adept.La concerte in schimb dau tot ce pot,iar rezultatele se simt foarte repede:2 zile de dureri  ;D
http://cinephilm.wordpress.com/

Recenzii la filme noi străine, româneşti şi clasice!

Offline noy

• Sergent
  • *
« Reply #163 on: December 23, 2008, 06:17:09 pm »
fratilor,datu din kp e sanatos....pana la un momenta dat...prima dat knd am dat serios din kp a fost la zilele orasului knd am fost beata turta....mama mama ce fain a fost.... ;) da duap aia m-o durut gatu km 3 zile.... aq mi-am tras dred...e fain...is mandra d el...knd fac naibii varsta legala d skpat d scl imi trag dreduri in tot kpu...asa,sa se cunoasca k is o nebuna si juma...
noy, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline katrin

• Maior
  • *
« Reply #164 on: December 23, 2008, 06:39:41 pm »
@drumi: daca iei o aspirina dupa "show off", nu mai faci nicio febra  ;) Si nu tre sa ai pleata ca sa dai din cap; ca e mai putin spectaculos - e partea a doua. Headbanging-ul asta e o exteriorizare a ceea ce simti tu cand asculti muzica - acasa, la concerte, la scoala ;D, pe strada sau unde mai vrei tu. E un gest aproape reflex la un moment dat. Asta e parerea mea.
dreams make no sound as they die.....

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #165 on: December 24, 2008, 06:29:01 pm »
knd fac naibii varsta legala d skpat d scl imi trag dreduri in tot kpu...asa,sa se cunoasca k is o nebuna si juma...

BAAAAAAAAAAA! mariti si voi spatiu ala pentru semnatura, ca dau continuu peste comori si n-am unde sa le bag :(( si nu po' sa scot poza cu vache :(

Quote from: hell9level
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy

Offline credal

• Credal M'bale Abimbola Dabulamanzi Kwaku Mosi Chilongola
  • General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #166 on: December 24, 2008, 06:38:39 pm »

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #167 on: March 08, 2009, 10:35:03 pm »
http://www.metalhead.ro/Stire-Headbanging_ul_ajuta_la_oxigenarea_creierului-15319.html ... plm, bagati materiale ca'i mijto, cel putin dupe cercetatorii irlandezi  ::)

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #168 on: March 08, 2009, 10:45:57 pm »
.... plauzibil,  daca ai cateva gauri in cap (exceptand pe cele naturale).

Offline NearbyHermit

• Say what?
  • Locotenent
  • *
  • Inspire
    • KoRn - Night Time Cavity
« Reply #169 on: March 13, 2009, 08:42:01 pm »
Ce as face eu in fiecare zi :D,numai ca lipseste interpretarea live a unei trupe Nu-Metal :(

Am parul lung!

Dar mai mult ma incurca,insa tuns scurt nu vreau sa ajung!
« Last Edit: March 13, 2009, 08:49:53 pm by NearbyHermit »
http://www.youtube.com/user/NearbyHermit

Bootleguri KoRn,Documentare KoRn ... KoRn !

Sustine-ti miscarea Anti-Falsuri KoRn !

Offline Vladracu

• Sergent
  • *
  • Pasionat de Rock
« Reply #170 on: March 15, 2009, 11:45:49 am »
Ce as face eu in fiecare zi :D,numai ca lipseste interpretarea live a unei trupe Nu-Metal :(

Am parul lung!

Dar mai mult ma incurca,insa tuns scurt nu vreau sa ajung!

lasa ca dupa o varsta o sa ajungi vrei nu vrei.. mark my words!
Salutari

Offline NearbyHermit

• Say what?
  • Locotenent
  • *
  • Inspire
    • KoRn - Night Time Cavity
« Reply #171 on: March 16, 2009, 09:32:38 pm »
Nu tocmai !

Prefera asa  ;D

E o chestie ce am ajuns s-o urasc cu timpul!

Offline NosfeRadu

• General de Brigada
  • *
« Reply #172 on: June 03, 2010, 09:30:05 pm »
 mai fac un headbanging discret in tramvaiul 32 cu castile pe urechi in rest ma cam dor oasele si nu mai pot sa fac headbang d'ala ca in tinerete. totusi inca mai misc si asta nu e rau.  ;D La ultimul headbang la Kreator mi-au cazut ochelarii pe jos, i-am recuperat......
« Last Edit: June 03, 2010, 09:31:22 pm by NosfeRadu »
radu, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline TSV_Mykkonen

• Progressive Member
  • Sergent
  • *
« Reply #173 on: September 25, 2011, 06:42:49 pm »
- Cateva beri pt incalzire.
- Niciodata cu ochelari, ca n-am bani de aruncat aiurea.
- Viteza si stilul depind de melodie
- Este evident ca prefer sa am putin spatiu in jurul meu, dar ma descurc si cu mai putin. Daca trupa e suficient de brutala, spatiul mi-l fac singur (si cum si ceilalti zic la fel, cei mai linistiti se disperseaza repede).
- N-am avut 'norocul' sa ma lovesc de nimeni pana acum, desi aproape de fiecare dara nimeresc pe langa cativa la fel de nebuni ca mine.
- Ultima 'runda' am facut-o la OST Mountain Fest 2011, ziua 3, unde am 'participat' la toate trupele, si la ce muzica a fost...va imaginati; o saptamana am fost in pioneze dar ce mai conteaza atata timp cat m-am simtit bine?
- Imi place cand mai gasesc cate o persoana care se manifesta la fel de puternic si de multe ori ne intelegem din ochi, pe principiul 'hai sa vad ce stii si cat de mult te tine' ; apar niste faze geniale, niste apogeuri stilistice procedurale, daca intelegeti ce vreau sa spun; cum ziceau si altii, e o forma de dans si in acelasi timp de descatusare -  si daca tot nu stiu sa dansez de vreun fel, macar stiu sa dau din pleata.

rockon1
« Last Edit: September 25, 2011, 11:02:04 pm by TSV_Mykkonen »
Maşina mea are un ţăcănit la volan...

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #174 on: September 25, 2011, 08:23:01 pm »
Pe mine m-a dus hellu la o rockoteca "serioasa". Numai duritati si oameni duri. Cred ca se numea Coroner Bar sau cam asa ceva... Stateam acolo cu cei cativa cunoscuti de pe mhead, cred ca mai era Gigi, Old School, Drujba si Poarka etc. care imi mai zicea din cand in cand cine interpreteaza. Bun. Pana aici totul ok. La un mom dat apar doi baietzei. Se pun ei langa un perete cu mainile incrucisate si berile la piept incep sa arunce priviri oarecum amuzate vis a vis de cererile noastre (cred ca cineva tocmai ceruse Primordial si apoi io ma bucuram de un Code). Bai si incepe o dedăreală din aia periculoasa, fara legatura cu vreo partitura sau vreun text. Aia doi, se cracaneaza cat pot si sar, dintr-o data, intr-o pozitie din aia de Beavis and Butthead si sa te tii nene dat din plete  q13 A fost o premiera pt mine. Atat viteza cat si distanta mica dintre capetele lor si podea. Da partea cea mai funny a fost cand le-am vazut fetele triumfatoare si satisfacute de la urma  q13 Un fel de "v-am aratat noi voua, slabilor".
« Last Edit: September 25, 2011, 08:24:12 pm by JW »
How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd;

Offline Fedaykin

• Locotenent
  • *
« Reply #175 on: September 26, 2011, 10:54:00 am »
Ooo da. Nu concep metalareala fara pletoseala, cu cateva mici exceptii (vezi Phil Anselmo).

Stil? Up/down si de cand am inceput sa capat lungimi, am descoperit farmecului miscarilor circulare aka WINDMILLS! Love' em!

Nu ma deranjeaza atat de mult durerile de a 2-a zi (vb de febra musculara la ceafa, capul nu prea imi aduc aminte sa ma fi durut), din contra, le consider fiind rezultatul unui work-out bun (ceea ce si e, mno?)

Si oarecum referitor la headbanging... nu pot sa imi imaginez alt motiv pt care gatul lui Corey Taylor arata cum arata:

That man eats tree stumps for breakfast!

Si daca tot am vb de Corey, las aici cateva windmilluri prinse pe pelicule, parerea mea, foarte mistoace:

The Blister Exists (Intro)

Eternul Hammer Smashed Face

Oricum nu prea multa lume il intrece pe Corpsegrinder la headbanging...

Thank you, Amon Amarth, for synchronized windmills!
My word and world holds ground and is real
Your word is like floods of poisoned water
A language spoken with spit from different tongues
And it never corrupts me again...

Offline Sodo Gandacul

• Maior
  • *
« Reply #176 on: September 26, 2011, 11:27:12 am »
Headbangul fara pleata e mult mai periculos,parul lung ofera o contragreutate cand iti vanturi dovleacul si e relativ mai sigur.Dar si asa e bine,la concert sau unde ai ocazia,sa faci un pic de warm-up inainte.Plm te mai trezesti cu un cheag,un anevrism ceva si la sistemul spitalicesc din romania te poti declara ca si decedat...
un chin semnaturile astea...be creative! be a retard!

Offline Fedaykin

• Locotenent
  • *
« Reply #177 on: September 26, 2011, 12:07:52 pm »
E hai, nenea Anselmo avea probleme cu spatele din cu totul alta cauza... si nici tov. KK nu cred ca s-a plans vreodata

Offline Sodo Gandacul

• Maior
  • *
« Reply #178 on: September 26, 2011, 12:13:56 pm »
Care kk? kerry king,kk downing,kk warslut...

Offline Fedaykin

• Locotenent
  • *
« Reply #179 on: September 26, 2011, 12:22:02 pm »
Kerry King, vb de headbangeri fara pleata

Offline Sodo Gandacul

• Maior
  • *
« Reply #180 on: September 26, 2011, 12:29:35 pm »
A avut si ala pleata pana prin 92 cand s-a ras din cauza calvitiei frontale care avansa.La el miscarea capului e de sus in jos,in miscari scurte,spasmodice, si care (par) f sigure si fara prea mult efort.Nu-si roteste capul ca o morisca...

Offline Fedaykin

• Locotenent
  • *
« Reply #181 on: September 26, 2011, 12:40:49 pm »
Stiu, stiu, avea pleata destul de rara, vorba astora de pe youtube, i-a migrat tot parul de pe scalp in barba

Si taman miscarile alea scurte si rapide mi se par ca ar avea repercursiuni mai... violente asupra creierului

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #182 on: September 26, 2011, 12:46:19 pm »
Cred ca se numea Coroner Bar sau cam asa ceva...

erea 'corner' in plm........

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #183 on: September 26, 2011, 12:53:38 pm »
Atunci se explica multe... ;D

Offline Loverman

• Colonel
  • *
  • -
« Reply #184 on: September 26, 2011, 03:40:01 pm »
Fiecare are particularitatile lui... :P
Spre exemplu la mine miscarea capului este continuarea miscarii pelvisului si a picioarelor care trimit unde seismice inspre cap, acolo se produce spararea undelor verticale de cele orizontale. Cele orizontale sunt folosite de cap pentru lovituri de maciuca a la Del Potro (tenismenul) spre in fata, cele verticale care coboara acum sunt returnate in sistem pentru reciclare. Ele se intretaie pe traseu cu undele ascendente si aceasta imi produce un fel de orgasm.
Rezonez mai mult pe partile de percutie la miscarile de cap fata-spate, pe partile de chitara solo sunt mai mult contemplativ iar miscarile capului sunt mai mult stanga-dreapta, cazut in transa si incerc sa ma transpun in locul chitaristului, uneori cad in genunchi cu chitara ( imaginara desigur) in mana. Rotatii nu prea mai execut pentru ca ma apuca vertijul si dau sa cad pe partea stanga. Mi s-a descoperit o lipsa de calciu zilele astea la analize iar medicul mi-a spus in primul rand sa nu-i mai dau unguroaicei atata calciu, sa mai pastrez si pentru mine si in al doilea rand sa evit invartelile si rotirile... :P
Great men are not always wise

Offline Iisus Hristos

• moldo-ruochier imputit
  • Colonel
  • *
« Reply #185 on: September 26, 2011, 04:49:18 pm »
eheeei, prima data cand vedeam io roacheri facand headbanging imi erau tare antipatici. dar de cativa ani sunt unul dintre ei, practic datul din cap inca de pe vremile cand n'aveam plete :P

real men prefer men! only gays like girls!

Offline WhiteSwan

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #186 on: September 27, 2011, 09:32:02 am »
Eu daca dau din cap e pentru ca metalu ma umple de energie si simt nevoia sa mai dau si pe-afara. Mi se par penibili astia de dau din cap mereu si fara ritm doar pentru ca asa trebuie. Pe la concerte n-am prea practicat (ori erau prea putini care o faceau si nu-mi venea sa ma duc eu in fata sa fiu singura dand din pleata, ori era plin de tineri care dadeau din cap ca niste automate pen ca asa face roacheru), oi fi eu mai timida si mai retinuta. Dar simt ca daca ar fi atmosfera potrivita si as fi si in compania potrivita, nu m-as mai putea abtine. I'm gonna lose it sigur la amorphis. Si pe mine ma enerveaza astia de-ti baga pleata in ochi. Daca eu vreau sa fac headbanging si sa ma simt bine, nu inseamna ca trebuie sa se simta altii rau, nu?

M-a surprins un pic sa citesc ca fetele ar arata mai bine decat baietii facand asta, eu credeam ca o tipa care face headbanging e mai masculina asa. Da  e bine cum ziceti voi :D Cat despre pleata, imi iubeam si inainte f mult parul, dar muzica asta m-a facut sa mi-l iubesc inca si mai mult.
WhiteSwan, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Loverman

• Colonel
  • *
  • -
« Reply #187 on: October 11, 2011, 04:05:38 pm »
M-am tot gandit un' s-o pun, un' s-o pun ? ... aici este locul perfect pentru istorisiri de nebunii din tinerete.

Datele de reper: locurile natale din Gorj, vacanta de vara a lui '96 ...
Umblam cu casetele dupa noi prin discoteci, ne dadeam cu binisorul pe langa digei (vai mama lor!) sa ne puna una de-a noastra macar o data. Suparare mare, ne stia tot satul ... o faceam si plecam, pe asta se bazau si digeii. Apoi plecam in alta discoteca s-o facem si acolo. ;D Cu timpul ne-au dat eject toti si nu ne mai acceptau. Trebuia sa batem 20 de km pana in Truceni sau Ticleni ca sa ne facem numarul. ;D
Intr-o astfel de noapte cand nu ne-am gasit salas pe niciunde, unuia dintre noi ii cade fisa:
- Hai la privata la Nea Fane !!!
... avea Nea Fane dublu casetofon din ala Fischer care scotea bine, avea si boxe tot treaba rost.
Privata? Cu posibilitati de tzaran intreprinzator, sarac si mercantil, ceva facut la repezeala cu pereti de carton, mese si scaune subtiri din fibra de sticla.
Intram noi acolosha in grota la Nea Fane, fumaraie s-o tai cu cutitu' iar Ciroza ocupase deja toate scaunele...toate drosophilele satului, schelete ambulante, zombilicii, erau la raport.
Am luat fiecare cate-un rom ca baieti saraci ce eram si unul dintre noi mai frumos s-a dus la Nicoleta-barmanita (una dintre fetele patronului) cu caseta. Daca mai tin minte exact pregatisem Sepultura - Roots Bloody Roots...
...si a inceput, ne-am sculat de pe scaune ca un tavalug, am maturat toate scaunele si mesele din jur iar drosophilele s-au sculat din amorteala incercand sa-si dea seama ce se intampla. S-au cuibarit toti la o masa speriati si de unul care tot grohaia spre ei amenintator.
Pe la minutul 2'30 l-am aruncat pe unul afara prin peretele de carton. S-a format o gaura ditamai, tovarasul revenind imediat inapoi. Buze sparte, capete sparte am observat ca avem dupa, dupa ce ne-am racit. Am plecat imediat mustruluiti si de Nicoleta, protectoarea noastra. :P
A doua zi ... duminica, eram la promenada pe ulitele satului. Se aflase totul. Babele se uitau lung dupa noi si isi faceau cruci si mai lungi.
Pe vremea aia desi aveai 21 de ani, cineva anume, intr-o problema, nu discuta cu tine ci cu parintii.
Nea Fane ne-a chemat parintii si le-a aratat grozavia ... aerisirea din crasma si lucrurile distruse. Au platit pagubele. :P
Dupa cateva luni Nea Fane a plecat la sarbi sa mai faca rost de bani pentru ... rulaj si a inchis temporar privata.
Intr-o noapte de noiembrie i-am dat foc, a ars toata in 15 minute pana la temelie. N-a stiut nimeni cine a fost. Avea dusmani multi Nea Fane. ;D

« Last Edit: October 11, 2011, 04:23:19 pm by Loverman »

Offline Shadowman

• Maior
  • *
« Reply #188 on: October 11, 2011, 08:43:43 pm »

Daca mai tin minte exact pregatisem Sepultura - Roots Bloody Roots...
...
Intr-o noapte de noiembrie i-am dat foc, a ars toata in 15 minute pana la temelie.

Sigur nu era ceva de la Burzum?  q2
Shadowman, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Loverman

• Colonel
  • *
  • -
« Reply #189 on: October 11, 2011, 08:53:38 pm »
Pe atunci baietii ascultau ce le cadea in mana si nu era tocmai moca ... ca acum, nu faceau mofturi a la Metalhead. :P

Offline Shadowman

• Maior
  • *
« Reply #190 on: October 11, 2011, 09:01:50 pm »
se gasea Burzum la drumu' mare si atunci, intr-adevar nu gratis ...

Offline Loverman

• Colonel
  • *
  • -
« Reply #191 on: October 11, 2011, 10:31:59 pm »
Bre, la noi la sate ajungea masina cu paine mai taziu... :P

METALHEAD Forum

« on: »