Author Topic: Cluburi/Baruri/Pubs  (Read 36304 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline WhiteSwan

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
Re: Cluburi/Baruri/Pubs
« Reply #450 on: September 28, 2011, 08:22:26 pm »
Eu sunt din Iasi si cel mai fain mi se pare in Taverna deocamdata. Si Underground si The Gate sunt tot in zona aia, de fapt sunt unul langa altul, jos, la spirala, in zona cubului. Tot acolo e si Baza (dar asta nu e neaparat rock) si Curtea Berarilor. In Taverna mi se pare foarte ok ca berea nu-i scumpa, aproape in fiecare saptamana vine cate o formatie sa cante si e foarte faina atmosfera.
WhiteSwan, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Costas

• The dark geek..
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #451 on: September 28, 2011, 08:23:54 pm »
uuuuuu iasi iasi,

se mai aude ceva de hand?
2nd Law of Thermodynamics: Chaos will Reign.
People like you are the reason people like me take pills!
http://www.usurper.ro/

METALHEAD Forum

« Reply #451 on: September 28, 2011, 08:23:54 pm »

Offline Bobo_US

• Maior
  • *
« Reply #452 on: September 28, 2011, 08:29:00 pm »
am fost in taverna,si am mai fost in flamingo intr-o vineri de era rokotesca.da numai vinerea asta prin 2005.
Bobo_US, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline WhiteSwan

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #453 on: September 28, 2011, 08:35:53 pm »
Stiam eu ca am uitat ceva :P Si Handul tot prin zona aia e (pt cei care nu-s din Iasi). Si cei din Hand sunt foarte activi, sunt multe concerte pe-acolo. Sa zicem ca formatiile din alte orase, astea mai cunoscute, gen Luna Amara, vin in Hand si canta, pentru ca e si mai mult loc acolo, iar cele mai putin cunoscute, astea locale, gen Aproape Unplugged si Sukar Nation, canta in Taverna, da ma rog, nu-i o regula.

Iar rockoteca se face in Underground Pub (miercuri sau joi) acum, Flamingo s-a inchis.

METALHEAD Forum

« on: »