@annutza999:Oooof... Si cand ai primit un raspuns care nu ti-a placut ai inceput sa faci tam-tam... Si continui sa intelegi totul gresit desi am incercat deja de 2 ori sa iti explic cat mai simplu cum sta treaba. Mai fac o incercare, desi am senzatia ca imi pierd timpul cu tine. Lucrurile stau in felul urmator: estetica este pe primul loc. Si cum tu esti incapabil sa te vezi prin ochii celorlalti, tragem concluzia ca in primul rand conteaza cum te percepi tu cand te uiti in oglinda. Si in cazul nostru, al oamenilor cu multi cercei, putem deduce cu usurinta ca ne place sa ne vedem chipul (corpul, dupa caz) infrumusetat cu cercei atunci cand ne privim in oglinda. Exceptand firescul "ce bine imi sta", mai gandesti si "ce bine ma simt", "ce atitudine imi da", etc.. Nu imi aduc aminte sa fi spus ca cerceii fac omul special. Si, slava Domnului, inca am memoria buna. Nu inteleg de ce ai reactionat asa, eu ti-am dat o explicatie ce tine mai mult de psihologie, am vorbit despre sentimentul pe care il ai cand ai mai multe pierce-uri, recunoscand ca aspectul este doar unul din motive. Imi pare rau sa constat ca tu o tii pe a ta ca eu incerc sa fiu deosebita prin pierceuri, desi nu am afirmat asta, si nici nu stii nimic despre mine, cu ce ma ocup, daca sunt o nulitate sau un mare caracter, etc.(mare dezavantaj al forumurilor, presupun, ca anonimatul ne permite sa judecam si sa ofensam fara resentimente...).