Author Topic: Pierce-uri & Tatuaje :D  (Read 159240 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline raven

• carismatica...
  • General de Brigada
  • *
Re: Pierce-uri :D
« Reply #100 on: December 31, 2006, 03:41:52 pm »
estetic...asta e tot
in spranceana am si uitat ca mai am  :D  :D  :D uneori ma mir de ce se uita lumea in masina la mine  :D apoi imi aduc aminte
in limba vreau pt k e simpatic sa te joci cu el in gura  :D

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #101 on: December 31, 2006, 04:46:21 pm »
da... sa ma vezi pe mine cand ma jucam la ore and stuff.. si ma miram de ce se uita profii la mine =)) sau cand vorbesc cu cineva care nu stie ca am, si din greseala se vede. si numa il vad pe respectivul (mai ales :P) ca face o moaca... sa stii ca de asta din limba se uita chiar repede. bine, eu il am de 2 ani deja  ;D

@vacarone - am scris undeva pe topicul asta o posibila motivatie pt piercinguri. citeste, poate te lamuresti. desi e o chestie subiectiva. iti place, sau nu... cam atat.  ::)
Another dissonant chord for my sanity’s requiem
Ami egy másik szomoruan hangzó akkord a lelkemnek
Un autre accord dissonant pour le requiem de ma sanité

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: December 31, 2006, 04:46:21 pm »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #102 on: January 01, 2007, 08:14:37 am »
Arana: nu trebuie sa te superi pe Vacarone sau chiar pe mine, dar e chiar o tampenie, indiferent de motivatie. Bine, e o tampenie in sistemele noastre "metrice". Si nu te astepta sa fim tocmai gentili cu asa ceva....
Si inca o chestie: motivatiile ti le dai si formulezi tu! Daca tin, tin! If u know what I mean...

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline SaaraKatariina

• Capitan
  • *
  • Thou shalt not kill.
« Reply #103 on: January 01, 2007, 12:52:21 pm »
Pai, eu am 5 in urechea stanga si 9 in urechea dreapta, am avut si in spranceana acum vreo 5 ani dar nu l-am tinut mult si nici cu mi-as mai pune acolo, simt ca nu mi se potriveste.

Nu stiu cum as putea sa justific de ce atatia cercei, stiu insa ca de fiecare data cand imi mai puneam unul imi dadea un sentiment foarte dragut de incredere in mine. Cred ca pe undeva zace si nevoia noastra de a fi perceputi ca unici, speciali, deosebiti.
Come to the dark side. We have cookies.

Offline annutza999

• Maior
  • *
  • metalhead member
« Reply #104 on: January 01, 2007, 01:58:24 pm »
cu ce esti mai deosebita daca ai n cercei in fiecare ureche? e aiurea, asa crezi tu ca te vad oamenii datorita cerceiilor...mai bine ai iesi altfel in evidenta.
De-as putea sa opresc orasu-n loc s-apoi cu o guma sa sterg fiecare bloc, din bucati de plaja sa cladesc un alt oras in care oamenii zambesc.
Vreau sa traiesc pe o strada desenata de un copi

http://www.netjunkie.gohome.ro/index.php?act=idx  try it!!

Offline raven

• carismatica...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #105 on: January 01, 2007, 02:06:05 pm »
mai dar e viata ei, face ce vrea, ce-s cu sfaturile astea? daca ei ii place cum arata cu multi cercei, sau mie imi place cum arat cu un pierce in spranceana e alegerea mea...nu inteleg cu ce deranjez pe altii, de aici nu intelegi nici comentariile astea rautacioase, vedeti-va de viata!

Offline annutza999

• Maior
  • *
  • metalhead member
« Reply #106 on: January 01, 2007, 02:16:40 pm »
bineinteles ca e treaba ei si a ta...dar e aiurea sa crezi ca esti deosebit prin faptul ca ai niste piercinguri. din partea mea puteti sa va puneti cati vreti..e treabva voastra.

Offline SaaraKatariina

• Capitan
  • *
  • Thou shalt not kill.
« Reply #107 on: January 01, 2007, 02:19:00 pm »
cu ce esti mai deosebita daca ai n cercei in fiecare ureche? e aiurea, asa crezi tu ca te vad oamenii datorita cerceiilor...mai bine ai iesi altfel in evidenta.

M-ai inteles gresit, nu e ceva ce faci constient, nu iti spui "gata, de maine o sa am 14 cercei ca sa vada lumea ce deosebit/a sunt". Dar am fost intrebata de multe ori de ce atatia, incat am inceput serios sa ma gandesc daca exista si o alta motivatie in afara de estetica. Pentru ca imi place foarte mult cum imi sta cu multi cercei, imi place foarte mult cum ma simt cu multi cercei, dar chiar nu inteleg ce te deranjeaza pe tine. Sunt o gramada de lucruri mult mai grave decat pierce-urile pe lumea asta. Si desi nu vreau sa o iau personal,  mi se pare ft ciudat ca dai sfaturi gen "mai bine ai iesi altfel in evidenta" unor persoane despre care nu stii absolut nimic. Oricum, intentia mea nu este sa incep o polemica cu tine.

Ramane insa ideea ca imi plac pierce-urile mele si imi place sa vad si la altii pierce-uri.  ;)

Offline raven

• carismatica...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #108 on: January 01, 2007, 02:19:06 pm »
e deosebit pt noi...e o bijuterie care ne place...
intradevar nu pot spune k sunt mai deosebita decat cei care nu au pierceuri, pt k nu e asa...
pt mine pierceul a fost o promisiune ce mi-am facut-o in urma cu cativa ani, imi place asa cum e acum...
pt cei care fumeaza: cu ce va face mai deosebiti? de ce fumati...?  e asemanatoare situatia...

Offline annutza999

• Maior
  • *
  • metalhead member
« Reply #109 on: January 01, 2007, 02:29:43 pm »

M-ai inteles gresit, nu e ceva ce faci constient, nu iti spui "gata, de maine o sa am 14 cercei ca sa vada lumea ce deosebit/a sunt". Dar am fost intrebata de multe ori de ce atatia, incat am inceput serios sa ma gandesc daca exista si o alta motivatie in afara de estetica.

exista si alte motive dar sincer, chiar nu vreau sa enumar  :P

@raven ok

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #110 on: January 01, 2007, 06:30:35 pm »
conte, nu ma supar, stai linistit. am discutat cu mai multa lume despre chestia asta cu pierce-urile si parerile sunt impartite.  ;) ce ma deranjeaza e sa fiu judecata dupa faptul ca port sau nu mai multi cercei. annutza nush ce numar, pe tine prefer sa te ignor draga mea. nu se crede nimeni "deosebita" pt ca are nush cati cercei. i-am facut - si cred ca si raven sai saara - pt mine. punct. persoanele din jur, nu ma intereseaza. iar daca unii oameni sunt atat de limitati incat sa vada doar atat, atunci imi pare rau pt ei, nu pt mine.  ::)

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #111 on: January 01, 2007, 08:53:36 pm »
Arana: stiam eu ca esti o fata isteata si prinzi esenta.  :)
Normal ca nu te voi judeca dupa culoarea parului, tatuaje, pierce-uri sau mai stiu eu ce.

Offline annutza999

• Maior
  • *
  • metalhead member
« Reply #112 on: January 01, 2007, 09:54:56 pm »
conte, nu ma supar, stai linistit. am discutat cu mai multa lume despre chestia asta cu pierce-urile si parerile sunt impartite.  ;) ce ma deranjeaza e sa fiu judecata dupa faptul ca port sau nu mai multi cercei. annutza nush ce numar, pe tine prefer sa te ignor draga mea. nu se crede nimeni "deosebita" pt ca are nush cati cercei. i-am facut - si cred ca si raven sai saara - pt mine. punct. persoanele din jur, nu ma intereseaza. iar daca unii oameni sunt atat de limitati incat sa vada doar atat, atunci imi pare rau pt ei, nu pt mine.  ::)

ignora-ma...nu ma intereseaza. dar daca si tu te crezi speciala ca ai pierceing, no comment. si eu am vrut sa-mi pun un pirceing dar m-am gandit mai bine si nu am mai facut pasul asta ( nu ca mi se pare o tampenie, alta scuza dar nu conteaza). chiar nu ma intereseaza daca are cineva pierce in limba, fund, urechi... fiecare om are parerile lui si este unic (deosebit,  special ) in felul lui de a gandi, de a se comporta etc.. eu la asta ma refeream, nu ca aveti voi piecingurile... ca si mie imi plac ( la altii, nu la mine si e valabil si la tatuaje ). nu era un comentariu rautacios, ci asta voiam sa subliniez.

p.s. nu era vb despre tine arana...nu tu ai spus ca esti deosebita, speciala, unica ptr ca ai un piercing in limba ( din cate stiu ).bravo tie. te simti bine? asta conteaza.

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #113 on: January 01, 2007, 10:08:00 pm »
ok, te contrazici singura. si sincer, mi-e peste putere sa inteleg unde vrei sa ajungi de fapt. ai o problema cu cei care au piercing-uri? bun, e dreptul tau. dar nu-mi pune vorba in gura, mie sau altcuiva, si nu face presupuneri fara sa stii. pt mine conteaza in primul rand ce am in cap. si asa mai departe. imi pare rau cand vad ca oamenii se ghideaza dupa aparente. si ce vad aici, tocmai asta e. mi-a spus cineva ca nu ar fi crezut ca am pierce in limba, pt ca nu par genul de om care sa isi puna piercuri. eu eram ceva de genul, wtf? as i said, accept parerile impotriva, dar nu sunt de acord sa se faca asa mare caz din asta. e o tampenie? bun, dar il provoc pe cel care in viata lui nu a facut ceva ce de altii ar putea fi considerat tampenie sa vorbeasca. uite ca nu e tocmai simplu. poate pt mine e normal. ca iar ajungem la povestea asta aiurea, cu ce e si ce nu e normal. fiecare are alte valori si intelege sa-si traiasca viata dupa ele. eu nu pot convinge pe nimeni ca valorile mele sunt cele mai potrivite, cum nimeni nu ma poate convinge ca ce e normal pt el, trebuie sa fie si pt mine. de ce ar fi? e o simpla diferenta in gandire. ceea ce e firesc. pacat ca unora le e greu sa inteleaga asta si simt nevoia sa improste cu noroi, doar pt ca altcineva nu se incadreaza in sistemul lui "cuminte"

Offline annutza999

• Maior
  • *
  • metalhead member
« Reply #114 on: January 01, 2007, 10:20:30 pm »
stii ceva? hai s-o lasam balta, ca nu ajungem nicaieri. dar... e dreptul fiecarui om sa faca ce vrea cu corpul lui, nu-i asa? nu ma deranjeaza cu nimic, nu ma uit chioras cand vad pe unu` cu n pierce-uri in urechi, buric, limba etc. dar sincer? unii se mint singuri ca este vorba de estetica....UNII!!! eram curioasa de ce unii isi pun piercuri atat!! s-a ajuns la o discutie de tot ra...,pe bune...din cauza mea ca am intrebat-o pe fata aia de ce crede ca e deosebita prin faptul ca are 443243 piercinguri in ureche? inseamna ca inainte nu era sau cum? ma repet, fiecare om este deosebit, unic in felul lui nu ptr ca are un piercing. este pur si simplu un rah...de accesoriu. 

Offline mecare

• The Laughing Corpse
  • General de Brigada
  • *
« Reply #115 on: January 01, 2007, 10:51:40 pm »
Eu am 16 cercei in urechi  9 in urechea dreapta si 7 in urechea stanga  e cam absurd cum am ajuns sa le detin ; Dintr-o  plictiseala  a curiozitatii.  Cautarea unui "ceva" de imbunatatire  sau de a reda  o nota de libertate a servit la  formarea dorintei de "mai mult" . Ideea  unui pirs in buza ma atrage destul de mult si sper ca va  capata radacini  :)  (tot curiozitatea si  moftul)
Never argue with an idiot. He'll bring you down to his level and beat you with experience !

Offline SaaraKatariina

• Capitan
  • *
  • Thou shalt not kill.
« Reply #116 on: January 01, 2007, 11:02:41 pm »
@annutza999:Oooof... Si cand ai primit un raspuns care nu ti-a placut ai inceput sa faci tam-tam... Si continui sa intelegi totul gresit desi am incercat deja de 2 ori sa iti explic cat mai simplu cum sta treaba. Mai fac o incercare, desi am senzatia ca imi pierd timpul cu tine. Lucrurile stau in felul urmator: estetica este pe primul loc. Si cum tu esti incapabil sa te vezi prin ochii celorlalti, tragem concluzia ca in primul rand conteaza cum te percepi tu cand te uiti in oglinda. Si in cazul nostru, al oamenilor cu multi cercei, putem deduce cu usurinta ca ne place sa ne vedem chipul (corpul, dupa caz) infrumusetat cu cercei atunci cand ne privim in oglinda. Exceptand firescul "ce bine imi sta", mai gandesti si "ce bine ma simt", "ce atitudine imi da", etc.. Nu imi aduc aminte sa fi spus ca cerceii fac omul special. Si, slava Domnului, inca am memoria buna. Nu inteleg de ce ai reactionat asa, eu ti-am dat o explicatie ce tine mai mult de psihologie, am vorbit despre sentimentul pe care il ai cand ai mai multe pierce-uri, recunoscand ca aspectul este doar unul din motive. Imi pare rau sa constat ca tu o tii pe a ta ca eu incerc sa fiu deosebita prin pierceuri, desi nu am afirmat asta, si nici nu stii nimic despre mine, cu ce ma ocup, daca sunt o nulitate sau un mare caracter, etc.(mare dezavantaj al forumurilor, presupun, ca anonimatul ne permite sa judecam si sa ofensam fara resentimente...).

Offline raven

• carismatica...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #117 on: January 01, 2007, 11:24:15 pm »
Topic cretin, cu un subiect cretin, cu "piersingosi" cretini, cu certuri cretine fara nici un rezultat.  ::) Ma scuzati, asta e adevarul...oare cand o intre la arhiva ?

in momentul asta incetati!
Keyboardist vezi-ti de treaba, lasa tu moderatorii sa isi faca treaba in privinta topicurilor, nu iti convine nu postezi si gata.
cat priveste pierceurile, fiecare face ce vrea....eu is curioasa cu ce fel de mentalitate am intrat in UE

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #118 on: January 01, 2007, 11:31:13 pm »
Topic cretin, cu un subiect cretin, cu "piersingosi" cretini, cu certuri cretine fara nici un rezultat.  ::) Ma scuzati, asta e adevarul...oare cand o intre la arhiva ?

....la un moment ulterior avertizarii tale !!
Deci, oficial esti AVERTIZAT  !!!, pe motiv ca nu stapanesti o regula de baza, care spune ca postarea are un caracter facultativ !

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #119 on: January 01, 2007, 11:43:01 pm »
de ce sa iti faci un pirs? o intrebare simpla care asteapta un raspuns simplu din partea celor care au...
See you on the OTHER SIDE...
www.usurper.ro
www.post-rock.ro

Offline raven

• carismatica...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #120 on: January 01, 2007, 11:49:47 pm »
de ce? pt mine e simplu, imi doream de mult, imi placea cum arata la altii si am zis sa incerc si eu sa vad cum imi sta. Acum nu vreau sa il mai dau jos...imi place cum arata.Imi place ca ma simt bine cu el.
e un raspuns sincer...nu inteleg la ce raspuns va asteptati.
tin mine ca in clasa a 9 a, mi-am promis ca dupa ce fac 18 ani imi dau pierce...si dupa bac mi-am pus pierce. Am fost si sunt bucuroasa...imi place.
in ureche pt mine nu inseamna pierce....am si eu 5...
pt noi intrebarea ta e precum as intreba eu pe un fumator: de ce fumezi? Numai ca la noi nu creeaza dependenta

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #121 on: January 02, 2007, 12:12:15 am »
de ce? pt mine e simplu, imi doream de mult, imi placea cum arata la altii si am zis sa incerc si eu sa vad cum imi sta. Acum nu vreau sa il mai dau jos...imi place cum arata.Imi place ca ma simt bine cu el.
e un raspuns sincer...nu inteleg la ce raspuns va asteptati.
tin mine ca in clasa a 9 a, mi-am promis ca dupa ce fac 18 ani imi dau pierce...si dupa bac mi-am pus pierce. Am fost si sunt bucuroasa...imi place.
in ureche pt mine nu inseamna pierce....am si eu 5...
pt noi intrebarea ta e precum as intreba eu pe un fumator: de ce fumezi? Numai ca la noi nu creeaza dependenta

din moment ce inca il porti se numeste dependenta.... si pana la urma de unde nevoia asta de "impodobire"... te face un pirs mai misto.. mai cool.. iti da incredere in tine? ca pana la urma e doar o bucata de metal...

Offline raven

• carismatica...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #122 on: January 02, 2007, 12:17:08 am »
nu e dependenta mai....pt k sunt constienta ca va trebui sa il dau jos knd ma voi angaja undeva unde e necesar sa il dau jos...si nu ma deranjeaza...
de ce impodobire? pt mine  e ca o bijuterie: ca un inel purtat pe deget, ca un cercel in ureche...imi place cum arata..
incredere? nu cred ca are nici o legatura

Offline moonbaby

• General
  • *
  • metalhead member
« Reply #123 on: January 02, 2007, 02:05:15 am »
de ce piersi? personal mi i-am pus intr-un moment al vietii in care voiam sa-mi marchez apartenenta la o anumita subcultura, pe de o parte, si lipsa totala de apartenenta la mainstream, pe de alta (pe vremea aia nu erau atat de raspanditi ca azi). si nu doar ca ma simteam altfel decat majoritatea oamenilor cu ei, ci am convingerea ferma ca eram, altfel nu-mi explic toate apostrofarile pe care le-am incasat pe strada.

cat despre situatia actuala, nu i-am dat jos pe toti pt ca toata lumea se astepta de la mine sa o fac si pt ca traiesc intr-un mediu rigid si cenusiu cu care nu tin sa ma contopesc (cel putin nu total).

acuma, pt cei tentati sa-mi explice pe larg cat de puerila sint si cum ar trebui sa incerc sa ies in evidenta prin altceva, le sugerez sa mediteze nitel asupra chestiuni dintr-o perspectiva semiotica si sa nu uite ca hainele alese au mai multe functii, printre care si pe cea de a comunica societatii in care traim cine sintem, ce statut avem etc etc.
always outnumbered, never outgunned

Offline annutza999

• Maior
  • *
  • metalhead member
« Reply #124 on: January 02, 2007, 11:40:25 am »

cat priveste pierceurile, fiecare face ce vrea....eu is curioasa cu ce fel de mentalitate am intrat in UE

hmmm, ai dreptate, fiecare face ce vrea. poarta ce vrea, cum vrea. mentalitate? hmm adica daca eu nu as fii de acord cu pierceingurile as fii inapoiata? am zis, chiar nu ma deranjeaza. important e sa nu ajungi ridicol.

cunosc anumite cazuri in care si-au prins piercingul de perna, i s-a blocat cercelul si nu l-a putut scoate. sunt anumite riscuri pe care eu nu vreau sa le simt pe pielea mea ca sa demonstrez lumii ce sunt si cum sunt. eu sunt multumita de mine ( aproximativ ). unii isi fac din teribilism, criza de personalitate, timiditate, estetica ( dar si de aici poti trage concluzii ). oricum e treaba voastra,  nu judec oameni ca si-au facut paru` rosu-albastru, ca au n cercei in fund, limba, urechi. faceti ce vreti cu corpul vostru ca d-aia aveti libertate. si eu am vrut sa-mi pun in limba, si am vorbit cu doctorita mea de familie si pana la urma m-a facut sa ma razgandesc. nici eu nu stiam de ce mi-l fac.ma minteam singura ca este de estetica.

si hai sa terminam discutia ca vad ca s-au simtit anumite persoane care nici macar nu aveau de ce, si nu ma mai obosesc sa mai repet. s-a inteles gresit? asta e. e mai greu ptr mine sa-mi spun parerile in scris.

« Last Edit: January 02, 2007, 01:22:11 pm by raven »

Offline raven

• carismatica...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #125 on: January 02, 2007, 11:47:36 am »
stai calma ca in ridicol nu dau, pt k nu ma atrag pierceurile puse in zone extreme  ;) in zone mai putin stiute...
si sunt sigura ca dupa cel in limba m-as opri....defapt nici nu stiu daca imi voi da in limba, inca ma mai gandesc  ;)

Offline annutza999

• Maior
  • *
  • metalhead member
« Reply #126 on: January 02, 2007, 11:51:13 am »
oricum, sa-l porti sanatoasa piercingul din spranceana. si bafta la alegere, daca-ti pui sau nu  ;)

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #127 on: January 02, 2007, 12:23:54 pm »
Bai, deci, in limba, parca mi-as pune si io unul.......  8)

Offline raven

• carismatica...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #128 on: January 02, 2007, 12:28:23 pm »
nu ai tupeu  ::)  ;D

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #129 on: January 02, 2007, 12:47:54 pm »
sau......

Offline ex_p.o.w.

• Capitan
  • *
« Reply #130 on: January 02, 2007, 12:50:01 pm »
Daca ar ateriza personajul asta langa mine, cred ca m-as reapuca de baut....  ;D  Brrrrrrrrrrr
ex_p.o.w., you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline raven

• carismatica...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #131 on: January 02, 2007, 12:51:58 pm »
crema tot nu ai tupeu  :D

Offline AlexC

• General
  • *
  • This is my personal text.
    • http://alexc86.deviantart.com/
« Reply #132 on: January 02, 2007, 06:30:09 pm »
Cand vine vb de piersuri ar trebui sa se tine consideratie si fata de ce zic altii. Am vazut pierceuri care arata bine si unele care aratau super nasol. Cele din limba mi se pare ca au un aspect interesant, dar mare grija cand si partenerul are unul sa nu se amestece :P
"When angels go bad, they go worse than everyone else"

Offline mecare

• The Laughing Corpse
  • General de Brigada
  • *
« Reply #133 on: January 02, 2007, 07:25:58 pm »
Cand vine vb de piersuri ar trebui sa se tine consideratie si fata de ce zic altii. Am vazut pierceuri care arata bine si unele care aratau super nasol. Cele din limba mi se pare ca au un aspect interesant, dar mare grija cand si partenerul are unul sa nu se amestece :P

Ha...cunosc cazuri ..si nu a iesit prea bine ..

Offline marc_devil

• Maior
  • *
  • metalhead member
« Reply #134 on: January 02, 2007, 08:18:10 pm »
pei si io am avut pirs in spranceana... :( dar din cauza unor ¨jocuri¨ ku pretena am ramas doar ku o mica cicatrice.. :(
 in limba e misto..cica evidenteaza sarutu ::)...si e cam dureros!!
marc_devil, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #135 on: January 02, 2007, 08:27:25 pm »
Da, nu cocleste in functie de pHashul salivei..........   ???  intreb si io, nu dau cu parul....

Offline blackswan

• Maior
  • *
  • metalhead member
« Reply #136 on: January 02, 2007, 08:36:42 pm »
nu cocleste bre nica :))
mie imi ramane mancare pe bila de jos si tre sa o curat des  ;D
cica nu e normal sa fie asa...da ...:-"

Offline raven

• carismatica...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #137 on: January 02, 2007, 08:45:23 pm »
ce sa cocleasca, daca e material medicinal...fier...  ???
si nu doare daca ti-l da cineva care se pricepe, numai ca in unele cazuri se umfla 2 zile

Offline marc_devil

• Maior
  • *
  • metalhead member
« Reply #138 on: January 02, 2007, 08:47:29 pm »
nu cocleste bre nica :))
mie imi ramane mancare pe bila de jos si tre sa o curat des  ;D
cica nu e normal sa fie asa...da ...:-"

si daca bei alcool..ceva,tarie...tot nimik?
aha...si cum se curata pirsu din limba...cu periuta de dinti ??? ;D ;D

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #139 on: January 02, 2007, 08:55:40 pm »
da cu periuta de dinti. eu oricum ma spalam pe limba cu periuta, pt ca e mult mai igienic tinand cont ca nu doar in masele raman resturi si bacterii ;)

piercul in limba e in general din titan, otel chirurgical sau aliaj. nu se oxideaza, nu reactioneaza la magneti (aviz amatorilor ;) ), n-are nimic. eu am de 2 ani si sunt bine merci. normal ca se umfla un pic la inceput, dar in 2-3 zile trece. si evident, trebuie pus de cineva care se pricepe. cu manusi, ace sterile, anestezic etc. costa, e drept. dar cu toata seriozitatea, cu asa un pierce nu e de joaca. daca il vrei, faci eforturi pt el. si nu, nu e normal sa-ti ramana mancare pe el si alte rahaturi din astea. ar trebui sa nici nu il simti. never. eventual altii, dar sa nu o dam in diverse  ;D

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #140 on: January 02, 2007, 09:35:47 pm »
eu as face piersu de limba din kevlar.. la ce "metalheazi" avem pe aci....  :-\

acest post nu are conotatii sexuale si misogine... doar vi se pare voua!  ::)

p.s. daca am un magnet.. bine "dosit" ce se intampla???  ;D
« Last Edit: January 02, 2007, 09:37:06 pm by nobody »

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #141 on: January 02, 2007, 09:40:09 pm »
nobody, citeste cu atentie ce am scris inainte. nu-mi place sa citez din mine. titanul si otelul chirurgical nu reactioneaza la magneti ;) am auzit de prea multe ori replica aia oricum... porcilor!  ;D

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #142 on: January 03, 2007, 12:28:08 am »
nobody, citeste cu atentie ce am scris inainte. nu-mi place sa citez din mine. titanul si otelul chirurgical nu reactioneaza la magneti ;) am auzit de prea multe ori replica aia oricum... porcilor!  ;D

ati vrea voi feteleee... sa aveti o scuza... ;)

barbatii ie porci cu magneti inutili... 8)

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #143 on: January 03, 2007, 12:33:25 am »
concluzia e absolut fabuloasa =))

dar sa revenim la pierce-uri. eu mai vreau sa-mi pun unul mai vizibil, acuma e doar o chestie de timp. nush daca e dependenta sau nu, ideea e ca vreau sa incerc. daca nu-mi place, il scot. simple as that ;)

Offline Aliath

• Satan Himself
  • General de Brigada
  • *
« Reply #144 on: January 03, 2007, 12:36:13 am »
Si daca iti place presupun ca iti vei mai pune unul ... daca o sa iti placa si ala iti mai pun inca unul ... si tot asa ... corect?
Quote from: Nobody
hai la lucru... forumul are nevoie de voi..

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #145 on: January 03, 2007, 12:39:07 am »
nope, not really. nu vreau sa ajung ridicola. poate imi mai fac niste gauri prin urechi, dar mai mult nu. deocamdata nu am nici un pierce vizibil (4 cercei intr-o ureche, come on.. nici nu se vad). ideea era ca e mai convenabil pierce-ul decat alta forma de body art, gen tatuaje. care nu se scot chiar asa usor. si eu de fapt la tatuaj visam si inainte de primu pierce, dar am zis ca daca peste 5 ani imi vine mintea la cap (na, bucurati-va, recunosc ca e ceva ce vreau acum! poate sunt puerila... asta e...  ::)), sau, mai degraba, ma plictisesc de el ce fac. asa un pierce, e un moft. ok. dar imi permit... e un cadou personal. that's all.

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #146 on: January 03, 2007, 12:49:52 am »
cine decide care este granita dintre ridicol... si normal.. ( doar un moft ? )
parerea mea este ca daca simti nevoia unui pirs mai "in evidenta" nu vrei decat sa iesi mai mult tu in evidenta... de ce?
asta e o intrebare la care nu-mi permit sa raspund...  ;)

deci eu cred ca pirsurile ie bune.. de admirat la altii..  apropo fetelor chiar le sta bine... daca e facut cu gust.. da la guzgani ... pardon .. "domni"... nu am nimic impotriva dar nici in comun...

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #147 on: January 03, 2007, 12:52:47 am »
bai, eu nu vreau sa ies in evidenta. asta pot sa o spun cu toata sinceritatea. si cine ma cunoaste, stie chestia asta. nu intru in detalii ca n-are sens. am zis moft in sensul de cadou. whatever. nu am cum sa explic cuiva care este impotriva. sau care nu se simte atras de asa ceva. ideea e ca nu are nicio legatura cu faptul ca simt nevoia de atentie. chiar deloc. poate dimpotriva...  ::)

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #148 on: January 03, 2007, 12:55:37 am »
bai, eu nu vreau sa ies in evidenta. asta pot sa o spun cu toata sinceritatea. si cine ma cunoaste, stie chestia asta. nu intru in detalii ca n-are sens. am zis moft in sensul de cadou. whatever. nu am cum sa explic cuiva care este impotriva. sau care nu se simte atras de asa ceva. ideea e ca nu are nicio legatura cu faptul ca simt nevoia de atentie. chiar deloc. poate dimpotriva...  ::)

da.. o sa-mi bag un cui de 6 in buza de jos in speranta ca n-o sa se mai uite lumea asa de mult la mine... ;)
eu nu sunt impotriva.. doar incerc sa inteleg fenomenul.. atat...

Offline Aliath

• Satan Himself
  • General de Brigada
  • *
« Reply #149 on: January 03, 2007, 12:58:26 am »

da.. o sa-mi bag un cui de 6 in buza de jos in speranta ca n-o sa se mai uite lumea asa de mult la mine... ;)

Ptr afacerea asta te sponzorizez eu!  ;D
Si de ce zici ca fetelor le sta bine cu pierce si baietilor nu? Asta chiar nu pot sa mi-o explic ...

METALHEAD Forum

« on: »