Linked Events

• Amon Amarth si As I Lay Dying la Arenele Romane: November 19, 2011

Author Topic: Amon Amarth + As I Lay Dying - 19 noiembrie Arenele Romane, Bucuresti  (Read 5177 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline roadrunner

• Locotenent
  • *
Re: Amon Amarth + As I Lay Dying - 19 noiembrie Arenele Romane, Bucuresti
« Reply #100 on: November 20, 2011, 10:51:41 pm »
din pacate tre sa-i dau dreptate maxima lu animaloo cu ce spunea de curand... pai cum sfintenia mea sa te plangi frate ca se fumeaza la un concert de metal extrem?! si o zic ca nefumator, unul ce n-a pus in viata lui tutun in gura.

Poate nu te-ai prins, da nu s-a plans nimeni de fumatori, ci de faptul ca nu se putea RESPIRA in cort ptr ca nu exista niciun fel de aerisire. E o diferenta intre cele doua chestii.
roadrunner, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
    • http://www.usurper.ro/
« Reply #101 on: November 21, 2011, 07:46:35 am »
@satanu si Oana
pe cronicar il cheama Anubis92 ... pe bune va puneti intrebari? q13 cum a fost si aia la sodom " au cantat piese mai noi ca Outbreak of evil "
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
http://www.usurper.ro/
https://www.facebook.com/RomanianThrashMetalClub

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: November 21, 2011, 07:46:35 am »

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #102 on: November 21, 2011, 07:59:36 am »

Offline Magus Caligula

• The Woodcutter
  • Capitan
  • *
« Reply #103 on: November 21, 2011, 10:09:01 am »
@ pwnzar -  a3 parca tu m-ai infierat cu manie dupa D666 ( urcat pe scena , late agatate-n bas , etc ).
Bocanci dupa ceafa am luat si io  q5
Nr. 41 , daca nu ma insel .
Rhaegar fought valiantly.
Rhaegar fought nobly.
Rhaegar fought honorably.
And Rhaegar died.

Offline Promusic Prod.

• Maior
  • *
« Reply #104 on: November 21, 2011, 11:13:38 am »
Amon Amarth - As I Lay Dying - SepticFlesh – 19.11.2011

Referitor la intarzierea de 30 de minute cu care s-a facut accesul la concertul de la Arenele Romane, organizatorul doreste sa faca urmatoarele precizari:

La orele 19.00 (ora anuntata pentru accesul publicului) zona din fata intrarii era o masa compacta (si impresionanta) de public dornic sa se inceapa accesul in arena.

Tour managerul formatiilor (persoana care poate trece peste programul prezentat de catre organizator) a decis ca intrarea sa se decaleze cu 30 de minute, in timp ce formatia SepticFlesh va urca pe scena, iar controlul sa se faca foarte amanuntit de catre persoanele din echipa de securitate, astfel incat publicul sa nu intre cu obiecte interzise care ar putea cauza incidente neplacute in timpul show-uluii Amon Amarth, asa cum s-a intamplat la concertele precedente din cadrul turneului. Aceasta decizie a fost neinspirata, dar a trebuit respectata atat de organizator, cat si de echipa responsabila de securitate.
Pentru ca publicul sa poate intra cat mai rapid au fost deschise inca doua porti pentru accesul general, dar din pacate au existat si persoane care nu au reusit sa participe la recitalul grecilor de la SepticFlesh.

Intr-un interviu acordat pentru Metalfan.ro, Sotiris Anunnaki, chitarist si membru fondator al grupului elen a mentionat: ”Din moment ce suntem doar in deschidere in cadrul turneului Amon Amarth, e clar ca timpul nostru va fi limitat.” Chiar daca timpul a fost limitat formatia si-a facut datoria cu succes si cu siguranta ca interesul fata de ea a crescut considerabil.

Ne cerem scuze celor care au dorit sa fie prezenti la recitalul SepticFlesh de la primele acorduri si le promitem ca acestia vor reveni in Romania intr-un concert in calitate de headlineri.

In mod sigur redactorii si toti cei care au participat la eveniment vor diseca in amanunt acest concert, asa ca pana la urmatoarea intalnire cu Amon Amarth in Romania nu ne ramane decat sa va uram “Mult noROCK si chef de ROCK!” si va multumim ca ati fost prezenti la un show de exceptie!

PM & MR Crew
Promusic Prod., you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #105 on: November 21, 2011, 12:08:51 pm »
cand septic flesh canta in padure si nu mai e nimeni p'acolo, ce sunet scoate?
« Last Edit: November 21, 2011, 12:10:18 pm by Überschwein »

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #106 on: November 21, 2011, 02:34:38 pm »
oare cand septic fles canta ii pandure singuri, ior placea si lui porc?
zzzzzen
plm

Offline skorpiklaani

• Locotenent
  • *
  • I'm not cynical, just experienced.
    • solutii web si consultanta
« Reply #107 on: November 21, 2011, 03:29:10 pm »
Tour managerul formatiilor (persoana care poate trece peste programul prezentat de catre organizator) a decis ca intrarea sa se decaleze cu 30 de minute, in timp ce formatia SepticFlesh va urca pe scena, iar controlul sa se faca foarte amanuntit de catre persoanele din echipa de securitate, astfel incat publicul sa nu intre cu obiecte interzise care ar putea cauza incidente neplacute in timpul show-uluii Amon Amarth, asa cum s-a intamplat la concertele precedente din cadrul turneului. Aceasta decizie a fost neinspirata, dar a trebuit respectata atat de organizator, cat si de echipa responsabila de securitate.

OK. Daca e asa atunci de ce nu a inceput evenimentul la ora 20:00? Cand au inceput sa cante Septic Flesh, cati oameni erau in sala, 5?...
Ne cerem scuze celor care au dorit sa fie prezenti la recitalul SepticFlesh de la primele acorduri si le promitem ca acestia vor reveni in Romania intr-un concert in calitate de headlineri.

Cum poti sa-mi spui: imi cer scuze ca nu ai vazut concertul, iti promit ca o sa mai vina Septic alta data si o sa fie headliner? Imi platesti tu biletul atunci? mi se pare o neobrazare incredibila! Si bine ca e headliner, asa SIGUR apuc sa ii vad si nu mai stau pe la usi. Am venit pe la 18:40, am intrat dupa ce am stat o ora si ceva in frig ca sa aud cum spun cei de la Septic "Once again, we are Septic Flesh, thank you Bucharest". Super tare, ce sa zic, cum mi-am permis sa imi doresc sa ii vad de la prímele acorduri?! Ce nesimtire din partea mea, imi cer scuze.

Bine, am lamurit-o si p'asta, n-ati fost voi de vina, ca de obicei. Dar ia mai spune-mi cum e treaba cu aerisirea in cortul ala? Stiu, stiu, roacerul e trv cvlt si nu poate sa nu fumeze la concert ca nu merge cu datul din cap. Mie mi se pare corect sa existe o ventilatie! Ca sa cer ca si fumatorii sa respecte nefumatorii mi se pare absurd.  Adica un nefumator poate sa mearga si intr-un bar unde se fumeaza la greu, poate sa si manance cu fumul in nas, dar un fumator sa mearga undeva la nefumatori, sau intr-un loc unde nu se fumeaza?! Blasfemie!

A, si o intrebare asa putin retorica si in general Ce era cu jocul ala de lumini la As I Lay Dying? Pur si simplu nu puteam sa mai tin ochii deschisi si am vazut ca e o chestie "normala" si la alte concerte. De ce oare ? (nu intreb ironic) Am vazut ca si pe langa mine, oamenii isi fereau ochii, mi se pare foaarte aiurea, la concert cu ochii inchisi, la fel de bine poti sta acasa.
skorpiklaani, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #108 on: November 21, 2011, 03:48:06 pm »
Adica un nefumator poate sa mearga si intr-un bar unde se fumeaza la greu, poate sa si manance cu fumul in nas, dar un fumator sa mearga undeva la nefumatori, sau intr-un loc unde nu se fumeaza?! Blasfemie!

nu e vina fumatorilor ca nu sunt localuri pentru nefumatori. oricum, chiar daca ar fi, ar fi goale, ca nu va convine: va bagam in lagare, va marginalizam, ca voi vreti DINCOLO! IN ALALALT! acolo de ce se fumeaza?! ca voua acolo va place! etc...

www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline John_OttO

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #109 on: November 21, 2011, 03:54:17 pm »
Asta cu fumatul nu m-a deranjat niciodata decat cand mai statea cate unu si fuma in mijlocul pitului,eventual si cu o bere in mana si apoi daca-i scapa berea pe jos tot el se uita la tine urat.

Offline skorpiklaani

• Locotenent
  • *
  • I'm not cynical, just experienced.
    • solutii web si consultanta
« Reply #110 on: November 21, 2011, 04:23:23 pm »
nu e vina fumatorilor ca nu sunt localuri pentru nefumatori. oricum, chiar daca ar fi, ar fi goale, ca nu va convine: va bagam in lagare, va marginalizam, ca voi vreti DINCOLO! IN ALALALT! acolo de ce se fumeaza?! ca voua acolo va place! etc...

Hell9level-ule, mai citeste o data, ca n-ai inteles. E vorba sa se ventileze, sa putem si noi sa respiram.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #111 on: November 21, 2011, 04:24:16 pm »
Adica un nefumator poate sa mearga si intr-un bar unde se fumeaza la greu, poate sa si manance cu fumul in nas, dar un fumator sa mearga undeva la nefumatori, sau intr-un loc unde nu se fumeaza?! Blasfemie!

Asta-i text din anii '80, nu te supara, nu de acum, cand eu ca fumator trebuie sa stau in frig, in canicula, trebuie sa strabat ditamai distantele si sa fut un cacalau de timp pentru o tigara, ca imparatia nefumatorilor e tot mai extinsa si mai salbatica. Si m-as putea obisnui si cu ideea asta, daca nu m-ar framanta o alta: pana la urma eu aduc venituri la buget mult mai mari decat un nefumator si tot eu sa ma ascund, cand ar trebui sa primesc titlul de cetatean respectabil pentru acest motiv?? :)

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline roadrunner

• Locotenent
  • *
« Reply #112 on: November 21, 2011, 04:38:09 pm »
Pff cum ati ajuns iar voi la fumatori vs nefumatori? Ca nu asta era problema. Ci faptul ca nu era pic de ventilatie acolo si dupa 3h de concert imi doream sa fiu liliac sa ma pot ghida dupa ultrasunete ca de vazut nu se mai vedea mare lucru de la atata fum.

Offline Iisus Hristos

• moldo-ruochier imputit
  • Colonel
  • *
« Reply #113 on: November 21, 2011, 04:55:45 pm »
uai conte, gandeste-te ca in ultimii ani sume uriase din bugetu de stat au fost bagate-n construiri de biserici si catedrale, acolo unde lumea sa ma poata venera pe mine (:D), chestie care nu cred ca tre sa mai amintesc cat de neconstitutionala este.
uite un motiv sa te "ascunzi" ca fumator, framantat fiind de propria-ti constiinta, stiind ca cu cat fumezi mai mult cu atat in Romanica se construiesc mai multe biserici, alea pe care tu probabil iti doresti sa le arzi. ;D

real men prefer men! only gays like girls!

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #114 on: November 22, 2011, 05:52:20 pm »
Hell9level-ule, mai citeste o data, ca n-ai inteles. E vorba sa se ventileze, sa putem si noi sa respiram.

mai citii. tot de mancat si de baut cu fum in nas intelesai. plm...

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #115 on: November 22, 2011, 05:59:36 pm »
Asta-i text din anii '80, nu te supara, nu de acum, cand eu ca fumator trebuie sa stau in frig, in canicula, trebuie sa strabat ditamai distantele si sa fut un cacalau de timp pentru o tigara, ca imparatia nefumatorilor e tot mai extinsa si mai salbatica. Si m-as putea obisnui si cu ideea asta, daca nu m-ar framanta o alta: pana la urma eu aduc venituri la buget mult mai mari decat un nefumator si tot eu sa ma ascund, cand ar trebui sa primesc titlul de cetatean respectabil pentru acest motiv?? :)

tot nefumatoru` traieste din acciza mea.

Offline Promusic Prod.

• Maior
  • *
« Reply #116 on: November 24, 2011, 03:25:42 pm »
S-ar zice ca in ultima vreme viata mea s-a mutat in salile de concert; nu ca m-as plange, dar trebuie sa constat, a nu stiu cata oara, ce aglomerata e luna noiembrie – si nu s-a terminat inca... In jurul orelor 19, la intrarea in Arenele Romane e agitatie mare, mai ales ca unii oameni, cei mai inflacarati fani Amon Amarth, asteapta, in ciuda frigului crunt, de aproape o ora, sperand sa ajunga cat mai aproape de trupa preferata. N-am mai regasit demult atata lume aici, asa ca ma bucur cand ma gandesc la un cort plin si in continua miscare. Mai ales ca i-am mai vazut pe vikingi si stiu ce show pot face. Din pacate insa, prima parte a serii nu se desfasoara asa cum ar trebui, caci din multi rateaza prima trupa, Septicflesh, desi tineau s-o vada in mod deosebit. Luand legatura ulterior cu organizatorul, voi afla urmatoarele: tour manager-ul, peste a carui decizie nu se putea trece, a impus intarzierea considerabila a accesului publicului, pastrand insa programul serii aproape nedecalat. Aceasta umbra va pluti pana la sfarsit deasupra unui eveniment cat se poate de reusit in ceea ce priveste trupele, atmosfera si sunetul.

Citeste toata cronica la: http://www.maximumrock.ro/live_Amon_Amarth_As_I_Lay_Dying_Septicflesh__19.11.2011_Arenele_Romane.php

Offline MegaTherion

• Sergent
  • *
« Reply #117 on: December 13, 2011, 07:11:23 pm »
Am fost viking1 si a fost super....mai putin magaria pe care au facut-o cei de la organizare si din cauza carora cei mai multi am pierdut Septicflesh (inclusiv eu;am prins doar ultimele 2 melodii).:((
In orice caz, Amon Amarth au rupt rockon1....Geniali tipii!!!!
MegaTherion, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

METALHEAD Forum

« on: »