Linked Events

• Fates Warning - Jukebox, Bucuresti: March 21, 2012

Author Topic: Fates Warning la Bucuresti: 21 martie 2012  (Read 1100 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Promusic Prod.

• Maior
  • *
Fates Warning la Bucuresti: 21 martie 2012
« on: January 11, 2012, 07:51:05 pm »
Formatia americana de progressive metal FATES WARNING va ajunge pentru prima data in Romania in cadrul turneului european din luna martie 2012. Concertul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 21 martie 2012 in Jukebox Club din Bucuresti.

Pagina de FACEBOOK a evenimentului se poate accesa la: http://www.facebook.com/events/166131073490945/?context=create

Fates Warning este una din acele formatii care au avut curajul sa combine dragostea pentru Rush cu cea pentru Iron Maiden si Judas Priest, dand nastere unui stil original - metalul progresiv.
Americanii sunt considerati "parintii fondatori" ai genului, alaturi de Dream Theater si Queensryche. 

Bilete:

Biletele se pot achizitiona, incepand cu data de 12.01.2012, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu formatia Fates Warning. Cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro  (subiect: meet & greet Fates Warning) cu numele complet din buletin.
68 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 20 martie 2012
75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 21 martie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

PM & MR Crew
« Last Edit: January 12, 2012, 02:15:39 pm by Vacarone »
Promusic Prod., you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Crimsonian

• General de Brigada
  • *
Re: Fates Warning la Bucuresti: 21 martie 2012
« Reply #1 on: January 11, 2012, 08:34:17 pm »
Asta e chiar o surpriza placuta!

Get out, you miserable dog!

www.newedunow.ro

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: January 11, 2012, 08:34:17 pm »

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #2 on: January 11, 2012, 08:37:22 pm »
nu vedeam chestia asta venind deci surpriza e mare si megaultraplacuta! d'abia astept

Offline Promusic Prod.

• Maior
  • *
« Reply #3 on: January 13, 2012, 02:58:05 pm »
In deschiderea concertului din 21 martie de la Bucuresti una sau doua formatii romanesti vor urca pe scena alaturi de formatia Fates Warning.

Asteptam propunerile publicului iar acestea vor fi analizate si discutate cu managementul formatiei americane.

PM & MR Crew

Offline Promusic Prod.

• Maior
  • *
« Reply #4 on: January 25, 2012, 06:52:29 pm »
Noi iti platim biletul pentru concertul Fates Warning de la Bucuresti!
Cumpara un bilet la concertul de la Bucuresti ce va avea loc pe data de 21 martie, trimite numele tau si seria biletului la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: Fates Warning) si poti fi una dintre cele 5 persoane carora noi le platim (returnam banii pe) biletul de concert!

Oferta este valabila pentru biletele achizitionate pana la data de 10 februarie 2012 si pentru biletele achizitionate pana in acest moment!

Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/fateswarning
Pagina de FACEBOOK a evenimentului se poate accesa aici: http://www.facebook.com/events/166131073490945/?context=create

Bilete:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI. ) la urmatoarele preturi:
58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu formatia Fates Warning. Cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro  (subiect: meet & greet Fates Warning) cu numele complet din buletin si codul de bare al biletului.
75 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 21 martie 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

PM & MR Crew

Offline Promusic Prod.

• Maior
  • *
« Reply #5 on: February 09, 2012, 01:02:46 pm »
Fates Warning - 21.03.2011 / Bucuresti

Offline Promusic Prod.

• Maior
  • *
« Reply #6 on: February 20, 2012, 09:45:43 pm »
Achizitioneaza acum ultimele bilete la pretul promotional (58 lei) pentru acest concert. Dupa epuizarea acestora biletele se pot achizitiona la pretul de 68 lei iar in ziua evenimentului acestea au valoarea de 75 lei.

PM & MR Crew

Offline Promusic Prod.

• Maior
  • *
« Reply #7 on: March 19, 2012, 04:21:49 pm »
Program:

19.30: Open Doors
20.00 - 20.15: Meet & Greet (doar pentru persoanele castigatoare)
20.00 - 21.00:  Voices Of Silence
21.00 - 21.30: Change over
21.30 - …: Fates Warning

Bilete:

Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI. ) la urmatoarele preturi:
58 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu formatia Fates Warning. Lista castigatorilor se poate accesa AICI.

PM & MR Crew

Offline Sylar

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #8 on: March 19, 2012, 05:59:56 pm »
Fates Warning este una din acele formatii care au avut curajul sa combine dragostea pentru Rush cu cea pentru Iron Maiden si Judas Priest, dand nastere unui stil original - metalul progresiv.
Americanii sunt considerati "parintii fondatori" ai genului, alaturi de Dream Theater si Queensryche. 

Parinti fondatori al genului progresiv? Dar King Crimson ce naiba sunt? Bunicii? N-ar strica sa studiati istoria muzicii inainte de a face asa afirmatii.
« Last Edit: March 19, 2012, 06:00:35 pm by Sylar »
When Chuck Norris had surgery, the anesthesia was applied to the doctors.

Offline Tepes

• Capitan
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #9 on: March 19, 2012, 06:03:47 pm »
Parinti fondatori al genului progresiv? Dar King Crimson ce naiba sunt? Bunicii? N-ar strica sa studiati istoria muzicii inainte de a face asa afirmatii.

se referea probabil la metalul progresiv; ceea ce e corect  :)
Let the internet keyboard warriors rant for they know not what they type :)

Offline twisted_vikki

• Glamăr împuţit
  • Maior
  • *
« Reply #10 on: March 21, 2012, 11:11:56 am »
Concertul din Budapesta a fost mega reusit! Distractie faina pentru cei care merg la Bucuresti!
Have you seen Jesus anywhere?
No... I haven't. I thought he was with you!

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #11 on: March 21, 2012, 11:31:17 am »
se pare ca za plailist va fi :

Disconnected Part 1 - One
Life in Still Water
A Pleasant Shade of Gray, Part III
Outside Looking in
Down to the Wire
Heal Me
Still Remains
Another Perfect Day
The Ivory Gate of Dreams: IV. Quietus
A Pleasant Shade of Gray, Part XI
The Eleventh Hour
Point of View
Through Different Eyes
Monument

Encore:
At Fates Hands
Eye to Eye

good enough! cam d'abia astept treaba :)

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #12 on: March 22, 2012, 10:13:12 am »
kumfu?
(vreau opinii de la participanti, nu de la organizatori, no offense ;D )

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline morpheusro

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #13 on: March 22, 2012, 01:16:10 pm »
Mie mi-a placut tare mult. S-a auzit bine, au cantat si piese noi si piese vechi, o trupa excelenta, de "nisa", cum spune un prieten. Progresiv de exceptie. O trupa in forma care a cantat asa cum ma asteptam, fara greseala.

Chiar daca au inceput mai tarziu macar au fost oferite explicatii pentru intarziere dand dovada de un comportament civilizat, nu ca la OPETH unde am inghetat bine afara si incepusem sa ma intreb dupa 3 ore de intarziere la ce mai stau acolo iar explicatiile n-au fost oferite.

Nota 10 din partea mea.
morpheusro, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Promusic Prod.

• Maior
  • *
« Reply #14 on: March 22, 2012, 02:06:28 pm »
Nu s-a inceput mai tarziu, s-a respectat programul LA MINUT!!!!!!!!!!!!!!:
Programul anuntat:
19.30: Open Doors
20.00 - 21.00:  Voices Of Silence
21.00 - 21.30: Change over
21.30 - …: Fates Warning

Publicul a intrat la 19.30, iar pana la ora 21.30, cand trebuia sa urce Fates Warning pe scena, organizatorii i-a asteptat pe Voices Of Silence care au avut o problema cu masina de traseul Cluj-Bucuresti si nu au putut ajunge in timp util. Acestia au ajns doar la 21.00 si au cantat in cele din urma dupa Fates Warning.  Un amplu comunicat va veni in aceasta zi.

Va multumim

PM & MR CRew

Offline Promusic Prod.

• Maior
  • *
« Reply #15 on: March 22, 2012, 11:06:37 pm »
Miercuri, 21 martie 2012, a avut loc la Jukebox Venue din capitala o adevarata lectie de muzica prog / power cu doua formatii foarte indragite. Daca FATES WARNING - atractia principala a serii - sunt considerati "parintii fondatori" ai genului, alaturi de Dream Theater si Queensryche, la capatul opus, VOICES OF SILENCE - formatia invitata sa deschida acest eveniment - este o trupa clujeana care, desi s-a infiintat in 1994 la Cluj-Napoca, a renascut in 2012 cu o componenta extinsa, care il include pe Dudu la voce si pe Ercsey-Ravasz Ferenc la claviaturi, revenit dupa o pauza de cativa ani in care a fost stabilit in SUA.

Evenimentul de la Bucuresti a avut parte si de un eveniment mai putin placut: o parte din membrii formatiei Voices Of Silence, impreuna cu echipamentul acestora, au suferit un accident pe traseul Cluj-Bucuresti si au ajuns la Bucuresti abia la ora 21.00 cand formatia trebuia, conform programului, sa incheie recitalul, astfel ca organizatorii au fost nevoiti sa amane recitalul clujenilor dupa show-ul celor de la Fates Warning.

Americanii de la Fates Warning au venit cu chef de cantat si acest lucru s-a observat pe tot parcursul recitalului. Comunicarea cu publicul a fost excelenta iar feedback-ul celor prezenti pe masura, implicandu-se si cantand alaturi de formatie de la prima pana la ultima piesa.
Tobarul desculţ Bobby Jarzombek (ce a trecut prin Iced Earth şi Rob Rock, colaborator actual al lui Rob Halford şi Sebastian Bach) a dat o culoare aparte formatiei fiind unul dintre cei mai aclamati artisti de pe scena.
Cu siguranta Ray Alder & Co meritau un public mai numeros, insa inimile celor prezent au batut cat pentru o sala de 1000 de spectatori.

Setlist-ul Fates Warning a fost urmatorul:
Disconnected Part 1 - One
Life in Still Water
A Pleasant Shade of Gray, Part III
Outside Looking in
Down to the Wire
Heal Me
Still Remains
Another Perfect Day
The Ivory Gate of Dreams: IV. Quietus
A Pleasant Shade of Gray, Part XI
The Eleventh Hour
Point of View
Through Different Eyes
Monument

Bis:
At Fates Hands
Eye to Eye

Dupa recitalul Fates Warning o parte din cei care si-au achizitionat bilete in avans au avut parte de un meet & greet unde s-au dat autografe, s-a discutat cu membrii formatiei si s-au facut poze.

Chiar daca majoritatea publicului s-a grabit sa prinda ultimul metrou, cei care au ales sa-i asculte pe Voices Of Silence si sa-i sustina au fost placut surprinsi de un recital ce a adus in atentia celor prezenti cateva piese din repertoriul acestora, dar si cateva cover-uri cantate intr-o maniera inedita alaturi de cele doua piese noi din trupa: solistul vocal Dudu Isabel si claviaturistul Feri Ercsey.

Dorim sa multumim fanilor prezenti la eveniment, dar si partenerilor media care au contribuit la reusita unui eveniment care cu siguranta va ramane in memoria fanilor de sonoritati prog / power.

O ampla galerie foto de la acest eveniment se poate viziona la:  http://www.maximumrock.ro/fotografii_Fates_Warning__21.03.2012_Jukebox_Venue_Bucuresti.php

PM & MR Crew

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #16 on: March 23, 2012, 09:52:41 am »
Bai io m-am simtit misto de tot. Am ramas umpic buimac intrand si vazand ca erau cam putintei iubitori de FW, ma asteptam sa vad vro 300 asa insa nu cred c-au fost 150 de uameni. Inteleg ca trupa a fost on hold o grama' de timp, ca a trecut o eternitate de la ultimul album insa banuiam ca un nume de rezonanta lui Fates Warning o sa adune mai multi platitori. Poate lumea si-a pastrat banii pt alte concerte de anu' asta. Locatia ok, mi s-a parut ceva mai dichisita decat locurile in care se canta d'obicei metale, imi era si jena sa scrumez pe jos initial da' mi-a trecut repede :P. Treapta aia din fata scenei e enervanta, daca esti mai pigmeu tre' sa bagi stat pe varfuri la greu.

Americanii mi-au parut in super forma, treaba a mers ceas, playlistul turneului a fost respectat intocmai. Au cantat de pe toate albumele cu Alder ca frontman Parallels fiind albumul cel mai bine reprezentat cu 4 piese extrase. Ar fi fost misto sa fi prestat si ceva pe de primele 3 din perioada mea preferata FW, cea cu Arch la voce. Cica pregatesc album nou pt anu' asta chestie despre care ma roade o maaaare curiozitate. Ah, Alder a fost decent, mi-a placut cum a bagat. Publicu', desi putin de aveai loc sa tragi o hora maricica p'acolo, a fost inimos, a cantat, s-a zbantuit, d'astea.

Dpmdv a fost un eveniment reusit, ma bucur ca am vazut in sfarsit una din trupele preferate! Multam organizatorilor!

Offline Vlad

• General
  • *
« Reply #17 on: March 25, 2012, 04:09:21 am »
O galerie foto aici.
Cea mai tare formatie: AC/DC++

Best retards,

Offline Vlad

• General
  • *
« Reply #18 on: March 26, 2012, 12:54:22 pm »
O galerie foto aici.

Tot acolo sunt acum si filmari.

Offline morpheusro

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #19 on: March 26, 2012, 04:32:33 pm »

Eu zic ca au fost mai mult de o suta cincizeci de insi la concert, as estima spre trei sute, dar na, poate nu estimez eu bine.
Am citit si eu ceva de un nou album, astept curios sa vedem ce produc baetii.

Ce sa mai, un concert bun!

Bafta!

PS. Nu stiam programul exact pentru ca pe bilet nu scria nimic de o trupa in deschidere. Ma bucur atunci ca s-a respectat. Prin urmare daca se vrea se poate.
« Last Edit: March 26, 2012, 04:33:03 pm by morpheusro »

Offline jezebel

• WE ROCK!
  • Sergent
  • *
    • http://www.facebook.com/hungryforheavenband
« Reply #20 on: March 29, 2012, 01:38:10 pm »
GALERIE FOTO VOICES OF SILENCE supporting FATES WARNING.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150722441479933.415205.698199932&type=3

METALHEAD Forum

« on: »