Author Topic: Despre albume, noi, vechi, bune, proaste, la gramada....  (Read 65112 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
Re: Despre albume, noi, vechi, bune, proaste, la gramada....
« Reply #100 on: November 26, 2007, 12:53:49 pm »
The Stone (Ser) - Neke rane krvare vecno 2007 pe care-l mentionez aici, nefiind vorba decat de re-editarea primului album din 2002 Slovenska Krv. Black metal intens, complex si dens, slavic paganism. Productia destul de ok, nestralucind dar nici prea infecta, pentru un raw black. Mai multe dupa ce ma mai delectez cu el.

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #101 on: November 29, 2007, 02:10:33 pm »
Countess - Blazing Flames Of War (2007) Faceti-va un bine si castigati-va o ora din viata neascultand acest album de o sumbra si teribila plictiseala si lalaiala previzibilo-repetitiva. Pe langa faptul ca mi-a parut ca s-a apucat o trupa mai putin dotata muzical sa o carmeasca de la heavy '80's la blec, ma intreb care-i schema cu ortodoxul lor metalic negru. Caci pe albumele anterioare macar suna intr-un stil de blec cu sunet prost, repetitiv (iar), cam neinspirat., dar suna.
Una peste alta, peste 6 n-as da albumului asta pentru nimic in lume...

LE: alt material lovit de motorhead-ita cronica...
« Last Edit: November 29, 2007, 02:18:08 pm by Count Raven »

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: November 29, 2007, 02:10:33 pm »

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #102 on: December 06, 2007, 01:20:41 pm »
Mda, pana la urma nu scriu la revelatii, ci aici, pentru ca Skaldic Curse - Pathogen m-a cam plictisit. Sunt chestii misto, destule, iar baietii se pricep, fiecare pe instrumentul lui, dar lipseste ceva. Voi mai incerca, da' nu cred ca-mi schimb parerea. Astept mai multe de la albumul nou, care tre' sa aparape la inceputul anului viitor.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #103 on: December 10, 2007, 02:47:10 pm »
Art Metal:
The long-awaited Art Metal album, featuring Jonas Hellborg, Selvaganesh, the Johansson brothers and IA Eklundh, was released September 18th through Bardo Records. (See the Art Metal MySpace page for distributors)
Combining Selvaganesh's South Indian rhythm structures with Hellborg's frantic, groovy bass, IA's beefy riffs and vivid leads, Jens Johansson's virtuoso fingers and Anders Johansson's heavy beats this is something you have never heard before. Plain and simple: it's Art Metal. Don't miss.

Tracklist:

1. Muthucutpor (Hellborg/Selvaganesh/Eklundh)
2. Manirambha (Hellborg/Selvaganesh/Eklundh)
3. Nataraja (Hellborg/Selvaganesh)
4. Solitude (Hellborg/Selvaganesh)
5. The Three Princes of Serendip (Hellborg/Selvaganesh)
6. Round Metal Hat (Hellborg/Selvaganesh/Eklundh)
7. Vyakhyan - kar (Hellborg)
8. Art Metal (Hellborg/Selvaganesh/Eklundh)

In fine, nu e chiar metal, imo - nu in majoritatea timpului. Mda, jazzy, tehnic cateodata, dar nu m-a prins deloc. Pentru ca are momente cand e degeaba, moale, repetitiv. Ma rog, poate nu's eu in the right frame of mind.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #104 on: December 13, 2007, 04:00:29 pm »
Orgone - The Goliath (2007) (sar'na, conte)
E un soi de blackened death tehnic/progresiv, mi-a parut foarte misto la incepui, apoi a devenit din ce in ce mai plictisitor. Pur si simplu n-am reusit sa fiu atent la ce se intampla acolo (si nu e vorba c-ar fi extraordinar de complex, desi se vrea umpic avnatgardistic).

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #105 on: December 13, 2007, 04:06:49 pm »
Cam 80% de acord cu ce a spus mai sus Phaedrus. 20% rezida in faptul ca nu mi s-a parut chiar plicticos.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #106 on: December 13, 2007, 05:47:57 pm »
Moonfrost - Towards the Twilight Realm (2007), un black din Elvetia, care in mare mi-a placut destul de mult. Ma refer la faptul ca merge instrumentatia foarte omogen si intens, baterie buna, chiar si compozitiile sunt interesante in mare parte. Minusul intervine la niste solo-uri de chitara pe care nu le inteleg si nu le gust; destul de aiurea in opinia mea, caci dilueaza mult compozitia. Plus o productie destul de neuniforma, nu neaparat proasta, ci neinspirata.

Offline danywhy

• General de Brigada
  • *
« Reply #107 on: December 13, 2007, 10:46:38 pm »
Benedictum - Seasons of tragedy (2008)  , un heavy lucrat nu tocmai cum trebuie. Pe melodia "Burn it out" , se aude un burnout facut de-o vitezana...ceea ce nu prea se leaga cu genu' abordat de ei. Alt lucru care m-a dezamagit a fost bassu' , foarte slab si in unele piese chiar inexistent as putea spune. Vocea e cat de cat ok , da' mai tre' lucrat si-acolo. Asta e al doilea album al lor si nu prea se vad progrese , nu stiu...parca nu se leaga.

Masterstroke - Sleep (2007)  , Finlanda
Tot heavy , da' parca e o combinatie cu power. Vocea e asa cum imi place mie , putin ragusita...ceea ce-mi aduce aminte de Peavy 8) Tot la al doilea full-length sunt si ei. Bateristu' ala chiar stie sa bata , nu gluma...nu-i de mirare , vine dintr-o trupa de symphonic power metal. Solourile nu sunt foarte originale , dar nu-s nici de lepadat. Albumu' are un sunet foarte catchy , dar nu e deloc simplist. Bun , foarte bun album.
dany_bm, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #108 on: January 21, 2008, 10:21:57 am »
Warning: this topic has not been posted in for at least 30 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.

Mdeah...

Hate - Morphosis
(2008)
De-abia aparutul album al polonezilor e putin diferit de ce stiam eu despre aceasta trupa. Am ascultat, in diferite randuri, muzica polonezilor si am ajuns la concluzia ca, desi sunt materiale decente, cantate "corect", nu au vreun pic de scanteie, cel putin din punctul meu de vedere - un death oarecum aducand aminte de Vader, dar fara nimic special, cum ziceam. Albumul asta, care are ca data de aparitie 4 februarie, nu e chiar in aceeasi nota. Da, influentele Vader sunt inca acolo, dar au aparut si parti cu accente industriale (daca ne gandim bine, si Vader a cochetat/cocheteaza cu asa ceva, dar mai rar, mai putin), si bucati blackened. Albumul este destul de variat, dar parca ii lipseste vlaga. Exista pasaje chiar misto, dar putine, in rest parca e cantat doar ca sa fie... sau nush, poate nu i-am prins io firul...

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #109 on: January 30, 2008, 02:02:31 pm »
Csejthe / Ziel Bevrijd (Can) - Le Sang de l'Alliance (split 2007). Un atmospheric raw bm foarte izbutit al canadienilor (din Quebec), cu teme medieval/occult, in special cu trimitere la contesa Bathory. Elementul comun al ambelor trupe este Viingrid, tobar, chitarist, voce la Csejthe si all instruments la ZB. Pentru amatorii de gen, o recomandare solida din parte-mi.

LE: http://www.myspace.com/csejthe1560
      http://www.myspace.com/zielbevrijd
« Last Edit: January 30, 2008, 02:05:26 pm by Count Raven »

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #110 on: February 03, 2008, 12:48:29 pm »
Mda.. si a aparut noul Averse Sefira, Advent Parallax il cheama. Si a trecut pe langa mine fix cum au trecut si celelalte. Nu stiu ce nu-mi place la el, dar e ceva acolo. Mi se pare ca aduce, vag, a trupe gen KoK sau 1349, dar ii lipseste ceva, un ingredient necesar. ma rog, mai departe poate ne zice domnu' conte, ca ar fi pe felia lui teoretic...

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #111 on: February 03, 2008, 05:25:45 pm »
Cand voi pune mana pe respectivul album. Adica, cel mai curand maine.

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #112 on: February 03, 2008, 06:00:09 pm »
pe mine m'a prins tare de tot ultimu' de la sphere ( damned souls rituals)

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline credal

• Credal M'bale Abimbola Dabulamanzi Kwaku Mosi Chilongola
  • General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #113 on: February 05, 2008, 04:53:15 pm »
With Blood Comes Cleansing - Horror(2008) aparut in 22.01. Death metal amestecat cu hardcoreli. Dupa o prima ascultare nu prea ma impresioneaza albumul asta. De exemplu, partile cu voce ridicata ma dipera. Partile mai lente imi plac, cele rapide mai putin. Nu stiu ce sa zic mai mult, o sa-l mai ascult azi dar cred ca o sa-l uit destul de repede. Acum ar trebui sa fac rost si de albumul Golgotha din 2006 sa vad cam cum e fata de acesta. 

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #114 on: February 05, 2008, 08:04:23 pm »
Azarath - 2006 - Diabolic Impious Evil

In primul rand e INFERNO la tobe.
In al doilea rand e brutal death metal.
In al treilea rand nu e cretin, nu e repetitiv, nu e stupid, enervant si plictisitor de tehnic, e rau, e fun

9.2/10

Respect for Polish Extreme Metal

Quote from: hell9level
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #115 on: February 06, 2008, 12:24:36 am »
+1, parca am zis si io de el ;D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #116 on: February 06, 2008, 12:27:23 am »
Ai zis si eu nu prea am fost convins... memories...  ;D

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
    • maispeisu
« Reply #117 on: February 06, 2008, 01:17:24 am »
boring

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #118 on: February 06, 2008, 09:06:25 am »
pai daca nu e brutal death de neam prost... ;D
(ieream dator :P)

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #119 on: February 09, 2008, 02:43:50 pm »
Hennes Siste Høst - Høst (2007). Americanii (ma rog, mai degraba americanul) canta un blec care e labeluit pe alocuri avantgarde, da' nu mi s-a parut. E destul de atmosferic, nu foarte rau. Parti misto, dar si destule in care nu se intampla nimic. Sau asa mi se pare mie.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #120 on: February 09, 2008, 03:57:32 pm »
Il stiu, mi-a placut intr-o oarecare masura.
Nu mai stiu pe unde l-am varat.  ;D

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #121 on: February 12, 2008, 11:29:59 am »
Desi fan declarat al deatherelilor nederlandeze, ultima incercare in acest sens, si anume Hatred - Blasphemous Deliverance(2008) m-a lasat rece. Cica brutal death (pe m-a), eu am auzit mai degraba un thrashy dm, care mi s-a parut atat dezlanat, cat si fara vlaga. Ma rog, chiar groaznic n-o fi, dar a reusit sa ma plictiseasca crunt.
Alta chestie ascultata acum - Feast of Corpses - The Sickness of Mankind (2007). Astia's quebecois, doi nenei care s-au apucat sa cante un dm brutal-ish, grind-ish. Nu le iese tocmai rau, dar nici ceva care sa-mi ramana in winamp... desi relativ tehnic si violent, e generic, monoton si cu tobe programate de care-ti dai seama de la o posta.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #122 on: February 13, 2008, 03:40:55 pm »
Vicious Circle - The Art of Agony (2004). Un album de trash/death american caruia nu am ce sa-i reprosez dpdv tehnic, dar care nu reuseste sa-mi atraga atentia. Ascultandu-l, am un puternic feeling de "been there, done that". Nu zic ca n-are parti mosto, doar ca pana la urma e monoton si neoriginal.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #123 on: February 15, 2008, 05:06:03 pm »
Hennes Siste Høst - Høst (2007). Americanii (ma rog, mai degraba americanul) canta un blec care e labeluit pe alocuri avantgarde, da' nu mi s-a parut. E destul de atmosferic, nu foarte rau. Parti misto, dar si destule in care nu se intampla nimic. Sau asa mi se pare mie.

Evident, l-am confundat cu altceva.
Evident, a fost pe la mine si evident l-am aruncat. Categoria tampenii sinistre (ma rog, aproape), az nu dam a doua sansa.
Evident, l-am cautat in pisi, nu era. Evident cautat altundeva, era. Mai bine nu era.
End of transmission.  ;D
Ma duc acum sa ascult The Smiths. Trupa onorabila, domnilor

Offline credal

• General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #124 on: February 18, 2008, 09:33:29 am »
Wykked Wytch - Memories of A Dying Whore (2008)

Ma uit eu pe ceva site si vad ca albumul asta e trecut la gothic, si ma gandesc sa ascult si eu ceva gothic ca n-am mai ascultat de mult. Zis si facut. Cand colo, ce gothic frate ca asta e black in toata regula. Bine, e mai melodic asa, dar tot black e. La un moment dat are si un pasaj mai spre doom. Ce mi-a placut la acest album e ca are niste pasaje de chitara acustica. Dar pentru atata nu merita sa-l ascult. Insa vocea e atat de enervanta, nu cred ca am mai auzit asa voce in viata mea. Parca ar canta doar din gat fara sa-si foloseasca diafragma, desi nu cred ca astfel si-ar strica coardele vocale. Dup-aia m-am mai documentat si am vazut ca vocalistul e defapt vocalista. Bine, tot respectul, dar si asa nu pot sa suport vocea asta.

Offline nas22atani

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #125 on: February 19, 2008, 07:13:21 pm »
Ashen Light - Philosophy of Self Destruction sau, nah, daca vreti titlul original, cititi-l aici:

Albumul tocmai aparut se inscrie in lista blecarelilor degeaba. L-am ascultat cap-coada si in afara de o stare de plictiseala crunta, n-am ramas cu nimic...

Ascultat asta zilele trecute, si dupa am luat la rand toata discografia in ordine invers cronologica. Foarte plictisitor in mare parte. Am avut de suferit pana la primul album Pesn' Velesa, care m-a dat pe spate. Super fain albumul ala, ca gen bate mai mult intr-nu folk extrem asa, cu vreo doua pasaje care imi aduc aminte de Equilibrium.

Oricum interesanta evolutia trupei, una din putinele care cu trecerea timpului si-au inrait sunetul si nu si l-au inmuiat.

Offline nas22atani

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #126 on: February 20, 2008, 03:39:45 pm »

Tot io (ma irita acest break  ;D)
Eternity - Funeral Mass (2007) Nemtii propun un album de black metal pur, atat de corect incat am stabilit ca nu-i fac (inca) un topic distinct la Albume Noi.  :D :D Mai exact, problema este ca luat piesa cu piesa si ascultat, este un produs foarte ok, insa e ok-ul ala pe care il dai unui lucru nemtesc, desavarsit ca tehnica, lipsit insa de fantezie, de brizbrizuri, de culori vii, de ceva sa se ridice la nivelul utilitatii. Asa sta treaba si cu acest album. O sa fiu intrebat (sau nu), de cand pretind si astept asa ceva de la un produs raw? Este un black viguros, rau(w), cu doua chitari care se completeaza si se alatura in mod stralucit, cu o toba iute si tehnica, cu o voce plina de ura si rece, in ton cu tematica abordata, insa cam atat. Nu mi-a ridicat spranceana decat un pasaj din piesa Reign of Tortured Souls. In rest, fie sufar de fantezie, fie e starea mea somnolenta si placida de vina, fie ar mai trebui sa il mai ascult pe album o data, minim. O bila alba pentru sunet si productie.

P.S. probabil ca m-a supt de inspiratie si fantezie Vulture Industries, pe care l-am ascultat azi de vreo 5 ori...

Plictisitor si neinteresant. O sa incerc un Angantyr in continuare, asta ar trebui sa-mi placa.
« Last Edit: February 20, 2008, 03:40:58 pm by nas22atani »

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #127 on: February 23, 2008, 11:10:15 am »
Dead Emotions - Pathways to Catharsis (2008). M-a zice (ma rog, zicea) ca-i vorba de un gothic/death, io n-am auzit deloc gothic cu exceptia a vo doo bucatele discutabile. E un death metal energic si destul de melodic, nu-i nimic in neregula cu ce se intampla acolo, dar n-a reusit sa ma prinda, pentru ca m-a impiedicat acel sentiment de "been there, done that".
Upon Infliction - To Escape is to Suffer (2007). Asta e un death spre brutal care, iarasi, nu duce lipsa de calitati pe instrumente, dar e cam monoton, cam degeaba.
Vuvr - Pilgrimage (2001). Fusion jazz spre tech death/thrash sau ceva p'acolo. Ii ziceam si lui ozzy (de la care am albumul) ca-s ok cat o tin pe partea jazz-istica, dar cand o dau in "suparari" (care si-asa nu-s foarte suparate) ceva ma deranjeaza, dar nu stiu exact ce.
Mayat - Timoer Democracy (2006). Asta e rau (un soi de brutal death/grind) si are mult bass. Niste faze tehnice de toata frumusetea, dar per total nu m-a prins.

Offline credal

• General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #128 on: February 27, 2008, 08:30:39 am »
Mayat - Timoer Democracy (2006). Asta e rau (un soi de brutal death/grind) si are mult bass. Niste faze tehnice de toata frumusetea, dar per total nu m-a prins.

Am ascultat albumul asta ieri si cred ca imi place, dar nu sunt sigur. Oricum daca l-am ascultat de mai multe inseamna ca nu ma deranjeaza. Faza cu basul imi place, mai ales ce se intampla in piesa Iblis-Iblis Berdasi; vocea asta de parca ar fi scartait de roti de masina imi place; nu prea imi place cum suna tobele.

Offline nas22atani

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #129 on: February 27, 2008, 09:18:18 am »
Subway to Sally - Bastard[2007] Primul si singurul album al lor ascultat de mine pana in prezent era Nord Nord Ost, care la ora respectiva stiu ca mi-a placut. Dar prezentul a reusit sa ma plictiseasca crunt.

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
  • Caught in life moshpit...
« Reply #130 on: February 27, 2008, 10:03:19 am »
Pantera-Far Beyond Driven(1994) album excelent venit dupa si mai excelentul Vulgar Display Of Power...Cel mai mult imi place vocea lui Phil Anselmo,iar pe acest album se pot observa mici influente grindcore....Piese de referinta:Good Friends And a Bottle Of Pills,I'm Broken,25 Years si coverul dupa Black Sabbath si anume Planet Caravan.
http://cinephilm.wordpress.com/

Recenzii la filme noi străine, româneşti şi clasice!

Offline credal

• General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #131 on: February 28, 2008, 08:26:13 am »
Daca tot a aparut topicul cu grindcore, pornogrind si alte grinduri, am zis sa ascult si eu un album de la o formatie scrisa pe acolo.
Si am ales Excrementory Grindfuckers, ca cica-i comic; albumul Bitte nicht vor den Gästen din 2007.
Dupa ce am ascultat tot albumul am ajuns la concluzia ca daca i-as intalni pe membrii formatiei, le-as spune ceva de genul: "Cantati atat de bine, de ce dracu' va tineti de prostii?"
Ce sa zic, chitarele suna bine, chiar si cand sunt mandoline sau ce dracu' or mai folosi, tobele la fel, vocile nici nu mai zic, pana si freakadadiscu' de pe piesa Die Ghettoblaster.
Comic, nu prea mi s-a parut, poate ar fi fost mai comic daca intelegeam ce spun. Coveruri dupa 2unlimited sau ce formatii or mai fi fost nu ma pasioneaza. Singura piesa care mi s-a parut comica este H.T.L.T.P.T.M.G.T.Cooool W. Dar macar asta era in engleza.
Si au mai fost comice niste "trackuri" adica de la 37 la 98, care sunt cam de 4 secunde fiecare si in care se aud niste parturi (t=tz) si rasete. Na, ma bufneste rasul, dar sincer n-as da bani pe un cd doar pentru faptul ca mi se par mie comice niste zgomote de care ziceam, ca de alea pot sa fac si eu daca-i la o adica.  ;D

Offline D.S.M.

• Buccaneer
  • General de Brigada
  • *
  • Evil Perfectör
« Reply #132 on: February 28, 2008, 10:57:30 am »
Visceral Evisceration-Incessant Desire For Palatable Flesh 1994,Austria.
una din cele mai tari combinatii de death/doom/gothic pe care le'am ascultat vreodata...
tin minte il aveam pe o caseta din aia...(coperta full-color...)si il ascultam dementialmente
pe intuneric cu un casetofon micut in brate (avea doar o boxa)...
o trupa de care se aminteste prea putin...pacat ca debutul asta a fost si cantecul lor de lebada,
merita ,aduce pe undeva cu "gothic"-ul celor de la Paradise Lost ca sunet , compozitie
insa parca au dus stilul ala la perfectiune.
Ani de zile l'am cautat...nu se gasea nicaieri (sau n'aveam eu sansa) de curand il'am gasit
si'l mai ascult asa for old times sake...si'acum ma impresioneaza.
Riffuri rare , voce de la grunt la operatic  + ceva voce feminina , basca tone de melodie
in cel mai pur spirit '90-zecist.

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
    • maispeisu
« Reply #133 on: February 28, 2008, 11:00:22 am »
ie frumusel, da' are aeru' ala de 'novelty' .

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #134 on: March 05, 2008, 05:38:20 pm »
Anunt aparitia Good to be Bad, Withesnake cu a carei ascultare ma preocup in momentele astea. Ie frumushel, iar daca nu-l scoate nime pe la talciocu "Albume noi" o sa ma incumet eu.... desi, nu prea ma pricep  :P

LE: chiar daca nu mai e ca-n tinereti (ca a-mbatranit, nu?), Coverdale ramane mare  8)
« Last Edit: March 05, 2008, 05:39:58 pm by Count Raven »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #135 on: March 06, 2008, 01:37:25 pm »
Si pentru cine vrea o clona Dimmu Borgir, nu chiar 100%, dar mostly, Alghazanth - Wreath of Thevetat, care ie proaspat, de vreo 10 zile.

http://www.myspace.com/alghazanthofficial
http://www.metal-archives.com/band.php?id=2708

Asa, pentru facut zgomot in casti, cat lucrezi, e numa' bun, in rest fara pretentii. Schimb de idei sau 'altele', pm, mess, etc. Da' sa stiti ca mai repede schimbam idei despre Azaghal - Omega  :D ;D

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
    • maispeisu
« Reply #136 on: March 08, 2008, 07:27:05 pm »
Pantera-Far Beyond Driven(1994) album excelent venit dupa si mai excelentul Vulgar Display Of Power...Cel mai mult imi place vocea lui Phil Anselmo,iar pe acest album se pot observa mici influente grindcore....Piese de referinta:Good Friends And a Bottle Of Pills,I'm Broken,25 Years si coverul dupa Black Sabbath si anume Planet Caravan.

VOI ATZ OBSERVAT CA ASTA AUDE GRINDCORE LA PANTERA?

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #137 on: March 08, 2008, 07:35:54 pm »
plm,. i'm 'brocker' .. :D
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #138 on: March 10, 2008, 01:45:45 pm »
Elvira Madigan - Regent Sie (2008) este un album pe care nu l-as recomanda nici fanilor CoF, desi ie plin de cof-izme. Da' nu asta e partea cea mai proasta, ci faptul ca intalnesc puse de-a pixulea influente de la Biomechanical, la Bal-Sagoth intr-un dark/black fara cap si fara coada. Culmea ca si BlackArts si urmatorul (imi scapa acum numele) nu mi-au displacut, insa acest album parca e o diaree cof-istico-alte-alea, pe care m-as multumi sa-l clasific 'not for me' daca nu s-ar parea ca ar avea si pretentii conceptuale... In fine, sfat: mai bine nu.

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #139 on: March 10, 2008, 09:18:31 pm »
Azi l-am vazut si eu si ma gandeam sa-l iau, dar pana la urma am zis da-l naibii ca ceva suna prea fancy acolo; moama ce instinct am avut  ;D
Another dissonant chord for my sanity’s requiem
Ami egy másik szomoruan hangzó akkord a lelkemnek
Un autre accord dissonant pour le requiem de ma sanité

Offline credal

• General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #140 on: March 11, 2008, 08:21:07 am »
Dekadent - The Deliverance Of The Fall 2008. Black metal simfonic. Vad eu albumul asta pe hard si ma gandeam de cand e acolo, ca nu tin minte sa-l fi ascultat. Dau drumu si ma minunez eu ce frumos ii zice din ce o fi zicand(ceva instrument de suflat), ce frumos ii zice din violoncel, si tot asa. Ascultand alta piesa si alta piesa incepeam din ce in ce mai mult sa ma plictisesc, si n-am rezistat sa-l ascult pana la capat. Adica albumul e frumusel , dragusel, dar e prea lalait pentru gustul meu.

P.S.: Am dat apoi un search pe forum si am vazut ca am mai avut o tentativa de a-l asculta.

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #141 on: March 11, 2008, 10:19:27 am »

VOI ATZ OBSERVAT CA ASTA AUDE GRINDCORE LA PANTERA?

Uber da nene un argument nu sari asa...Asculta refrenul de la Good Friends and A Bottle Of Pills sau Use My Third Arm...Pace!

Offline no soul

• den mørk
  • Maior
  • *
« Reply #142 on: March 11, 2008, 10:35:03 am »
Nu am mai ascultat nimic din hdd`u meu (unde am muzica de te miri de pe unde si de prin cate colturi ale tarii si lumii) , si am zis ca azi e o zi buna pentru a face curatenie prin el. Si astfel am dat peste:
Dark Sanctuary
Exaudi Vocem Meam (Part I)
2005

O trupa de frantuji de neoclassical/dark ambient.
O trupa ce aduce a Arcana, chiar si cu Dargaard.
Versuri mai mult in franceza - ceea ce nu face decat sa amplifice acea caracteristica a neoclasicului - romantismul. O liniaritate simpla, sublima. Pianul, cum (,) cred ca am mai zis pe undeva, face totul. Are acea putere de a exprima multe sentimente in cateva note puternice, dar totodata firave. Vocile sunt in contrast, un inger si demon. Un inger puternic, un demon linistit, ce exprima o tristete sublima, linistita.
O frumusete de album, un calm atat de infricosator, o relaxare aproape tensionata ce te face sa vibrezi.
« Last Edit: March 11, 2008, 10:37:00 am by no soul »
Beauty is in everyone of us, but few people know how to show it.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #143 on: March 19, 2008, 10:08:29 am »
Arsis - We are the Nightmare (2008) - cat de mult mi-ar placea mie deathul tehnic, astia chiar nu intra. M-au plictisit, m-au enervat - prea suedez, prea easy-listening.
Arghoslent - Hornets of the Pogrom (2008) - daca Galloping through the Battle Ruins mi-a atras atentia timp de vreo 2-3 ascultari, mai demult, asta a zburat dupa prima... daca n-ar fi vocea sau bateria (nici aia foarte) mai ca as zice ca e heavy.
Ah (putin offtopic), in plus am ascultat 3 melodii de pe viitorul Cryptopsy. Groaznic... atat de groaznic incat nu-mi vine sa cred. Daca Cynic nu se apuca de cantat o combinatie intre country si rap, asta va fi dezamagirea anului...

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #144 on: March 19, 2008, 10:16:24 am »
Am reascultat acum un clasic al genului death metal si anum Slowly We Rot de la Obituary...
Un album legendar cu un vocal cum nu prea mai auzi...un album cu tehnica si foarte brutal...un album old-school.
Pace!

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #145 on: March 20, 2008, 04:57:01 pm »
Requiem - Formed at Birth (2003). Death metal cu structura relativ old school, dar cu sound relativ modern. E misto albumul, dar nu-l trec la revelatii pentru ca ii lipseste totusi ceva sa-l faca special. M-au enervat cele doo remixuri de la sfarsit, precum si finalul piesei Formed at Birth.

Offline nas22atani

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #146 on: March 21, 2008, 03:42:50 pm »
Vesania - Distractive Killusions[2007] , se lauda cu un black simfonic. Dintre componentii trupei, vocalul e din Behemoth si bateristul din Vader, daca intereseaza pe cineva. O chestie foarte fada si neinteresanta pentru mine.

PS: Acum ascult o alta prostie. Revin mai tarziu.

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #147 on: March 21, 2008, 04:37:57 pm »
Ceva mai vechi:  Infester  ------ colosal! To the Depths in Degradation: crapa pietroaiele si vomita sange :)))
Probabil voi deja stiti Capharnaum - excelenta treaba. (Fracturized) Daca nu bagati ca sta matsa n coada.
Apoi Axis of Advance Ep ul ala de la inceput si primu album (parca), Obey.

si daca vreti sa va stricati ziua ascultati ultimu Septic Flesh, ma rog, Septicflesh....puii mei....kk.
« Last Edit: March 22, 2008, 06:00:56 pm by Matraguna »
Matraguna, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline nas22atani

• General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #148 on: March 21, 2008, 05:24:03 pm »
Dupa cum am promis, revin cu o aberatie de album:
Northern Kings - Reborn[2007].
Se vrea o chestie smechera, cu 4 baieti la voce, si anume:
Tony Kakko (Sonata Arctica)
Marco Hietala (Nightwish, Tarot)
J-P Leppäluoto (Charon)
Jarkko Ahola (Teräsbetoni).
Eu le recomand sa ramana la formatiile lor si sa lase coverurile in pace, ca despre asta e vorba pe album. O chestie care se vrea un melodico simfonico powero metal. Ma rog, poate n-or fi ei de vina, ca nu stiu cine le-a compus piesele.
« Last Edit: March 21, 2008, 05:25:54 pm by nas22atani »

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #149 on: March 22, 2008, 09:26:13 pm »
Aeba - Kodex V (2008). De multa vreme n-am ascultat ceva atat de lipsit de identitate. Un black usor melodic, cu productie ok, dar cat se poate de generic... am auzit riffurile astea de 5455545345423 de ori, nu le mai vreau...

METALHEAD Forum

« on: »