Ahaha=)) buna asta, si eu ma gandeam ca ai sa spui asa, dar nu, nu de asta mi l-am tuns, ci ca sa stii am fost fortat de liceu, unde de la parinti sa ajuns la directori, pana la "nerespectarea regulamentului scolar", unde zice ca trebuie sa am par scurt ca si persoana de sex masculin, pana la corijenta la matematica(plus ca nu-mi place matematica) asa ca, data viitoare cand iti dai cu pararea, aduti te rog aminte de cum erai tu, vorba lui Loverman, independetule 
Nu serios, nu-mi mai trebuie...
ce-i aia par scurt? "scurt" e un termen relativ si niciun liceu din tara asta n-are dreptul legal sa-ti interzica sa porti plete.profilor care fac asa ceva nu merita decat sa le razi copios in fata si/sau sa le arati degetul mijlociu.
cat despre amenintarea cu corigenta la mate, dobitocului respectiv de prof trebuia sa i se faca o reclamatie serioasa si se calma de indata.
si da, eu am fost foarte independent in liceu, aveam o placere iesita din comun de a fi contra indiferent ca "adversari" imi erau colegi sau profi.

ca si atunci urasc din rasputeri faptu ca unii adepti ai fenomenului rock/metal se conformeaza cu valorile de caacat pe care societatea asta le are de oferit membrilor ei.