Author Topic: Sa facem cunostinta!  (Read 157544 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Inana

• Guest
Re: Sa facem cunostinta, discutii intre Metalhead-ari...
« Reply #100 on: April 10, 2005, 01:46:28 pm »
le-a destupat si altora creierul (daca muzica n-a facut minuni) si ca ne-am dezvatat de a arata cu degetul pe cei care nu sunt ca noi ...   O sa mai frunzaresc putin forumul, chiar sunt curioasa cum mai sunt relatiile noastre cu "ceilalti", ca de cand m-am facut mare n-am mai prea iesit in lume sa observ.. Deh, alte prioritati, alte cercuri, alt timp liber.. si adevarul e ca nici eu nu mai port aceleasi haine ca pe vremuri... doar muzica a ramas aceeasi  ;)

Nu muzica are rolul de a destupa pe cineva la minte... din pacate, are si parti mai intunecate si data nu esti stapan pe tine te poti pierde tocmai din cauza a ce asculti.. pentru ceva drag tie...
La mine nici muzica nu a mai ramas aceeasi, asta din momentul in care am realizat ce poate face in subconstient.

Znb

• Guest
« Reply #101 on: April 10, 2005, 06:31:32 pm »
si daca te ajuta putin si fizicu` sa pari amenintator....stii ce repede te lasa in pace ?  ;D

cred ca ma ajuta oleaca.... am 1.90 incerc sa par amenintator cat pot de mult  ;D

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: April 10, 2005, 06:31:32 pm »

Devi

• Guest
« Reply #102 on: April 11, 2005, 03:54:47 pm »
Salutare...
pai, intamplator am dat de site-ul asta...si , chiar m-au intrigat unele chestii pe care le-am citit pe aici... ;)
sa ma prezint si eu...pe scurt, ca trebuie sa ajung la cursuri in 30 min  ::) ..am 21 ani, studenta , din frumosul orash de la poalele muntelui Tampa,Brasov care din pacate este mort din punct de vedere al oricarei mishcari cu tenta sau iz de rock...noi astia care am ramas aici...inca mai speram...desi...
despre ce ascult eu...ar fi multe de spus! dar sa va faceti o idee...pai, incepand de la metallica, LOT, anathema, theatre of tragedy, therion, tiamat,nightwish, sepultura...etc..pana la pink floyd, the doors, deep purple, smokie, moody blues...am cochetat o perioada si cu grunge-ul si ceva alternativ(soundgarden, therapy?...etc) iar din formatiile de pe la noi...hmm cargo(in formula veche de preferat, luna amara...altar-si probabil as enumera mai multe daca as fi avut posibilitatea sa le vad si prin bv)  :-[
well...cam asta ar fi , pe scurt...despre mine... :)
peace, love and rock on...

Offline bulletproof

• Colonel
  • *
  • Ghoulina
« Reply #103 on: April 13, 2005, 02:06:59 am »
cu ce sa incep? cu un salut, probabil ar trebui, dar e expirata faza. Sunt Adina, am 20 ani shi... nu stiu daca sunt rockeritza, sunt un om care asculta rock. Okay, ce sa mai zic? Sunt in Buc la facultate, de loc sunt din Constanta, dragutz loc, cam plicticos zilele astea. Ce ascult? Pai ascult multe kestii. Ascult Pantera, RATM, Therion, Haggard, The Gathering, Lake of Tears, Six Feet Under, Chimaira shi altele. Pe de alta parte mai ascult si Green Day,Placebo,Rancid, shi altele de genu` asta shi imi place Bach. Ciudata combinatzie nuh? Si culmea, mai demult eram ahtiata dupa black. Eh... Ce nu imi place? Nu imi plac fetele care asculta HIM. Nu imi plac oamenii care ma judeca dupa cum ma imbrac. Nu imi plac gandirile inguste. Cam atat! :) shi, da, beau shi fumez. dar asta nu e important, nuh?
I once loved a woman, a child I'm told
I give her my heart but she wanted my soul.
Don't think twice, it's alright....

Offline Jaymz

• i n . s t u d i o
  • General de Brigada
  • *
  • gråtusmørke
« Reply #104 on: April 13, 2005, 11:34:32 am »
Welcome bulletproof :) salutari de aici din zona constanta ;D mai exact mangalia :) si nu nu este o combinatie ciudata, eu ascult doom, death, black, gothic, imi place metallica din zona heavy......si ah da, ascult mozart, si ca sa devin ceva ce forumistul OzzY numeste pokemoni, ascult Morandi, Parazitii etc.  ;D asa ca, nimic nu mai este ciudat ;D
Blending Shadows With The Past

Offline dark_scufitz

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #105 on: April 18, 2005, 08:55:22 pm »

neatza!! :P
  azi am aterizat si io p-aici..si de vreo 6 ore..tot citesc entuziasmata diverese "povestioare" si pareri postate de voi!! (n-am apucat nici sa mananc,nici sa mai ajung pe la facultate  :-\) Despre mine nu prea imi place sa vorbesc....si in plus,daca ar fi sa-l ascult pe Cehov "un om bine-crescut,nu face niciodata confidentze fara sa i se ceara" ::)
  si totusi.... :P Iulia ma numesc..si ador ....frumosul,mirosul ierbii, plimbarile pe malul marii, sfaturile bune (desi is mai recalcitranta si nu le urmez),oamenii care miros bine,ordinea(NU neaparat si disciplina),ardelenii,accentul ardelenesc(desi io-s moldoveanca :P studenta in bucuresti ),cuvintele dulci..(NU dulcegariile),pe mami (ca-i unguroiaca ...alintata si frumoasa..vai!!era sa zic"ashea ca mine" :P ),pe adina ..care incearca sa ma aduca pe calea cea buna,in ceea ce priveste "gusturile muzicale" (thanx adina alias bulletproof) ,pe Sergiu Nicolaescu ,pe ajtia de la facultate ..ca-mi dau o bursa mizerabila..(dar fara de care...nu stiu ce m-as face)  :-\... si noah..ca sa va arat ca pot sa fiu mai patetica de atat "va ador pe voi totzi ,va iubesc" :PPP(uh..deja ma simt ca o "diva"..care isi saluta fanii,majotitatea pusti :P )
    uatevar..despre iulia se pot spune multe... :P (uh..am zis ca nu-mi place falsa modestie? .. uitasem)
   si un mic sfat: nu va lasatzi domintzi de impresiile de momente..ele se dovedesc a fi de cele mai multe ori eronate (asta e unul din marile mele defecte...cu care nu ma mandresc..trag conclzii pripite  :-[ dar imi revin repejor)
   seara faina....si piersicoasa  :P ;) :-*
dark_scufitz, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #106 on: April 18, 2005, 10:16:14 pm »

azi am aterizat si io p-aici..si de vreo 6 ore..tot citesc entuziasmata diverese "povestioare" si pareri postate de voi!! (n-am apucat nici sa mananc,nici sa mai ajung pe la facultate  :-\) Despre mine nu prea imi place sa vorbesc....si in plus,daca ar fi sa-l ascult pe Cehov "un om bine-crescut,nu face niciodata confidentze fara sa i se ceara" ::)
  si totusi.... :P Iulia ma numesc..si ador ....frumosul,mirosul ierbii, plimbarile pe malul marii, sfaturile bune (desi is mai recalcitranta si nu le urmez),oamenii care miros bine,ordinea(NU neaparat si disciplina),ardelenii,accentul ardelenesc(desi io-s moldoveanca :P studenta in bucuresti ),cuvintele dulci..(NU dulcegariile),pe mami (ca-i unguroiaca ...alintata si frumoasa..vai!!era sa zic"ashea ca mine" :P ),pe adina ..care incearca sa ma aduca pe calea cea buna,in ceea ce priveste "gusturile muzicale" (thanx adina alias bulletproof) ,pe Sergiu Nicolaescu ,pe ajtia de la facultate ..ca-mi dau o bursa mizerabila..(dar fara de care...nu stiu ce m-as face)  :-\... si noah..ca sa va arat ca pot sa fiu mai patetica de atat "va ador pe voi totzi ,va iubesc" :PPP(uh..deja ma simt ca o "diva"..care isi saluta fanii,majotitatea pusti :P )
    uatevar..despre iulia se pot spune multe... :P (uh..am zis ca nu-mi place falsa modestie? .. uitasem)
   si un mic sfat: nu va lasatzi domintzi de impresiile de momente..ele se dovedesc a fi de cele mai multe ori eronate (asta e unul din marile mele defecte...cu care nu ma mandresc..trag conclzii pripite  :-[ dar imi revin repejor)

sarumana..!
imi pare mie sau tu tocmai ai "mirosit" niste "iarba"..? ;D
See you on the OTHER SIDE...
www.usurper.ro
www.post-rock.ro

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #107 on: April 18, 2005, 10:23:25 pm »

;D nu te invarti k motanul in jurul brknului cu smantana. Te bagi, sau esti pasagera_? ;D

Offline dark_scufitz

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #108 on: April 18, 2005, 11:18:17 pm »

hihi :P ma bag,categoric!!! crematory..credeai ca scapi ashea usor de mine? :)))))
  ::) :o

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #109 on: April 19, 2005, 07:53:40 pm »

hihi :P ma bag,categoric!!! crematory..credeai ca scapi ashea usor de mine? :)))))
  ::) :o

;D ok!!

Offline dark_scufitz

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #110 on: April 19, 2005, 08:15:30 pm »

nobody..
  am uitat sa adaug ca nu beau,nu fumez,nu am false senzatzii de zbor..cel putin nu "datorita" drogurilor (ca daca o anumita piesa ma mai face sa trepidez..asta e de bine  ;D)
  is perfecta..ce sa o mai lungim :P :D ;D

Offline Metallica

• Colonel
  • *
  • Bah, ma lasi?
« Reply #111 on: April 19, 2005, 09:16:40 pm »

nobody..
  am uitat sa adaug ca nu beau,nu fumez,nu am false senzatzii de zbor..cel putin nu "datorita" drogurilor (ca daca o anumita piesa ma mai face sa trepidez..asta e de bine  ;D)
  is perfecta..ce sa o mai lungim :P :D ;D

Ai uitat modesta. :P :)
Stripperella's powers include enhanced reflexes and senses, an above average intelligence (realizing obvious things that everyone else in the show is inevitably oblivious to), superhuman strength, jumping really high, sexy martial arts and of course, killer stripper moves.

Offline dark_scufitz

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #112 on: April 19, 2005, 11:00:28 pm »

hihi :P omul mai glumeshte,metallistule..
  si btw..prefer lispa de modestie decat falsa modestie ;D ;)

Offline Metallica

• Colonel
  • *
  • Bah, ma lasi?
« Reply #113 on: April 20, 2005, 04:24:52 pm »
Observ ca mi s-a sters un post. Sunt si eu curios de ce.

Offline dark_scufitz

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #114 on: April 20, 2005, 06:40:25 pm »
Observ ca mi s-a sters un post. Sunt si eu curios de ce.

:P join the club!! mie mi s-o sters doo ;D  ??? sa fi scris ceva deplsat in ele??? E adevarat ca i-am facut pe unii infatuatzi..si puberi..insa nu cred ca am depasit limita bunului simtz :o

Offline Metallica

• Colonel
  • *
  • Bah, ma lasi?
« Reply #115 on: April 20, 2005, 07:16:24 pm »
Jos Cenzura. :D

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #116 on: April 20, 2005, 07:32:35 pm »
discutati la "administrativ" problema asta... deaia e topicu ala..
poate o sa va dea explicatii cel care v-a sters posturile...

acum sa-i intampinam cu bratele largi deschise pe userii ce ni se vor alatura! :)

Offline NightProwler

• General de Brigada
  • *
  • Nu, mersi!
« Reply #117 on: April 23, 2005, 01:00:22 am »
Nu muzica are rolul de a destupa pe cineva la minte... din pacate, are si parti mai intunecate si data nu esti stapan pe tine te poti pierde tocmai din cauza a ce asculti.. pentru ceva drag tie...
La mine nici muzica nu a mai ramas aceeasi, asta din momentul in care am realizat ce poate face in subconstient.

for the weak-minded poate...

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #118 on: April 27, 2005, 08:58:47 pm »
Jos Cenzura. :D

;D daca am folosi puin autocenzura , sunt sigur ca ar disparea cenzura, hai sa ne controlam putintel ;)

Offline Metallica

• Colonel
  • *
  • Bah, ma lasi?
« Reply #119 on: April 27, 2005, 11:02:08 pm »
Da chiar nu am zis nimic rau. Sincer. Sa moara Adrian Nastase daca am zis. ;D

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #120 on: April 29, 2005, 10:05:16 am »
Da chiar nu am zis nimic rau. Sincer. Sa moara Adrian Nastase daca am zis. ;D

;D lasa+l frate sa traiasca pana dupa sarbatorile pascale, ca ramanem fara ouasi o sa vopsim cozonacii !  ;D

Offline Az_Faka

• Sergent
  • *
  • a crazy sick fuck
« Reply #121 on: May 06, 2005, 08:39:20 pm »
Hlo, andrei din radauti, ascult de toate dar in special hard rock, punk si ska. formatiile preferate: ac/dc, black sabbath, ,the clash, sex pistols, the doors, mad caddies, the hives, ska-p, etc ... si astea romanesti in primul rand trooper, kumm, vita de vie, vama veche, parazitii (chiar daca nu canta rock, they rock! :)), ocs, blazzaj
Nu ma consider rocker, si nici nu ma laud cu ceea ce ascult, ii respect si pe metalisti, pe punkeri si pe manelisti deopotriva (chiar daca unii ii considera mai prosti, manelistii sunt oameni si au dreptul sa aleaga ce sa asculte).
Stiu sa cant la chitara, chitara bass, si oleaca la tobe si clape. Nu fumez, beau cu moderatie.
Imi place sa ma prostesc in photoshop si flash (inca mai invat), sa merg cu skate-ul pe drumurile de tzara din oras si sa cant la chitara.
for all you about to rock, I salute you !  ;)
"I push this one button and the shower goes on and I think, where the f*ck am I?"   Ozzy

"I've only been in love with a beer bottle and a mirror."    Vicious

Offline Rubo

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #122 on: May 06, 2005, 11:23:19 pm »
Ma numesc Rubo si sunt alcoolic.
Ascult doar muzica buna, imi place sa fumez, nu numai tutun, sa mananc ca un porc,cartile bune, filmele bune si sexul.
Urasc sa muncesc.Dar......... :'(
Rubo, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #123 on: May 07, 2005, 11:34:51 pm »
Ascult doar muzica buna, imi place sa fumez, nu numai tutun, sa mananc ca un porc,cartile bune, filmele bune si sexul.

;D mai sa fie , crestinule...... ;D

Offline Legnakrad

• Capitan
  • *
  • inhale glory exhale fear
« Reply #124 on: May 07, 2005, 11:59:47 pm »
hahahaha...sa mor io ce penal...zici ca e sectzie de dezintoxicare aici :D ma numec x si beau...ma nu mesc y si sunt alcoolic aproape totzi atzi inceput asa...
pai uite ca sa nu fiu eu ca voi...nu am inceput asa.. Io's Dragos, am 16 dar aproape 17 ani deci merg pe 18...si imi place sa beau vin, bere si lichior de ciocolata..mmm.. ;D io's cu deathu si cu blacku...in rest...imi place tenisu ji sa colind muntzii...din pacate nu prea gasesc pers d varsta mea care sa mearga...ah..si sunt stelist...singuru lucru care nu'mi place la Taine este ca e Andy dinamovist ;D
A Spell was cast and the sky turned red
The angel´s heart froze to ice
In the gloomy sky black clouds where gathering
The silence was broken by cries
A spell was cast and the sky turned red
and the angel´s heart froze to ice
In the gloomy sky - The silence where dead angels lie

Offline Metallica

• Colonel
  • *
  • Bah, ma lasi?
« Reply #125 on: May 08, 2005, 01:03:05 am »
...ah..si sunt stelist...

Bine ai venit frate. ;D

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #126 on: May 08, 2005, 01:08:16 am »
hahahaha...sa mor io ce penal...zici ca e sectzie de dezintoxicare aici :D ma numec x si beau...ma nu mesc y si sunt alcoolic aproape totzi atzi inceput asa...
pai uite ca sa nu fiu eu ca voi...nu am inceput asa.. Io's Dragos, am 16 dar aproape 17 ani deci merg pe 18...si imi place sa beau vin, bere si lichior de ciocolata..mmm.. ;D io's cu deathu si cu blacku...in rest...imi place tenisu ji sa colind muntzii...din pacate nu prea gasesc pers d varsta mea care sa mearga...ah..si sunt stelist...singuru lucru care nu'mi place la Taine este ca e Andy dinamovist ;D

;D consumul excesiv de alcool dauneza grav starii de pliktiseala  ;D

Offline Legnakrad

• Capitan
  • *
« Reply #127 on: May 08, 2005, 10:44:20 pm »
crematory - true, true :P

Offline dark_scufitz

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #128 on: May 14, 2005, 03:43:55 pm »

;D ;D ;D Rubo ejti "varza" :)
   mai trebuia sa zici ca ascultzi manele si ..pierdut erai..nici acum nu garantez ca mai ai scapare ::) :P..profita de carztile alea bune pe care zici ca le citesti :P
  si vino,frate ,acas` in romania .. occidentalismul se pare ca dauneaza ;D

Offline Rubo

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #129 on: May 14, 2005, 04:45:31 pm »
   mai trebuia sa zici ca ascultzi manele si ..pierdut erai..nici acum nu garantez ca mai ai scapare ::) :P..profita de carztile alea bune pe care zici ca le citesti :P

Rectific  ;)
 Ma numesc Rubo, nu beau, nu fumez, in fiecare zi ma trezesc la 6 dimineata, nu-mi insel nevasta........das si cand voi iesi din puscarie!!!!!!

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #130 on: May 18, 2005, 12:36:11 am »

Rectific  ;)
 Ma numesc Rubo, nu beau, nu fumez, in fiecare zi ma trezesc la 6 dimineata, nu-mi insel nevasta........das si cand voi iesi din puscarie!!!!!!

AKU DEPINDE DAKA AI EXECUTAT FRAKTIA LEGALA  DE DOUA TREIMI DIN PEDEAPSA  ???

Offline Rubo

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #131 on: May 18, 2005, 01:27:38 am »

Rectific  ;)

Voi iesi foarte repede pt ca muncesc in folosul comunitatii ;)Adic predau cursuri intensive de reeducare pt dependentii de marijuana si scrabble :P
« Last Edit: May 18, 2005, 01:31:55 am by Rubo »

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #132 on: May 18, 2005, 01:49:51 am »

Rectific  ;)

Voi iesi foarte repede pt ca muncesc in folosul comunitatii ;)Adic predau cursuri intensive de reeducare pt dependentii de marijuana si scrabble :P

;D  ;D  ;D  foarte repede , e o notiune relativa in romania ,depinde de cele doua treimi, indiferent de cursurile de septika ori go  ;D

Offline Hekate

• Sergent
  • *
  • metal girl
« Reply #133 on: May 19, 2005, 07:03:32 pm »
hey ppl....am nimerit si eu din intamplare pe aici ,heya Jaymz... :P....sunt o tipa de aproape 19  din mangalia,nu stiu ink sa knt la niic un instrument ...da o sa ma chinui dupa ce trec cu bine de bac si admitere sa invat sa cant la chitara  ;D...ascult rock km toate genurile incepand de la pink floyd,the doors,deep purple ,am trecut si printr-o perioada cand ascultam mult black ,in special cof,da am ramas numa cu niste melodii preferate de pe atunci ...in rest metallica(formatie de suflet),blind guardian,nirvana,in ultima vreme am revenit la crematory si am prins iar drag de ei  ;D...mai sunt multe formatii straine pe care le ascult...da e de ajuns cat am zis pana acum.Ceva formatii de pe la noi care sa-mi plak sunt phoenix,cargo (da` aia vechi c kempes),iris si de ce nu ?...kumm si ocs ;D...Si hai fie ...beau si eu, fumez marlboro rosu si ma cheama kitty :P...altceva mai vreti sa stiti ? ;)

Offline Jaymz

• i n . s t u d i o
  • General de Brigada
  • *
  • gråtusmørke
« Reply #134 on: May 19, 2005, 08:03:33 pm »
Hello Hekate, sau mai bine Kitty ? :P Welcome ... glad you finally decided to join the forum :)

Offline Rubo

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #135 on: May 19, 2005, 08:55:27 pm »
...altceva mai vreti sa stiti ? ;)

NU, m-am lamurit.

Offline Legnakrad

• Capitan
  • *
« Reply #136 on: June 10, 2005, 09:38:58 pm »
Hekate : mai vreau sa stiu ceva...tu...de cat timp ascultzi rock ?...si..hai sa zicem ca ce canta cof acum e black...sa presupunem prin absurd...da metallica dupa tine ce canta ? :-\

Offline Ragnar

• Trusty Side-kick... or was it kick in the side?
  • Capitan
  • *
  • I'm behind you!
« Reply #137 on: June 21, 2005, 01:00:03 am »
Putem sa facem ca la alcoolici anonimi?
Salut, sunt Cristi si sunt alcoolic. Cand nu beau ma scobesc in nas.
THE EYES SEE EVERYTHING!

Offline Daemoness

• Sergent
  • *
  • The statue in the desert
« Reply #138 on: June 21, 2005, 12:06:47 pm »
Hell-o! I'm miss Bael from....erm....Bucuresti  :'(
Fav bands: Armagedda, Bael, Inquisition, Profanatica, Mutiilation, Belketre, Judas Iscariot (Hail Ahkenaten!!!!), Maniac Butcher!
I'm here looking for people to trade!!
So, daca aveti ...muzica multa...especially NSBM, contact me!!!!  :P
A puzzle of colourless faces!

Offline Ragnar

• Capitan
  • *
  • I'm behind you!
« Reply #139 on: June 21, 2005, 04:02:25 pm »
Bael? Ăsta e numele mic sau ăl de familie?

Offline Daemoness

• Sergent
  • *
« Reply #140 on: June 21, 2005, 08:22:22 pm »
E doar porecla, bre.  ;D De fapt ma cheama Alexandra... :P

Offline Ragnar

• Capitan
  • *
  • I'm behind you!
« Reply #141 on: June 22, 2005, 12:30:44 am »
Ahem... eu sunt Cristi... Incantat de cunostiinta...

Offline Daemoness

• Sergent
  • *
« Reply #142 on: June 22, 2005, 10:21:02 am »
aha, what can I say....AVE!

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #143 on: June 22, 2005, 10:43:55 am »
" He was a boy , she was  a girl can they make it more obvious "
 ;D

Offline Daemoness

• Sergent
  • *
« Reply #144 on: June 23, 2005, 11:50:28 am »
=)) Ahahahaha  :o I sense turbulances

Offline nekron

• Sergent
  • *
« Reply #145 on: June 23, 2005, 07:48:34 pm »
\m/
sunt nekron (suficient, deocamdata), am 30 de ani, am terminat facultatea de proaste (ASE) - profil managementul firmei (in 1998); am inceput sa ascult rock (multumita sora-mii) de prin '87-'88, pornind evident,  cu ce se putea asculta pe atunci  (scorpions, ac/dc, metallica, etc.) in niste conditii mizere (copii pe casete audio la mana a 5-a).. dupa evenimentele din decembrie '89, situatia s-a schimbat - am putut asculta o varietate mai mare de genuri, mai multe trupe (slayer, judas, overkill, sepultura, megadeth, tankard, death, carcass, bathory, venom, celtic frost, samd).. incetul cu incetul am inceput sa fiu atras de "partea intunecata" a metalului greu (mayhem, burzum, immortal, darkthrone, etc.); dupa cativa ani, am inceput sa fiu plictisit de monotonia si lipsa de inspiratie care caracterizeaza acest gen (cu exceptii notabile).

am avut plete cativa ani buni, dar, datorita conventiilor sociale specifice tzarisoarei de kkt in care traim, precum si datorita faptului ca eram amenintat de calvitie, m-am tuns. acum sunt in majoritatea timpului ras pe cap si nimic din aspectul meu fizic nu ar lasa sa se inteleaga ca as fi un metalhead (dar sunt, si sunt al dracului de mandru de asta)

acum.. acum, am o colectie monstruoasa de metale grele/foarte grele, dar ascult in special ce mi-a placut in mod deosebit pe parcursul anilor (asta nu inseamna ca nu sunt deschis la nou si nu gasesc nimic din zilele noastre care sa nu-mi placa, dar, din pacate, sunt destul de rare produsele cu adevarat de valoare)

ce urasc:
manelele (asta e ceva nou, banuiesc  ;D)
tzaranii (si prin asta intzeleg tzaranii de oras care scuipa seminte pe strada, put a transpiratie, vorbesc tare, claxoneaza cand vad vreo gagica cu fund misto, in fine, stiti genul)
copiii asa-zisi metalisti rai (dar care au cultura muzicala nula si isi poarta cu mandrie tricoul cu metallica sau cu dimmu borgir - am ales la intamplare 2 trupe care ma enerveaza)
oamenii care au fost rockeri pe vremuri, dar s-au lasat de rock  (genul asta e cel mai rau, ii vad ca pe niste tradatori/fakeri - si ii urasc cel mai tare, mai mult decat pe manelisti - macar aia atat pot, atat fac, nu ai ce sa le ceri)
mai urasc si alte chestii (prea multe ca sa le vars aici, poate o sa fac un nou thread pe aceasta tema candva)
the end :)

black metal ist krieg

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #146 on: June 23, 2005, 08:05:28 pm »
 ;D varsa la shtifturi care ne inconjoara  ;D

Offline nekron

• Sergent
  • *
« Reply #147 on: June 23, 2005, 08:08:00 pm »
2 damn lazy

Offline Industrial_Zacuska

• Capitan
  • *
  • Music was invented to confirm human loneliness
« Reply #148 on: June 27, 2005, 11:37:56 pm »
...io am aparut recent aici...  NU sunt genul de persoana care sa bat cu pumnu in masa k vezi doamne io sunt rockeritza inraita, si fumez, si beau sau mai stiu io ce.  Nici eu nu stiu cum am inceput sa ascult rock...adica stiu k imi placea mult Genesis si mi-am rugat parintii sa imi mai spuna si alte formatii rock...asa k am inceput cu pink floyd...sigur unele melodii adica majoritatea nu le-am priceput io atunci, si acum unele dintre ele au mesaje cu foarte multe interpretari, apoi led zeppelin, deep purple, the who, metallica etc...Dar acum un an sau sa fie doi...in fine am inceput sa ascult marduk, emperor...si imi place mai mult (momentan) black metalul. acum ascult des negura bunget, Limbonic art... pentru tobe ma mai inspir de la carpathian forest. 
  alte chestii despre mine...nu-mi place sa ma bag in discutii, nu prea am prieteni pt k majoritatea persoanelor care le-am intalnit pana acum ori sunt ipocrite, ori teribiliste... ori mint...sau ma barfesc...iar faza care ma scoate din minti e k daca io mai scot o data la 1000 de ani o replica buna vine unu repede si si-o insuseste...cu alte cuvinte nu prea inghit oamenii cu lipsa de creativitate...citesc sf...adica am terminat cam tot de asimov si frank herbert...la recomandarea unei amice o sa incerc cartea Ankor Discipolul dar nu mai stiu cine a scris-o...iar cu fotografia si manipularile fotografice..pai...nu stiu ce sa zic...mai castig si io ceva bani facand ceea ce-mi place...
i hate people but i love Gatherings

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #149 on: June 28, 2005, 09:37:08 am »
...io am aparut recent aici...  NU sunt genul de persoana care sa bat cu pumnu in masa k vezi doamne io sunt rockeritza inraita, si fumez, si beau sau mai stiu io ce.  Nici eu nu stiu cum am inceput sa ascult rock...adica stiu k imi placea mult Genesis si mi-am rugat parintii sa imi mai spuna si alte formatii rock...asa k am inceput cu pink floyd...sigur unele melodii adica majoritatea nu le-am priceput io atunci, si acum unele dintre ele au mesaje cu foarte multe interpretari, apoi led zeppelin, deep purple, the who, metallica etc...Dar acum un an sau sa fie doi...in fine am inceput sa ascult marduk, emperor...si imi place mai mult (momentan) black metalul. acum ascult des negura bunget, Limbonic art... pentru tobe ma mai inspir de la carpathian forest. 
  alte chestii despre mine...nu-mi place sa ma bag in discutii, nu prea am prieteni pt k majoritatea persoanelor care le-am intalnit pana acum ori sunt ipocrite, ori teribiliste... ori mint...sau ma barfesc...iar faza care ma scoate din minti e k daca io mai scot o data la 1000 de ani o replica buna vine unu repede si si-o insuseste...cu alte cuvinte nu prea inghit oamenii cu lipsa de creativitate...citesc sf...adica am terminat cam tot de asimov si frank herbert...la recomandarea unei amice o sa incerc cartea Ankor Discipolul dar nu mai stiu cine a scris-o...iar cu fotografia si manipularile fotografice..pai...nu stiu ce sa zic...mai castig si io ceva bani facand ceea ce-mi place...

sa inteleg ca avem printre noi o doamna/domnisoara drumer???  stai ca stiu si formatia ca v-am vazut in A anu trecut prin toamna... raight? ::)

METALHEAD Forum

« on: »