"if you're not into metal,you are not my friend!heavy metal,or no metal at all"-atitudinea asta mi se pare cel putin hilara.
si totusi,hai sa recunoastem,rockerii au inconstient o boala:IO's cel mai ROACKER DINTRE ROACKERI"- si oricine apare pe langa el si isi da cu parerea in ale metalului risca sa fie luat drept cocalar.
rockul pt mine a fost un refugiu. o forma de exprimare in care regaseam toate angoasele mele.m-am izolat foarte mult intr-o vreme si altceva mai bun chiar nu aveam de facut.muzica era pt mine un surogat al vietii.
cu timpul insa,cativa insi au avut curiozitatea si in primu rand curajul

sa se apropie de mine.intamplator sau nu ,si ei erau metalisti.
la mine s-a petrecut in 2 faze;frageda pruncie(pe la 4-5 ani- queen,phoenix,dire straits, mircea baniciu etc).
sa nu uit parintii mei sun niste....cum dracu sa spun...in fine...DISCOMANIACI-doar tata a mai avut tangente cu rockul ,in timp ce mama m-a exasperat pana la refuz cu chestii gen abba si alte balarii...J E S U S!!
a DOUA FAZA:metal:chestii pe care de-altfel le consider puerile,dar anyway,it was a lot of fun back then:manowar-pe mine chiar ma amuza oamenii astia-hai sa recunoastem...o tona de maiden,bineinteles...
dup-aia ascultam chestii mai hard rock....
dar sa nu mai plictisesc pe nimeni:fiecare asculta ce-i aud urechile,nu cred ca daca nu stii nush ce melodie de la nush ce formatie nu esti roacker...asculti ce iti place,ce iti merge la suflet,ce rezoneaza cu fiinta ta. daca nu,atunci rockul nu-i decat un mare bluf,un paravan fragil care la prima intemperie,poti fi sigur ca o sa cada.
deocamdata imi place sa le ascult pe ale mele,dar daca vad chestii interesante pe forum,caut io si incerc.mi s-a intamplat de cateva ori pana acum.foarte util locshorul asta...parerea mea

si in plus,mai vad si io ce trece prin mintea capetelor pletoase pe care le vad la universitate.hehe

uneori interesant,alteori...dezamagitor.
rockul e ceva care ramane cu tine pan la moarte...in caz contrar inseamna ca nu l-ai ascultat cu adevarat nicicand.
nu-mi pot imagina ca io peste 10 ani o sa ascult mtv.refuz aceasta perspectiva,de altfel sumbra.
la naiba,copiii mei vor fi headbang-eri cu tot ADNu!!!