Author Topic: Festivalul Posada Rock, Campulung, 22-25 septemnrie 2011  (Read 724 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ValDuH

• Colonel
  • *
Festivalul Posada Rock, Campulung, 22-25 septemnrie 2011
« on: September 21, 2011, 11:44:58 am »
Festivalul "Posada Rock" - debutează în 1986 - apreciat de mass-media drept cel mai bun festival concurs rock underground din România. (Dicţionarul Rock Pop Folk – Daniela Caraman Fotea, Cristian Nicolau, ed. Humanitas, Bucureşti, 1999).

Pentru formaţiile care au cântat live în spectacolele festivalului, “Posada” a reprezentat platforma de lansare în muzica rock românească. Însă pentru spectatori, comunitatea rock din Câmpulung şi din ţară, festivalul este efigia unui stil de viaţă. După o pauză de mai mulţi ani (prima ediţie a avut loc în 1986, iar ultima de până acum în anul 2002), dublat de dorinţa “veteranilor” îndrăgostiţi de acest festival tradiţional de a relua evenimentul, dar şi de suprinzătorul interes arătat de mult mai tinerii fani, susţinut de numeroase petiţii online, “Posada Rock” revine cu ambiţia de a reuni la fel de mulţi adepţi ai rock-ului ca şi altădată şi de a lansa noi trupe de succes, precum ani în urmă multe trupe româneşti, scena musceleană reunind în acelaşi loc formaţii ca Rogvaiv, Antract, Puls, Kappa, Ura de după uşă, Apocrif, Kapela, Conexiuni.

În perioada 22-25 septembrie 2011, timp de 4 zile, Câmpulungul va fi capitala rockului românesc.

Începând cu 2011, melodia "Răsărit de Soare in Carpați" a formației ROGVAIV a devenit, cu acceptul domnului Cristin Tomeci, autor și deținător al drepturilor asupra melodiei, imnul Festivalului de Rock Posada.

Anul acesta evenimentul se va desfasura pe stadionul municipal din Campulung, intrarea fiind libera!

Mie-mi trebuie furtuna,
Ma lipsesc de vreme buna!!!

Offline ValDuH

• Colonel
  • *
Re: Festivalul Posada Rock, Campulung, 22-25 septemnrie 2011
« Reply #1 on: September 22, 2011, 07:34:41 am »
Programul primei zile:

PROGRAMUL primei zile a Festivalul de muzica rock POSADA - 2011
ora 12.00 - Deschiderea oficiala si conferinta de presa - sala de festivitati Primaria Campulung
ora 18.00 (ora de începere a fiecărei zile din festival), pe stadionul municipal din Câmpulung Muşcel, se dă startul concertelor mult aşteptate de iubitorii Rock-ului.
Formaţii în concurs:
1. PROGRESIV - Câmpulung Muşcel
2. SIMBOLIC - Câmpulung Muşcel
3. RED MAGNETIC - București   
4. BLUE PULSE - București
5. KINETHICS - București

Recitaluri :
1. REBORN- Bucuresti
2. BODARK - Bucureşti
3. PROMETEU - Râmnicu Vâlcea
[/b]

METALHEAD Forum