Tourdates:
25.11.11 DE München - Backstage
26.11.11 NL Leeuwarden - Schaaf
27.11.11 FR Paris - Bataclan
28.11.11 DE Braunschweig - Meier Music Hall
29.11.11 DE Würzburg - Posthalle
30.11.11 DE Saarbrücken - Garage
01.12.11 CZ Prague - Kd Vltavska
02.12.11 DE Oberhausen - Turbinenhalle
03.12.11 DE Giessen - Hessenhallen
04.12.11 BE Antwerp - Trix
05.12.11 DE Hamburg - Markthalle
06.12.11 SE Göteburg - Trädgarn
07.12.11 DK Aarhus - Voxhall
08.12.11 DE Berlin - C-Club
09.12.11 PL Katowice - Mega Club
10.12.11 DE Leipzig - Hellraiser
11.12.11 SK Bratislava - Majestic
12.12.11 HR Zagreb - Boogaloo
13.12.11 SI Ljubljana - Kino Siska
14.12.11 IT Bologna - Estragon
15.12.11 CH Pratteln - Z-7
16.12.11 NL Eindhoven - Effenaar
17.12.11 DE Stuttgart - LKA Longhorn
18.12.11 AT Wien - Arena
http://www.thrashfest.eu/index2.php
Pana acum pt editia din acest an sunt confirmati:Exodus(co-headliner),Destruction,Heathen +opening act.Un al doilea headliner va fi dezvaluit pe 20 aug.Umbla vorba prin targul virtual ca cel mai probabil ar fi vorba de Sepultura.Insa pana la confirmarea negru pe alb din partea promoterului nu bagam mana in foc.Personal i-as substitui pe Sepultura cu Sodom de pilda,mi se par ca pe acelasi nivel ca si cota de piata.Si sunt si mai potriviti stilistic cu restul trupelor.Ar mai fi de mentionat ca Exodus au participat si in 2010,pe mine unul insa nederanjandu-ma catusi de putin,nu i-am vazut niciodata live si deci va fi o placere.
Spre deosebire de editia trecuta,parangheliile de anul asta vor fi tematice.Astfel Exodus vor prezenta albumele:Bonded By Blood,Pleasures Of The Flesh si Fabulous Disaster. Destruction:Sentence Of Death si Infernal Overkill.

Ar fi fost o chestie dibace sa bage si Eternal Devastation dar,asta e,au timpi de prestatie mai scurti.Si in fine pe afis mai e si Heathen care vor baga:Breaking The Silence & Victims Of Deception.O sa aibe de lucru Lee Altus,2 showuri pe seara,intai heathen si pe urma inca o portie cu Exodus.Daca e sa se confirme Sepultura atunci logic ar fi ca acestia sa bage:Schizofrenia,Beneath si Arise.Teoretic arata de vis insa avand in vedere situatia deplorabila a Sepulturii contemporane din toate punctele de vedere inclusiv prestatie live,cel mai probabil intreg setlistul va fi macelarit.Poate da totusi o minune si nu pic Sepultura la zar.Vad ca astia de pe Eventim au bagat bilete pt Viena(cea mai apropiata destinatie)
http://www.eventim.ro/ro/bilete/trashfest-classic-tour-2011-wien-arena-284346/performance.htmlSper sa reusesc iau bilet de la Germanos,fara depresii asa crunte,flaconul de extraveral e pe terminate.Vad ca pretul e exprimat in euro,nu stiu exact cum se procedeaza,banuiesc ca acolo la ghiseu se achita in lei la cursul zilei,in fine,sper sa se descurce nerozii aia.