Author Topic: DEATHSTARS  (Read 8277 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Susceptor

• Omulet De Zapada
  • Maior
  • *
  • Seek for a place where the birds live forever...
    • Ctheranon Instrument
Re: DEATHSTARS
« Reply #50 on: September 06, 2008, 01:12:58 pm »
Acum vorbeam in general, nu era strict legat de cineva.
You are such a true, True, TRUE, TRUE . . . . . . . . . FAKER!!!
Ce ar fi iesit daca Hitler ar fi cantat industrial? White noise.
'You!' said the Caterpillar contemptuously. 'Who are you?'

Ctheranon Instrument

Offline IngerAlb

• General
  • *
  • metalhead member
    • IngerAlb's Lair
« Reply #51 on: September 06, 2008, 08:33:37 pm »
A :)
WWW.REZISTOR.GO.RO

METALHEAD Forum

« Reply #51 on: September 06, 2008, 08:33:37 pm »

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #52 on: November 21, 2008, 04:51:06 am »
Ma eu ascult de toate daca e calitate. Trupa asta nu rupe gura targului dar nici rau nu o da cu ritmurile. Destul de futuristi asa in prezenta scenica, nu le-am prins inca tematica versurilor...o sa mai revin dupa, dar pe moment imi inspira asa un iz cyberpunk.
PS: Mi se pare mie dar la partile vocale parca e si ceva iz Type O Negative sau 69 Eyes?
Praying to "God", "Satan", it's the same, fucking retard.

Offline Ayra_Romanov

• Sergent
  • *
    • MySpace profile
« Reply #53 on: May 13, 2009, 10:28:41 pm »
e, mai degraba inclin spre type o negative.

deathstars e ok, muzica e fainuta, merge de un dans  sau ceva de genu. dar ma deranjeaza ca sunt inca una din trupele care pun mult pret pe o imagine cat mai creepy, cat mai socanta...cat mai... gata, am terminat cu adjectivele.

oricum, in afara de cyanide, de la ei imi place play god, mai ales pt versuri >:)

'Cause I wanna play God
I wanna play God with you
I...I wanna roll all...with you
Let's play a game of two: I'll play God and you'll play you
Let's play a game tonight: I'll play dark and you'll play...
Better get the hell out of my way
Better say your prayer cause darkness is coming
You will not see another day
Get the hell out of my way

Offline Susceptor

• Omulet De Zapada
  • Maior
  • *
    • Ctheranon Instrument
« Reply #54 on: May 14, 2009, 12:06:45 pm »
Meh...

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #55 on: May 14, 2009, 01:06:51 pm »
Meh...

Hai ca poti mai mult. Stim. Suntem alaturi de tine.

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Azaleea Wilde

• Sergent
  • *
« Reply #56 on: May 19, 2009, 10:44:38 am »
Eu i-am vazut live, nu suna rau. Oricum solistul intreba de fiecare data intre melodii "who wants to have my baby?" ceea ce pe mine m-a cam enervat dar la capitolul live am spus, nu suna rau de loc.
Azaleea Wilde, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Susceptor

• Omulet De Zapada
  • Maior
  • *
    • Ctheranon Instrument
« Reply #57 on: May 19, 2009, 04:06:15 pm »
Asta e un fel de gimmick de-al trupei? Sau face asta cu un ton arogant?
Ar fi amuzant sa ridice mana vreun baiat...

Offline Azaleea Wilde

• Sergent
  • *
« Reply #58 on: May 19, 2009, 04:46:21 pm »
No ideea de ce facea asta, probabil just 4 fun  :)

Offline Susceptor

• Omulet De Zapada
  • Maior
  • *
    • Ctheranon Instrument
« Reply #59 on: May 19, 2009, 08:26:37 pm »
I like speaking romana, da acum my dick, ce pot zice?  8)

Mie personal reactiile de genul asta (v. si cazul Manson si majoritatea extremistilor care vor sa fie amuzanti luandu-se de public, iar publicul e in delir) mi se par reactii de copii care primesc prea multa atentie si ofera prea putin.

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #60 on: May 20, 2009, 03:58:57 am »
dinero ... totu' se reduce la dinero, mai ales cand canti in halu' asta de minimalist si de accesibil. la dinero intra si marketingu' de care ziceti voi mai sus, ca doar tre' sa faci cumva sa-ti vinzi marfa. un gunoi de trupa.

Quote from: hell9level
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #61 on: May 20, 2009, 12:25:58 pm »
deea sa fie la ei acolo...
dar!deathstars au o bunaciune in componenta de zici ca n'am avut noroc in viata.sa dai in el ca'n tigan :D :D :D
the future is fucked, more chaos for you!

Offline IngerAlb

• General
  • *
  • metalhead member
    • IngerAlb's Lair
« Reply #62 on: May 21, 2009, 01:19:04 pm »
1. Foarte bine ca a zis bajetu' de la voce ce-o zis in concert! Atat timp cat publicu' nu impune o limita si rade tamp la toate porcariile pe care le face sau le debiteaza gigelu' de la microfon, doar pentru ca ala e pe scena, merita sa fie calcat in picioare :) Pe scurt: fazele astea se fac PENTRU CA SE POATE. Lumea trebuie sa priceapa ca respectul trebuie sa existe de ambele parti: tu cumperi biletul de concert, cede-ul meseriasului in cauza, etc, nenea ala trebuie la randul lui sa dovedeasca un minim de respect & decenta cand este pe scena...dar deh, altii se pishau (la propriu) sau vomitau pe aia din public si lumea era in delir, deh...asta e, unora le place sa fie tratati precum animalele.

2. Revenind la subiect, Deathstars este o trupa buna; muzica e misto; imaginea este ok, in ton cu piesele. Trebuie insa inteles ca asemenea trupe exista & canta in principal pentru un public tinta aparte, de regula destul de diferit de cel metal. Pentru un ascultator de "suparari" (sa zicem), cetatenii astia par scapati de la circ, prea multa butaforie, deh, dar pentru cineva familiarizat cu gothu' & industrialu' (in special), nu este nimic nou & shocant, dimpotriva, e chiar banal, din seria "uniforma". Din zona asta au mai scapat trupe care sa prinda si la "metalisti" (vezi Rammstein), dar repet, nu asta e targetu'. Ia ganditi-va un pic cat de ridicole par trupele de trv metal cu pantalonii aia mulati din spandex, sau trupele de glam cu frizurile alea betonate de fixativ - eh, pentru publicu' lor, chestiunile astea trec drept perfect normale ;)

3. hai sa-l lasam pe MM, este intr-o criza de identitate puternica ( si se pare de durata) :) Ultimu' videoclip e graitor...sau poate se pregateste sa traga linia finala si s-a gandit inainte sa ne ofere o recapitulare a "gimmick"-urilor lui, eh...

Offline Susceptor

• Omulet De Zapada
  • Maior
  • *
    • Ctheranon Instrument
« Reply #63 on: May 21, 2009, 03:16:49 pm »
@IngerAlb/2: o parte din public incepe sa devina plictisit de chestiile alea; oricum, vin cu sutele dupa si ii inlocuies asa ca nu prea ar conta.

Offline Coreen

• Sergent
  • *
« Reply #64 on: June 10, 2009, 10:12:14 pm »
Deathstars canta super mijto..parerea mea..acum n-o sa zic k sunt nush ce mare critic, da mie una imi plac cum suna piesele lor..Little Angel, Blitzkrieg, Mark of The Gun, Cyanide, Death Dies Hard, Via The End sunt doar cateva piese care le-am ascultat over and over again timp de cateva saptamani.

stiu stiu..sunt cam nebuni de felul lor...adik toata povestea ''de dragoste'' dintre vocalist si un chitarist...eu una nu suport homosexualii...mi se intoarce stomacu' pe dos cand vad doi barbati cum se saruta...da in cazul lor...ma prefac ca nu vad :)

Ultimul lor videoclip: Death Dies Hard ;) parerea mea e k trebuiau sa faca un clip pentru piesa Mark Of The Gun..suna muult mai bine decat asta..da a fost decizia lor.

Coreen, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline moonbaby

• General
  • *
  • metalhead member
« Reply #65 on: January 02, 2012, 08:25:58 pm »
bajetii astia au fost un soi de revelatie pentru mine. creca as fi in stare sa ascult play god si alte cateva pe repeat la nemurire :D
always outnumbered, never outgunned

METALHEAD Forum

« on: »