Author Topic: LUX NOCTIS PARTY  (Read 34347 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Susceptor

• Omulet De Zapada
  • Maior
  • *
  • Seek for a place where the birds live forever...
    • Ctheranon Instrument
Re: LUX NOCTIS PARTY
« Reply #200 on: September 15, 2009, 01:27:28 pm »
Lux Noctis Party sambata aceasta (19 Sep) cu Cliza si Nek in Corner Club (Str. Visarion, nr. 25), ora 21:00.
POSTER
You are such a true, True, TRUE, TRUE . . . . . . . . . FAKER!!!
Ce ar fi iesit daca Hitler ar fi cantat industrial? White noise.
'You!' said the Caterpillar contemptuously. 'Who are you?'

Ctheranon Instrument

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #201 on: September 26, 2009, 01:01:31 am »
Va asteptam si astazi, 26.09.2009, in The Corner Club (Str. Visarion 25, langa Sectia de Politie a sect. nr. 1, Bucuresti) la o noua editie Lux Noctis Party. Printre genurile muzicale prezente amintim: gothic rock, deathrock, (post)punk, batcave, electro, darkwave, synthpop, psychobilly, etc

Intrarea este libera, iar accesul se face incepand cu orele 21:00.

METALHEAD Forum

« Reply #201 on: September 26, 2009, 01:01:31 am »

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #202 on: September 30, 2009, 03:23:20 am »
Sambata aceasta, va asteptam la o noua editie Lux Noctis Party dedicata intru totul legendarei SIOUXSIE SIOUX si proiectelor sale muzicale.
Genurile muzicale predominante vor fi (post)punk, gothic rock, deathrock, synthpop, indie, darkwave, batcave, psychobilly.

Petrecerea incepe la 9:00 PM, sambata, 3 octombrie, in Corner Club de pe str. Visarion 25 [langa SNSPA, sectia 1 Politie].

Intrarea ramane libera.

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #203 on: October 23, 2009, 05:01:05 pm »
Sambata aceasta, 24.10.2009, va asteptam in The Corner Club (str. Visarion 25, langa Sectia de Politie a Sectorului Nr. 1), de la ora 9
PM pentru a sarbatori impreuna implinirea a 2 ani de Lux Noctis Party.

Pentru aceasta editie am ales sa facem un omagiu uneia din primele trupe ale subculturii: BAUHAUS.

Intrarea este libera!

Va asteptam pe toti cei interesati!

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #204 on: November 16, 2009, 01:00:13 am »
            Petrecerile Lux Noctis se reiau intr-un nou format, intr-o locatie deja cunoscuta de multi dintre voi.

Prin urmare va asteptam la LNP #58 in Fourteen Club (Ex Sesto/ Frankie), Str. Benjamin Franklin Nr. 14, langa Ateneu, Bucuresti, pe data de 28 noiembrie. De data aceasta petrecerile vor avea loc o data pe luna, sambata.

Selectia muzicala va include genurile deja consacrate: gothic rock, deathrock, (post)punk, psychobilly, synthpop, darkwave, batcave, electro, industrial, neofolk, etc. Nu vor lipsi nici proiectiile pe diverse teme (filme, videoclipuri, concerte) sau prajiturelele..

Va asteptam cu bratele deschise sa petrecem pana in zori!! Speram ca ne-ati dus dorul :)

[afisul in curand]

www.fourteen.ro
www.lux-noctis.ro
« Last Edit: November 16, 2009, 01:46:53 am by Ina »

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #205 on: November 21, 2009, 02:14:49 am »

Sambata, 28 noiembrie, sunteti asteptati la Lux Noctis Party #58, intr-o noua locatie – Fourteen Club (Ex Frankie/ Sesto, Str. Benjamine Franklin Nr.14, langa Ateneu, Bucuresti).

De selectia muzicala se vor ocupa Cliza, Onishka, Mr. Muzak, Johnny DarkRo si Ina, ce si-au propus sa va incante auzul pe tonalitatile genurilor: gothic rock, deathrock, (post)punk, darkwave, batcave, dark cabaret, psychobilly, indie, synthpop, electro, EBM, industrial si neofolk. Petrecerea va incepe la 9 pm si va tine pana in zorii zilei.

Nu vor lipsi nici proiectiile cu videoclipuri din aceeasi arie muzicala sau prajiturelele gustoase!

Poze cu noul aspect al clubului:

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #206 on: January 18, 2010, 01:04:39 am »
Lux Noctis Party isi reia locul in tabelul periodic cu party-uri de sambata seara, Bucuresti, readucandu-l pe Mark Splatter in Romania alaturi de DJ-ii obisnuiti ai serii.

Genul de party revival care nu trebuie ratat date fiind numeroasele -ultime editii- definitive de pana acum, fiecare dintre ele de real succes. Lucru care s-ar traduce in termeni de timp ca: e zece dimineata, playlist still at its best, nu vrem sa plecam.

Ia asta in calcul si adauga-l pe Mark Splatter pe afis. In caz ca numele mai are nevoie de prezentari adiacente, tot ce trebuie sa stii e ca Mark e unul dintre cei mai influenti DJ & multimedia artists ai momentului, cand vine vorba de muzici alternative, de la electropunk, dancerock, punkrock, new wave, gothic, post-punk pana la sonoritati trashy de rock and roll. DJ setul lui Mark Splatter, reunit cu selectiile DJ-ilor bucuresteni care nu mai au nevoie de nicio introducere: Cliza, Mr. Muzak si Julius fac din editia actuala LNP o seara pe care trebuie sa o bifezi weekendul asta, oricata muzica crezi ca - si vrei sa stii.

Se intampla incepand de sambata, 23 ianuarie, ora 21:00 pana a doua zi dimineata, in Club INDIE (Strada Inisor, vizavi de UNATC). Pret de intrare: 10 RON.

Ne vedem acolo!

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #207 on: January 18, 2010, 07:17:32 pm »
ce-a patit situ?   :-[
See you on the OTHER SIDE...
www.usurper.ro
www.post-rock.ro

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #208 on: January 21, 2010, 03:31:38 pm »
[am schimbat hostingul]

MAISON SKINNY, noul album DIVINE MUZAK, va putea fi cumparat in premiera in Romania:

* sambata noaptea, pe 23 ianuarie, de la Oana Dorobanţu (Onishka), in cadrul Lux Noctis Party (club Indie, str. Inisor 2, langa UNATC)
    * duminica seara, pe 24 ianuarie, de la Titus Constantinescu (Bestial Records), in cadrul concertului Echoes from Transcendence Evening (club The Silver Church, Cal. Plevnei 61, fostul "Preoteasa").

Pretul este cel stabilit de producator (Punch Records) - 12EURO/ 50 RON.

Albumul poate fi comandat si la contact@divinemuzak.ro.
www.myspace.ro/divinemuzak

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #209 on: January 21, 2010, 08:37:05 pm »
vezi ca e myspace.com/divinemuzak

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #210 on: February 24, 2010, 12:51:22 pm »

Sambata, 27 februarie, sunteti asteptati la Lux Noctis Party #60 in INDIE club (Str. Inisor Nr. 2, langa UNATC) incepand cu 9 PM. Aceasta editie isi propune sa fie o seara dedicata trupei britanice New Model Army.

Acestia ne vor vizita pentru a 2-a oara pe 26 februarie pentru a sustine un concert in Hard Rock Café.

New Model Army este o trupa cu o activitate de aproape 30 ani, care abordeaza genurile muzicale punk, post-punk, folk rock, indie rock, gothic rock, rock noir sau chiar metal.

Va asteptam la o petrecere energica cu muzica old school asigurata de Mute si Tibi. No rest for the wicked!

Intrarea este de 10 lei (un shot inclus).

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #211 on: March 26, 2010, 08:59:54 pm »
In apropierea celui mai important eveniment ambient din Romania, Concertul Brendan Perry de la Sala Palatului, LUX NOCTIS organizeaza o editie speciala Lux Noctis Party: NEONOIR PARTY.

Editia cu numarul 61 reuneste sub acoperisul clubului Indie[str. Inisor nr. 2 – UNATC] ascultatori de ethereal, neofolk, experiemental, dar si pe cei dornici sa danseze pe post-punk, gothic rock, synthpop sau EBM. In spatele mixerului, se vor afla Cliza, Oniska si George D. Stanciulescu – creatorul celui mai cunoscut proiect neoclassic romanesc – AD OMBRA.

Luati-va cele mai confortabile incaltari si pregatiti-va de dans de la 21:00, sambata, 27 martie.

Intrarea este 10lei, in schimbul careia noi va oferim muzica buna, distractie si atmosfera celei mai reusite petreceri dark/underground din Romania.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #212 on: March 26, 2010, 09:04:54 pm »
palma aia care se tine singura de mana de pe afis, nu e aia dupe coperta lu into the labyrinth DCD ? e marfa albumu. bagatz si dastea?
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #213 on: March 26, 2010, 11:51:54 pm »
Bineinteles ca bagam. E warm-up party Brendan Perry + DCD :) + lots more

Offline AzathoTh

• Daemon Sultan
  • Maior
  • *
« Reply #214 on: May 13, 2010, 05:13:06 am »
Am fost si eu hellule, e super tare, poate te vad si pe tine data viitoare.
"Nyarlathotep... the crawling chaos... I am the last... I will tell the audient void..."
H. P. Lovecraft

Offline oliviucraznic

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #215 on: June 10, 2010, 03:04:11 am »
De ceva timp tot vreau sa vin la o petrecere Lux Noctis, dar mereu intervine ceva ... sper sa reusesc in viitorul cat mai apropiat... felicitari Ina pt initiativa!
oliviucraznic, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #216 on: June 16, 2010, 02:54:18 pm »
Pai poate ne vedem vineri :D

LUX NOCTIS meets the TROUBLE TWINS Party
in Underworld

Vineri, 18 iunie, incepand cu orele 21:00 sunteti asteptati in Underworld Club (Str. Coltei Nr.48) pentru a petrece pana in zori pe ritmuri old school, alerte sau electrizante!

Genuri muzicale predominante: Psychobilly, Old School Goth, Indie, Rockabilly, (Post)Punk, Deathrock, Horror, Electro, Industrial, Batcave, New Wave, Darkwave

De selectia muzicala se vor ocupa Betty & Wilma (Trouble Twins) si ZZ & Ina (Lux Noctis).

Intrarea este libera!
Va asteptam pe toti cei interesati.

[Poster by Malice Bathory]

Ina

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #217 on: June 26, 2010, 07:20:05 pm »

Lux Noctis are placerea sa va invite sambata, 3 iulie, in club Underworld (Str. Coltei 48) la o petrecere warm up a celui mai mare festival deathrock din lume, Drop Dead Festival (DDF), ce ii are ca invitati speciali pe binecunoscuta DJane Polina Y (NY Decay, Drop Dead Magazine si organizatoare a festivalului) si DJ Daniel Triangle (Mutant Transmissions, ex-Din Glorious).

Drop Dead este un festival DIY (do it yourself), faimos de altfel pentru trupele selectate, designul elaborat al scenelor si decorurilor, pentru proiectiile de film si DJ-ii underground participanti. Pe durata a 5 zile, trupe de post-punk, deathrock, synthpunk, psychobilly, punk, experimental, gothic rock, horror punk, dark cabaret, minimal, etc incanta publicul venit din peste 30 tari anual. Partea cea mai interesanta a acestui festival este locul in care se tine, ce se schimba la fiecare editie, mutandu-se dintr-o capitala in alta sau chiar de pe un continent pe altul, prima editie a festivalului avand loc in SUA. Romania este inscrisa pe lista tarilor ce sprijina turneul de promovare a festivalului si implicit DDF - Austria, Germania, Slovacia, Franta, Grecia, Polonia, Lituania, Danemarca, Suedia, Anglia.

Petrecerea va avea loc pe 2 nivele: la parter – DJ Daniel Triangle – Electro House/ Electro Punk/ Noise/ Ghetto Gothic/ Psychedelic/ Weed Punk, in timp ce la subsol - DJane Polina Y va incinge ringul de dans cu sonoritati din aria Electro Punk/ Coldwave/ No Wave/ NDW (New German Wave) / Deathrock/ Punk/ Minimal/ Post-Punk/ Mutant Wave and all sorts of impolite sounds.

Biletele costa 15 RON si pot fi achizitionate in seara evenimentului direct la locatie, iar accesul publicului se face incepand cu ora 9 PM.

www.lux-noctis.ro
www.dropdeadfestival.com

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #218 on: October 24, 2010, 05:53:34 am »
This year we celebrate Halloween in Underworld Club (48 Coltei St.) on Oct. 30th, starting 22:00 'till last man standing!

Dance & be scary on the tunes of:

DJane Ina (Lux Noctis) - post-punk | gothic rock | deathrock | batcave | cold/new wave
DJ Mndfk (Tanz die Revolution) - darkwave | (goth) industrial | dark electro | (harsh) EBM
DJane Iris & DJane Teodora (Shake, Rattle and Roll) - old school rock & roll | rockabilly | psychobilly | swing | ska

It’s gonna be wicked fun! Don't forget to bring your costumes!
Free admission!

This is a DIY event! Support the underground scene! Be there!

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #219 on: October 24, 2010, 08:38:18 pm »
daca ma imbrac in nobody pot sa vin?

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #220 on: November 01, 2010, 08:47:53 pm »
You are invited to Lux Noctis' newest ghoulish evening:

DekaDance Party

The party will take place on Nov. 6th @ Underworld Club (48 Coltei St.) starting 22:00 'till the morning light!

Dance on (post)punk, gothic, deathrock, cold/new/darkwave, electro, synthpop and many other 80s tunes!
We're waiting for you with DIY decorations and other spooky surprises! For us, everyday is Halloween!
Dresscode is not a must, but we'd appreciate it :) [goth, fetish, romantic, medieval, dark, glam, rockabilly, etc]

Free admission!

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #221 on: November 25, 2010, 07:30:31 am »

Lux Noctis are deosebita placere de a va invita la DekaDance Party. Petrecerea va avea loc sambata, 27 noiembrie, in club Underworld (Strada Coltei Nr. 48, Bucuresti), incepand cu orele 23:00.

Artisti clasici precum: Joy Division, The Cure, David Bowie, Siouxsie & The Banshees, Depeche Mode, The Smiths, Swans sau The Sisters of Mercy, dar si trupe actuale, nonconformiste, de genul IAMX, Interpol, Editors, The Raveonettes, A Place to Bury Strangers se vor regasi in setlisturile celor 2 DJ prezenti la aceasta editie: Grace si Ina.

(post)punk | goth | cold/ new/ darkwave | ‘80s | synthpop | shoegaze | electroclash | industrial | electro

2 DJanes, 1 dance floor, unlimited music & dance - can you handle it?

Intrarea este libera!

www.lux-noctis.ro
www.underworld-club.ro

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #222 on: December 22, 2010, 02:40:41 am »

UNKNOWN PLEASURES Xmas Party

+++Have you ever wished to remain forever young?+++

Sambata, 25 decembrie, incepand cu orele 22:00, Lux Noctis are placerea de a va invita la UNKNOWN PLEASURES Xmas Edition! Petrecerea are loc in Club Underworld (Str. Coltei Nr. 48), iar intrarea este libera!

Craciunul nu este un motiv pentru a sta in casa! Vino sa dansezi pe ritmuri (post)punk, gothic rock, new/dark/cold wave, 80's, synthop, psychobilly, electro, industrial, EBM si multe altele pana la ivirea zorilor! Artisti clasici precum: Joy Division, The Cure, David Bowie, Siouxsie & The Banshees, Bauhaus, Depeche Mode, The Smiths, Killing Joke sau The Sisters of Mercy, dar si trupe actuale, nonconformiste, de genul IAMX, Interpol, Editors, The Raveonettes, A Place to Bury Strangers se vor regasi in setlistul din seara de 25 decembrie!

Dresscode-ul nu este obligatoriu, însă încurajăm ţinutele fetish, goth, psychobilly, punk, cyber, 80′s!

www.lux-noctis.ro
www.underworld-club.ro

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #223 on: December 22, 2010, 05:54:21 am »
dati si voi o sampanie, un tortulet, un cascaval cu strugure infipt in el? :D

Quote from: hell9level
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #224 on: December 22, 2010, 07:33:47 am »
Bine, fie..pentru tine dau eu o sampanie. Sa vii sa ti-o revendici!

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #225 on: December 22, 2010, 08:29:36 am »
ah kkt, scuze, io credeam ca-i parteh de rev ... desi scrie xmas peste tot si desenu' e xmasy ...
panamea, 5:45 ... anywayz, avand in vedere ca atat revu cat si craciunu sunt doar alte zile cand imi beau mintile si distrug neuronii, i might just come :D

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #226 on: December 22, 2010, 08:43:24 am »
Pai zi-mi sigur, sa stiu daca mai tarasc sampania dupa mine :)

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #227 on: December 22, 2010, 09:10:09 am »
ai grija ca poate se'nvata oamenii sa ceara sampanie ca sa vina. :)
... 'ai ca o sa'incerc sa viu,  nu-i nevoie de sampanie, ca probabil oricum n-o sa mai disting vreun fel de gust :D tinuta fetish n-am, decat daca are cineva fetish ptr hipsterz :D

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #228 on: December 22, 2010, 10:24:21 pm »
poate ai noroc! :)

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #229 on: January 12, 2011, 09:19:40 am »

NODISCO PARTY

==============================
Saturday, Jan. 15
starting 22:00 - 'till the morning light!
Underworld Club (48 Coltei St.)
o l d
s k o o l
t u n e s
o f:
gothic rock | (post)punk | 80's | cold/minimal wave | synthpop | electro | industrial etc.

++This is no disco!++

Dresscode is not a must, but we'd appreciate it (goth, punk, batcave, dark romantic, glam, rockabilly, 50's, casual black etc.)!

Free admission!

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #230 on: January 25, 2011, 12:43:26 am »

Daca vreti sa combinati psychobilly, swing si rock and roll cu post-punk, new wave, synthpop si electro intr-un singur party, singura voastra optiune este: You Say Party! We Say Die!

Underworld Club (Str. Coltei 48, Bucuresti) este locul unde veti dori sa fiti sambata, 29 ianuarie, incepand cu 22:00!
Vom dansa impreuna (iar aceasta este o promisiune) alaturi de formatii psychobilly si post-punk de top, vom servi rom si coca-cola, jaegermeister sau vodka si punem pariu ca fetele vor sta pe margine sa le invite baietii la dans! Iar ei nu vor face asta dupa ora 3 dimineata!

Daca simtiti ca vreti sa fiti altfel, fetele-vedete si baietii-cat mai rai, Underworld Club va asteapta!
Intrarea este libera!

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #231 on: February 03, 2011, 12:42:01 pm »
Cu o istorie de aproape 4 ani, seria petrecerilor Lux Noctis revine in club Underworld (Str. Coltei 48, Bucuresti), acelasi loc in care se tineau odata arhicunoscutele seri gotique “St. Vitus Dance”, marca DarkRomania!

Sambata, 5 februarie, sunteti invitati sa participati la o seara revival Lux Noctis Party incepand cu orele 22:00! La pupitru se vor afla incantatoarele DJanes Grace si Ina, ce vor asigura o atmosfera cu adevarat dementiala!

Daca ti-au placut vreodata The Cure, Depeche Mode, The Smiths, David Bowie, Iggy Pop, Nick Cave, Siouxsie & The Banshees, Bauhaus, The Cramps, Johnny Cash, The Sisters of Mercy, Joy Division, Deine Lakaien, Diary of Dreams, Ramones, Dead Kennedys, Soft Cell, New Model Army, Killing Joke, Christian Death, Dresden Dolls sau tonalitati mai agresive de genul Laibach, DAF, Das Ich, Die Krupps, Combichrist, Noisuf-X, Hocico, Agonoize etc., atunci nu trebuie sa ratezi aceasta petrecere!

Atentie! Daca vreti sa se lase cu sange pe ringul de dans, asteptam fetele cu pantofi cu toc si baietii cu bocanci >:)

De asemenea nu vor lipsi proiectiile tematice si cocktailurile la preturi mai mult decat decente!

Children of the night, you are expected to join us at Underworld Club before midnight for a ghoulish delight!

Intrarea este libera!

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #232 on: February 10, 2011, 04:38:13 pm »

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #233 on: February 10, 2011, 07:18:34 pm »
ba fratilor, poate imi raspundeti si mie la o treaba:D am ajuns sambata trecuta din pura dorinta de stat la un pahar, la locu' cu pricina. nicio problema cu ce faceti, simtetiva bine ca sa fie bine. ba da voi, astia ai vostri, care esteti, nu sunteti deranjati daca la a voastra seara vin tigani gabori lingurari bidinari caldarari cu mustati si se infiltreaza printre restu' asea, ca si cand ar fi normal? sau e o caracteristica open minded? :)))

baaaa, deci erau d'aia cu mustati crunti raaaau ba nene, palalailalalalalalaala.
daca e pe d'astea asociati'va cu d'alea de vand seminte, iese ceva muarfa;)
the future is fucked, more chaos for you!

Offline NosfeRadu

• General de Brigada
  • *
« Reply #234 on: February 11, 2011, 12:08:00 pm »
 hahahaules baules , bre Gerila n-ai aflat pana acum ca tiganii e rebeli? Astia e anti-sistem din nastere. Unde e ceva anti - sistem hop si ei, in continuare va las cu versurile unui alt rebel mai negru de rebeliune:

Cine e ca mine striga huo
Sa moara Boc, sa moara Boc,sa moara Boc.
Prim-ministrul nostru Boc
E bociu mare de tot,
N-ai talent de diplomat
Ce dracu stai la Palat?
radu, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #235 on: February 17, 2011, 04:50:59 am »
Poate veni oricine la petrecere

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #236 on: February 17, 2011, 04:51:56 am »

Sambata, 19 februarie, sunteti invitati inca o data la Lux Noctis Party in club Underworld (Str. Coltei nr. 48, Bucuresti)!
Incepand cu 22:00 DJ Strigoi si subsemnata va vom tine pe ringul de dans pana dimineata pe tonalitati din ariile post-punk, gothic rock, deathrock, batcave, new/dark/cold/no/minimal wave, rockabilly, psychobilly, electro, synthpop, industrial, EBM etc.
Intrarea este libera!

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #237 on: February 17, 2011, 05:44:21 pm »
Poate veni oricine la petrecere

q5 am vazut. super tare fata.

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #238 on: March 10, 2011, 08:21:26 am »

Sambata, 12 martie, are loc o noua editie Lux Noctis Party in club Underworld (Str. Coltei Nr. 48) incepand cu ora 22:00.

Va invitam la o seara de old school goth cu un amestec de vechi si nou! La pupitru se vor afla Grace si Strig0i, ce va vor incanta cu piesele artistilor pe care ii iubiti, dar si ale celor pe care nu ii auziti prea des sau pur si simplu cu trupe noi, ce-si croiesc drumul spre “future classics”.

Gothic rock, deathrock, batcave, (post)-punk, darkwave, coldwave, new wave, indie, rockabilly, psychobilly, industrial, electro, EBM, synthpop, 80’s sunt doar cateva din genurile muzicale prezente la aceasta petrecere.

Intrarea este libera.

Va asteptam!

Offline Ina

• Capitan
  • *
  • metalhead member
« Reply #239 on: May 05, 2011, 01:02:49 am »
// LUX NOCTIS PARTY //

Comunitatea Lux Noctis (www.lux-noctis.ro) a implinit 4 ani de existenta pe 5 mai.

Vino si sarbatoreste alaturi de noi sambata, 7 mai, in club Underworld (Str. Coltei nr. 48) incepand cu ora 23:00! Impreuna am petrecut clipe de neuitat, am legat prietenii de durata, ne-am sustinut trupele preferate si am constituit ceea ce astazi poarta denumirea de singura comunitate gotica activa din Romania.

Cele 2 DJanes, Grace si Revery, promit o petrecere pe cinste de la care nu vor lipsi cei mai cunoscuti artisti ai genurilor gothic rock, post-punk, electro, rockabilly etc., dar si nume mai putin mainstream, insa nu mai putin indragite!

Lux Noctis Party si-a pastrat traditia de-a lungul acestor ani si ramane singura petrecere de muzica dark alternativa, axata pe genuri old skool, din Romania! Desigur, toate acestea nu ar fi fost posibile fara sprijinul membrilor comunitatii si a pasionatilor de muzica buna!

Intrarea este libera.

METALHEAD Forum

« on: »