gfxgfx

Bine ai venit pe Forumul METALHEAD - Discutii serioase intre rockeri!
Cea mai mare comunitate rock si metal din Romania.
Daca nu ai un cont, te rugam sa-ti faci unul aici.

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

gfx gfx
gfx
329031 Posts in 5507 Topics by 11623 Members - Latest Member: felix_dar November 21, 2009, 01:39:02 AM
*

gfx*HomeHelpSearchCalendarLoginRegistergfx
gfxgfx
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.       « previous next »
Pages:  [1] 2 3 Go Down Send this topic Print
Author Topic: Metal Camp - Tolmin (Slovenia)  (Read 6284 times)
Kapricornus
It's O.K.
General de Brigada
*

Ultima logare:
Today at 12:51:33 AM

Harnicie in ultimele 30 de Zile
4%

« on: March 15, 2006, 03:19:08 AM »

Festival la a III-a editie,se desfasoara in perioada 21-23 iulie,cu trupe de calibru : MY DYING BRIDE,DIMMU BORGIR,OPETH,TESTAMENT,AMON AMARTH,HYPOCRISY,NEVERMORE,GOREFEST....si altele.

You are not allowed to view links.
Register or Login
www.metalcamp.com

FRIDAY ROCKS adica noua Rockoteca METALHEAD, in fiecare vineri de la ora 22:00 in Suburbia !
ghanima
Alcoonaut
Capitan
*

Ultima logare:
October 02, 2007, 07:21:21 PM

0%

Alone

« Reply #1 on: March 25, 2006, 03:53:45 AM »

chestia asta e la fel de tentanta ca wachen.  si e ceva mai aproape decat wachen. ramane de vazut.

FRIDAY ROCKS adica noua Rockoteca METALHEAD, in fiecare vineri de la ora 22:00 in Suburbia !
Kapricornus
It's O.K.
General de Brigada
*

Ultima logare:

4%

« Reply #2 on: March 25, 2006, 10:03:04 AM »

Eu m-as duce pentru My Dying Bride...dar astept sa vad,poate vin la Wacken.Oricum,n-am puterea financiara pentru doua festivaluri,deci trebuie sa aleg.

ghanima
Alcoonaut
Capitan
*

Ultima logare:

0%

Alone

« Reply #3 on: March 25, 2006, 04:03:35 PM »

cam asa ceva si pt mine desi well se pot face diverse chestii ... depinde cat de aventuros esti.

Kapricornus
It's O.K.
General de Brigada
*

Ultima logare:

4%

« Reply #4 on: March 26, 2006, 02:54:51 PM »

cam asa ceva si pt mine desi well se pot face diverse chestii ... depinde cat de aventuros esti.
La ce te referi?...
In urma cu aproape 10 ani am avut 3 tentative (dintre care una reusita  Grin ) de trecere frauduloasa a frontierei...deci pot sa spun ca spiritul de aventurier nu m-a parasit.  Wink

ghanima
Alcoonaut
Capitan
*

Ultima logare:

0%

Alone

« Reply #5 on: March 26, 2006, 08:03:58 PM »

ok. Cheesy dar nu la asta ma refeream.

ca sa fac un sumar pt toate trei  threadurile - Wachen, Tolmin, Varna:

e clar ca toate trei sunt tentante fiecare cu trupele care le are. dapdv ordinea ar fii Wachen, Tolmin, Varna. cel putin pentru mine.
ca taxe cred ca se invart cam toate in aceeasi zona, poate putin mai ieftin la bulgari, dar nu semnificativ daca iti iei bilet din timp.

problemele apar la iesirea din tara si la ajunsul la festival. daca nu gresesc nu ne trebuie vize pentru nici una din tari, doar pasaport valabil. in mod normal biletele ar trebuii sa fie suficiente ca sa poti iesi din tara fara probleme. eventual sa poti sa ii arati lu gigi la granita si ca ai bani pt stat acolo. din punctul meu de vedere cea mai dificila parte e cu ajunsul acolo si eventual statul. din cate stiu eu Wachen e 'in the middle of nowhere'.  Tolmin am vazut ca e langa oras, iar Kavarna e statiune/sat sau ce dracu o fi.  la tolmin am vazut ca poti sa stai in oras sau la cort ceea ce mai scade din costuri. oras fiind probabil ca exista in el si supermarketuri si chestii de astea asa ca s-ar putea lasa destul de ieftin.  mai ramane de ajuns acolo si pana la urma tot masina cred ca e cea mai comoda solutie, faza fiind sa mai gasesti oameni dispusi sa mearga.

in final ramane de vazut cat costa toata distracitia si te hotarasti unde mergi. din partea mea raman deschis toate 3 optiunile in continuare. partea proasta este ca mai trebuiesc luate in considerare si concertele din tara. si taxele pt pasaport.

Kapricornus
It's O.K.
General de Brigada
*

Ultima logare:

4%

« Reply #6 on: March 26, 2006, 10:10:21 PM »

Stiu ca nu la asta te refereai....  Grin ...sau nu neaparat la asta....
Poi...cine are masina?...buna de iesit afara?Sa dea un chiot...si vedem cum facem.Totusi mergem la Wacken...dar sunt si variantele de rezerva..cum ar fi Tolmin sau Varna.
Cu cazarea ne orientam..vedem...numai sa mergem.
Mi se pare ca totusi la Sloveni avem nevoie de viza...sau poate ma insel.Ne interesam

ghanima
Alcoonaut
Capitan
*

Ultima logare:

0%

Alone

« Reply #7 on: March 27, 2006, 05:54:46 PM »

cazare = cort.

asta cel putin la wachen sau varna. la tolmin cred ca poti sa stai si la pensiune/hotel/etc. eu am un preten care poate s-ar baga. poate stam la o bere si ceva discutie la bmn 3 daca vi.

ghanima
Alcoonaut
Capitan
*

Ultima logare:

0%

Alone

« Reply #8 on: March 27, 2006, 06:52:02 PM »

ok tocmai am gasit asta pe metalstorm.ee:

Friday: Amon Amarth, Deathstars , Arch Enemy, Nevermore, One Man Army & And The Undead Quartet, Scaffold

Saturday: Dimmu Borgir, Hypocrisy, My dying bride, Wintersun, Evergrey, Decapitated, Heaven Shall Burn, Excelsis

Sunday: Opeth, Testament, Edguy, Kataklysm, Gorefest, Cataract, Mely

as zice ca se merita destul de mult.

Kapricornus
It's O.K.
General de Brigada
*

Ultima logare:

4%

« Reply #9 on: March 28, 2006, 06:27:04 AM »

Da..se merita,mai ales sambata cand vin My Dying Bride..  Smiley
Cazarea in cort nu e o problema pentru mine,sunt obisnuit cu muntele.
Discutie la bmn 3???

ghanima
Alcoonaut
Capitan
*

Ultima logare:

0%

Alone

« Reply #10 on: March 29, 2006, 01:05:36 AM »

ok am inteles restul in afara de mdb iti stau in gat asa ca o sa stai la cort. Smiley

ok ne vedem la bmn 3 si incercam sa stabilim una alta. oricum vara e plina de festivaluri ... trebuie sa-l gasim
pe ala care e cel mai convenabil din cat mai multe puncte de vedere.

ghanima
Alcoonaut
Capitan
*

Ultima logare:

0%

Alone

« Reply #11 on: March 30, 2006, 11:09:24 PM »

mai pune pe lista si Satyricon. bani sa fie cu voia zeilor.

ShitGrinder
Obositu dreacu!
General de Brigada
*

Ultima logare:
Yesterday at 11:38:43 AM

2.67%

Sick in the head Metalhead!

« Reply #12 on: March 31, 2006, 09:11:16 AM »

Sa nu te oftici cand vezi un asemenea festival intr-o tara ca Slovenia?

Register or Login
www.indianfall.com

Register or Login
www.myspace.com/leprosyabscess

Register or Login
www.myspace.com/indianfallro

Register or Login
www.myspace.com/forgottenmelancholy

Register or Login
www.myspace.com/symbiostoo

Register or Login
www.myspace.com/shitgrinderdrums

ghanima
Alcoonaut
Capitan
*

Ultima logare:

0%

Alone

« Reply #13 on: March 31, 2006, 02:48:42 PM »

ba da. macar asa putin. dar asta este. la ei s-a putut la noi inca mai traim cu speranta. degeaba exista morisson, coro si restul de organizatori si promotori daca nu au unde, cu ce, cu cine si nu ii ajuta putin autoritatile. stiu ca suna putin comunist dar atunci cand se implica si nivelul local de autoritate te ajuta mult. oricat de mica ar fii acea implicare.

Kapricornus
It's O.K.
General de Brigada
*

Ultima logare:

4%

« Reply #14 on: March 31, 2006, 08:46:43 PM »

Tara ca Slovenia?!!Din cate stiu eu nivelul de trai e mai ridicat la ei decat la noi...deci nu ma mira faptul ca un asemenea festival se tine la ei si nu la noi.Ne ofticam si speram ca intr-un viitor apropiat sa avem puterea financiara ca sa organizam un festival de asemenea calibru...pentru inceput e bine si numi cu 2-3 headliners si mai multe trupe relativ mai "slabute" autohtone si nu numai.
Intr-adevar mai mult as merge pentru My Dying Bride,dar nici celalalte trupe nu sunt de neglijat.Nevermore,Dimmu Borgir,Hypocrisy,Testament sau Gorefest sunt nume mari.  Smiley Merita vazute/auzite live.
Scuza-ma ghanima, dar nu am inteles...bmn 3?Adica...bar...sau???Cu riscul sa cad in penibil ...te intreb....

ghanima
Alcoonaut
Capitan
*

Ultima logare:

0%

Alone

« Reply #15 on: April 01, 2006, 10:25:28 AM »

Tara ca Slovenia?!!Din cate stiu eu nivelul de trai e mai ridicat la ei decat la noi...deci nu ma mira faptul ca un asemenea festival se tine la ei si nu la noi.Ne ofticam si speram ca intr-un viitor apropiat sa avem puterea financiara ca sa organizam un festival de asemenea calibru...pentru inceput e bine si numi cu 2-3 headliners si mai multe trupe relativ mai "slabute" autohtone si nu numai.
Intr-adevar mai mult as merge pentru My Dying Bride,dar nici celalalte trupe nu sunt de neglijat.Nevermore,Dimmu Borgir,Hypocrisy,Testament sau Gorefest sunt nume mari.  Smiley Merita vazute/auzite live.
Scuza-ma ghanima, dar nu am inteles...bmn 3?Adica...bar...sau???Cu riscul sa cad in penibil ...te intreb....

da nici nu am fost prea clar. pai cel mai simplu ne intalnim in fata la preoteasa. eventual iti dau un pm cu nr de telefon ca sa fie mai usor sa ne gasim. oricum pt mine decizia de a merge sau nu la ceva festival o pot lua cam la 1-2 saptamani dupa concert.

Kapricornus
It's O.K.
General de Brigada
*

Ultima logare:

4%

« Reply #16 on: April 02, 2006, 10:45:41 AM »

Nu locuiesc in Bucuresti...tinem legatura si vedem ce se intampla  Wink Tolmin sau Wacken...ori..nimic?!!!
« Last Edit: April 02, 2006, 10:46:59 AM by Silent|Dance » Logged

Darvulia
Lassie the Bitch.
Maior
*

Ultima logare:
August 03, 2009, 12:24:34 AM

0%

metalhead member

« Reply #17 on: April 02, 2006, 03:37:27 PM »

..Sau o Varna.  Wink

In legatura cu ofticatu cand vezi asa fest-uri in asa tari, chiar nu aveti de ce. In Bulgaria sunt chiar destule concerte, iar Slovenia are si ea o scena destul de asezata si de bine consolidata. Si de fapt, tarile europei de est si de prin balcani au avut mereu, cel putin in death, niste trupe tari. Doar ca la ei totul se bazeaza foarte mult, aproape in totalitate,  pe underground. Lucrurile au inceput sa se dezvolte rapid si prin zonele astea si nu poate fi decat un lucru foarte bun.

..yeah?

Kapricornus
It's O.K.
General de Brigada
*

Ultima logare:

4%

« Reply #18 on: April 03, 2006, 07:47:06 AM »

..Sau o Varna.  Wink
Da..sau Varna...dar totusi Wacken e prioritar,daca n-ajung,nu cred ca voi ajunge la Varna sau Tolmin...dar,mai vedem...

extasy
Sergent
*

Ultima logare:
July 22, 2007, 02:30:05 PM

0%

metalhead member

« Reply #19 on: April 10, 2006, 02:11:44 PM »

mmm , are idee careva cat este biletul pe toate 3 zilele ?

altfell
General de Brigada
*

Ultima logare:
November 06, 2009, 09:53:03 PM

0%

Dizident \:D/

« Reply #20 on: April 10, 2006, 06:39:14 PM »

pe 3 zile e 75 de euro

uita-te mai bine aici: You are not allowed to view links.
Register or Login

mamaliguta_cu
Sergent
*

Ultima logare:
December 06, 2006, 08:36:01 PM

0%

metalhead member

« Reply #21 on: April 11, 2006, 07:10:18 PM »

si io sunt tot cam nehotarata ce sa aleg metalcamp sau (ka)varna ...ca la wacken nu prea am cu cine merge... cred....  cum e cu transportu chestii voi cum o sa va descurcati? Roll Eyes stie cineva cam cat ar costa drum pana in slovenia?

Kapricornus
It's O.K.
General de Brigada
*

Ultima logare:

4%

« Reply #22 on: April 11, 2006, 10:30:03 PM »

si io sunt tot cam nehotarata ce sa aleg metalcamp sau (ka)varna ...ca la wacken nu prea am cu cine merge... cred.... cum e cu transportu chestii voi cum o sa va descurcati? Roll Eyes stie cineva cam cat ar costa drum pana in slovenia?
Ba cred ca ai cu cine sa mergi la Wacken....In privinta drumului in Slovenia,ne interesam cat costa...asta nu e o problema.

Oana
MODERATOR
*

Ultima logare:
Today at 01:24:32 AM

19%

www.metalact.com

« Reply #23 on: April 22, 2006, 07:27:29 PM »

Pentru Tolmin creste un pic pretul transportului pt ca trebuie un mic ocol pentru a se evita viza sarbilor. Una peste alta s-ar putea sa iasa la bani cam la fel cu drumul pana la Wacken. Oricum, am prieteni care au fost la primele 2 editii si se pare ca este foarte ok din toate punctele de vedere.

Kapricornus
It's O.K.
General de Brigada
*

Ultima logare:

4%

« Reply #24 on: April 24, 2006, 04:46:55 AM »

Pentru Tolmin creste un pic pretul transportului pt ca trebuie un mic ocol pentru a se evita viza sarbilor.
..adica prin Ungaria,Austria si Italia?

gfx
Pages:  [1] 2 3 Go Up Send this topic Print 
gfx
Jump to:  
gfx gfx