Lucratura
"eu, porkk & gigi" Ltd. are placerea sa va prezinte ultima productie aberanta, la care asteptam cat mai multe injuraturi si niscaiva idei bune.
Pe scurt: este vorba ca pe vechiul si deja consacratul calapod al colectiei "yet another ... track" sa rulam albume din 2009 in intreprinderea distractiva si enervanta totodata de-a identifica albumul anului 2009. Independent de topul personal al fiecaruia din board-ul "albume noi", aici am vrea o intrecere pe ooooo viata meaaaaaa si pe moartea pasiunii, din care sa rezulte albumul care-l va incanta pe x si enerva pe y, in urma voturilor voastre.
Pentru cine a zambit deja in barba la ideea insalubra ca va avea loc, de fapt, decernarea premiului (simbolic) intre Megadeth si Slayer, avem totusi niste reguli, mai bine spus, idei de reguli, caci le vrem pefectibile, deocamdata fiind supuse opiniilor voastre.
1. pentru a nu sfarsi lamentabil prin acel duel de care spuneam mai sus, unde s-ar inregistra o exterminare nemiloasa in calea celor doua, am zis ca ideea cea mai buna ar fi sa se faca dueluri pe mai multe fronturi, recte mai multe genuri, anume genurile primare (thrash, black, death, doom, heavy, altele), precum si eventual dar nu obligatoriu, debut si comeback;
2. numarul de albume aflate in competitiune sa fie ceva de genul 16 sau 32/gen, ca sa mearga repede si ca sa nu venim cu umpluturi, caci e vorba totusi de best of...
3. nu se vor trimite liste, nu avem de ce, se vor propune pe modelul: x vine si posteaza 3 propuneri de-ale lui pentru thrash, 4 pentru black, nimic pentru heavy, 1 pentru doom etc.; apoi vine y si posteaza 4 albume thrash, 1 album black, 2 albume etc.; cand s-a facut numarul (16 sau 32) s-a inchis genul, asteptam pana se completeaza si restantele;
4. propun sa nu se aleaga un numar fix de piese de pe albumul respectiv, ca sa nu iasa ciondaneala "daca puneai piesa cutare, sigur nu iesea albumul" caci o gandim la nivel de album, nu de piesa; relevant e sa-si faca participantii o idee, ideal e sa asculte/fi ascultat albumul, ca sa noteze totusi in cunostinta de cauza;
5. celelalte reguli de genul numarul de voturi si diferenta dintre voturi ca un album sa fie castigator, daca nu aveti propuneri, ramane ca la celelalte joace; totusi, fiind albume pe 2009 si fiind si un numar mic de albume pe gen, propunerea mea personala e sa se incheie votarea la mai mult de 6, undeva pe la 8 sau 10, urmand ca-n semifinala sa mai creasca.
Deocamdata, asta ar fi draft-ul povestii asteia, astept sa vad daca va surade, daca v-ati baga si mai ales, daca e afirmativ la acestea, ce idei mai aveti sau cum se poate imbunatati ce-am insirat.
Multumim pentru atentie, lare vedere.
CR, gd, porkk