Author Topic: Best of 2009 - administrative  (Read 3919 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
Re: Best of 2009 - administrative
« Reply #50 on: December 23, 2009, 12:42:19 pm »
pai .inho al'lantu' zice s-o lasam pe 2010...

np: paradox - dream hero

Frunza verde sho lalea
Loatear dracii sa te ia!
Noapte negra ca catranu
Sa tzo tragan crur ....?

Ta-daaaaa! Ai ghiciiiiit!

http://www.gigiledur.blogspot.com/

http://gigidurusmetaaaal.blogspot.com/

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #51 on: December 23, 2009, 04:12:00 pm »
Asa. Si daca a hotarat celalat smartinho, gata , fara sa adere niminea, sa otarat deja? Nu ca mar deranja, dar nam vazut reactii asa ca am intrebat si eu.
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

METALHEAD Forum

« Reply #51 on: December 23, 2009, 04:12:00 pm »

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #52 on: December 23, 2009, 04:28:27 pm »
Mie mi-e egal, da nu creca e greu sa insiri niste albume acolo, pentru inceput.

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #53 on: December 24, 2009, 03:10:07 pm »
Ba, eu n-am hotarat nimic, mi-am zis doar o parere. Puteti sa va giucati si fara mine, no pb, dar am vazut ca nu da lumea pe dinafara de nerabdare. Eu unul sunt deja in conced, si o sa intru doar ocazional, de asta ziceam. Si ma gandesc ca mai sunt si altii in situatia asta.
Svart, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Morrison

• מתכתראש מתעל חד
  • METALHEAD
  • General de Brigada
  • *
  • METALHEAD'S HEAD
    • METALHEAD
« Reply #54 on: December 28, 2009, 10:09:01 am »
Sa stiti ca am facut votu pe forum ca sa-l "revergoram" :) si da rezultate. nu va speriati daca nu voteaza lumea la greu acum pentru ca sunt plecati in vacanta. asa a fost in fiecare an. dupa 10 ianuarie incep sa se miste iar  :)

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #55 on: December 28, 2009, 10:42:27 am »
Da Emile, dar aici e alt concept si e vorba si de top albume ce-au "rulat" in mare parte pe forum. ;)

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #56 on: January 04, 2010, 09:45:04 am »
'ai cu asta, ca mi-am tocitara urechile cu albume din 2009, doar-doar oi shti ce sa bag p'acilea...

np: paradox - hollow peace

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #57 on: January 04, 2010, 11:18:44 pm »
breeee oamini buni, bump acilea. adecatelea, nu-l lasatzi de izbelishte nici p'asta, c'aci e cu albume, in partea ailanta e doar cu trackuri. poa' sa mearga ambele in paralel de numa' numa'...

np: on topic

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #58 on: January 06, 2010, 03:55:00 pm »
bun, deci daca nici dupa bump nu va face cu ochiu' asta, avandara in videre aceste circumstantze, ierarhia 2009 iashte urmatoarea:

1. SOLSTICE (al mai mega album 2009)

locurili 2- X vor fi anuntzate in zilili urmatoare. ca sa fie threadu' mai activ, ce dracu' ... :D

np: heathen - control by chaos

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #59 on: January 06, 2010, 04:00:14 pm »
Bai gigi, din ciclul "satul de suferintele altora, e vremea sa ma ocup si de-ale mele", eu sunt aci, pe faza, pregatit pentru orice. Numai ca-n lumina intunericului ultimelor si penultimelor evenimente, stau cuminte sa se intample ceva. Sau altfel spus, astept sa se afirme altii, cu reguli, idei, propuneri, ma rog, tot circul de care dam dovada de fiece data cu astfel de ocazii si ma voi supune acestor prevederi sau nu voi participa, in functie de fanteziile propunatorilor.

P.S. ceea ce te sfatuiesc si pe tine sa faci, sa avem o batranete tihnita, cu mintile la purtator, cand om fi in parc, in Cismigiu cu nepotii si-om vorbi despre muzici fetide, satanice si purulente, ca doar n-o sa functioneze aparatul auditiv cand imi pove despre balariile matale ;D ;D

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #60 on: January 06, 2010, 04:02:32 pm »
:D :D :D :D Ashea, ashea ! Ca si pe mine m'o barait la creeri ... si io mai naroada bag la ascultare si alealalte doo si guess what ? I'm enjoyin' the foocken silence now !

np : my thoughts ... i can barely hear'em :D

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #61 on: January 06, 2010, 05:04:41 pm »
uaaaaaaat?!? in loc de temenele pin'la podele, osanale gen "ooooooooooo, gigi, daca nu erai tu, muream shi nu videam ... [evident, e vorba de solstice]", tot ce'auz e detractziuni shi alea-alea :D?!

ok, deci inc-o data atunci, pen'ca repetitziunea e mama invatzaturii!

nw: nah! 0'43'' - swaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaarm!
« Last Edit: January 06, 2010, 05:05:30 pm by gigi duru' »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #62 on: January 06, 2010, 05:14:19 pm »
Deci topic closed. Locul unde nu se va intampla nimic. Chiar daca Solstice, chiar nimic. :| :D

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #63 on: January 06, 2010, 05:15:59 pm »
@gigi: macar sa realizezi ce ai vrut cu postul ala: cine canta pana la urma piese? demolition hammer sau solstice?
inca nu am asculata-o, ca ascult ultima piesa de la heathen, sa gat tot albumul intr-o tura, da am deschis-o in youtube, si sa stiu macar ce ascult.
P.S. as fi vrut sa fie solstice, ca is curios cum suna ce consideri tu ca ii suprem pe anul trecut :) (fara sa am mari asteptari pe gustul meu, desigur :) )
inlocuitor penru mesajul default pus de forum cam aiurea

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #64 on: January 06, 2010, 05:19:31 pm »
Bai, de-ai naibii, nici tu nici gigi n-ati mai scoate o litera la albume noi, acolo unde s-a pus albumul.
Ah, posibil sa nu stiti unde e... da, da. Pai e a treia parcela, cum intri pe forum, de sus in jos. Ati mai fost pe-acolo, ce? Ati uitat? ;D

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #65 on: January 06, 2010, 05:24:58 pm »
am mers amu (poti vedea urmarindu-mi activitatea :D :D , nu ca ar merita, dar sa vezi ca nu mit cu nerusinare :) ), am vazut ca piesa ii a lor, am marcat trupa la Nu ma intereseaza :), dupa ce am fost poluat de youtube-ul lui gigi :). cum plua mea sa fie albumul anului, gigi? :).

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #66 on: January 06, 2010, 05:38:19 pm »
inorogea, te trec la panou' ASHA NU! shi daca mai zbori prin arealu' meu, specia ta pe cale de disparitzie va mai pierde un exemplar (expandable, de al'fel  :D).

deci, read my leaps carefully: solstice nu risk. solstice death/thrash. solstice deathrash. solstice nu megadave. solstice suprem pe linga megadave 2009. solstice suprem (la ciomageala cu inca fo citeva) pe 2009 anyways.

p.s. egzblicatzii in privintza scopului urmarit: pen'ca eshti un inorog la fel de pulberean ca shi ailantzii, itzi spun (de fapt, repet parca?) ca iutubu' are o anumita politica de urmarire a uploadurilor. asha ca prefer sa nu trec, de la bun inceput, numele trupei, etc.,pen'ca sa poci urca uploadu' (de ex., vreau sa fac un upload cum imi cade mie ghini la stomac cu exhorder de-o juma' de an shi tont nu poci). da' pintru non-pulbereni, era evident cin' se produce din secunda 5  :D :D :D

np: heathen - undone

METALHEAD Forum

« on: »