acu' l-am vazut. si, no way jose!
intr-adevar, ATLu' este singuru' mega-album anthrax. de altfel (IMHO) singuru' album care (cu exceptzia faptului ca au fost fondatori) poate sa emita ceva pretentzii de HoF al thrashului shi la titlu' de trupa din big 4/5. da' nu te pui nenica cu NAu. nici macar cu ale mai timpurii, dar'mite cu survive. care, in my books, nu e al mai greu NA ever, da' in booksurile altora e. here i come:
deci, sa videm ce-avem pe de-o parte shi pe de alta. anthraxu' vine la inaintare cu scott, mega-muzician (vorba aia, a dat shi da in continuare cu SODu'). singurele partituri de thrash adevar-adevar ale anthrax pe albumu' asta iashte, meritu' lui. apoi vine cu doi semi-grei, belladonna, vocal nu tocmai de lepadat, chiar aduce melodicu' in thrash. shi cu benante. da' sa videm ce-avem de partea ailanta. doi dilii, lilker si connely, ambii foshti anthrax (cind anthraxu' inca nu era un nume). numa' ca lilker a vrut mult mai mult decit anthrax. a scos pe banda numa' mega-trupe. prima: SOD. album de absolut no comment! numa' asta shi a spart tot ce s-a numit anthrax la vremea aia. dup'aia NA. primele 4 (hai chiar 5) mega-albume. dup'aia a scos brutal truth (iar primele doo au setat piatza). connely e ceea ce se defineshte madman frontman. can't ask for more! mi-aduc aminte de tembel in showu' de la hammersmith, cind shi-a prins paru' in corzi shi era cit p'aci sa strice tracku' ca nu putea sa shi-l extraga de p'acolo. evans e shi el aproape greu. dracu', e om-fanfara. da cu tobe, shtie bass shi chitara (de altfel, a scos doo albume in care presteaza de unu' singur, care sunt mega-ok. check CIA).
acu', deshi nu-mi convine s-o zic, la p'a dreapta, ATLu' sta mai ghini decit surviveu' la un singur punct. hitu' indians. survive n-are asha ceva (deshi unu' dintre trackuri a intrat in soundtracku' unui film cu billy zane in rol principal, are ERu' - creditat p'atunci cu fastest lyrics). totushi, cu o floare nu faci premavara. la per global, surviveu' este peste. compozitzional, riff shi phonic pollution, instroment, etc.
deci, n-am cum sa fiu d'acord cu preopinentu' meu. chiar dimpotriva, tehnica se gaseshte, in abundentza, de partea astalanta. poate la varietate n-ash cirii prea mult, pen'ca anthraxu' are un cuvint important de spus cind vine vorba despre fuziunea intre rap shi metal (cam primii shi probabil cei mai grei din thrash pe felia asta). da' dupa canoanele thrash, NAu' e la ani lumina de anthrax. iaca o proba de thrash NA:
nw: