ar trebui sa invatam sa facem diferenta intre urmatoarele chestii:
1. ce ne place noua foarte mult
2. trupe care au facut istorie.
si
3. ultimate metal track
pentru ca se pare ca multi n-o fac.
mie imi place mult Inveracity - Fistfuck sodomy, da' n-as pune-o niciodata in lista, pentru ca n-a adus nimic nou in genu' prestat si sunt chestii care suna mai bine in respectivul gen. Or, daca stiu SI EU ca sunt chestii mai bune, de ce sa ma incapatanez si sa nu le pun direct PE ALEA?
De asemenea cunosc si respect aportul Possessed pentru istoria metalului pe care-l ascult, da' nu-mi plac absolut deloc, si therefor, tot nu i-as pune in lista.
Daca chiar eu STIU ca o trupa din lista mea e "mai ultimate" decat alta, de ce sa n-o elimin pe ce'a de'a doua? Ca ambele imi plac in egala masura? eh, asta e problema, imo.
Deci criteriul cu "imi place" ar trebui folosit pentru departajare in formarea listei, raportand la valoarea trupei pentru genul respectiv. Si da, chiar regret enorm ca n-am trimis si eu una. Totusi, si asa se poate merge prea departe, zicand ca doar Morbid Angel si Obituary sunt death ca lumea, restu' sunt doar copipeist. Dar daca vine o trupa care ia notite fix de unde trebuie, le baga la cap, si-si face temele scotand ceva ce ilustreaza perfect ce trebuie sa insemne death metal, fara ca valoarea sa istorica sa fie semnificativa si fara o doza prea mare de originalitate??