Author Topic: EPURARE  (Read 5387 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
Re: EPURARE
« Reply #100 on: June 09, 2009, 04:58:40 pm »
prin ceva post anterior mai ca s-o scuzat hell9 fata de tine, fi mai atent :D

ba, defapt federush e una din febletile mele si unu din oamenii de la care am mari asteptari cum ca peste dooj de ani o sa vb la o bere tot despre metale. doar ca right now, e pe langa poteca rau!  ;D da ce zic io pe langa poteca! e pa camp asa, cam cum lai vedea de fro doo trei deshte.  ;D
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #101 on: June 09, 2009, 05:01:58 pm »
bre, ie reciproc, ca si io am asteptari de la tine ca acum vo dooj de ani... aolo, iar am uitat ca timpu' merge in directia ailalta, ma'sa, asta e, ghinion, you're hopeless ;D ;D

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: June 09, 2009, 05:01:58 pm »

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #102 on: June 09, 2009, 05:21:57 pm »
bre, ie reciproc, ca si io am asteptari de la tine ca acum vo dooj de ani... aolo, iar am uitat ca timpu' merge in directia ailalta, ma'sa, asta e, ghinion, you're hopeless ;D ;D

fiule, tu daca ma intalneai acu dooj de ani, erai visu unei noptz de vara in materie de METAL, nu ca acu, in materie de metal .

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #103 on: June 09, 2009, 05:22:24 pm »
Jigggggggg-Aaaaaaaaaayyyyyyyyy!!!!!

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #104 on: June 09, 2009, 06:03:00 pm »
si io am asteptari de la tine ca acum vo dooj de ani..

nai poza dasta, nai ce comenta despre vremuri in care ascultai povesti la pickup... de fapt, nici acu nui prea tarziu. iatz un pix si noteazatz reteta care pa mine ma facut celebru ani de zile la costinesti:

1.jaka de motor de mers ranga de beat pe zid pana acasa
2.caciula de tinut okelarii de soare pe cap(unde se tin ei de fapt)
3.bluza cu reek of putrefaction pe langa care tate tricoaiele trucult dacu sunt de expus prin gradinite
4.sticla cu licoare
5.mecla cu sictir
6.cand vine unu la tine sitz zice ca satiricon ii pisan crur pe bathori, maturi terasa si terasa vecina cu el tinut de jaca, nu de par ( asa ceva nu se face..  :( )

atat pentru azi. maine te ascult!  ;D
5.

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #105 on: June 09, 2009, 06:07:54 pm »
si concluzia la paginile astea de discutie?
.........
ii ca mergem in continuare tot cum o fost si pana acuma? :D
inlocuitor penru mesajul default pus de forum cam aiurea

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #106 on: June 09, 2009, 06:16:47 pm »
da ma, nu ma lasa irima sal indurerez pe gigi in halu asta, desi sigur lash scuti si de umilinta rezultatului final si de anii de zile mancatz dupa ascultarea de traci black ( ca el amaratu, chiar le asculta). si, ar fi fair daca ar recunoaste ca am dreptate dar ca nu e de acord cu metoda mea pedagocica... :D

mergem asa. rabdare si tutun, panan runda cu 64, de une o sa inceapa caftu, defapt... :|

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #107 on: June 09, 2009, 06:44:42 pm »
nush mah, mie-mi facea cu ochiu o varianta in care sa ne strangem astia de vrem, sa vedem cati suntem, sa alegem un nr de piese/participant pt lizda si sa purcedem ... nu ma deranjeaza celalat(bine, poate un pic asa  :P) da' tare mi-ar place o lista care sa inglobeze si propuneri de la uameni precum helu', CR, cuina, porkk, SS sau oldschool . Asta chiar mi-ar placea  :)
« Last Edit: June 09, 2009, 06:52:06 pm by pentecost »

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #108 on: June 09, 2009, 06:48:17 pm »

1.jaka de motor de mers ranga de beat pe zid pana acasa
2.caciula de tinut okelarii de soare pe cap(unde se tin ei de fapt)
3.bluza cu reek of putrefaction pe langa care tate tricoaiele trucult dacu sunt de expus prin gradinite
4.sticla cu licoare
5.mecla cu sictir
6.cand vine unu la tine sitz zice ca satiricon ii pisan crur pe bathori, maturi terasa si terasa vecina cu el tinut de jaca, nu de par ( asa ceva nu se face..  :( )

In traducere libera:

1. am furat-o de pe un motociclist cazut in santz (de aia stiu ca'i de motor)
2. e alu sor'mea si data pe din doua (caciula ov cors). vroiam din aia de "docher" de fapt. Ce-i aia ochelari de soare ? Scumpi domne, scumpi.
3. alta n-am gasit si aia parea cea mai tare
4. apa minerala, de aia o tin cu eticheta spre voi
5. imi clateam dintii cu apa minerala din sticla de mai sus
6. satiricon nu canta pe vremea aia si io nu maturam cu blackeri pe jos ca eram fan poison de fapt (cu inelush gheiush in urechea dreapta)

NA: da shine-i cucoana ?  :D
« Last Edit: June 09, 2009, 06:49:19 pm by Surgical Strike »
How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd;

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #109 on: June 09, 2009, 08:29:29 pm »
ar trebui sa invatam sa facem diferenta intre urmatoarele chestii:
1. ce ne place noua foarte mult
2. trupe care au facut istorie.
si
3. ultimate metal track

pentru ca se pare ca multi n-o fac.

mie imi place mult Inveracity - Fistfuck sodomy, da' n-as pune-o niciodata in lista, pentru ca n-a adus nimic nou in genu' prestat si sunt chestii care suna mai bine in respectivul gen. Or, daca stiu SI EU ca sunt chestii mai bune, de ce sa ma incapatanez si sa nu le pun direct PE ALEA?

De asemenea cunosc si respect aportul Possessed pentru istoria metalului pe care-l ascult, da' nu-mi plac absolut deloc, si therefor, tot nu i-as pune in lista.

Daca chiar eu STIU ca o trupa din lista mea e "mai ultimate" decat alta, de ce sa n-o elimin pe ce'a de'a doua? Ca ambele imi plac in egala masura? eh, asta e problema, imo.

Deci criteriul cu "imi place" ar trebui folosit pentru departajare in formarea listei, raportand la valoarea trupei pentru genul respectiv. Si da, chiar regret enorm ca n-am trimis si eu una. Totusi, si asa se poate merge prea departe, zicand ca doar Morbid Angel si Obituary sunt death ca lumea, restu' sunt doar copipeist. Dar daca vine o trupa care ia notite fix de unde trebuie, le baga la cap, si-si face temele scotand ceva ce ilustreaza perfect ce trebuie sa insemne death metal, fara ca valoarea sa istorica sa fie semnificativa si fara o doza prea mare de originalitate??
« Last Edit: June 09, 2009, 08:31:03 pm by chainsawfreak »

Quote from: hell9level
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #110 on: June 09, 2009, 10:10:29 pm »
Siderurgical plm, poza e din 95, deci nu de dooj de ani, da bluza cu carcass, da! ;D
P.s.: "sormea" are 1.90 si 85 kg. Te sodomizeaza "legata" la maini si la picioare la orice ora... ;)
Bafta!

METALHEAD Forum

« on: »