Author Topic: MHEAD K1 - Administrativ  (Read 14231 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
Re: MHEAD K1 - Administrativ
« Reply #400 on: September 22, 2009, 01:10:08 pm »
bree, io am zis ca aia cu glamul ii o gluma chiar cand am pus-o, crezand ca asta cu nwfbhtm ii tot o gluma alui hell9 :); (pe ideea ca trebuie sa fie de la thrash in sus, io asa am inteles de la inceput);
da-ti ma inainte asa;
sau, amu pun a treia oara: nu trebuia dupa 5 ture aia meritorii sa mearga singuri mai departe?

si, ca si bonus de participare pentru aia ce pierdeam, puteam merge si noi in paralel cu ideei dragute gen trupe ce poarta nume de piese celebre, trupe care imita pe fata, treburi de astea dragute si la care fiecare putea cauta pe trupa/felia favorita din asta "grele si foarte grele" :).
inlocuitor penru mesajul default pus de forum cam aiurea

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #401 on: September 22, 2009, 01:12:12 pm »
runda cu strainezia, iashte trackuri de la porkk, pentecost, DSM, phaedrus, zvartinho, OS, satanu', CR, inorogu', jiji usha.

np: aspid - where the night

Frunza verde sho lalea
Loatear dracii sa te ia!
Noapte negra ca catranu
Sa tzo tragan crur ....?

Ta-daaaaa! Ai ghiciiiiit!

http://www.gigiledur.blogspot.com/

http://gigidurusmetaaaal.blogspot.com/

METALHEAD Forum

« Reply #401 on: September 22, 2009, 01:12:12 pm »

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #402 on: September 22, 2009, 01:13:33 pm »
sau, amu pun a treia oara: nu trebuia dupa 5 ture aia meritorii sa mearga singuri mai departe?

nu. am mai raspuns odata, da' nu mai shtiu pe unde.

np: aspid - where the night

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #403 on: September 22, 2009, 01:15:46 pm »
bine :)

la nwobhm cum o ramas? limitare la 80 sau orice cu exceptia granzilor granzi?

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #404 on: September 22, 2009, 01:20:13 pm »

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #405 on: September 22, 2009, 01:28:41 pm »
Eu zic sa gatam cu runda a cincea; sa vedem cine merge mai departe, cine challangersete pe cine, si apoi om vedea in contiunuare in functie de cine merge mai departe. sau veti vedea, ca eu  nu stau grozav.
Svart, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #406 on: September 22, 2009, 01:52:22 pm »
Gigi! Nu! Bai gigelule, ca alfel numi vine satz zic!

1. Tzam trimis si pesa nonenglish ( probabil ai sistem imunitar care tza inchis ochii ca sa nu suferi) si piesa nwobhm!
2. In nwobhm fojgaie riffurile misto. De fapt det angelu ala del impingi de la spate prin runda vecina nu e nimic alceva decat un nwobhm minim tunat!
3. Die
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #407 on: September 22, 2009, 05:58:02 pm »
eo tot out sunt. inteleg conceptu' de mass exposure pentru muzici, da' sa fie pentru muzici de le'ascult eu, sau macar care nu ma deranjeaza. ascult de 7 ani de zile metal, cred ca am reusit sa-mi dau seama ce genuri imi plac si ce genuri NU. in niciun caz nu m-apuc acum de dum si de mizere d-aia de hm optzecist, pentru c-am fost "fortat" sa caut pentru jocu' asta. ok, indur una doua ture, ar fi ok, daca n-ar fi 3 ture din 5 pe orice altceva decat pe gustu' meu.

vin si eo si propun brutal death inainte de 1998, sa va spargeti degetele si ochii cautand, si sa nici nu va placa. de ce sa ne sangereze urechile cand se poate sa NU se intample astea, sunt zeci de genuri de le ascultam cu totii!!

cel mai mult la limba straina ma deranjeaza thrashu' ala, io nici nu-mi pot imagina cum suna in alta limba decat engleza. asta e, sunt eu limitat. ca sa nu se strice runda, va dau death/grind sau death simplu daca vreti. (NU machetazo)

Quote from: hell9level
sustin ca in materie de underground si fan base elitist, heavy metalu se pisa pe bdmu tau trendy

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #408 on: September 22, 2009, 06:01:26 pm »
Dar s'a spus ca de la thrash in sus + related. DANG!!!!

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #409 on: September 22, 2009, 06:03:00 pm »
eo ultima data am vazut regula thrash + variatiuni (adica ceva/THRASH) cu versuri in altceva decat engleza, cu primul album scos dupa '96.

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #410 on: September 22, 2009, 06:06:34 pm »
nope. check again :). e thrash + death + related. adecatelea, doo felii cit roata carului, plus ceva feliutze mai mici, da' la fel de grele in their own right.

p.s. shi daca tot ramii, da' shi cu votu' la fightu' la care eshti giudecator. shi ia-l shi pe borgu' nemernic  :D

np: K1
« Last Edit: September 22, 2009, 06:07:31 pm by gigi duru' »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #411 on: September 22, 2009, 06:09:17 pm »
No, no, no, no.... nu de la thrash in sus, pentru ca nu miorlaiam atata. Bagam simplu Mortuus Infradaemoni, ala primul, rau, sumbru, sa va dea jos de pe olitza si cu versuri in latina. Terminam discutia si va terminam si pe voi. Ma rog, am dubii, ca voi ascultati muzici dubioase (:P), da' oricum...

Dar faza cu death-ul pe mine m-a luat prin surprindere. A se vedea mai sus. Eniuei...

• General de Brigada
  • *
« Reply #412 on: September 22, 2009, 06:11:10 pm »
Haidi bre ca s'a editat ulterior postul ala .... d'aia am si raspuns asa hotarat. Probabil ca l'am vazut io editat in timp util si ats ramas voi cu ideea initiala in cap. ;)

LE:

bre, deci dupa catrenu' lu' satanu', i'm in again! :D :D :D pen'ca n-atzi lamurit-o, iaca cu ce va troznesc:

- THRASH, DEATH & related only, cu lyrics in orice limba, mai putzin engleza;
- trupa sa fie newcomer (primu' album sa fie scos dupa 1996).

24h as of now.

np: phantasma - sans commentaire

« Last Edit: September 22, 2009, 06:12:29 pm by Queen_Of_The_Reich »

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #413 on: September 22, 2009, 06:18:52 pm »
Bai, ia atentie. Am un set de propuneri. Simple si la obiect.
1. gigi*, in calitate de matron, cand are timp, da' cat de curand, sa deschida un topic separat de administrativ, pe bune;
2. in care, distinct, in limbaj clar si cat mai putin mistocaresc sa scrie regulile joacei asteia si ale celor ce vor mai veni, permanent update-at cu ce va mai bubuie prin cap;
3. impreuna cu situatia la zi a joacei respective si subiecte pe runde, participanti, retrasi, inlocuitori, etc;
4. topic in care sa nu aiba acces nimeni (eventual lock-uit) in afara de gigi si un moderator care lock/unlock in functie de necesitati;
5. astfel incat, in fiecare secunda sa fie clar prin citire oricui ce vrea joaca, care-i situatia si ce noutati s-au mai adus.

Topicul sa nu aiba mai mult de cateva posturi, tocmai sa fie simplu oricui sa stie ce joaca, ce-are voie, ce n-are voie, de cand pana cand si care-s cerintele.

Este frustrant in conditiile in care se fac minim 2-3 pagini pe zi, sa stam sa cautam care-s ultimele treburi stabilite, care e tema, care nu e, cine ce vrea.
Iar topicul asta sau alea de gen sa ramana pentru joaca efectiva si pentru porcaieli, offtopicuri si discutia tuturor propunerilor si ideilor.

LE: * sau cineva care-i pasionat de asa ceva
« Last Edit: September 22, 2009, 06:19:37 pm by Count Raven »

• General de Brigada
  • *
« Reply #414 on: September 22, 2009, 06:28:31 pm »
Io'mi salvez intr'un doc regulile ... asa de greu e de urmarit.

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #415 on: September 22, 2009, 06:45:05 pm »
bre, se face. ghini-ghini brobunerea, da' e nevoie de ajutoru' oficios (tu, cuina, altzi mozi). p-asta il redenumim MHEAD K1 - ciorovaieli shi in al'lantu' sa trec doar regulile, listra participantzi, listra runde? am intzeles ghini?

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #416 on: September 22, 2009, 07:05:28 pm »
Bai drujbex, cand esti nascut? Aha! Pai atunci mizerie 80ista esti tu bai acesta!
Nam vazt frate cate fitze... A fost blac, thrash, o veni si dm si bdm si bd , plm si ce mai vrei tu. La ce mortii sai din iarba vrei tu dal dracu sai strici o bucurie unui batran prieten?! Esti la ciclu? Ai crize de personalitate? Ai nevoie de afectiune? Ia cu jagermeister!
;D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #417 on: September 22, 2009, 08:42:26 pm »
bre, se face. ghini-ghini brobunerea, da' e nevoie de ajutoru' oficios (tu, cuina, altzi mozi). p-asta il redenumim MHEAD K1 - ciorovaieli shi in al'lantu' sa trec doar regulile, listra participantzi, listra runde? am intzeles ghini?

Read my lips:

I. Topic de trilulilu, precum si fight-ul propriu-zis, aici, ca pana acum, nu se schimba nimic; plus discutare propuneri (nici macar voi, cu toate sperantele mele fierbinti ;D)

II. Topic STRICT administrativ, bagat cu lock, fara maini straine cu urmatoarele posturi (de exemplu):
    1. Regulile jocului, clare, fara mistouri, argouri si alte foanfe;
    2. Participanti in clar;
    3. Subiecte;
    4. Runde, precum si rezultate;
    5. Update la reguli, atentionari, lista plecati, renuntati, veniti, eventual amatori.
    6. Evidenta propuneri, ca sa nu se mai repete, chiar daca nu s-au materializat

La topicul respectiv fie mergem pe ideea lock si umbla gigi si oricare moderator (nu avem balarii in program, poate pancarone ;D), la cerere, fie il lasam deschis dar executam offtopicarii si mistocarii (dam ban pe timp de criza :P) si stergem posturi. Prefer prima varianta, dar daca-s d-astia persecutati de sistem si paranoici, discutam.

Clar?!

P.S. sigur, e un draft, puteti veni si cu alta viziune... vizionarilor ;D
« Last Edit: September 22, 2009, 08:43:10 pm by Count Raven »

Offline chainsawfreak

• ăl' mai blond
  • General de Brigada
  • *
« Reply #418 on: September 22, 2009, 09:07:15 pm »
hell, tocma am zis, de ce sa ne apucam fiecare sa cautam chestia de are raportu' cat imi place mie / cat NU place altora cel mai mic, ca apoi sa putem suferi la ei ca nu stiu muzica buna? plm, inteleg io de ce-ti place tie hm (ma rog, incerc), da' ma vezi pe mine propunand clash de goregrind sudamerican?

de ce nu facem un tampa sau un ny, PE DM EVIDENT, ma depaseste ... toata lumea asculta macar CEVA din astea

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #419 on: September 22, 2009, 09:21:36 pm »
Pai putem bre, cum nu, am zis io ceva?
In acelasi timp am lansat o propunere care nafara de voi, cele 3 zane - csfricusha, jijiusha si purcelusha , sa bocorat de sustinere.deci se vrea.
Si na, daca scopu threadului e massexposure, la ce plm sa facem clash cu dalea de deja le ascultam tatz? Dm tampez sau nyez, auzi! Mai e si altu?!

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #420 on: September 22, 2009, 09:28:15 pm »

In acelasi timp am lansat o propunere care nafara de voi, cele 3 zane - csfricusha, jijiusha si purcelusha , sa bocorat de sustinere.deci se vrea.

=))=)) purcelussaa
cum jiji za evil nu s'a bucurat,de?sau e abrieviere de la jiji jerila ,recte eo? ca daca e pe d'astea,la mine nu'i buba...cred :D :D

lamuriti'ma si pe mine: daca m'au batut viezurii astia aiurea la clash-uri si m'or bate si'n acutalu,mai aveti nevoie de mine ptr ceva?
ca eo tot nu ma prind...si nu'mi sariti in cap ca am intrebat ca scot pulea la voi ;D ;D
the future is fucked, more chaos for you!

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #421 on: September 22, 2009, 09:30:41 pm »
Conte, aci facem caterinci legate de administrare, la mhk1 legate de muzicile gay de le asculta ailantz. Ramane asa, zic io. Vrei ultima lege in vigoare? Dute la postu unu, de la administrative, unde in urma parlamentarilor serioase cu ciocioline si nikite, de pe thread se va posta prin editare ultima lege votata. Zimblu. Une nu mai pui ca in mom in care sa incheie fermoaru ai intrun singur post, schematic, configurat istoricul bambiliciului de la mhk1. Zimblu. Sau facem si threadu mheadk1-caterinci, si o sa se piarda tot farmecu sau o sa fie plin de quote din nesecatele surse de amuzament care sunt threadele cu mheadcaunu in titlu. Deci! 3 sau 2? Io zic ca doo e deajuns. Ca mai e si yet another plm si metal cur shala impartit in tzashpe ca se plictisesc astia si nu le mai vor pe rand , le vor pa toate odata, samd.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #422 on: September 22, 2009, 09:33:01 pm »
lamuriti'ma si pe mine: daca m'au batut viezurii astia aiurea la clash-uri si m'or bate si'n acutalu,mai aveti nevoie de mine ptr ceva?

Pai da, adu si tu o halba de whiskey de la bar. ;D Plateste jiji, nu-ti fa griji. ;)
Acu' pe bune (:P), tu nu vezi ca dupa ce jiji-si aranjeaza tracii si juzii cum doreste, mai hacuieste si regulile de nu mai stiu care-i treaba, in afara ca bat pe linie, ca-s gigantic si minunat? :D :D

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #423 on: September 22, 2009, 09:37:28 pm »
buaaa,poi fac comisie frate...asta'i blat!
cu gigi la pujcarieee,la pujcarieeeeeee,cu gigi la pujcarieeeeee! :D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #424 on: September 22, 2009, 09:37:51 pm »
Bai, deci am mers pe varianta asta si uite dovada vie: nici eu, nici gigi mos gigila, nu ne prindem care-i treaba. In plus, revin intrebari mereu, propunerile facute la momente diferite s-au pierdut in caterinci si tot asa. Io voiam o limpezire, sa stim de capul nostru si restul.... ca de obicei. In plus, nu supara pe nimeni topicul ala. E inchis, e de lamurire, vine vreun blambec sa intrebe ceva, arunci in lehamite lincu: ia ma de te lamureste.
In fine, am retinut si ideea ta. Nu impun, dimpotriva, dar voiam sa limpezim ;) Dintre noi, pentru noi. ;D

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #425 on: September 23, 2009, 09:15:46 am »
gata bre, il fac. putzintica rabdare, c-am inca ochii lichitzi ...

np: 'abar n-am, ceva in ruseshte ...

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #426 on: September 23, 2009, 10:14:43 am »
Pentru runda cu nwobhm avem una bucata trupa (o sa va prindeti voi care da' n'am ce face) care a scos dupa '90 EPuri, compilatii, liveuri etc da' niciun full length. Merge?

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • General de Brigada
  • *
« Reply #427 on: September 23, 2009, 10:20:48 am »
Da. Numai ca cred ca piesa pe care o bagi ar trebui sa fie din perioada 80.                    
« Last Edit: September 23, 2009, 10:22:06 am by OldSchool »

"Căci omenirea nu este, īn general, o populaţie de eroi, ci una de supravieţuitori, iar acest fapt este cu atāt mai valabil īn regimurile de teroare."

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #428 on: September 23, 2009, 10:52:48 am »
Pai da, deci nu prea merge, a zis barzaunele ala clar: 1980-1989, cu mici exceptii 1979 si 1990.

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • General de Brigada
  • *
« Reply #429 on: September 23, 2009, 11:00:42 am »
Pai da, da el se referea la albume in anii aia. Ca mai au oamenii Best ofuri sau liveuri sau vreun demo dupa 90, n-o sa-i eliminam pt asta.

• General de Brigada
  • *
« Reply #430 on: September 23, 2009, 11:03:54 am »
Tu n'ai cetit partea cu NU AU FULL-LENGHTURI. ;D

LE: chestie de interpretare. Phaedrus mai zi o data ca io am inteles ca aia nu au full lenghturi.

Daca au full - lenghturi doar in anii 80 si live, ep, bla bla in anii 90 ai voie sa'i pui.
« Last Edit: September 23, 2009, 11:13:48 am by Queen_Of_The_Reich »

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #431 on: September 23, 2009, 11:24:54 am »
da ma au full lengthuri in anii 80 si dup'aia alte prostii

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #432 on: September 23, 2009, 11:29:42 am »
si eu zic ca merge.

• General de Brigada
  • *
« Reply #433 on: September 23, 2009, 11:32:06 am »
Da'i drumul

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #434 on: September 23, 2009, 11:38:55 am »
pai nu poci bre, ca nu s-a termenat runda 5. sau sa trec asha mai departe. da' nici pentru asta cu nwobhm n-am toante trackurili

np: phantasma - sans commentaire

• General de Brigada
  • *
« Reply #435 on: September 23, 2009, 11:40:31 am »
Nu tu bre. :P Phaedrus sa'i dea drumul la pesa catre tine. :D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #436 on: September 23, 2009, 11:53:02 am »
Apropo. 5-ul e gata aproape, 6-le bate la usa.
Hai cu propuneri (a se citi tiganeli) concrete pentru 7 si 8.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #437 on: September 23, 2009, 11:56:21 am »
bdm, ca nu se mai poate :D

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #438 on: September 23, 2009, 11:57:28 am »
nope, nu va grabitzi. dupa 6, intra afacerea cu shalengerii. putzintica rabdare...

np: phantasma - ave satanas

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • General de Brigada
  • *
« Reply #439 on: September 23, 2009, 12:00:16 pm »
Da primu meci cu challengerii poate fi bdm. Bagam vreo restrictie sau everything goes?

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #440 on: September 23, 2009, 12:12:25 pm »
eu as propune ca meciurile cu challangerii sa fie structurate altfel. de ex, fiecare sa aiba dreptul de a alege: sa zicem intre bdm inainte de 1944, black dupa 1969, dar inainte de 1980 si asa mai departe. sa fie vreo 3-4 jenuri la alegere. pe mine , ca exemplu, un clash pe bdm ma dezavantajeaza, pentru ca nu prea ascult asa ceva. pe jiji l-ar dezavantaja blecu, NWOHM, fatza si mai stiu eu ce. ce ziceti?

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #441 on: September 23, 2009, 12:18:46 pm »
gigi o zis ca chelageul o sa fie din 3 ture.

atuci ala meritoriu sa aleaga 2 din ele, iar chalangerul sa aleaga 1;
inconvenientul ar fi ca fiecare cuplu o sa aiba alt tip de razboiuri.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #442 on: September 23, 2009, 12:20:07 pm »
Eu as merge pe alta propunere. Challangerii fie sa se puna de acord cu un gen, agreat de amandoi, fie sa se stabileasca neutral, de catre gigi sau altcineva un gen.
Ma rog, mai concret, fie cei doi se bat pe un teren cunoscut amandurora, fie se bat pe unul virgin pentru amandoi. Ca sansele sa ramana echilibrate.
Exemplu: se trezeste inaripatul sa ma deranjeze si-o face pe melodic det suedez, acolo unde nu ca nu prea ma mai bag, da'mi apar chiar bube. Pe de alta parte, nici eu nu pot veni cu black elen din underground, de factura nsbm, mai concret.

Stai, de fapt, conteaza mai mult juriul. Dar si cautarea.
In fine, inca mi-s neclare niste treburi...

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #443 on: September 23, 2009, 12:26:48 pm »
Mie nu mi-e foarte clar cum se tece mai departe. Tre' sa ai 5 victorii din 6 runde? Pai probabilistic vorbind o sa fie 2-3 oameni in situatia asta. Nu-i cam putin?

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #444 on: September 23, 2009, 12:28:42 pm »
e interesant ce a zis croncanul. cu un amendament. fiecare sa aleaga jenul unui razbel, si a treia runda, daca e cazul, sa fie aleasa de un tert ales random. ar fi mai fun asa. bine, in limite rezonabile, nu gen trupe ce se vor infiinta peste doi ani si vor scoate album la anul.

@Phaedrus - asta nici eu n-am inteles, da vine gigi si ne intunericeste lumineaza

Offline eagle

• Grifon, mai, Grifon
  • General de Brigada
  • *
« Reply #445 on: September 23, 2009, 12:32:03 pm »
io cred ca o s apuna minim 3 victorii; asa ar fi cat de cat ok;

io am zis ca ala ce o trecut de primul tur in mod normal sa puna 2 ca si premiu pentru victoriile din prima runda;

desi gigi nu o sa fie deaord; ca el ar vrea sa castige chalengerul, si apoi ala ce o pierudt sa chelanguiasca pe altu; sa fie mai multe runde =>  mai multe piese; de aia o pus si 5 juzi pentru chalange-uri :D

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #446 on: September 23, 2009, 12:34:40 pm »
Pai stai svartule, si atunci care-i beneficiul celui care a avut victorii multe si marunte? Nada? Nici unul?
Adica, eu bifez victorii multe, ca apoi sa vina un neica-challenger care dupa ce ca si-a tabacit carca de bataie, e pe locul meu? Cu aceleasi drepturi? Eu propun una, el una, restul la bunul plac al altora? Si-atunci, de ce m-am chinuit eu sa castig? Sa revin la forma initiala? E corect?

Offline OldSchool

• No Jesus, No Beast
  • General de Brigada
  • *
« Reply #447 on: September 23, 2009, 12:40:26 pm »
Am stat si eu cu gigi de vorba si am stabilit avantajul celor cu victorii. E normal sa existe si o sa existe, si o sa fie un avantaj important, zic eu, dar nu va tine de alesul stilului, ci de cu totul altceva :). Il las pe el sa anunte. Ideea aia cu discutatul stilurilor intre cei doi, sa cada la pace, mi se pare interesanta. Eu as fi pentru. Cu amendamentul ca in cazul in care-s prea incapatanati si nu se inteleg, sa li se desemneze stilul de catre un tert care are ciuda pe amandoi  ;D

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #448 on: September 23, 2009, 01:13:21 pm »
sorry, treburi.

deci, ideea ii apartzine lu' petrolistu' infam, da' e buna. shi e shi fair, unde mai pui. adecatelea, CR, petrolistu' shi ailantzi cu victorii tre' sa aiba un avantaj, c'au muncit din greu s'ajunga la ele. astfel, in runda cu shalengerii, cei cu victoriile vor cunoashte completu' de giudecata, pe cind shalangeru' nu. asha, hala cu victoriili multe are avantaju' meritat, iar shalangeru' se bazeaza pe mushchii trackului lui.

de asemenea, propunerea lu' shalangeru' inorogea suna ghini, da' nu aia cu discutatu' stilurilor intre catindatzi, ci ailanta. shi o mai shi putem imbunatatzi. adecatelea, in cazu' celor trei fighturi, doo dintre ele sa se poarte pe stilu' propus de ala cu victorii multe, una pe stilu' shalangerului. cele doo propuse d'ala cu victorii tre sa fie diferite, pen'ca al'fel zvartinho ar fi in stare sa bage de doo ori bleachhhhhhh. :D :D. in cazu' unor restrictzii necesare/dorite pe stilurili respective, acestea vor fi stabilite de juriu shi/sau jiji usha, prin majoritate de voturi.

• General de Brigada
  • *
« Reply #449 on: September 23, 2009, 03:01:51 pm »
Propun ca dupa fiecare tiganeala, vorba Contelui, sa puneti regula clara ca asa mi'am furat'o cu heavy metal si la fel mi'am furat'o la scor in fata grindarelii care n'avea ce sa caute.

Dech ... se trage linie, se ajunge la concluzie : REGULA SCRISA CLAR !!!!!

pzdm ...

METALHEAD Forum

« on: »