Author Topic: MHEAD K1 - Administrativ  (Read 14231 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
Re: MHEAD K1 - Administrativ
« Reply #500 on: September 29, 2009, 11:09:56 am »
Un forum cu mataranga furibunda si cu bale la bot, scotocind frenetic prin toate colturile dupa o disputa distopica?! Sa fugim zic, pana nu ne mananca pa tatz!
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #501 on: September 29, 2009, 03:24:53 pm »
RIP! :D :D :D

np: prohodu' (alastor - na oslep)

Frunza verde sho lalea
Loatear dracii sa te ia!
Noapte negra ca catranu
Sa tzo tragan crur ....?

Ta-daaaaa! Ai ghiciiiiit!

http://www.gigiledur.blogspot.com/

http://gigidurusmetaaaal.blogspot.com/

METALHEAD Forum

« Reply #501 on: September 29, 2009, 03:24:53 pm »

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
  • Meet me at the carrousel...
« Reply #502 on: September 29, 2009, 03:26:40 pm »
'ai bre, ce tre sa se intample acum? challenge, chestii?

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #503 on: September 29, 2009, 03:32:21 pm »
 :D

bre, crede-ma ca have no fukkin' idea...

np: alastor - nie zapominj

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #504 on: September 29, 2009, 03:42:19 pm »
Haide bre, da la iveala chestii, macar. Ca uite, Phaedrus e nerabdator sa-ti ia locul :D

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #505 on: September 29, 2009, 03:47:43 pm »
challenge: oricare dintre membrii care nu au acces in etapa superioara va putea adresa o provocare oricaruia dintre cei calificatzi. vor exista trei fighturi intre cei doi, in etapa superioara trecind cel care acumuleaza minim 2 victorii. in cazul in care un membru deja calificat pierde calificarea in urma provocarii, are la rindu' sau dreptu' de a provoca un alt membru calificat (mai putzin pe challengeru' lui). in runda cu challengerii, cei provocatzi vor avea un avantaj. astfel, cei cu victoriile vor cunoashte completu' de judecatori, pe cind challengeru' nu. in cadru' celor trei fighturi de la runda challenger, doo dintre ele se vor purta pe stilu' propus de cel cu X victorii, una pe stilu' challengerului. stilu' celor doo runde propuse de membrul provocat tre' sa fie diferit. in cazu' unor restrictzii necesare/dorite pe stilurili respective, acestea vor fi stabilite de juriu, prin majoritate de voturi. in etapa challenge, prin derogare de la regula rundelor propriu-zise, juriu' va fi alcatuit din 5 membri.

np: alastor - on

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #506 on: September 29, 2009, 03:49:24 pm »
booon, deci pentecost tre sa aleaga, inteleg
Haide bre, da la iveala chestii, macar. Ca uite, Phaedrus e nerabdator sa-ti ia locul Cheesy

nu exista asa ceva :P

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #507 on: September 29, 2009, 04:12:44 pm »
Bai, acum serios.
Am vorbit si joi cu gigi. Omul e hotarat, e out din jmen, dpdv administrativ-organizatoric.
De aici, se arata semetze doua unice si singure posibilitati.
1. saru-mana pentru masa, inchidem, ne gandim la altceva nou si trainic si am trait fericiti pana la adanci batraneti;
2. se incumeta cineva (min. 1, max. 3) sa il continuam pe acelasi calapod, cu amendamentul ca daca exista 1-3 amatori, sa se gandeasca extrem de serios si temeinic daca au timp, disponibilitate, rabdare sau nu, caz in care se aplica pct. 1 etc. etc. etc.

Pentru 2 inseamna sa se uite in urma, sa se vada unde s-a ramas, ce mai e de facut, plus remarcile facute de participanti de-a lungul vremii si eventual rediscutat scurt, intr-o zi, planul de bataie.
Personal, din motive care tin si de program si de disponibilitate si de chef si de comoditate si de situatia din Osetia Superioara si de primul om pe Luna (varianta pe bune), am decis sa nu va incurc. Sunt prin jur, pentru una-alta, dar nu ma-nhamez.

P.S. si ca sa nu aiba gigi bara de mana intacta, decizia nu e luata de amenintarile sale funeste :D :D :D

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #508 on: September 29, 2009, 05:11:35 pm »
eo zic sa facem altu nou-nout! ceva mai al 'reacu...stabilim cu tonti de la bun inceput rundele ,facem o schema ca la folbal,preliminarii,grupe and shit.bine nu cre'ca se baga atatia ca sa putem face  grupe...dar macar 3 grupe a cate 3 eo zic ca se poate...
the future is fucked, more chaos for you!

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #509 on: September 29, 2009, 05:18:01 pm »
Ar fi bine sa facem si mai multe. Plm, mai tragem omul de maneca. "Decat sa o arzi retard la <my pet> (exemplu, nu trageti), mai bine vino-ncoace sa ne radem"

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #510 on: September 29, 2009, 05:36:39 pm »
Da, si eu as merge pe unu nou. Formatul poa' sa fie aproximativ acelasi, dar ar fi bine ca la inceput fiecare sa vina cu o propunere de stil/gen/etc urmand ca apoi sa se aleaga random cate una din acestea. Sigur, de bun simt, nu "trupa infintata intr-o zi de joi pe la pranz si desfiintata pe 23 august 1945".

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #511 on: September 29, 2009, 06:23:03 pm »
Ba, acu ce sa zic. Creca de cand cu clashurile tematice ( ca si ala cu yet tot cam asa e, am inceput sa ne stim colturile. Io ma gandeam la altceva. Uite, suntem destui paci care ascultam de toate fara ca preponderenta unui stil fata de restu sa fie covarsitoare. Cear fi sa votam, sa zicem, un playlist. 9atz suntem? 10? 12? Pai sa trimita fiecare cate 30 de piese pe care lear asculta cu maxim de placere intro seara, din care 10 sa treaca mai departe. Si, in afara de votu propriuzis, sa se zica si: cu toate ca votez reign in blood, nash vrea ca betrayer sa paraseasca playlistu. Sa I se dea wild card. O chestie dasta. Cum ar veni, sa gasim playlistu optim forumului asta. Stiluri? De la glam la slobogrind. Ani? Tatz. Plm
Fara concurente motivationale de multe ori in sens gresit. Mie unu miar placea.
Sau, fiecare vine cu un playlist de 30 de pese din care restu isi aleg cate 10. Alea mai alese, trec.
Plm

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #512 on: September 29, 2009, 06:24:53 pm »
Deci patroane, nice try, ca sa zic asa. ;D
Da' tu vrei sa-ti facem play-list-ul pentru h'n'h pana-n vara viitoare? :D :D :D :D

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #513 on: September 29, 2009, 06:58:48 pm »
bre, satanu' nu zice rau (macar shi pentru playlistu' din H'n'H, ca baga numa' balarii...) :D. da' pe linga faptu' ca logistic vorbind, ne lovim d'aceleashi brobleme, nu vaz inputu' muzical bre satanu'. adecatelea, daca tot ne shtim (cu aproximatzie) gusturili unii celorlaltzi, inseamna ca'n playlistu' asta ne vom lovi d'aceleashi citeva zeci de trackuri de care ne tot lovim. ce se'ntimpla cu jdemeleoanele de trupe/trackuri/albume mai obscure, care nu prea prind urechea ascultatorului? io la alea am un of cit toante zilili ... shi cre'ca fiecare dintre noi are jde trupe care ii plac shi pe care le considera underrated shi necunoscute...

np: megadeth - holy wars

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #514 on: September 29, 2009, 07:23:04 pm »
Gigi, io de la tine, de cand te stiu, nam retinut decat raza de odio. Am renuntat intre timp.
Ailantz macar au bunu simtz ca atunci cand "cu adevarat" le place ceva, sai faca topic. La tine toate , jde meleoane cate sunt, sunt megatrupe. Mi se rupe. Dupa mine, daca tzash facea o vizita prin playlist, nu tzar ramane de asc decat fro 10-12 traci. Uareva.
Nu uita ca desi scopu declarat e ala de zici tu, massexposeruplm, adevaratu motor e caterinca massexposure

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #515 on: September 29, 2009, 07:40:11 pm »
bre, tu ai retzinut una, al'lantu' alta, shi tot asha. iaca astfel, ca la fo doo-trei duzini de trupe d'astea obscure au prins dwnl. io zic sar'mina shi pentru una aia de-tzi place tzie, shi pentru una ailanta de-i place lu' altu'.

aia cu bunu' simtz e sub centura rau, bre. am renuntzat demult sa mai fac d'astea, pen'ca nu m'aleg cu prea multe. majoritatea afacerilor de-mi merg la inima (adecatelea, dwnl/spin) le-am luatara de pe urma jocurilor. pe piste tot, shi prin ograda d'aici shi prin alte ograzi. nu ma'ncalzeshte cu absolut nemic sa fac jdetopicuri, daca rezultatu' e nul. ca fapt divers, raza de odio nu i-ai retinut de pe f'un topic facut de mine trupei asteia pe dincolo, ci de prin alte partzi. ca destui altzii, de al'fel.

p.s. tu macar te-ai ales cu ceva. c-ai renuntzat,  nu arata decit halu' de pulberean care eshti. da' io de pe urma ta cu ce m-am ales bre? cu absolut nemic! :D :D :D iar ca tu sa-mi vizitezi playlistu' ar trebui sa fiu mort. shi'ngropat. or, asta se va intimpla muuuuuult dupa ce voi face ce zice aia de la tankard pe un track de-o sa tzi-l dedic in curind  :D`

Nu uita ca desi scopu declarat e ala de zici tu, massexposeruplm, adevaratu motor e caterinca massexposure

acilea sa dea dracu' daca'ntzeleg ce-ai vrut sa spui....

np: alastor - od zawsje tutaj
« Last Edit: September 29, 2009, 07:46:49 pm by gigi duru' »

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #516 on: September 29, 2009, 08:19:38 pm »
Fara ultimu cuvant.

Ba, ia zi si mie, la ultimate metal cam ce plm massexposure poa sa fie?
La k1 ai vazut satan de 5 ori? Lai vazt pe petrolist cu trupe megatitrate?
Singura chestie misto si unde am aflat ceva a fost la runda de doom. Pe restu le stiam de la topicele lor.
Mde

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #517 on: September 29, 2009, 09:05:19 pm »
vroiam si eo sa fac un joculet de mizerii ,in stilu k1 ...daca am maine rabdare mai mult de 10 min in fata pc-ului am sa va propun o schema...
pana atunci,'om trai si 'om vedea...

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #518 on: September 29, 2009, 10:19:32 pm »
Gicule, stai bre ca nam vrut sa te jicnesc. Reformulez:
Prin crearea unui mediu competitional, evident, tendinta e de atz anihila adversaru si implicit de ai discredita optiunea. Astfel, un track se bucura si de expunere dar si de neste plesti de rahao. Ai ca target un singur loc: te ultimate metal TRACK. Unu. Ca sa nu mai zic ca la asa scop nu se prea preteaza trupe de care sa fie nevoie de threadu asta ca sa fi auzit careva da iele. La k1 e usor diferit dar iar ai de depasit, de data asta, inclusiv relatiile user-user, plus ca alegand un juriu, doar curiozitatea in sine I'll poate face pe al 5lea client sa dea click pe link, nu obligatia de a asigura un vot corect. Nu e cazu meu. ;D
In schimb, daca in loc sa ne dam la oase sa invingem sau sa ne impingem optiunile cat mai sus, avem de facut un cct impreuna, cu motivatia ca tre sal faci cat mai ascultabil pentru tine dar si pentru ceilaltz, vei fi obligat sa pasesti si in alte zone ( de granita sau mai in adancu teritoriului - dupa taria de caracter a fiecaruia), lucru care chiar ca ajuta, zic eu, si la massexposure si la un start corect in aprecieri.
Ideea mia venit, nu din ce zice cioru, ca intentii ascunse, ca plm, ci urmarindul pe petrolist cum isi facea listele de piese la fc-urile dupe mfunny: cine e in juriu? Mg, gigi, svart si hell. Deci: un power, un black melodic, un thrash si un ... ;D thrash. Potz sa zici ca nui placeau? Io stiu ca da. Da in acelasi timp le placeau si alorlalti, ca de castigat a cam castigat. Asa, ca mine si ca porkku, cu pulea peste ei in casa, sa mai sperie lumea. Io zic ca sa merita. Sii zicem soundtrack to the apocalypse ( no gods outthere) - in amintirea unuia caremi lipseste mult paci si pe care nus daca o sal pot muta, ca pe altii .. ;D )
Cu alte cuvinte, fara monstrii sacri. Descoperiri personale sau ale altora dar caretz plac, chestii pe care cand le asculti te gandesti, uite ba, asta iar putea placea si aluia si in acelasi timp satz placa si tie, staff like zis. Pe scurt, ceva care intrun final sa se poata derula pe fundalul unui chef metalhead fara sa trimita pe nimeni acasa. So putea? Io zic ca merita incercat.

Offline Phaedrus

• Ov Khaos...
  • General de Brigada
  • *
« Reply #519 on: September 29, 2009, 10:25:26 pm »
Cine esti si ce-ai facut cu hellu? :D :D Auzi tu, fara plesti de rahao, fara cutite in spate... sa nu te mai recunosc.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #520 on: September 29, 2009, 10:28:24 pm »
Ba, nam zis ca fara plesti.. ;D am propus doar o abordare altfel decat competitionala. Una la care sa tragem toti si in care cand o sa vii tu cu unexpect, io, de grija colegilor mei si isterizat de ce li sar putea intampla, sa te astept cu vidanja dupa colt. ;D glumeam.
Ceva de echipa. Brainstorming, plm.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #521 on: September 29, 2009, 11:25:10 pm »
Si pe porunci, musai... ;D

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #522 on: September 30, 2009, 09:30:30 am »
satanu',

dupa cum ziceam, ideea nu e rea deloc. io doar am vaz'tara ceva impedimente shi ma cujetam cum le depashim (pe linga offu' meu al mare). din punctu' meu de videre, 30jde trackuri grele tzi le trimit in 3 minute (ma rog, ceva mai mult, pina le scotocesc pe iutub). da' nu shtiu cum o sa ajungem sa alegem 10 din cele treijde trackuri tremise de fiecare. pen'ca pin' la urma, tot concurentziala ajunge afacerea.

de fapt, ia mai bine spune tu acilea, de la a la zit! :D :D :D cum s-ar derula chestia asta shi videm ce shi cum dup'aia.

np: rampage - living a lie

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #523 on: September 30, 2009, 09:39:43 am »
Chiar asa.
Si mai e un aspect, pe care mi-a fost cam greu sa-l identific, desi parea ca apare pe undeva.
Muzicile, fiecare stim cam ce poate celalalt (bine, ma mai minunez eu pan alte parti de gherle), ce asculta, ce-ar vota, cam care-i finalitatea (cam bat pe linie :P).
Io zic ca daca mai e ceva de facut, in sensul atractivitatii, e de lucrat la capitolul "caterinque", sa ne radem mult si des. C-asa m-am saturat de spumili lu' drumitsa ca treneaza joaca sau de explicatii la explicatii date de eagle, chiar cand nu e cazul, incat ocupam locul dejeaba.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #524 on: September 30, 2009, 09:48:31 am »
Ba, io ma gandeam asa. Facem chef. Noi astia do frecam paci. De la eagle care da refresh din min in min, pana la dsm, care intra din joi in pasti. Suntem ca la fro 15 insi. Fiecare trebuie sa vina cu muzica astfel incat sa se acopere fundalul unei seri/noptz reusite. Asta ar insemna fro 150 de trackuri de care sa se bucure toata lumea. itz dai seama ca in caz de chef dasta, totz o sa vie cu ce au iei mai cu motz prin casa, nu cu angel of deaþh sau cu maze of torment. Acu, ca sa ne ferim de diverse gaselnite nastrusnice impunem conditia ca atunci cand se propune o piesa, ea sa fie gandita astfel incat sai pice ghini cator mai multz cheflii incluzandute pe tine. Adica, plm, vader si behemoth am tot vazut, da hate sau crionics sau demogorgon, plula, desi bag gheara in foc ca le plac majoritatii. Vomitory si lividity e deja basic. Hai cu un jig-ai, cu un pig destroyer or smthng.
Absu si detroyer 666 merg asa, ca sunt in gasca doar de la inceputu anului ;D
Fara bluzuri ;D pentru indragostitz,  luna stelele si parcu de sub ele. :))
Si, ovcorz ca nu stiu schema, doar o intuiesc. I need help.
Bon. Dupa ce se aleg cele 150 de tracuri, cate 10 din cele 30 propuse de fiecare, vedem in ce masura ceea ce am dat la o parte marita dat la o parte. Adica na, obligatoriu , unele piese date la o parte de la un participant vor fi mai misto decat alea acceptate de la altu asa ca organizam alte alegeri samd.
Intrun final vei putea facea si un clasament cu care iuzer a intrat cu mai multe din propunerile initiale.
Daca propun mai multi aceeasi piesa/piese, ala care a trimis primu ramane cu ele asa, restu isi cauta inlocuitor/i

Offline gigi duru'

• General de Brigada
  • *
« Reply #525 on: September 30, 2009, 09:55:48 am »
io in.

rampage - another fate

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #526 on: September 30, 2009, 09:58:16 am »
Pare interesant ce zice dracu' acolo, da' nu acopera 2 aspecti: noi din ce ne radem? si doi, nu stau eu sub acelasi acoperis cu numai doi, trei care-mi inghit traznaile, ca apoi sa le inghit si eu pe-ale lor...

LE: si mai e o chestie... nu ca nu-mi sunteti simpatici, dar asa as vrea sa vaz si fetze noi, da' multe, nu un dsm, agatat cu arcanul, in ultima instanta... fetze noi, uite chiar si din astia micii de le stiu pe toate, nu mai nominalizez, se stiu ei...
« Last Edit: September 30, 2009, 10:03:00 am by Count Raven »

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #527 on: September 30, 2009, 10:01:38 am »
Si io

Si facem asa: ne inscriem, si dupaia, pe model metal cur ( boardu de mai susu ), alegem ordinea in care sa apaie iuzerii sa propuie. Vine gigi cu 30j de traci. Avem 24 de ore pentru a I le pieptana. Alegem 10. Urmatoru se presupune ca a vazut  cu ce a defilat gigi si are grija ca printre propunerile lui sa nu se gaseasca dintre cele 10 ale lu gigi. Dintre cele 20 date la o parte ARE voie. Ce zicetz?

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #528 on: September 30, 2009, 10:04:31 am »
Ce zicetz?

Ma mai gandesc, desi sincer sa fiu, ma gandesc la cum sa va refuz frumos si sa nu va ranesc :D

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #529 on: September 30, 2009, 10:06:42 am »
Pai, conte, in juma de an de joace dastea, cand topicu a fost deschis tuturor, cine a avut de spus ceva a spus. Uite, mtv, s, ishmael, fara a mai pomeni de dismember si ds-beast, ai agatat cam tot ce erea de agatat. Plm. Sa cernut sita. Ata ete. Facem chef, ce plm. Ca meritam. Da, doar astia de am tras, zic io.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #530 on: September 30, 2009, 10:21:46 am »
Bai, io zic pas. M-am gandit si va ranesc. Deci, pas parol.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #531 on: September 30, 2009, 10:25:51 am »
Normal. Tu nici nai voie peste noapte...

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #532 on: September 30, 2009, 10:27:07 am »
Plm, daca e sa fie, eu ma bag.
Svart, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #533 on: September 30, 2009, 10:30:43 am »
Normal. Tu nici nai voie peste noapte...

Asa, si?

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #534 on: September 30, 2009, 10:48:29 am »
Ah, uitasem de ;D
Plm :|

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #535 on: September 30, 2009, 10:52:01 am »
In continuare, nu vad legatura dintre ce-ai spus si despre ce se vorbea aici.
Da' ma rog, nu arde, continuati cu discutiile legate de joace.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #536 on: September 30, 2009, 11:10:10 am »
Erea o gluma bre. Legata de joc, care urmareste alcatuirea unui playlist care sa acopere o noapte intreaga de dans si voie buna. Adica pana la 6 de dimineata, moment in care unii dintre noi tre sa se trezeasca sa se duca la scoala si dupaia la servici, in plm! A?

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #537 on: September 30, 2009, 11:11:28 am »
Cu atat mai mult, asa si?

METALHEAD Forum

« on: »