Gicule, stai bre ca nam vrut sa te jicnesc. Reformulez:
Prin crearea unui mediu competitional, evident, tendinta e de atz anihila adversaru si implicit de ai discredita optiunea. Astfel, un track se bucura si de expunere dar si de neste plesti de rahao. Ai ca target un singur loc: te ultimate metal TRACK. Unu. Ca sa nu mai zic ca la asa scop nu se prea preteaza trupe de care sa fie nevoie de threadu asta ca sa fi auzit careva da iele. La k1 e usor diferit dar iar ai de depasit, de data asta, inclusiv relatiile user-user, plus ca alegand un juriu, doar curiozitatea in sine I'll poate face pe al 5lea client sa dea click pe link, nu obligatia de a asigura un vot corect. Nu e cazu meu.

In schimb, daca in loc sa ne dam la oase sa invingem sau sa ne impingem optiunile cat mai sus, avem de facut un cct impreuna, cu motivatia ca tre sal faci cat mai ascultabil pentru tine dar si pentru ceilaltz, vei fi obligat sa pasesti si in alte zone ( de granita sau mai in adancu teritoriului - dupa taria de caracter a fiecaruia), lucru care chiar ca ajuta, zic eu, si la massexposure si la un start corect in aprecieri.
Ideea mia venit, nu din ce zice cioru, ca intentii ascunse, ca plm, ci urmarindul pe petrolist cum isi facea listele de piese la fc-urile dupe mfunny: cine e in juriu? Mg, gigi, svart si hell. Deci: un power, un black melodic, un thrash si un ...

thrash. Potz sa zici ca nui placeau? Io stiu ca da. Da in acelasi timp le placeau si alorlalti, ca de castigat a cam castigat. Asa, ca mine si ca porkku, cu pulea peste ei in casa, sa mai sperie lumea. Io zic ca sa merita. Sii zicem soundtrack to the apocalypse ( no gods outthere) - in amintirea unuia caremi lipseste mult paci si pe care nus daca o sal pot muta, ca pe altii ..

)
Cu alte cuvinte, fara monstrii sacri. Descoperiri personale sau ale altora dar caretz plac, chestii pe care cand le asculti te gandesti, uite ba, asta iar putea placea si aluia si in acelasi timp satz placa si tie, staff like zis. Pe scurt, ceva care intrun final sa se poata derula pe fundalul unui chef metalhead fara sa trimita pe nimeni acasa. So putea? Io zic ca merita incercat.