RegulamentFiecare participant trebuie sa aleaga n-1 piese, unde n este numarul de participanti. In fiecare etapa vor avea loc n/2 clashuri, 1 la 1, intre cate o piesa aleasa de participanti. Fiecare participant va putea da 1 vot in fiecare clash, exceptand cel in care este implicat in etapa respectiva. La finalul etapei, castigatorul unui clash va primi 2 puncte, cel aflat la egalitate 1 punct si invinsul 0 puncte. Se va retine de asemenea numarul de voturi.
Toti participantii sunt obligati sa voteze in fiecare etapa si in momentul in care o fac trebuie sa voteze in toate clashurile, in acelasi post.
O etapa are durata maxima de 48 de ore, dar se poate incheia in momentul in care au votat toti.
Cei care nu voteaza vor fi penalizati cu n/2 voturi in etapa respectiva. Exceptiile fac absentele motivate si anuntate - in acest caz persoana in cauza va putea vota si dupa incheierea timpului acordat etapei.
Cei a caror piesa nu corespunde temei anuntate vor pierde clashul cu scorul de n/2 puncte la 0. Obligatia de a verifica valabilitatea piesei revine adversarului. Rotunjirile, daca e cazul, se vor face in sus.
La sfarsitul concursului, castigator va fi cel cu cele mai multe puncte. In caz de egalitate, criteriul de departajare va fi rezultatul direct, apoi numarul total de voturi primite.
Odata anuntat programul etapelor, se vor trimite listele cu piese, de forma
1. Artist - Piesa
link catre un site pe care poate fi ascultata piesa (youtube, myspace etc.)
etc.
Se va vota prin posturi de forma
Gigi 6*
link
Costica 5
link
[eventuale explicatii]
(aici votul a fost dat lui Gigi)
etc.
Tema concursului:Piesele anului 2008
Piesele alese trebuie sa existe pe un material discografic aparut in 2008. Acel material trebuie sa fie si primul pe care au aparut piesele - nu sunt acceptate rereleasuri, remasterizari, piese vechi de pe best-ofuri, piese vechi cantate live, coveruri etc.
De asemenea, nu se accepta trupele:
Metallica, Motorhead, Priest, In Flames, Testament, Deicide, Iced Earth, Rage, Darkthrone, Moonspell, Opeth, Satyricon, Vader, Behemoth, COF, COB, Venom, Helloween, Blind Guardian, Crematory, Tiamat, Slayer
Piesele trebuie sa faca parte din genul metal. Nu se admit mai multe piese ale aceleiasi trupe.
Lista cu participanti:1. Phaedrus
2. pentecost
3. Vacarone
4. Uberschwein
5. Andy Vasilescu
6. nas22atani
7. Arana
8. Svart
9. Dragonul Roz
10. hell9level
11. OldSchool
12. mos gerila
13. chainsawfreak
14. mecare
15. dismember
16. credal
17. Cristi
18. Popa Iuda
Pentru inscrieri sau retrageri, pm mie sau altui moderator, pana maine @midnight. Ar fi de dorit (dar nu esential) sa fim in numar par. Imi veti trimite mie listele cu piese, dupa ce voi anunta programul (maine @midnight

), pana miercuri, tot la miezu' noptii. Pentru a nu exista suspiciuni ca imi fac lista pe parcurs sau in functie de ce trimit ceilalti, voi trimite si eu lista mea altui participant.
Celalalt topic va ramane deschis pentru sugestii si propuneri de viitoare teme.