Arana: Vacarone trendy, flendy, cum o fi, a prins o miscare esentiala: unora cunoscuti ca degustatori fini de anume stiluri le opui stilul respectiv, chit ca tu personal nu numai ca n-ai erectie la stilul ala, da' te si scoate din sanatate.
E un joc, totusi, carele are regulile sale nescrise.
Dar da, daca as fi jucat, as fi mers cu ocheanele stinse pe piesa ta, fara discutii!
In rest, sa vedem cu ce ne incanta concurentii: dismember vs vasilescu: cel mai trist duel posibil (desi stiu c-aveti potential sa ma mai surprindeti, ceilalti), as da 0 din suflet ambelor. Totusi, avand in vedere ca pe ai lui vasilescu ii urasc cu abnegatie, iar ai lui dismember au zis demult ceva, parca, parca....
Svart vs hellu: greseala mea, ca n-am apucat sa-l informez despre adversar pe hellu, astfel ca se opun 2 chestii misto, din caprarii diferite... acilea as merge totusi pe svart...
La pentecost vs chainsawfr as merge cu pentecostul, punctual pe piesa vs piesa.
La catfight, acolo, merg cu ochii inchisi pe ai dragoancei, deoarece si pentru ca imi plac britanicii de ma sparg, iar clonele alea ale lui mecare m-au lasat rece, de-a ramas uimit si loki cu privire la atitudinea mea

Phaedrus vs Uberschwein: e greu tata, e greu... parca as merge pe-a lui Porkk, intr-un final apoteotic...
Cristi vs nas22tani: alta nepotrivire de caracter... totusi as merge pe ramasitele windirului, ca tare mi-a placut albumul
Ce gaselnita avu si credal, sa moara steaua! Demult nu m-am enervat si bucurat atata intr-o biata piesa de 4 minute si ceva

Dar merg pe pesa lu' mojgerila!
La Arana vs Vacarone m-am pronuntat, go Arana, go, go!

Ultima ar fi pentru Popa Iuda. Aproape insa sa ma convinga si scoala veche (

)
Una peste alta, hailaitu' rundei a fost Arana vs Vacarone, urmat la mica distanta de svart vs hellu, in rest statistici. Nasoale.