Mie-mi place ca mi-am gasit un grup cu gusturi aproape identice si neancorat doar intrun gen. St oameni care asculta heavy, thrash, death, black si grind, dar predominant cvlt. Grupul nu e f mare dar si din cauza ca e detul de restrictiv. Totusi, ma amuza cei care au inteles usor gresit lucrurile si datorita faptului ca discutiile ssi recomandarile sunt in mare parte despre underground, simt nevoia sa se lege de numele mari si sa epateze cu diverse trupe nu neaparat rele, ba chiar bune, dar epigonice pana la a fi tribut.
Ii recunosti de la o posta: te duci pe orice thread vrei tu, si zici: slayer, death, MA, metallica, IMaiden sau alt monstru, si va aparea in secunda a2a: overrated. I'll intrebi ce ar pune in loc, iti vine cu o clona a truei pe care a bashcalit-o. E intro continua vanatoare de +1 care pe last.fmm se traduce prin citarea afirmatiei cu care esti de acord si punerea in paranteze patrate a unei cifre care indica al catelea ins care e de acord cu treaba aia esti. Finally, dai click pe userul lui si-l vezi: male, 14-17, si tara. Sunt mortali, dar, desi din motive evident gresite, unii asculta muzica f misto.
Last.fmm e fan.