Author Topic: Filme  (Read 64708 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
Filme
« on: August 18, 2009, 12:25:43 pm »
am inteles ca a existat un accident nefericit care a dus la pierderea vechiului topic "Filme" :P asa ca ma incumet sa incep un altul

A Streetcar Named Desire (1951) - piesa de teatru plina de pasiune si drama a lui Tenesse Williams adusa pe marele ecran de Elia Kazan cu un realist-brutal Stanley Kowalski (Marlon Brando), un galant inocent Harold 'Mitch' Mitchell (Karl Malden), o sotie iubitoare Stella Kowalski (Kim Hunter), peste care straluceste in nebunia si fantezia ei aiuritoare Blanche DuBois (Vivien Leigh)

He's Just Not That Into You (2009) - o comedie romantica in care sunt sunt prezentate mai multe fatete ale relatiilor de cuplu - desi sunt mai multi actori cunoscuti ai zilelor noastre, mi-a ramas in retina Scarlett Johansson ::)
nu exista trupe underrated sau overrated. exista doar oameni care sufera la ele.

unii nus degeaba underrated

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
Re: Filme
« Reply #1 on: August 18, 2009, 01:09:46 pm »
He's Just not that into you ... e ok, dragutel, in schimb aseara am vazut Th Hangover tot 2009 si sincer ... m'am ras cu pohta! Subectu': ce se'ntampla cand bei jagger, te drogheaza un breten si te afli in Las Vegas la petrecerea burlacilor? ;D

Ever notice how you come across somebody once in a while you shouldn't have fucked with? That's me !!!

I'm not weird, I'm just limited edition

METALHEAD Forum

« Reply #1 on: August 18, 2009, 01:09:46 pm »

Offline javelin

• General de Brigada
  • *
« Reply #2 on: August 18, 2009, 01:54:37 pm »
Tot trag de vreo saptamana de mine sa vad mahmureala.
Am auzit numa' lucruri frumoase despre el.
Bine, am auzit lucruri bune si despre Fired Up, da' e un random teen movie cu pasarici juisante si jucatori de fotbal...american that is.
Probabil asta o sa fie mai bun.

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #3 on: August 18, 2009, 09:43:28 pm »
p'ala cu mahmutareala l'am tot cautat pe undeva fara rezultate notabile ... da' cum il prind cum pun ochii pe el

He's Just Not That Into You m-a cam plicti, uneori enervat, da' m-am uitat pana la capat ca, de, ie cu Scarlett (te pup fah  :-*, ti'as toate alea)

A Streetcar Named Desire ie clasic de clasic, m-a fermecat acum ceva timp cand l-am vazut, tre' sa ma pun pe'o revizionare negresit

Offline credal

• Credal M'bale Abimbola Dabulamanzi Kwaku Mosi Chilongola
  • General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #4 on: August 19, 2009, 07:21:56 am »
vezi pe pm

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #5 on: August 20, 2009, 01:05:10 pm »
Cheri (2009) (trad. rom. "Curtezana") - o poveste de dragoste imposibila in Parisul de dinaintea WW1 care beneficiaza de un joc bun si convingator al actorilor Michelle Pfeiffer (Lea de Lonval) - care se tine bine la cei 51 de ani, Kathy Bates (Madame Peloux) si Rupert Friend (Cheri) - un film plin de culoare si replici intepatoare - de remarcat locul unde se sta la sueta in casa Peloux si faptul ca pe vremuri mama avea grija ca fiul ei sa fie initiat sexual :P

Offline Adiemus

• Sergent
  • *
  • Screw you guys! I'm goin' home.
« Reply #6 on: August 20, 2009, 01:24:35 pm »
Acum o saptamana sau doua am vazut Cool Hand Luke cu Paul Newman pe TCM. Fraza "What we've got here is failure to communicate" mi-a ramas intiparita in minte cred ca pentru tot restul vietii. Merita vazut. Nu e doar despre viata in inchisoare, ci despre refuzul de conformare cu majoritatea.
Adiemus, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Queen_Of_The_Reich

• General de Brigada
  • *
  • Bitch with a bullet belt
« Reply #7 on: August 20, 2009, 02:25:26 pm »
Fraza "What we've got here is failure to communicate" mi-a ramas intiparita in minte cred ca pentru tot restul vietii.

Unde mai pui ca e si intro'ul de pe Civil War. ;)

What we've got here is failure to communicate some men you just can't reach. So you can get what we had here last week, hich is the way he wants it, well he gets it. I don't like it anymore than you men.
« Last Edit: August 20, 2009, 02:26:36 pm by Queen_Of_The_Reich »

Offline Adiemus

• Sergent
  • *
  • Screw you guys! I'm goin' home.
« Reply #8 on: August 20, 2009, 02:57:14 pm »
Unde mai pui ca e si intro'ul de pe Civil War. ;)

What we've got here is failure to communicate some men you just can't reach. So you can get what we had here last week, hich is the way he wants it, well he gets it. I don't like it anymore than you men.

Well, din cate am inteles, Axl declarase mai demult ca s-a inspirat din acest film :)

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
  • Caught in life moshpit...
« Reply #9 on: August 21, 2009, 12:07:20 pm »
http://www.metalhead.ro/stiri/Viata_lui_Jimi_Hendrix_pe_marile_ecrane-aid-68040-l-1

Pe cine ati vedea in rol?
Il consider potrivit pe Jamie Foxx,dar mai sunt si altii...
http://cinephilm.wordpress.com/

Recenzii la filme noi străine, româneşti şi clasice!

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #10 on: August 21, 2009, 02:10:37 pm »
A aparut trailerul din Avatar si n-am cuvinte...Uitati-va!Si voi o sa ramaneti fara cuvinte. ;)

http://www.cinemagia.ro/trailer/avatar-avatar-3927/

De vis!!! ;D

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #11 on: August 21, 2009, 05:01:55 pm »
Il consider potrivit pe Jamie Foxx,dar mai sunt si altii...

:D mai ales dupa ce a aparut poza cu el in baie - analogie cu filmuletu xxx al lui Hendrix

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #12 on: August 22, 2009, 12:54:04 pm »
Badlands (1973) cu Martin Sheen si Sissy Spacek ie un film excelent, undeva intre Bonnie and Clyde si Natural Born Killers gen, un film unde concluziile trase asupra personajelor, a actiunilor acestora, a felului lor de a fi cred ca pot diferi de la un privitor la altul. Terrence Malick, regizorul, unul destul de zgarcit cu iubitori de film (doar 5 filme in zeci de ani de cariera) a facut o treaba fantastica cu productia asta, urmarati si'o s va convingeti. Prin muzica aleasa, monologurile lui Spacek, peisajele dezolante, purtarea duoului Sheen-Spacek iese reteta castigatoare pt un film considerat un clasic, chiar cult. Absolut recomandat!!!

PS. fost aseara pe TV1000, urmat de alta capodopera a lui Malock, The Thin Red Line
« Last Edit: August 22, 2009, 01:01:39 pm by pentecost »

Offline credal

• General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #13 on: August 22, 2009, 12:59:09 pm »
am vazut Th Hangover tot 2009 si sincer ... m'am ras cu pohta! Subectu': ce se'ntampla cand bei jagger, te drogheaza un breten si te afli in Las Vegas la petrecerea burlacilor? ;D

l-am vazut si eu si chiar mi-a placut ;D

o singura chestie m-a iritat, dar putin asa pana in 20 secunde. credeam c-am scapat de oroarea numita ozon dar se pare ca n-am scapat.

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #14 on: August 22, 2009, 04:53:02 pm »
Yojimbo (1961) - un ronin salveaza un oras de doua bande rivale - un excelent film al marelui Akira Kurosawa cu actorul lui favorit, inegalabilul Toshiro Mifune - povestea a fost reluata si adaptata in locuri si timpuri diferite de Sergio Leone in "A Fistful Of Dollars" (1964) si Walter Hill in "Las Man Standing" (1996)

L.E. pentecost vezi ca prin preajma Craciunului, Mallick scoate al saselea film ;)
eu nu am vazut decat doua si anume "The thin red line" si "The new world" - ambele cu doze egale de poezie si realism dur, faine amandoua
« Last Edit: August 22, 2009, 05:01:19 pm by ISHMAEL »

Offline pentecost

• General de Brigada
  • *
« Reply #15 on: August 24, 2009, 10:19:20 pm »
bah, The Hangover ruleaza ... m-am ras copios ... cam atat

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #16 on: August 25, 2009, 07:45:25 pm »
A aparut trailerul din Avatar si n-am cuvinte...Uitati-va!Si voi o sa ramaneti fara cuvinte. ;)

http://www.cinemagia.ro/trailer/avatar-avatar-3927/

De vis!!! ;D

de vis urat!
See you on the OTHER SIDE...
www.usurper.ro
www.post-rock.ro

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #17 on: August 25, 2009, 11:49:25 pm »
Mai scoateti ba cuiele alea din crestet... ;)

In alta ordine de idei:

The Others 2001 cu Nicole Kidman in rolul principal in regia lui Alejandro Amenabar.
Mai mult thriller decat horror cu o doza mare de macabru plus o rasturnare de situatie remarcabila acest film contine elementele unui thriller de calitate.Merita!

Alone 2007 semnat de catre regizorii thailandezi Banjong Pisanthanakum si Parkpoom Wongpoom realizatorii excelentului "Shutter".
Povestea este interesanta si se leaga foarte bine concentrandu-se asupra unei povesti cu stafii in contextul legaturii dintre doua surori siameze.
Fazele cardiace sunt din plin plus fundalul sonor bestial.De vizionat cu bassul dat la volum mare! ;)
Luati si un trailer:

http://www.cinemagia.ro/trailer/alone-alone-3408/

Offline javelin

• General de Brigada
  • *
« Reply #18 on: August 25, 2009, 11:53:44 pm »
bah, The Hangover ruleaza ... m-am ras copios ... cam atat

bah, deci da, deci nush cum sa spun. Tanjeam dupa o comedie idioata buna si in sfarsit, am vazut-o.
De-ar intelege toti aia de la haliud ca scopul unei comedii e sa faca oamenii sa rada...

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #19 on: August 26, 2009, 08:31:00 pm »
De-ar intelege toti aia de la haliud ca scopul unei comedii e sa faca oamenii sa rada...

un fel de vacanta mare asa..  :-\

Offline MTV

• Maior
  • *
« Reply #20 on: August 26, 2009, 08:52:59 pm »
A bad-ass mother fucker! Quentin Tarantino. Death proof.

Quote from: death proof
Dude, did you just hit a boat?

băi, c ă c a t ! te mai bagi mult in gura presei?

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #21 on: August 26, 2009, 09:04:24 pm »
sau....

Offline MTV

• Maior
  • *
« Reply #22 on: August 26, 2009, 09:08:24 pm »
sissi.urmeaza.
laivazut?

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #23 on: August 26, 2009, 11:14:34 pm »
Pe 4 septembrie e premiera in Romania...Ne strangem la cinema? ;D

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #24 on: August 26, 2009, 11:22:38 pm »

nu

decat sa mergem la cinema... mai bine facem support pt pirate bay..  ca s-au pus cu ciomegele pe ei..

save the pirate bay!

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #25 on: August 26, 2009, 11:43:36 pm »
Ba macar la filmele astea mai importante sa ne riscam a plati un bilet la cinemapro ca tot din cauza noastra se inchid dreacu' toate cinematografele...

Offline credal

• General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #26 on: August 27, 2009, 07:47:07 am »
Ba macar la filmele astea mai importante sa ne riscam a plati un bilet la cinemapro ca tot din cauza noastra se inchid dreacu' toate cinematografele...

heri poter?

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #27 on: August 27, 2009, 11:18:41 am »
The Reader (2008) cu o excelenta Kate Winslet care merge mult prea departe pentru a proteja un secret: acela ca nu stie sa citeasca

Ae fond kiss (2004) - o poveste de dragoste (im)posibila intre un pakistanez si o irlandeza (e a treia oara cand il vad cu aceeasi placere)

Man of La Mancha (1972) - o adaptare a unui musical de pe Broadway, cu favoritul meu Peter O'Toole si apetisanta Sophia Loren in povestea lui Don Quijote - dialoguri inspirate si versuri faine - ex. "Sancho: Dying is such a waste of good health.", "Pedro: My mules are not so stubborn. /Aldonza: Fine. Make love to your mules."

The Manchurian Candidate (2004) - o companie ce vinde armament vrea sa puna un presedinte marioneta pt a putea obtine contracte militare (un film ok, acum caut si originalul din 1962)

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #28 on: August 27, 2009, 12:31:05 pm »
heri poter?

Ai fost?Ti-a placut?Spune-ne ceva despre el... :D

Ar fi destule:Inglorious Bastard,2012,Avatar,Shutter Island(desi exista zvonuri cum ca ar ajunge de abia la anul pe ecranele noastre),toate filmele romanesti care vor aparea anul asta(deh piratii nostri nu sunt in stare sa faca rost de ele),Gamer,District 9,Bad Lieutenant... ;D

Offline ishmael

• General de Brigada
  • *
  • me, myself and I
« Reply #29 on: August 27, 2009, 12:41:27 pm »
Ai fost?Ti-a placut?Spune-ne ceva despre el... :D

eu am vazut HP la cinema - e ok, e in tonul seriei

man, fa o diferenta intre multiplexuri care cat de cat o duc bine cu incasarile si cinematografele retelei nationale in care nu mai intra nici dracu desi au si ele sunet dolby - am fost la Cheri de ex in ziua cu film orange si erau cam 20-30 de oameni
iar filmele de care pomenesti sigur vor ajunge in malluri si foarte tarziu in cinematografele clasice
iar cinemapro apartine de trustul pro asa ca nu va da faliment (curand)

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #30 on: August 27, 2009, 12:49:20 pm »
Drumitza, chiar si HP judecat in cadrul peliculelor de acelasi gen, are o multime de chestii pozitive; ca doar nu facem comparatie intre HP si Zorba Grecul;  faza cu mere si pere ....

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #31 on: August 27, 2009, 01:23:17 pm »
Intrebarea mea legata de HP nu era pusa la misto idiot.Ca pe mine nu ma atrage personajul asta e cu totul alta treaba. ;D

Referitor la ce a scris Ishmael as avea cateva lucruri de adaugat.

CinemaPro chiar e sus avand in vedere raportul calitate-pret,iar alternative nu prea mai exista.Ar fi Patria,Studio sau Corso si cam atat ca Europa s-a inchis,iar Gloria si Scala sunt la pamant.Am exlus de aici cinematecile si salile unde se difuzeaza in special filme romanesti sau filme straine, dar mai vechi
Cat despre premiere am observat ca acestea isi fac loc la multiplexuri,dar si la CinemaPro(aici prinzi chiar si avanpremiere daca esti infocat) asa ca ai o alternativa care bifeaza pozitiv la mai toate capitolele. ;)

Offline MTV

• Maior
  • *
« Reply #32 on: August 27, 2009, 02:44:15 pm »

Premiera e scumpa..Merem cand nu e premiera, ce zici?

Offline credal

• General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #33 on: August 27, 2009, 03:24:56 pm »
eu zic sa nu va ambalati pentru filmul asta
asteptati-l pe axxo ;D :P

Offline drumitza

• Recalcitrant
  • General de Brigada
  • *
« Reply #34 on: August 27, 2009, 03:51:55 pm »
Mergem cand o fi ideea e sa ajungem sa il vedem pe marele ecran. ;D

Offline scorojit

• Colonel
  • *
« Reply #35 on: August 27, 2009, 06:37:32 pm »
Ken Park-mi s-a parut mai bun decat Kids in ceea ce priveste personajele si actorii dar nu la fel de bun la partea cu scenariul. Oricum se observa clar acelasi stil misto. Ca si Kids si Gummo (scenariul la cele trei filme e scris de aceeasi persoana, Harmony Korine). In Kids era vorba cam doar despre depravarea tinerilor dar in Ken Park se extinde si la nivelul familiilor ideea asta.

Iancu Jianu haiducul-film romanesc vechi cu Adrian Pintea in rolul principal. Desi na, are mici chestii comice in jocul actorilor tipice dealtfel filmelor mai vechi, filmul merita o nota mare. Decoruri foarte misto iar ultimele minute sunt absolut de corason. Merita vazut si merita ascultate cantecele populare despre Iancu, mi-a dat o lacrima cand am ascultat. Adrian Pintea se potriveste foarte bine in rolul Jianului.
Ia uitati-va aici, va rog! (secventa din film, ultimele minute de care vorbeam, cele mai misto din film)

Blindness-mi-a adus aminte de The Mist. Plictisitor uneori si poate parea prea lung dar ca idee e foarte misto. Despre cum o gramada de oameni devin deodata chiori ca urmare a unei infectii care se poate lua. Merita totusi vazut.

Fear and loathing in Las Vegas-Mi-a placut poate si pentru c-am inteles mai bine starile prin care treceau personajele. Ca idee, doi oameni pleaca intr-o excursie la Las Vegas (uau!) si pe drum si acolo bag tot felul de droguri doar ca sa se simta bine. Ce ma uimeste e ca nu au avut probleme cu politia...in fine.
« Last Edit: August 27, 2009, 06:41:35 pm by scorojit »

\"Mda super tare black metalul, este una din putinele genuri muzicale, care o simti cu adevarat.\" - un om cu carte
""Cand eram mica, am vazut fum iesind dintr-o vaca. Ziceam noi, copiii, ca a intrat dracu' in ea."

Offline Insight

• Maior
  • *
  • Invocation
    • Metalheads Against Racism
« Reply #36 on: August 29, 2009, 02:18:20 am »
Felon(2008)  - IN sfarsit sunt PLACUT impresionat de Val Kilmer.

What is real?

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #37 on: August 29, 2009, 04:48:22 am »
Ei lasa ca a avut zile bune si in The Doors.

La subiect, Inglorious Basterds, placut...desi voiam mai mult gore daca tot a fost interzis sub 18 ani din cauza ca "e" gory. Actorii isi joaca foarte bine rolurile, o atentie deosebita a regizorului pt detalii, clar marca Tarantino. Impresionat de Brad Kit, accentul sau de sudist a fost impecabil. Daca nu mi s-ar fi parut lalait i-as fi dat 10, dar mi-a lasat senzatia ca fost lungit putin.
Praying to "God", "Satan", it's the same, fucking retard.

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #38 on: August 29, 2009, 10:52:04 am »
scorojit: La Blindness citeste cartea, daca ti-a placut ideea. Pentru ca filmul e prea axat pe "actiune", fata de cat ofera ideea, deci cartea. (Eseu despre orbire - Jose Saramago).

Am inceput sa stau cu ochii dupa IB de cand stiam ca va fi vizionat la Cannes. Si acum ajunge in Bucuresti si eu sunt in Tg Mures (umfel de mama dracu, cred ca va fi la cinema in ianuarie sau ceva aici); ma gandesc ca pana acum nu l-am vazut pe Tarantino decat acasa, pe pc - ca deh, asta a fost conjunctura - si ca ar merita sa merg sa dau bani pentru asta. However, imi amintesc de populatia care era in sala cand am fost la No Country for Old Men, si nu stiu de ce, dar mi se cam ia de ideile astea nobile.  :-X
Another dissonant chord for my sanity’s requiem
Ami egy másik szomoruan hangzó akkord a lelkemnek
Un autre accord dissonant pour le requiem de ma sanité

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #39 on: August 30, 2009, 01:35:17 pm »
taran tino nu este un regizor petru mujeri...

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #40 on: August 30, 2009, 02:14:17 pm »
lol. tu n-ai de lucru, bre? ca pe topicu vechi de filme NIMENI n-a vorbit de tarantino la fel de mult ca mine. asa ca hai lasa-ma cu kktu asta. ti-am mai explicat: nu mi te adresa. nu te mai lega de posturile mele. fa ceva mai constructiv, stii tu.

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #41 on: August 30, 2009, 02:24:41 pm »
taran tino nu este un regizor petru mujeri...

da cuae,sa stii ca in afara de arana nicio femee nu s'a uitat la vre'un film din registru lui...asta pentru ca ai stabilit tu ca nu e voe..marfa?
the future is fucked, more chaos for you!

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #42 on: August 30, 2009, 02:27:47 pm »
De fapt nici io nu m-am uitat. Numa vorbesc asa. Si daca m-am uitat, n-am inteles. Gerila, ce zici, ma intorc in bucuresti, mergem la o comedie romantica? Ca deh, uite nu'i de femei asa ceva...

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #43 on: August 30, 2009, 02:46:06 pm »
da plm,te invit pe la mine daca e...pun la download seria sclava izaura....

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #44 on: August 30, 2009, 03:59:56 pm »
mai bine puneti de un film erotique.. pun pariu ca mos gerila are penis dala de plastic de si-l  prinde cu cureaua..

si da arana.. mi TE adresez... sa zambesti  ;D frumos la camera..  daca e il aduc si pe tarantino sa va regizeze..  8)

Offline Arana

• Beautifully Chaotic
  • General de Brigada
  • *
  • evil
« Reply #45 on: August 30, 2009, 07:23:13 pm »
Eventual vomit. Si oricum lu' tarantino i-ar placea mai mult.

Offline nobody

• Sorry We're CLOSED!
  • General de Brigada
  • *
    • Post-Rock.ro
« Reply #46 on: September 01, 2009, 08:28:05 pm »

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #47 on: September 05, 2009, 10:39:42 pm »
am vazut si eu abia acum Antichristu lu von Trier
marele scandal de anu asta, pana si criticii s au oripilat sau l au luat peste picior. si zau ca nu vad motivu (da, are scene explicite, dar cat de ipocrit po sa fii? da si cu sange si mutilari, si cei cu asta? ba chiar si cateva procedee gen clip muzical... si ce ??? e ridicol sa scuipi pe un film datorita chestiilor astora)
mie mi s a parut superb. nu descriu subiectul. sa nu stric vizionarea cuiva. e absolut recomandabil.
Matraguna, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #48 on: September 05, 2009, 11:34:18 pm »
a facut senzatie la Cannes.

Offline Loki

• General de Brigada
  • *
  • Cocalar corporatist DEMASCAT
« Reply #49 on: September 07, 2009, 09:03:12 am »
Am vazut ieri Inglorious Bastards.
Cred ca mai merg sa il vad minim inca o data - este jucat si regizat magistral.

Nu prea pot sa spun mare lucru pt ca vreau sa evit spoilerele; spun doar ca Christoph Waltz isi merita premiul de la Cannes, si ca am o vaga banuiala ca o sa sara multi in sus de c*r acuzandu-l pe Tarantino ca e rasist si ca foloseste stereotipuri pt diferitele nationalitati. Ceea ce face, da' tocma asta e farmecul.
All those who proclaim that dog is man's best friend, have evidently not played with the pussy.

METALHEAD Forum

« on: »