filmul lui SN* e de fapt "o adaptare a unei piese de teatru cu acelaşi nume care se joacă, de mai bine de cinci ani, la Teatrul de Comedie din Capitală" - am vazut piesa acu ceva timp

era cu George Mihaita in rol principal - e ok dar ca sa ma duc la cinema doar ca sa o vad pe Jojo goala ... poate il va da ProTV
am mai vazut mai demult "Magnatul" (scenariu Bogdan Ficeac - de aia m-am si dus) si am regretat amarnic - fara un Cannes sau Palm D'Or nu mai bag filme romanesti

In afara de Caragiu nu stiu sa avem un actor de comedie cu adevarat valabil...Iti trebuie talent nativ pt asa ceva,chiar nu te poti preface ca in drame si alte genuri...
pai si de ceilalti trei nu zici nimic? Trandafir, Gogu si Patraulea? mmm
*SeNil
- Ati avut critici negative?
Nu, critica nu ma intereseaza deloc. Nu ma intereseaza. Critica de la noi din tara s-a deformat total. Fireste, ca exista printre ei oameni cinstiti si obiectivi profesional, dar
- Criticii nu mai au echilibru? Sau, mai bine zis, nu mai scriu obiectiv despre un film?
Nu! Ce echilibru? Nu! Din pacate, cei care sunt cinstiti nu au loc sa se poata manifesta, nu vreau sa dau nume, dar cei despre care iti vorbesc ca sunt deformati se pricep doar la fotbal, sa fim seriosi, ce sa vorbeasca ei despre filme?
http://www.videofil.ro/news/interviuri/sergiu-nicolaescu-in-exclusivitate-pentru-cititorii-videofil-ro-i.html