@crematory - tu serios chiar ai impresia ca l-am citat pe Leo cu pretentia de adevar universal?

) era o afirmatie, intemeiata sau neintemeiata, asa cum sunt toate de pe aici... insa pentru faptul ca Leo a citit romanul si voi nu, fireste ca din partea mea balanta inclina intr-o anume parte
fraza lui Leo e un mod foarte misto de a sintetiza cartea, atata tot
count raven a inteles mai bine ce am vrut sa spun cu citatul

@Svart - am facut o prezentare, cine a gasit-o interesanta va citi cartea, cine nu, sa-i fie de bine; daca a fost facuta mai putin inspirat (si asta am sa aflu in timp), o sa ma invat minte si o sa reflectez mai mult cand am sa fac synopsis-ul cartilor viitoare
nu am cum si de ce sa stau sa studiez profilul fiecarui posibil cititor in parte ca sa ii descopar punctele sensibile si sa reusesc sa-l conving ca merita citita - nu-ti place ce-ai aflat pana acum despre, n-o cumperi/citesti; chiar nu ma imbogatesc din cei 3 lei care imi revin pe exemplar, o juma de bere

@loki - foarte previzibil sa recurgi la afirmatii despre defectele fizice ale autoarei

atunci cand te depaseste discutia despre carte & stuff, si din tot ce-ai scris pana acum se vede ca te depaseste; pe principiul asta, poti argumenta ca orice autor a scris si a publicat din cauza ca era frustrat pt cum arata - nu ma mira deloc ca afirmatia vine din partea unui cocalar corporatist obosit, care de ani de zile se chinuie sa convinga oamenii pe forum ca el e rocker, cand de fapt i-ar sta mai bine intr-un club de houseri - replicile tale fac de mult timp deliciul multor cititori de forum prin ridicolul lor... un fel de cracanel din d'ale carnavalului

stai tu linistit, pot sa am oricate kile, o sa fii uimit dar nu toata lumea are mentalitate de sclav ca tine si nu se frustreaza daca un cocalar pe strada ii aduce jigniri legate de fizic - ai tu prea mult impresia ca toti seamana cu tine
(daca replica mea e prea dura pt finutul domn loki, o puteti muta la FC; asta nu inseamna ca o sa-i si raspund)
@animaloo - n-ai inteles, dar lasa...
dupa discutiile de pe aici, esti tu convins ca n-am motive sa fiu elitista? doar intreb