Poll

Romanul metal al Cristinei este

excelent
nasol
bun
grotesc de groaznic
de n-ar mai fi
nu am citit`o

Author Topic: SĀNGE SATANIC - "primul roman METAL romānesc"  (Read 29085 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Sodo

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
Re: SĀNGE SATANIC - "primul roman METAL romānesc"
« Reply #100 on: December 02, 2010, 02:02:17 pm »
ai grija mister crema,zizou tocmai a venit de la scoala si e gata sa-ti arda un warn ca vb urat si faci arogante si atace la persoana...
No Signature,Leave Me Alone

Offline Monster

• MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead membarel
« Reply #101 on: December 02, 2010, 02:03:28 pm »
@Monster: n-ai inteles nimic. Scopul cartii nu este sa educe populatia in legatura cu metalistii, ci doar exprima spiritul creator si imaginatia netarmuita a autoarei. Faptul ca personajul este metalist este o simpla intamplare; putea sa fie si fermier, totul este o metafora, un basm modern...

Aaa, daa? mai rau! a4
It's not so bad if shit happens, as long as you serve the right wine with it.

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: December 02, 2010, 02:03:28 pm »

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #102 on: December 02, 2010, 02:06:45 pm »
bai sodo, da' daca iti iei tu amu warn pt offtopic, cat ai sa mai latri pe-urma ca esti neindreptatit si ca io-s ala care nu modereaza cum trebuie? >:( pastreaza ironii de-astea de 2 bani pt fight club, chit ca nu m-as obosi prea tare sa-ti acord atentie acolo. e ultima data cand iti atrag atentia.

Offline Loki

• General de Brigada
  • *
  • Cocalar corporatist DEMASCAT
« Reply #103 on: December 02, 2010, 02:08:26 pm »
Aaa, daa? mai rau! a4

Cartea incearca doar sa arate ce ar fi facut Holden Caulfield daca ar fi trait in zilele noastre. O cugetare adanca pe marginea neadaptarii si formelor pe care le poate imbraca revolta.

Desigur, nu se ajungea la asta daca autoarea avea 20 kg in minus.
All those who proclaim that dog is man's best friend, have evidently not played with the pussy.

Offline credal

• Credal M'bale Abimbola Dabulamanzi Kwaku Mosi Chilongola
  • General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #104 on: December 02, 2010, 02:11:15 pm »
eu trag o concluzie din toata nebunia asta(notati): daca in perioada gradinitei simti chemarea diabolica de a te scorbeli in intunecimea gaozului infrigurat, ai mari sanse ca mai tarziu sa haituiesti bezmetic cu unghera licurici la menstruatie, noaptea in triaj printre vagoanele de marfar purulent ruginite.

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #105 on: December 02, 2010, 02:16:40 pm »
Svart a zis ceva foarte adevarat si exact acolo.

si inchei cu un citat din Leo Ancuta la lansarea cartii mele: "Toti metalistii si-ar dori sa fie macar pt o secunda ca M. din Sange satanic, dar nu le da mana si n-au c**ie" :)

Salutarile mele catre Leo, dar ii iau citatul ca pe o gluma tonica pentru insusi scopul pentru care a facut-o, anume lansarea cartii si starnirea curiozitatii intru achizitionare si lectura. Orice abordare serioasa din partea lui sau a altora a citatului, e grava si n-am ce completa fata de ce-a zis crema mai sus.

P.S. despre carte, altadata

If people with excellent grammar are called 'Grammar Nazis' does that mean those with poor grammar are 'Grammar Jews'?

Offline cristina_n

• Maior
  • *
  • Sānge satanic (2010, 2011)
    • cristina nemerovschi
« Reply #106 on: December 02, 2010, 04:55:56 pm »
@crematory - tu serios chiar ai impresia ca l-am citat pe Leo cu pretentia de adevar universal? :)) era o afirmatie, intemeiata sau neintemeiata, asa cum sunt toate de pe aici... insa pentru faptul ca Leo a citit romanul si voi nu, fireste ca din partea mea balanta inclina intr-o anume parte
fraza lui Leo e un mod foarte misto de a sintetiza cartea, atata tot
count raven a inteles mai bine ce am vrut sa spun cu citatul :)

@Svart - am facut o prezentare, cine a gasit-o interesanta va citi cartea, cine nu, sa-i fie de bine; daca a fost facuta mai putin inspirat (si asta am sa aflu in timp), o sa ma invat minte si o sa reflectez mai mult cand am sa fac synopsis-ul cartilor viitoare
nu am cum si de ce sa stau sa studiez profilul fiecarui posibil cititor in parte ca sa ii descopar punctele sensibile si sa reusesc sa-l conving ca merita citita - nu-ti place ce-ai aflat pana acum despre, n-o cumperi/citesti; chiar nu ma imbogatesc din cei 3 lei care imi revin pe exemplar, o juma de bere :)

@loki - foarte previzibil sa recurgi la afirmatii despre defectele fizice ale autoarei :) atunci cand te depaseste discutia despre carte & stuff, si din tot ce-ai scris pana acum se vede ca te depaseste; pe principiul asta, poti argumenta ca orice autor a scris si a publicat din cauza ca era frustrat pt cum arata - nu ma mira deloc ca afirmatia vine din partea unui cocalar corporatist obosit, care de ani de zile se chinuie sa convinga oamenii pe forum ca el e rocker, cand de fapt i-ar sta mai bine intr-un club de houseri - replicile tale fac de mult timp deliciul multor cititori de forum prin ridicolul lor... un fel de cracanel din d'ale carnavalului :)
stai tu linistit, pot sa am oricate kile, o sa fii uimit dar nu toata lumea are mentalitate de sclav ca tine si nu se frustreaza daca un cocalar pe strada ii aduce jigniri legate de fizic - ai tu prea mult impresia ca toti seamana cu tine
(daca replica mea e prea dura pt finutul domn loki, o puteti muta la FC; asta nu inseamna ca o sa-i si raspund)

@animaloo - n-ai inteles, dar lasa...
dupa discutiile de pe aici, esti tu convins ca n-am motive sa fiu elitista? doar intreb :)
« Last Edit: December 02, 2010, 04:57:36 pm by cristina_n »
"Pe prosti nu are rost niciodata sa incerci sa-i destepti. Mai rau ii strici" (Ulf, "Pervertirea", 2012)

Offline Zizou

• General
  • *
  • Live free or die!!!
« Reply #107 on: December 02, 2010, 05:02:23 pm »
Global Moderator Comment va rog mult, fara atacuri la persoana!!!

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #108 on: December 02, 2010, 05:05:39 pm »

@loki - foarte previzibil sa recurgi la afirmatii despre defectele fizice ale autoarei :) atunci cand te depaseste discutia despre carte & stuff, si din tot ce-ai scris pana acum se vede ca te depaseste; pe principiul asta, poti argumenta ca orice autor a scris si a publicat din cauza ca era frustrat pt cum arata - nu ma mira deloc ca afirmatia vine din partea unui cocalar corporatist obosit, care de ani de zile se chinuie sa convinga oamenii pe forum ca el e rocker, cand de fapt i-ar sta mai bine intr-un club de houseri - replicile tale fac de mult timp deliciul multor cititori de forum prin ridicolul lor... un fel de cracanel din d'ale carnavalului :)
stai tu linistit, pot sa am oricate kile, o sa fii uimit dar nu toata lumea are mentalitate de sclav ca tine si nu se frustreaza daca un cocalar pe strada ii aduce jigniri legate de fizic - ai tu prea mult impresia ca toti seamana cu tine
(daca replica mea e prea dura pt finutul domn loki, o puteti muta la FC; asta nu inseamna ca o sa-i si raspund)

asta-i mai tare ca cele treisutesiceva de pagini cu puli metaforice !
daca te hotarasti sa scoti o carte adevarata, fa-o-n stilul asta !

Warning - while you were typing a new reply has been posted. You may wish to review your post.

Zizou - TACI IN PLM !

Offline wotanski

• Colonel
  • *
  • the dude
« Reply #109 on: December 02, 2010, 05:12:50 pm »
cristina_n.
papusa, ai gresit forumul. asta e clar. aici nu ai de-a face cu tot felu de cretinoizi din aia de 16 ani care-o ard retard prin cimitire. toti oamenii pe care tu i-ai mentionat sunt la un nivel, au ajuns destul de departe in viata. io zic sa nu mai insisti pe chestia asta pentru ca dai in ridicol. ai aici avocati, judecatori, ingineri, programatori, chimisti, economisti, plus tineri studenti cu reale perspective. io zic sa te linistesti si sa accepti ca exista si vor exista mereu si critici. inclusiv la modul mai agresiv, pentru ca e un forum si omul isi spune parerea direct ceea ce vede, pe ceea ce tu prezinti si nu in ultimul rand, PE MODUL IN CARE TU TE PREZINTI!

mie personal, insusi titlul acestei carti imi provoaca greata. si da, faci un mare deserviciu celor care asculta muzica rock (atentie, nu ma refer aici la toti distrusii aia gen personajul tau din carte care beau saniuta prin cimitire, se ANALizeaza rectal si au impresii de viitori burzumi - aia chiar merita), ci la marea masa a iubitorilor muzicii rock si metal, printre care ma numar si eu (chiar daca nu ascult black metal si nu am atitudine trv) si loki si toti cei pe care i-ai mentionat.

accepta critica asa cum e, oricum sunt convins ca romanul tau se va vinde bine, avand in vedere modalitatea tabloida de promovare. incearca sa elimini atitudinea asta elitista, nu te prinde, nu ai credibilitate. poate dupa ce o sa ai un cv mai considerabil.

p.s. who the fuck is leo? should i care? because i don't. i really don't. generalizarea pe care acest domn a facut-o mi se pare pur si simplu retarda si cliseica...
just take it easy man

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #110 on: December 02, 2010, 05:20:44 pm »
zizu: treci peste postu asta. orcum nu intelegi nimic.

Stii ce imi place la tovarasa autoare? a gasit niste tzarani care au si argumente la "dece nu imi place ce mi s-a prezentat". In acest caz, au sarit banalele discutii ale orcarui autor prin cu chilotii in vine: "cei care nu inteleg nu stiu despre ce vorbesc", "te-ai luat de mine, pentru ca 3 carti te obosesc",  "publicul meu este inteligent".

Ceea ce incerc sa iti zic si vad ca sari peste, este ca desi poate tu iti doresti un public inteligent, marketingul tau/editurii suge. pu*a. (da zizu, suge pu*a, activitate metaforica in care io ii exprim lu autoarea ca a gresit).  Si nu se pupa deloc cu ceea ce vrei. daca te voiai elitista trebuia sa OFERI ceva elitist. Macar un pasaj dala sa imi rupa neuronul in doo. Nu basinute post-critica

@loki - foarte previzibil sa recurgi la afirmatii despre defectele fizice ale autoarei

Lokila s-a luat mai degraba de lipsa sexului in cazul autoarei. NU de alta, dar atitudinea pare de piz*a grasa americana "cine ma iubeste ma iubeste asa cum sunt"  a se citi "cine imi cumpara cartea mio cumpara orcum". Capacitatile lui de a intelege o carte, s=ar putea sa fie ceva mai superioare decat capacitatile tale de a rezuma cartea scrisa de tine in 3 cacaturi de citate

fraza lui Leo e un mod foarte misto de a sintetiza cartea, atata tot

Fraza lui Leo este o laba sinistra. Daca e la misto e doar laba 

e greu cand te critica niste oameni care au si argumente. shit. si pa mine ma duare in pix ca e vorba de un rocar. Eu tot nu inteleg dece e roman METAL? asta e un tip de roman nou si nu stiu eu de el?(f posibil)
plm

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #111 on: December 02, 2010, 05:27:13 pm »

nu am cum si de ce sa stau sa studiez profilul fiecarui posibil cititor in parte ca sa ii descopar punctele sensibile si sa reusesc sa-l conving ca merita citita - nu-ti place ce-ai aflat pana acum despre, n-o cumperi/citesti; chiar nu ma imbogatesc din cei 3 lei care imi revin pe exemplar, o juma de bere :)

fireste ca nu ai studiat profilul fiecarui posibil. aici e vorba de target. de segmentul pe care eu/noi cei de aici il reprezentam. si e clar ca nu noua te-ai adresat. cel putin celor care ti-am raspuns. e as simple as that. in rest, numa bine.

fiu, ce era s-o comit. eu am vrut sa zic ca andreea banica arata mai bine ca autoarea, si din cate am inteles din carte, e una din cele mai urate femei din lume. sau seamana cu una, gen. bine ca m-am abtinut, ca m-am spaimat cu spaima mare cand am vazut cu cate manie mare s-a-ndreptat impotriva corporatistului de lochii.

Crema, taci in plm !
Svart, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #112 on: December 02, 2010, 05:31:09 pm »
svart, taci in plm

Offline Sodo

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #113 on: December 02, 2010, 05:33:50 pm »
sodomaniac,mori in plm!

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #114 on: December 02, 2010, 05:36:15 pm »
Cred ca depasim cadrul strict literar prin manifestarile astea cronofago-sexuale.
Deci, ontopic in plm !

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #115 on: December 02, 2010, 05:45:54 pm »
@wotanski: bai tulburatule, da tu chiar ai impresia ca statutul oamenilor sau scopurie lor in viata exclud un comportament ca cel din carte?
Pai se vede clar ca esti tipul de intelectual comunist. Dupa mine a fi intelectual nu inseamna doar sa-ti castigi painea cu capu ci si sa-ti traiesti viata cu capu, si daca ai sta si te-ai gandi ( uau! ) Ai vedea ca adevaratele valori ale lumii asteia, din pizdea vremii si pana azi, au mai degraba valente comportamentale decadente decat din alea pe care tu si societatea actuala modelata de crestinizm incercati sa le scoateti in fata.

Ca sa nu mai zic ca daca iei viziunea familiei perfecte din reclame ( el, ea, copilu si goldenretriveru ) alergand fericiti pri poiana , tu-ti dai seama cum te vad aia pe tine pisat pe coltu camasii si borat pe piept dupa o bauta d-aia zdravana? Pai io zic ca cam cum I'll vezi tu pe numitul M. Asta inseamna ca chiar esti un rupt in cur retard si hopeless? ;D
« Last Edit: December 02, 2010, 05:51:30 pm by hell9level »
www.usurper.ro
Quote from: chainsawfreak
UNDE pu*a MEA BEHAI PESTE TOT DE BDM?!!?!? UNDE???

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #116 on: December 02, 2010, 05:48:22 pm »
au mai degraba valente comportamentale decadente

ca din carte (alta, nu asta de pe topic).

Offline cristina_n

• Maior
  • *
    • cristina nemerovschi
« Reply #117 on: December 02, 2010, 05:48:51 pm »
animaloo, da, recunosc, poate ca nu a fost cea mai nimerita si atragatoare prezentare facuta romanului, strict pt acest site (cu toate ca am si starnit foarte multe curiozitati, in sens pozitiv, tinand cont de mesajele primite)

anyway, mai am foarte multe locuri in care trebuie sa fiu prezenta cu cartea - virtual sau nu - pt ca acum, daca tot am lansat-o, trebuie sa ii dau cat mai multe sanse de a ajunge la cititori, astfel ca, pe acest forum, nu voi mai avea timp si dispozitia necesara in a intra in tot felul de dezbateri (chiar daca, adevarat, unele sunt interesante si distractive :D), urmand sa revin doar in cazul in care am vreun anunt important de facut legat de Sange satanic

multumesc pentru atentie si impresii, asa cum au fost ele :) pt ulterioare injuraturi sau felicitari, ma gasiti pe blog, pe site-ul cartii sau pe site-ul editurii

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #118 on: December 02, 2010, 05:50:29 pm »
lov u !  a5

Offline wotanski

• Colonel
  • *
  • the dude
« Reply #119 on: December 02, 2010, 05:52:39 pm »
traian.
daca asta ai inteles din tot ce-am scris io acolo... ma cunosti destul de bine in plm!!! stii prea bine ca n-am nimic in comun cu valentele crestinismului, sau comunismului, hai sa fim seriosi... ce dracu ma?!

evident ca ai dreptate, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ridicam la rang de virtute toate tulburarile comportamentale, asa-zis decadente (eu le-as numi mai degraba patologice)...

l.e. cand ma trezesc borat pe piept, da cred despre mine in momentu ala ca-s retard! :D da-mi revin repede cand ies iar la baut! :D stii cum imi creste self-esteemu'! hehehe
« Last Edit: December 02, 2010, 05:54:18 pm by wotanski »

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #120 on: December 02, 2010, 05:54:21 pm »
niciodata patologicul nu este la persoana intai !  q1
« Last Edit: December 02, 2010, 05:57:58 pm by Domnu` Crema »

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #121 on: December 02, 2010, 05:56:07 pm »
Bai, te rog io, fa un efort si nu mai scrie in doua posturi consecutive ce ai scris in ala la care am raspuns io si dup-aia ca ai o parere nasoala despre biserica.

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #122 on: December 02, 2010, 06:02:04 pm »
poate ca nu a fost cea mai nimerita si atragatoare prezentare facuta romanului, strict pt acest site

Nu intelegi nimic. Nu a fost cea mai nimerita si atragatoare prezentare a romanului, din punctul de vedere al publicului tinta. Public tinta pe care tu ti l-ai creat.
Tu cu degetelele tale ai afirmat "cartea e complexa". Tot tu ai pus drept reprezentative bucatile de "cancan".
Problema nu este de actualul roman. Ci de viitor. Pe care tu nu stii sa ti-l creezi. lumea o sa cumpere cartea ca pe ceva exotic, ca un add=on la cartile de la ziare. Cand or sa vada ca nu e ca in reclama, or sa te bage in zona cu "mdea", pentru ca tu te-ai pozitionat prost.

Pe de alta parte ai ternat facultate de litere nu de economie. Si pe de alta parte editurile romanesti se stie ca sunt excelente (de altfel numarul de autori romani cunoscuti in strainatate este nemasurabil).

Si ca final. dintre toti criticii care ti-au laudat cartea io nustu nici unu. Pentru ca, aici citez cu nesimtire dintrun teatru radiofonic sa ma dau cult in plm, arta e facuta de critici. Voi doar scrijeliti niste litere. voi sunteti doar sculele prin care criticii creaza arta

Offline Loki

• General de Brigada
  • *
« Reply #123 on: December 02, 2010, 06:37:55 pm »

Nu-i nevoie de fight club.
Probabil ma depaseste cartea; dar asta nu schimba cu nimic faptul ca esti arhetipul metalistei care mergea la olimpiada de limba si literatura romana acum 15-20 ani (stiu ca nu intri in categoria respectiva, fiind mai tanara) si care analizau textele trupelor de black.
In rest, parerile tale despre tine sunt ale tale, si ai dreptul la ele. Dar vad ca si tu ai cazut in boala vorbitului pentru altii: "replicile tale fac de mult timp deliciul multor cititori de forum prin ridicolul lor".
Dar sa revinim la carte: mie imi pare de kkt. O sa o caut pe net, ca nu dau banii pe asa ceva.
« Last Edit: December 02, 2010, 06:40:32 pm by Loki »

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #124 on: December 02, 2010, 06:53:46 pm »
parerile tale despre tine sunt ale tale, si ai dreptul la ele

lokila, cred ca aici gresisi.

Offline Loki

• General de Brigada
  • *
« Reply #125 on: December 02, 2010, 07:04:27 pm »
da, era "despre mine". Am scris dupa o sedinta corporatista de 2 ore, deci obosit

Offline Überschwein

• din topor, ca bm'u
  • General de Brigada
  • *
  • The Human... The OverPorkk... The Legend....
    • maispeisu
« Reply #126 on: December 02, 2010, 10:02:25 pm »
si ai pus virgula inainte de "si"

eu apreciez trupa nu datorita elementelor folosite, ci a felului cum sunt ambalate

Offline Monster

• MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead membarel
« Reply #127 on: December 02, 2010, 10:29:35 pm »
Prefer sangele domnului ca de asta satanic m-am lecuit.   
Halal satanist! :P

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #128 on: December 03, 2010, 09:51:33 am »
@ubershvantz: virgula merge foarte bine atat inainte cat si dupa si. La fel ca virgula dupa sau.
Niste rsguli stupide din vremea limbii de lemn, in plm.

Offline Caroline

• Sergent
  • *
« Reply #129 on: December 21, 2010, 09:20:14 pm »
Desi aproape imposibil, am stat sa citesc fragmentul de la inceput.Am apucat sa citesc si ceva comentarii, o sa continui dar deja ma apuca greata.
Deocamdata mie greu sa inteleg cum asa ceva poate fi scris de o persoana cu facultate si (culmea) de filozofie.
Ori poate autoarea si-a dat seama ca se pot face bani in ziua de azi cu astfel de "carti" si ca prind foarte bine la pustimea care a descoperit ca "Sange Satanic" e o carte (teoretic - si poate prima de pe lume pt. ei) si nu un meniu.
Nu-mi dau seama cum un asemeanea roman a fost luat in consideratie pt. ca personal nici nu m-as uita la el. As putea spune doar ca "Sange Satanic" e o incercare de atingere a succesului Twilight (despre care se stie ca e o lucrare ieftina, din punc de vedere calitativ/literar/artistic - cum vreti voi) in varianta romaneasca; asta daca as pleca de la premiza ca autoarea are ceva in cap si ca sa nu redau scarba care mi-o inspira lucrarea in sine precum si cei care cred cu adevarat ca are ceva valoare.
"Cand nu te duce nimeni cu masina, te duc ghetele pe jos cu picioarele."

Offline dethamine

• Greasy Heart
  • Colonel
  • *
  • Детхамине
« Reply #130 on: December 21, 2010, 09:40:44 pm »
caroline, autoarea nu mai citeste forumul - e plin de invidiosi care ie boccii si cu bubencap
mai bine ii trimiti un mail in care sa-i servesti niste ratza cu varza.
аллювиальный

Offline Caroline

• Sergent
  • *
« Reply #131 on: December 21, 2010, 09:52:34 pm »
^ M-am prins si eu, nu citisem si ultimele 2 pagini cand am comentat prima data.
Nu ma obosesc sa-i trimit mail, nu merita.

Offline hell9level

• Arsonist
  • General de Brigada
  • *
« Reply #132 on: December 21, 2010, 10:39:58 pm »
Asa e . Las' ca asa merita daca scrie cu pulea.

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #133 on: December 22, 2010, 09:18:57 am »
Cu pulea in gand, gen?

Offline Matraguna

• General
  • *
« Reply #134 on: December 22, 2010, 08:22:33 pm »
Desi aproape imposibil, am stat sa citesc fragmentul de la inceput.Am apucat sa citesc si ceva comentarii, o sa continui dar deja ma apuca greata.
Deocamdata mie greu sa inteleg cum asa ceva poate fi scris de o persoana cu facultate si (culmea) de filozofie.
Ori poate autoarea si-a dat seama ca se pot face bani in ziua de azi cu astfel de "carti" si ca prind foarte bine la pustimea care a descoperit ca "Sange Satanic" e o carte (teoretic - si poate prima de pe lume pt. ei) si nu un meniu.
Nu-mi dau seama cum un asemeanea roman a fost luat in consideratie pt. ca personal nici nu m-as uita la el. As putea spune doar ca "Sange Satanic" e o incercare de atingere a succesului Twilight (despre care se stie ca e o lucrare ieftina, din punc de vedere calitativ/literar/artistic - cum vreti voi) in varianta romaneasca; asta daca as pleca de la premiza ca autoarea are ceva in cap si ca sa nu redau scarba care mi-o inspira lucrarea in sine precum si cei care cred cu adevarat ca are ceva valoare.

pai sa vezi... e simplu, facultatea (de filosofie si nu numai) e o cloaca. cum sa zic io, o cloaca, asa, ca re seamana si rasare a cloaca. era culmea daca scria asa infectie o persoana nescolita intru adevaruri esentiale si alte basini...atunci da , ma miram, ca ma gandeam in capu meu, ma, da ce i a sucit mintile daca nu o scoala superioara, ceva? ... lecturile particulare? bagaju genetic? :)) dumniezeu stie; da faptu ca e si o facultate cu seva la mijloc explica multe.

fix tuailait mi a picat si mie n minte ... cu coperta iemo-surealista, eee?

incerc sa-mi imaginez cum ar fi aratat si cum ar trebui scris un roman anti-METAL ... nu cam la fel ? :)) adica prost in toate cele, da tare n prezentare grafica....si mai e tare n ceva da nu mi dau seama ce :))  autoarea dupa "stil" si figura imi aminteste de o cunostinta mai veche... nu spun cine, daca citeste sa de-a din coada ferice :)

jur ca am citit injuraturi in wc uri mai valoroase literar artistic vorbind decat ce am citi din ... chestia asta....de fapt....daca public o usa de wc "as is" fuck un gest mai artistic decat evenimentul in discutie :)))
Matraguna, you have not added a signature yet. Please look in your profile for more details.

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
    • http://www.usurper.ro/
« Reply #135 on: December 23, 2010, 08:18:06 am »
cem place matragunul cand da iama in vin sau bere si apoi posteaza. e si el mai relacsat si scrie pe gustul meu. lav iu bro!!!! :-*
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
http://www.usurper.ro/
https://www.facebook.com/RomanianThrashMetalClub

Offline Monster

• MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead membarel
« Reply #136 on: December 23, 2010, 08:51:45 am »
Pe mine ma oftica stilul telegrafico-toporistic in care e scris ... evil2
O batjocora la adresa cititorului!   viking1

Offline mecare

• The Laughing Corpse
  • General de Brigada
  • *
« Reply #137 on: December 24, 2010, 10:46:27 pm »

Iti eu spun eu (din interior) ca nu ar trebui.
    Despre carte : nu imi amintesc sa ma  fi amuzat asa la vre-o treaba, pardon , opera de arta. Deci da!
 In concluzie : ma apuc de alcool  sau formol, sau orice altceva, numai de citit panarama asta nu. (A inceput cu prima pagina si s-a terminat cu prima pagina) . Amin ! Babe infipte in cruci , autoarei !   
Never argue with an idiot. He'll bring you down to his level and beat you with experience !

Offline cristina_n

• Maior
  • *
    • cristina nemerovschi
« Reply #138 on: January 12, 2011, 01:06:59 pm »

Some updates:

Criticul Paul Cernat clasifica romanul "Sange satanic" drept cel mai remarcabil debut in proza al anului 2010, intr-un sondaj realizat de Adevarul: http://www.morgothya.ro/sange-satanic-inclus-de-paul-cernat-in-topul-debuturilor-din-2010.html

Scriitoarea Doina Rusti: "Revelaţia acestui an a fost pentru mine Cristina Nemerovschi, autoarea romanului Sānge satanic" http://www.revistaluceafarul.ro/index.html?id=2881&editie=124

Scriitorul Dan Silviu Boerescu compara Sange satanic cu Trainspotting-ul lui Irvine Welsh: http://www.bucatarescu.ro/2010/12/sange-satanic-roman-de-cristina-nemerovschi

Sange satanic si in Playboy: http://www.morgothya.ro/sange-satanic-in-playboy.html

Si postfata foarte ROCK a romanului poate fi citita acum integral online: http://www.morgothya.ro/voci-recuperate-si-materialitati-psihice-suprapuse-burzum-1991-%E2%80%93-cristina-nemerovschi-2010.html

Offline Sodo

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #139 on: January 12, 2011, 01:11:38 pm »
Ok baieti,se pare ca incepe din nou zazania pe un subiect absolut inept q13

Offline animaloo

• General de Brigada
  • *
« Reply #140 on: January 12, 2011, 01:21:32 pm »
vreau si io ce fumeaza baietii aia :))

Offline mos gerila

• General de Brigada
  • *
« Reply #141 on: January 12, 2011, 01:23:47 pm »
plm... varg is inocent:))) filosofia de scrovistea nu se ia in brate niciodata cu aia norvegiana....
the future is fucked, more chaos for you!

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #142 on: January 12, 2011, 01:29:08 pm »
vreau si io ce fumeaza baietii aia :))

Nu te cobori tu pana acolo, chiar daca papura se mai gaseste.
Praying to "God", "Satan", it's the same, fucking retard.

Offline Drowned Soul

• General de Brigada
  • *
  • .
« Reply #143 on: January 12, 2011, 01:53:01 pm »

Si postfata foarte ROCK a romanului

foarte rock?  q13
But only death is the one who can tell ...

Offline Svart

• General de Brigada
  • *
« Reply #144 on: January 12, 2011, 01:58:43 pm »
asta e din categoria ''Lauda-te gura ca-ti arat pumnul''

Offline Drowned Soul

• General de Brigada
  • *
  • .
« Reply #145 on: January 12, 2011, 02:08:41 pm »
sau poate "curaj gaina ca te tai!"

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #146 on: January 12, 2011, 02:12:30 pm »
asta e din categoria ''Lauda-te gura ca-ti arat pumnul''

Categoria din ciclul intelepciunilor lui Svart.  q1

Offline Count Raven

• General de Brigada
  • *
« Reply #147 on: January 12, 2011, 02:15:51 pm »
titlu tip can-can Cum iti mai tragi tu henchmani, Svartule!  q13 q13

P.S. Cum se mai adeveresc vorbe intelepte din vechime, Svartule! q13

Offline Sodo

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #148 on: January 12, 2011, 03:18:09 pm »

Sange satanic si in Playboy

Si postfata foarte ROCK

Eu am o problema.Grava!Bine am mai multe,toate grave si toate destul de clinice ca stadiu,dar in momentu asta o dilema ma macina groaznic.Daca e mentionat ca e foarte rock de ce nu scrie ca e si f porno avand in vedere debutul in playboy a3. Bine,aia nu e revista hardcore dar totusi observati discrepanta....

Offline Monster

• MODERATOR
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead membarel
« Reply #149 on: January 12, 2011, 03:24:09 pm »
La ce limbaj foloseste cred ca romanul era demn de Hustler. ;)

METALHEAD Forum

« on: »