seinfeld nu m-a atras niciodata, friends intr'adevar e genial.
2&1/2 men e o imbecilitate sinistra, cel putin de 3-4 sezoane incoace. glume "subtile" cu referiri la sex (pe sistemu' "wow, that's big" "u said that last night too" - intelegeti voi, o lipsa acuta de inspiratie. deh, ptr americani ... mai e si cu rasete d-alea), charlie fute tot, are casa'n malibu, fra'su se face mereu de kkt, fi'su e un prostanac, iar ma-sa-i scorpie. WOW!!!!
incercati lie to me ... e vorba de analiza microexpresiilor faciale ce le facem cu totii, involuntar, cand mintim, sau ni s-a pus o intrebare indiscreta, etc, si de folosirea acesteia to catch bad guyz lol.
castle mai e interesant, din ce-am mai descoperit recent: un scriitor de romane politiste foloseste drept inspiratie pentru noul sau erou o politista din NYC, dupa care se tot tine la fiecare caz al acesteia.
entourage - comedie - un tanar actor, ce-a venit din queens ca sa ajunga mare impreuna cu cei mai bun preteni ai lui, si fra'su mai mare, si viata de superstar in hollywood - agenti, femei, case, masini ... foarte interesant de privit evolutia fiecarui personaj, pe parcursul celor 6 sezoane. apar pe post de guest gramezi de nume mari, cum ar fi james cameron. si, aici am descoperit unu' din cele mai bine construite persoanje din vreun serial - ari gold, managerul personajului principal. impulsiv, nebun, rautacios, extraordinar de eficient, si totusi nelipsit de momente de slabiciune absoluta, din care iese mereu cu capul sus.
asta am descoperit in ultimele doua luni ... poate o sa am rabdare la un moment dat sa scriu de toate serialele cu care-mi pierd ziua continuu.