Author Topic: SIGHISOARA!!!  (Read 10259 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
Re: SIGHISOARA!!!
« Reply #100 on: July 24, 2010, 02:33:51 am »
Tot nu ma dumiresc;
ce plm sa faci la Sighisoara?
ce plm sa faci in tara asta ?

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #101 on: July 24, 2010, 04:19:38 am »
Bei, mananci, faci poze, iar bei, mergi la un concert rock, iar bei, vizitezi, vizitezi si iar vizitezi. Eu asta am facut, adica am...beut.
Praying to "God", "Satan", it's the same, fucking retard.

METALHEAD Forum

« Reply #101 on: July 24, 2010, 04:19:38 am »

Offline dethamine

• Greasy Heart
  • Colonel
  • *
  • Детхамине
« Reply #102 on: July 24, 2010, 07:51:08 am »
Tot nu ma dumiresc;

i have a dream, a song to sing...

deeeeeee! Dark Soul are dreptate...dar si tu, dont vorri!
аллювиальный

Offline danabanana

• Colonel
  • *
    • www.pcmhz.com
« Reply #103 on: July 24, 2010, 02:50:31 pm »
 I agree cu intrebarile domnului administrator
« Last Edit: July 24, 2010, 05:35:16 pm by danabanana »

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #104 on: July 24, 2010, 05:32:39 pm »
pai daca vrei vf piramidei, dezvoltare personala, asta se face de obicei cam pe unde domiciliezi, voiam sa spun cam pe unde te invarti zilnic.
o vizita in Sighisoara e doar o vizita, nu strica insa, poa sa contribuie cu un 1% sa spunem.

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #105 on: July 24, 2010, 05:59:19 pm »
Tot nu ma dumiresc;

Domnu Cremoso, bag seama ca sufera de sindrom post outside romania holydayz  :) L-am avut si io de fiecare data cand ma intorceam din Turcia si vedeam cum in romania stateau meltenii, de pe litoralul nostru mizerabil si scump, la coada la niste carnati infecti si kebab si mai si priveau acest lucru cu detasare si umor "this is how is should be, brother".
Anyway...
La Sighisoara e festival de arta medievala. Prinvind from outside, este un festival care are ca tema viata din vremuri timpurii, cu tot cu tarabe, cavaleri, domnite, traditional food and drinks etc. Privit from inside, este doar o gaselnita a primariei de a cheltui cat mai putin din cele 4 miliarde de lei vechi alocati si de a baga diferenta in buzunarul lor si in al mai noii "asociatii pt cultura", din care fac parte toti businessmanii patrioti cu afaceri in turism (mai putini cei ce au legatura cu cultura, ov cors).
Astea doua coroborate dau un balci, cu miros de hamsii si bere la halba, (unde locul rockerilor satanisti, betivi si nespalati a fost repede luat de tzigani), in cadrul caruia au loc asa zisele evenimente culturale "de profil" (de fapt niste surogate kichoase si ieftine de teatre, formatii muzicale si arta stradala). Zic "ieftine" pt ca nimic mai scump (si de calitate) nu trece de filtru. Io unu personal nu m-as deplasa nici platit sa fac parte din asa ceva.
« Last Edit: July 24, 2010, 06:01:58 pm by Surgical Strike »
How happy is the blameless vestal's lot!
The world forgetting, by the world forgot.
Eternal sunshine of the spotless mind!
Each pray'r accepted, and each wish resign'd;

Offline credal

• Credal M'bale Abimbola Dabulamanzi Kwaku Mosi Chilongola
  • General de Brigada
  • *
  • mod la vatra
« Reply #106 on: July 24, 2010, 06:01:35 pm »
Tot nu ma dumiresc;

pai numai daca iei Braila si cate ai de facut.
sa te plimbi pe faleza acompaniat de tantarii insetati, bagi un mic la resturantul ala pe vapor(sau unul din ele daca e mai multe), sa te dai cu bacu cu masina sa vada toti ce masina ai, sa mergi la lacul sarat sa stai in fund in mijlocul lui ca babele si sa te bata soarele in cap, sa duci copii, nepotii la gradina zoologica primavara sa le arati cum se fut leii, sa mergi la pescuit si dpa juma de ora sa-ti bagi pl in el peste sa bei ca porcu' si sa adormi la umbra unei trestii, si cate si mai cate.

Offline Chiperion

• Chiperus vulgaris
  • General de Brigada
  • *
  • Drip Drip
    • Pipa Club Bucuresti
« Reply #107 on: July 24, 2010, 06:06:44 pm »
Bai, pescuit chiar ai unde sa faci in giudet. :) De inotat nu mai zic; dai burta jos daca treci Lacu' inot de cateva ori.

Offline Domnu` Crema

• Metal Militia
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • metalhead member
« Reply #108 on: July 25, 2010, 12:37:48 am »
Pentru aia care vin din Turcia/Bulgaria si alte olinclusivuri sighisoara e parfum.
Frumoasa pledoaria pentru festivalul bautului  la umbra trestiei, dar intrebarile raman erecte!

Offline Dark Soul

• General de Brigada
  • *
« Reply #109 on: July 25, 2010, 12:49:18 am »
Pai te mai intalnesti si cu uameni...din cand in cand.

Offline danabanana

• Colonel
  • *
    • www.pcmhz.com
« Reply #110 on: July 25, 2010, 02:17:18 pm »
Pe vremea mea, adica pe vremea lui Deceneu :p fetele mergeau la Sighisoara sa isi etaleze pletele de Cosanzene, iile, tricourile negre, sa se vopseasca pe fatza, sa viziteze niste locuri despre care au auzit ca sunt smechere, iar baietzii, precum si unele fete, sa bea. Despre mancare nu stiu ce sa zic, atunci d-abea  aveam bani de tren. Acum nu mai sunt curioasa de Sighisoara.
« Last Edit: July 28, 2011, 08:01:47 pm by danabanana »

Offline punker_u

• Sergent
  • *
  • METALHEAD Soldier
« Reply #111 on: March 24, 2011, 08:02:08 pm »
Va salut!

Deschid acest subiect, pentru ca mi-am adus aminte de Sighisoara

Am stat 20 de ani in Brasov(Zarnesti) apoi am venit la Faculate in Bucuresti, pe la 14 ani am mers prima data in Sighisoara...mai ce atmosfera, mai ce atmosfera  rockon1, era frumos pe atunci, nici nu prea ne bagam prin cluburi stateam toata ziua pe strazi la cheta  q13 si apoi seara ne luam de baut si golaneam prin ceatate, nu am avut nicodata probleme cu oamenii de acolo, chiar nu am auzit de batai sau astfel de lucruri.
Eram vremuri faine lumea cumsecade si nu oboseam deloc, intradevar atmosfera sa degradat de la an la an, am vazut multe chestii nasoale...sticle aruncate pe strada, nimeni nu tinea cont de curatenie, chestii din astea.
Ultima oara am fost in anul 1 de facultate, am stat undeva in afara cetatii pe un deal frumos inverzit(cu cortul desigur), cu dusuri si muzica buna, am intalnit acolo prieteni adevarati cu care mai tin si astazi legatura, nu pot uita acea vara.
Nu am mai ajuns de atunci insa imi doresc sa mai ajung pe acolo in timpul festivavlului, sa vad ce se mai intampla...consider ca daca se pleaca cu gasca faina nu are de ce sa nu fie tare!

Numai de bine va doresc!

p.s: Vre-o cativa ani am stat in curte la un nene nea Ghita, canta la chitara haios...apoi am aflat ca dansul nu statea acolo curtea era a unor batrani, el avea o camera la subsol...poate il cunosteti?
,,La baza fiecarei actiuni sta...gandirea,,

Offline crimson.waves

• Animus nocendi
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • Honour, Pride, Glory!
« Reply #112 on: July 27, 2011, 11:18:47 pm »
http://www.sighisoaramedievala.ro/
am fost avertizata de un sighisorean sa nu vizitez acest loc in perioada festului, si musai oricand in afara lui.
~Sinner, Winner, the fight is Blind
Lust, Gods, Unholy Times
Night, Light, this fight is might~

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #113 on: July 28, 2011, 08:30:49 am »
Egzact. o tziganie, care de la an la an e tot mai mare din cauza ca baietii destepti, (o asociatie "culturala" formata din patroni de pizzarii si pensiuni) care au monopolizat festivalul baga, de la an, la an tot mai multi bani in buzunar si tot mai putini in festival.

Offline crimson.waves

• Animus nocendi
  • MODERATOR SEF
  • General de Brigada
  • *
  • Honour, Pride, Glory!
« Reply #114 on: July 28, 2011, 11:56:46 am »
pacat. Am inteles ca prin 95 era un festival frumos.

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #115 on: July 28, 2011, 12:37:53 pm »
ERA ROCK rockon1

Offline Jägerkillär

• General
  • *
  • METALHEAD Soldier
    • http://www.usurper.ro/
« Reply #116 on: July 28, 2011, 01:20:30 pm »
nush cum mai e da' acu' fro 17 - 18 ani fugeam d'acasa sa ajung 3 zile p'acolo. ierea hailaitu verii festu' de la sighisoara.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
http://www.usurper.ro/
https://www.facebook.com/RomanianThrashMetalClub

Offline JW

• General de Brigada
  • *
  • Johnnie Walker
« Reply #117 on: July 28, 2011, 01:40:56 pm »
Acu e o tzeapa cu hamsii si tziganie. Percep taxa de 10 lei si localnicilor. Mi-e greata. Il fac acasa la grataru propriu.
« Last Edit: July 28, 2011, 01:41:42 pm by Surgical Strike »

METALHEAD Forum

« on: »