Va salut!
Deschid acest subiect, pentru ca mi-am adus aminte de Sighisoara
Am stat 20 de ani in Brasov(Zarnesti) apoi am venit la Faculate in Bucuresti, pe la 14 ani am mers prima data in Sighisoara...mai ce atmosfera, mai ce atmosfera

, era frumos pe atunci, nici nu prea ne bagam prin cluburi stateam toata ziua pe strazi la cheta

si apoi seara ne luam de baut si golaneam prin ceatate, nu am avut nicodata probleme cu oamenii de acolo, chiar nu am auzit de batai sau astfel de lucruri.
Eram vremuri faine lumea cumsecade si nu oboseam deloc, intradevar atmosfera sa degradat de la an la an, am vazut multe chestii nasoale...sticle aruncate pe strada, nimeni nu tinea cont de curatenie, chestii din astea.
Ultima oara am fost in anul 1 de facultate, am stat undeva in afara cetatii pe un deal frumos inverzit(cu cortul desigur), cu dusuri si muzica buna, am intalnit acolo prieteni adevarati cu care mai tin si astazi legatura, nu pot uita acea vara.
Nu am mai ajuns de atunci insa imi doresc sa mai ajung pe acolo in timpul festivavlului, sa vad ce se mai intampla...consider ca daca se pleaca cu gasca faina nu are de ce sa nu fie tare!
Numai de bine va doresc!
p.s: Vre-o cativa ani am stat in curte la un nene nea Ghita, canta la chitara haios...apoi am aflat ca dansul nu statea acolo curtea era a unor batrani, el avea o camera la subsol...poate il cunosteti?