Dragilor, uitati cum am gandit sistemul de joc, votare bla-bla, ca sa mearga uns si ca sa acoperim niste aspecte.
Ideea este ca pe de o parte sa nu punem oamenii pe drumuri si sa tot ia-ti lista, da-mi lista, pe de alta parte pentru ca sunt track-uri din 2009 si e posibil sa nu fie la-ndemana peste tot, youtube in special si in cele din urma sa stimulam si imaginatia in sensul sa nu realizam un CD sec cu slayer, kreator, megadeth, dark funeral, marduk si-n genul asta. De aceea, cam asa sa stea lucrurile:
- faza I: oamenii trimit listele cu cate 12 track-uri, asa cum am stabilit (fie portionate pe fiecare din cele 6 genuri, fie numai dintr-un gen, cum doreste caprioara) pana marti 12 ian 2010 ora 12.oo; rugamintea este ca fiecare track sa fie youtube, myspace sau urcat pe un site, asa cum s-a mai facut; listele e bine sa aiba formatul (de exemplu): black 1-5 / death 6-9 / doom 10-12. ATENTIE: fiecare-si urca piesa, isi cauta piesa pe youtube, pe myspace, cu alte cuvinte, il priveste exclusiv; totodata, vom stabili procentul de piese din fiecare gen care vor aparea pe CD.
- faza II: se compara si se centralizeaza listele pe genuri, rezultand 6 liste distincte.
- faza III: daca exista mai multe piese de pe acelasi album* (evident, al aceleiasi trupe), se va proceda la votarea acestora, urmand ca piesa castigatoare a acestei runde sa intre in marea faza de votare, cea generala.
- faza IV: votarea efectiva a pieselor din fiecare lista, prin modalitatea care va avea castig de cauza in urma poll-ului.
- faza V: stabilirea pieselor castigatoare din fiecare lista si trimiterea de catre propunator a formatului mp3 a acestora;
- faza VI: tot restul de activitati care presupun ca CD-ul propriu-zis sa iasa si sa ne bucuram de el.
Daca va mai da ceva prin cap, suntem pe receptie.
_________
* evident, e vorba de piese din liste diferite, caci regula ramane ca 1 track/trupa
Doua aspecte foarte importante:
1. sunt permise toate materialele de pe care sa provina track-urile, mai putin de pe bestof-uri/compilatii/remasterizari/renushceuri;
2. avand in vedere deja experienta in domeniul acestui gen de joace, anuntam din capul locului ca daca se depisteaza vreun track care sa nu fie din 2009 sau care sa provina de pe bestof-uri/compilatii/remasterizari/etc. acela dispare definitiv, fara posibilitate de inlocuire; deci, mare atentie la intocmirea listelor.