Mai nene scoala veche...ei fii tu bine intentionat sfatuind pe altii,dar,sfaturile sunt cam inutile.E ca si cand i-ai zice lu' Ronaldinho sa nu mai dribleze.Cine-i nebun,sau terbilist din fire - n-ai ce-i face.Toate sfaturile sunt in van.In ciuda nickului,moonbaby stie sa-si poarte de griji,n-are nevoie de sfaturi in plus.Chiar io am vrut sa-i atrag atentia dupa ce a postat o foto langa un motor cu gleznele goale...ca e cam nashpa sa te dai cu bike'u asa dezvelit....dar,m-am abtinut.
In urma cu vreo 12-13 ani,am calarit cu-n prieten o comunista;Natasha,avea vreo 15 anishori,blonda si cuminte.Adica,nu inghitea prea multa vodka la suta de minute(3 sticle..asa,din voleu)

Ei na,nu va ganditi la placeri,acea Natasha era un Minsk de 125 cc.Avea 120 la bord,si prinde vreo foaie cu chiu cu vai.Buuun...si ce-i cu asta?Poi,si io am tot insistat cu sfaturi si alte alea..l-am tot sacait pe acel amic,dar degeaba.Intr-o zi,a patit-o:viteza in localitate,a pierdut controlul si zdup in sant.O mana rupta,un cap spart...si adio placeri cu Natasha timp de o luna.Dupa ce si-a scos ghipsul,ia ghici,ce-o facut?!Poi,o sarit direct pe un motor,de data asta pe unul mai puternic,de 250 cc.Sfaturi?Sugestii?Cui?Degeaba nene...
Natasha o fo buna cu mine,am imblanzit-o, si timp de un an si ceva n-am avut probleme.O singura data o avut o criza de gelozie si o fo neascultatoare:la iarba verde, in urma unui demaraj,am plonjat peste ea,pe langa ea...sub ea...ca noa,trebuia s-o impac

Daca pe 2 roti m-am descurcat,in schimb pe 4 roti bilantul este negativ;am avut cateva momente nefericite...dar asta-i alta treaba,nu e cazul sa dezvolt aici.
Si o stire din competitia moto preferata :
Polonezul Taddy Blazusiak, castiga Hells Gate 2009