In acest weekend mi-am permis si eu cu jumatatea mai buna o mica escapada, pentru incarcarea bateriilor de dupa concediu.

Am ales hotelul Clermont din Covasna, de vineri dupamasa pana duminica la amiaza. Nu voi insista foarte mult asupra hotelului, amintesc doar piscina, jacuzzi, sauna si alte chestii ce tin de spa si wellness, e de 4 stele veritabile si restaurantul e mai mult decat ok. Normal, toate astea tre sa aiba un pret, destul de mare in Romania.
Ne-am simtit foarte bine si recomandam acest hotel, la fel si zona. Statiunea e cam moarta, ca multe alte statiuni de tipul ei.
O sa pun cateva poze, mentionand ca de la Intorsura la Covasna am luat-o pe za hard way, adica IB - Saramas - Valea Mare - Borosneul Mare - etc. De la iesire din Saramas pana la Valea Mare (probabil vreo 10 km) drumul nu este asfaltat, dar e destul de bine pus la punct. Partea cea mai faina e ca trece printr-o padure, prezinta 'serpentine', e de-a dreptul pitoresc. Nu m-am rabdat sa nu impartasesc cu voi traseul.

scuze pentru ultima poza.